سلام
من میخام اینترنت 256 یا 512 محدود بگیرم. اگر روزی 6 ساعت باهاش کار کنم چه قدر مصرف داره؟ فیلم نگاه نمی کنم
Printable View
سلام
من میخام اینترنت 256 یا 512 محدود بگیرم. اگر روزی 6 ساعت باهاش کار کنم چه قدر مصرف داره؟ فیلم نگاه نمی کنم
آقا یه عکس از مودمی که مبین نت میده میذارید ؟ قیمتشم میگید لطفا.
ممنون
اینجا انواع مدل وقیمتشون هستنقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=26
مودم داخلی رو تو تعرفه های ویژه اش زده 30 تومن حساب میکنیم که !
بعدش مودم دومی که گفته دارای پورت تلفن یعنی چی ؟! یعنی adsl هم هست ؟!!!!
با سلام
بچه ها کسی تونسته با سرویس مبین نت برنامه های p2p رو استفاده کنه.مثل torrent؟
من وقتی استفاده می کنم سرعت اصلا نداره.
برنامه های p2p رو بسته مبین نت؟
نه p2p رو نبسته. شما باید اون پورتی رو که در نرم افزار تورنت مشخص کردی رو Forward کنی.نقل قول:
ورودی خط تلفن بخاطر قابلیت Voice over IP هستنقل قول:
من میخام اینترنت 128یا256 محدود بگیرم. اگر روزی 6 ساعت باهاش کار کنم چه قدر مصرف داره؟ فیلم نگاه نمی کنم
جون من جواب بدبد:19:
دوست من سوال شما کاملا نسبی هست و از یک شخص به شخص دیگه شدیدا فرق میکنه !نقل قول:
اما اگه فقط وبگردی و chat انجام بدید نه هیچ کار دیگه تصور میکنم ماهی 6 gb کافی باشه
سلام به دوستای گلم اقا من میخوام 512 نامحدود مبین نت بگیرم چطوریاست سرعت دانلود؟
واسه گیم انلاین چطوره پینگش؟
سرعتش که 512 همون 64 دانلود میکنه حتی با یک کانکشن که از این نظر خوبه(البته در حال حاظر) ( به هیچ وجه یک کیلوبایت بیشتر از سرعت خریداری شده هم دانلود نمیکنه).نقل قول:
اما پینگ احتمالاً شهر تا شهر فرق میکنه. توی اهواز پینگ 4.2.2.4 زیر 230 نمی یاد. اما همین الان زیر 300 نمیاد که برای بازی آنلاین مناسب نیست. بهتره از همشهری هات هم وضعیت رو بپرسی.
الان تو تهران تو منطقه ای که آنتن خوب بده سرعت و کیفیت چطوره ؟
به یک نفر میخوام پیشنهاد بدم و طرف 1 مگ میخواد ولی میترسم طرف بگیره و بعد یقه منو بچسبه ^^
همشهری توی گلستان چطوره وضعیت مبین نت؟؟روبروی بیمارستان گلستان.یعنی اوایلش.:46:؟؟نقل قول:
جالب شد.نقل قول:
شما ازش استفاده کزدی ؟ اینجا اصلا میشه استفاده کرد ؟! هزینه هاش ؟! زایگان هم داره !؟ خلاصه کلی سوال دارم !
من چون به این قابلیت نیاز نداشتم از همون CPE های معمولی تهیه کردم.نقل قول:
دوستان کسی در مورد voip اگر اطلاعاتی داره ممنون میشم یه توضیحی بده. (در مورد استفادش در ایران) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که به تاپیک ربطی نداره ولی یه توضیح مختصر میدمنقل قول:
voip که مخفف voice over internet protocol هست یه سرویسه که باید فعالش کنی و نحوه فعال کردنش هم اینه که اگر سرویس دهنده وایمکس این سرویس رو ارائه بده باید ازش بخری که تعرفه های متفاوت داره و بعد یک خط تلفن در اختیار داری که میتونی به هرجا میخوای زنگ بزنی (البته فکر کنم فقط میشه به کسایی که voip دارن زنگ زد ولی مطمئن نیستم)
آقا سلام
اگه من یه موقع حجمم تموم شد باید چیکار کنم؟
هر گیگ چند هست؟
باید حضوری رفت یا اینترنتی هم میشه؟
منبع اینترنت همه کاربران مبین نت در اهواز از یک جاست و در مناطق مختلف تفاوتی ندارد. حتی قدرت سیگنال هم تفاوتی محسوسی در کیفیت سرویس ندارد.در نتیجه در صورتی که سرویس برای یک نفر بد بشه برای همه همینجور میشه. اگر هم کیفیت خوب باشه همینطور.نقل قول:
شما فقط باید ببینی منطقتون پشتیبانی میکنه یا نه. از نظر کیفیت هم حدوداً 2 هفته است که خوب شده غیر از چند ساعت. اما اگر اهل دانلود زیاد نیستی و سرویس حجمی خریداری میکنی پیشنهاد میکنم ایرانسل رو در اولویت قرار بدی. اگر هم اهل دانلودی و سرویس های نامحدود رو در نظر داری باز هم ایرانسل رو پیشنهاد میکنم.
فقط در صورتی که هم اهل دانلود هستی و هم سرویس محدود میخواید و به دانلود شبانه هم نیاز دارید مبین نت خوبه. اگر با این حال مبین نت رو انتخاب میکنید پیشنهاد میکنم چند وقت صبر کنید تا ببینیم این وضعیت نسبتاً خوب پایدار میمونه یا نه.
موفق باشید
گیگی نیست. در صورتی که در حسابتون پول باشه بعد از اتمام ترافیک مصرفی، صفحه ای باز میشه که با انتخاب یک گزینه میتونید از اینترنت استفاده کنید. فقط هر چقدر که استفاده کردید از حسابتون کم میشه.نقل قول:
این هم تعرفه ها:
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
احتمالا برم سراغ سرعت512 یا 1مگ ایرانسل نامحدود:13:نقل قول:
پوشش که داره.توی پوشش داخلی ام و حتی لبه پوشش هم نیستم.اما یه جورایی به مبین نت نمیتونم اعتماد کنم.حالا چرا نمیدونم.هم اهل دانلودم هم استفادم زیاده.2-3 تا لپتاپ و سیستم دارم.و باید اینو بزنم به سوئیچ و استفاده کنم.مودم های ایرانسل مثل وایفای و اوت دور لن دارن دیگه؟؟میشه زدش به سوئیچ تا شیر بشه دیگه؟؟
و الا سرعت 1مگو مبین نت داره 80 میده.2مگ هم داره ایرانسل.
موندم کدوم بهتره.چون میگن مبین نت سرعت 1 مگ سرعتش افتضاحه و مثل 512 یا حتی 256 ئه
نقل قول:
همونطور که قبلا گفتم برای من زمانی هایی که مشکل فنی نداره و کار میکنه سرعتش کاملا درست هست.
مودم های ایرانسل و مبین نت به غیر از 2 مدل بقیه یکی هستند.اگر اشتباه نکنم مودم وای فای قدیمی(مبین نت هم قدیمی داره) چهار تا پورت لن داره. اوت دور یک دونه پورت لن داره.نقل قول:
- میشه زدش به سوئیچ تا شیر بشه دیگه؟؟
باید بشه ( مگه میشه شیر نشه؟)
دیشب سرویس برای 1 دقیقه قطع شد و پینگ تایم به حالت عادی برگشت میانگین 250 میلی ثانیه. همچنین همونطور که گفتم چند وقته که مبین نت سرعتش خوب شده و با یک کانکشن میشه از تمام پهنای باند خریداری شده استفاده کرد که این نشانگر کیفیت مناسب سرویسه و به هیچ وجه کمتر از سرعت خریداری شده نیست.
به نظر من شما یک وایمکس ایرانسل با مودم وای فای بگیرید. 4 تا پورت لن. وای فای- VoIP - و مودم وای فای ایرانسل ارزانتر از مبین نته. در کل از همه نظر خوبه. در صورتی هم که راضی نبودید میتونید با همون مودم، مبین نت بگیرید. در بخش ثبت نام سایت مبین نت قسمتی برای وارد کردن MAC آدرس مودم وجود دارد.
موفق باشید
آقا چشمش نزن !!! :31:نقل قول:
کسی میدونه مشکل از چیه که سرعتا کم میشه و پینگا میره رو 1200
پس مودم وایفای خوبه.نقل قول:
مودم اوت دور نیازی نیست؟
ولی توی محدوده سبز رنگم برای ایرانسل.به نظرت نیازی هست اوت دور بگیرم یا برم سمت همون وایفای؟
وایفای کفایت میکنه به نظرت؟
من چندتا سوال دارم که بعضی هاشون مسخرست :31:
من تا حالا چند سال ADSL داشتم ولی یه مدت قطع کردم که حالا می گن پورت ها پره ونمیشه .......
حالا می خوام WIMAX بگیرم ولی هیچی ازش نمی دونم . یا مبین نت یا ایرانسل
1-شما کلا بین مبین و ایرانسل کدوم پیشنهاد می دین مبین نت یا ایرانسل یعنی 256 نامحدود ایرانسل یا 512
40گیگ مبین منطقه ظفر-آفریقا
2- الان مثلا سرعت دانلود 512 مبین تو روز وشب چنده ؟
3- این مودم 110 تومنی که مبین نت میده پورت LAN هم داره ویا اینکه حتما آدم باید از این کارت های wireless
که حدودا 25 تومنه بخره ؟
4- قطعی سرویس وپشتیبانیشون چطوره ؟
ممنون می شم جواب بدبد :11:
در کل وای فای ارزون تره و امکاناتش بیشتره.نقل قول:
اوت دور فقط قدرت دریافت سیگنالش بیشتره.
اگه منطقه شما تحت پوشش کامله که usb رو هم ساپورت میکنه چه برسه به وای فای البته اگر ساپورت نکرد میتونی پس بدی.
مبین نت نیازی به چشم زدن هم نداره خودش رو هواست.نقل قول:
البته ما که چشممون شور نیست:20:
فقط اطلاع رسانی میکنیم.
پس میرم سراغ ایرانسلنقل قول:
فقط نمیدونم میتونن سرعت1 مگ یا 2 مگ ارائه بدن و پهنا دارن یا نه:2:میترسم بگیرم عمرا به 120 کیلو نرسه:41:
فقط فرق این 2 تا مودم تو چیه؟یکیشو زده جدید ولی قیمت یکیه.قدیمیه آنتن داره جدیده نداره.کلا میدونی تفاوتشون تو چیه؟؟
نقل قول:
تو تاپیک ایرانسل از دوستانی که دارن بپرسی بهتر نتیجه میگیری اینجا خب همه بچه ها مبین نتی هستن :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245
خیر. میتونید زنگ بزنید پشتیبانی ایرانسل بپرسید.نقل قول:
مرسی نمیدونستم!!نقل قول:
سلام
مروز که جمعه هست ترافیک نا محدود هست؟میتونم هرچی خواستم دانلود کنم؟
در ضمن این هم نتایج اسپید تست:(512 محدود 6 ماهه با مودم outdoor(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please Delete it
Adcomputer شما چیکار گردین سرعتتون خوب شد ؟؟
اینجا به زور از 16کانکشن میشه 30 تل 64 کیلو دانلود داشت البته گاهی سرعت به زیر 20 هم میرسه ...
پینگا هم الان رفته بالای 1500 1600 ...
چند روزپیش همه چیز برا چند دقیقه خوب شد اما بازم الان خراب شده ....
پشتیبانی زنگ زدم یه فرم پر کرد گفت شنبه یکشنبه زنگ بزن جوابشو بگیر چون الان کارشناس های فنی مون نیستن ...
گفت : احتمالا ترافیک استفاده کاربران از نت تو شهرتون زیاد شده ، به کارشناس های زیر ساخت ( یا یه چیزی همین مایه ها ) گزارش میدم ، به احتمال بالای 90 درصد ، پهنای باند شهرتون رو اضافه می کنن ...
من : اوکی ، پس یعنی تا چند روز آینده سرعتمون مثل قبل میشه ؟؟؟؟
پشتیبانی : نمی تونم بهتون قول بدم ، چون باید مراحلی رو طی کنه ........ اما تا روز های اینده سعی میشه سرعتتون بهتر شه ......
من : انشاالله که همین طوره ...........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تاپیک رو که از صفحات قبل تا اینجا خوندم دیدم دوستان تو اهواز با همین مشکل روبرو بودن ....
میخواستم بپرسم چه مدت طول کشید سرعتتون و پینگتون بهتر شه .....
.................................................. .................................................. ..........................................
نقل قول:
عقیده من اینه که خود مبین نت دقیقا تمام مشکلاتی که یوزر داره رو میفیه و میدونه که که ماله چیه (بجز برخی مسایل خاص که مربوط به یوز هست)
تمام این فرم پرکردن و بحث و غیره هم برای تو آب نمک خوابوندن مشترک هست تا خودشون مشکل رو حل کنن !
اگه خوانده باشید تو پست های قبل نوشتم من 11 روز مشکل داشتم (5 روز کاهش شدید سرعت و 6 روز قطعی کامل) هر روز زنگ میزدم و یک چیز جدید میگفتن و همشون هم میگفتن ما هیچ مشکلی نداریم و مشکل از طرف شماست.
جالب اینه که 11 روز بعد که مشکلشون برطرف شد بدون اینکه جای CPE حتی یک سانتیمتر تغییر کنه و یا من هیچ کاری انجام داده باشم هم سرعت درست شد هم پینگ :31:
مبین نت ظاهرا خیلی اذیت کرده تو اهواز.خبری دارید برای ایرانسلی ها هم این مشکلا هست یا نه؟؟:11:
مثل اینکه کلا اهواز با کمبود پهنای باند مواجه شده چون پارس آنلاین هم سرعتها رو آورده پایین ولی به کاربرها گفته بخش نامست که مطمئن باشید اگر بخشنامه باشه واسه کل شهرها بید سرعت رو میاوردند پایین که اینطور نیست.نقل قول:
برای پارس آنلاین اطمینان داشته باشید که بخشنامه است.نقل قول:
چون سرعت اصفهان که من هستم رو پایین اورده و پشتیبانیش میگه که دستور از بالاست.