هورا وصل شد...
Printable View
هورا وصل شد...
وصل شد ولي همش قطع ميشه و افتضاح شده ميره رو اعصاب بدجوري!
ايرانسل هم رفت لاي دست بقيه isp هاي درپيت !!!!با اين فرق كه هيچكسي جوابتو هم نميده!
آقايون يه سوال:
اين مودم wi-fi دكمه خاموش و روشن نداره ؟ يا انيكه چشم من ضعيف شده هرجاشو مي گردم نداره . همش بايد از برق بكشيم و بزاريم
گشتم نبود، نگرد نیست. یه دکمه هم یه دکمه است دیگه !! دوستان چینی نمی تونن ازش بگذرننقل قول:
آره اگه یه دکمه برای خاموش روش کردنش میزاشتن خیلی خوب بود الان باید هی فیش برق پشتشو بکشیم
خيلي از مودم ها دكمه خاموش روشن نداره. شما بايد كابل برق رو در بياريد بعد از 1 دقيقه دوباره وصل كنيد.
-
راستي
من يك هفته بيتشره پول ريختم به حساب و مودم WIFI رو انتخاب كردم زنگ زدم ميگن داره سيستم آپديت ميشه فعلا نميتونم مودم تحويل بديم
ميگه 10 روز ديگه
بابا عجب مزخرفي شده اين سيستم! من رفتم وايمكس بگيرم واسه يه شركتي چون زود راه اندازي ميشه مثلا. يارو گفت 10 روز من به مديره شركته گفتم يارو داشت منو ميخورد. بس كه عصبانيي بود.
منم زنگ زدم گفتن بايد دوباره ثبت نام كنيد و يه مودم ديگه رو انتخاب كنيد. ولي خوب من همينمو ميخواستم!!!
عجب مسخره بازي هست به خدا
-
راستي
فرق مودم WIFI قديمي با جديد در اينه كه قديمي 1 خروجي كابل شبكه داره جديده 4 تا خروجي داره(البته اينطوري گفتن. من خودم نديدم)
آقا از دیشب حدود ساعت 1 به بعئ یعنی تا همین الان 4 چراغ از 5 چراغ من روشنه یعنی 2 چراغ اضافه شده سرعت هم عالی شده پینگ هم مناسبه
مثکه این چند روز داشتن یه کارایی میکردن که سیگنال ضعیفتر شده بود الان که از دیشب عالیه
مال شما بهتر شده ؟
براي ما هم از 2 چراغ به 3 چراغ ارتقاء يافت!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما بايد تعرفه ي شركتي حقيقي رو پر كنيد!
بعدم نامه اي چيزي كه داره واسه اون موضوع تحويل بدين !
مگه مودم قدیمیشون مثل مودم مبین نت نیست؟ اون که 4 پورت داشت چجوری واسه ایرانسل 1 پورت داره؟ شاید نمی دونسته چی حواب بده الکی گفته.نقل قول:
من یک سوال پرسیم کسی جوابی نداد خواهشا دقیق راهنمایی کنید.
دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟
برای من که از قبل 5 چراغ روشن بود الانم همون 5 چراغ سرعتمم که بین 30 تا 37 بود الانم همونهنقل قول:
ماله شما مگه سرعتت چی بود که میگی الان عالی شده ؟ این جوری که میگی عالی شده یعنی باید حداقل یه 5 کیلو بایتی اومده باشه روش :D یا منظورتون اینه که نوسانش کمتر شده حالا قبلا چه جوری بوده الان چه جوری شده ؟ راستی پینگتونم بگی ممنون می شم من که 500 ایناس روزای اول پینگم 360 بود ولی همون چند روز اول بود .
------------------
یکی بتونه راهنمایی کنه ممنون می شم من آخر نفهمیدم این چیه :
تو حسابت که میری یه جا نوشته :
برای مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود اینجا کلیک کنید
وقتی می زنی شماره 10 ترافيک رايگان هست که جلوش اعتبارتو نوشته بعد جلوشم تاریخ انقضاء داره که زده 29/09/1389 که البته این بعضی موقع ها تغییر می کنه میشه 30/9 بعد میشه 29/9 من موندم تو این تاریخ چی قرار انقضاء بشه یکی راهنمایی کنه ممنون می شم من 3/9 اینترننم وصل شده و 6 ماه نامحدود هست
من یه سئوالی داشتم یکی میگفت اگه سرویس وایمکستون ور از یک منطقه بخرین دیگه تو سایر مناطق شهرتون نمی تونین استفاده کنین درسته یا نه ؟ میشه تو یک شهر دیگه استفاده کرد ؟ یا نه ؟:10:
هنوزم وایمکس در تهران و منطقه ما کمی مشکل داره
یعنی بعضی وقتا قطع میشه
من به سختی با 707 تماس گرفتم ( نیم ساعت پشت خط بودم )
حرفشون اینه که فقط اطلاع دارن که از مرکز و تکنسین های فنی
در حال آپدیت شبکه هستند
برای همین اگر کسی الان قصد ایجاد اشتراک جدید داره بهتره صبر کنه
چون مثل قبل سریع برای نصب و تحویل مودم و...نمی آیند
سیستم هنوز کاملا به وضیعت ایده ال نرسیده.
فقط سرعت دانلود که ملاک نیست....
این ping شما کاملا بستگی داره که با کدام سرور سنجیده بشهنقل قول:
شما در سایت pingtest.net یکی از سرورهای هلند یا آلمان را انتخاب کنید
حالا ping بین 300 تا 450 که خوبه ! چند شب پیش این عدد به 900 رسیده بود یعنی فاجعه !
--------------------
چون شما 6 ماهه و نامحدود خریداری کرده اید چیزی منقضی نمی شود
اما برای کاربران اعتباری آن مقدار پول + تاریخ انقضا بسیار مهم است
مثلا 83529 یعنی 835 مگابایت از ترافیک ماهیانه باقی مانده.
تو همه مناطق تحت پوشش میشه استفاده کرد حتی از یک شهر به شهر دیگه. فقط چون امکان Mobility رو مجوزش رو صادر نکردن هنگام جابجایی چون bts ها باید سوئیچ بشه شما قطع میشی و دوباره باید کانکت بشید.نقل قول:
سرويس من هنوز در وضعيت درپيت با پينگ بالا و.................است.......:2:
من ده روز پيش پول ريختم به حساب واسه يه شركتي. امروز ديدم واسه بار چندم گفتن سيستم داره آپديت ميشه(چه ** ميخورن من نميدونم)نقل قول:
هنوزم وایمکس در تهران و منطقه ما کمی مشکل داره
یعنی بعضی وقتا قطع میشه
من به سختی با 707 تماس گرفتم ( نیم ساعت پشت خط بودم )
حرفشون اینه که فقط اطلاع دارن که از مرکز و تکنسین های فنی
در حال آپدیت شبکه هستند
برای همین اگر کسی الان قصد ایجاد اشتراک جدید داره بهتره صبر کنه
چون مثل قبل سریع برای نصب و تحویل مودم و...نمی آیند
سیستم هنوز کاملا به وضیعت ایده ال نرسیده.
فقط سرعت دانلود که ملاک نیست....
امروز زنگ زدم پشتيباني گفتم شماره مسئول وايمكس رو بدن. آدرس جردن رو داد. رفتم اونجا كلي داد و قال كردم كه پولم رو پس بگيرم. گفتن تا فردا پس فردا ميايم وصل ميكنيم.
بايد زور بالا سرشون باشه يه كاري كنن. هم من يه دور دعوا كردم. هم مدير شركت!!!
شما هم واسه اينكه كارتون زور راه بيفته سر سري نگيرين قضيه رو!!
والا سرعتم اولش یعنی حدود 2 هفته پیش که گرفته بودم خوب بود و بین 60-70 بود از 4 شنبه هفته پیش شبا سرعت نصف میشد ولی از 2 شب پیش تا حالا درست شده و پینگ هم بدون وی پی ان حدود 400 و با وی پی ان حدود 600 هستشنقل قول:
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
الان یه اس ام اس از ایرانسل برای من اومد که میگه باید تا فردا 32000 تومن به حساب بریزی وگرنه اینترنتت قطع میشه . اما اکانت من 1 مگ نامحدوده و الانم وسط ماهه . زنگ زدم به خدماتش میگه اس ام اس اشتباه اومده و بهش توجه نکن
اما آخه کامپیوتر چطوری اس ام اس اشتباه زده؟ مگه آدمیزاده یا بیسواده که شماره اشتباهی بگیره؟
3 هفته پیشم که چهارشنبه و پنج شنبه تعطیل بود یه اس ام اس به موبایل ایرانسلم اومد که شما مدارکت ناقصه و تا فردا اگه مدارک رو فکس نکنی موبایلت مسدود میشه ، منم توی تعطیلی دسترسی به فکس نداشتم و دقیقا 24 ساعت بعدش یعنی همون پنجشنبه خطم مسدود شد.
فکر کنم ایرانسل یه برنامه ای داره برای این روزای تعطیل :31::41:
اینکه چیزی نیست برای شما 32 هزارتومن بریدند برای من دیگه چی بریدند خوب گوش کنیننقل قول:
حدود اواخر برج هشت یه اس ام اس اومد که گفته بود
یعنی دوباره هزینه خرید و نصب مودم رو مجددا حساب کرده بودند و وایمکسمو قطع کرده بودند:18::18::18::18:نقل قول:
میزان استفاده از وایمکس به 100 درصد اعتبار رسیده است جهت پرداخت اقدام کنین مبلغ 3516532 ریال
ولی فقط چند دقیقه بعد دوباره وصلش کردند ولی بازهم چند دقیقه بعد دوباره یه اس ام اسی دیگه اومد که گفته
من خاک بر سرم ترسیدم گفتم به جهنم پولو اینترنتی واریز کردم آخرش میدونین چی شد معلوم شد که بازهم اشتباه شده و من الان دقیقا 75 هزارتومن طلبکار هستمنقل قول:
میزان استفاده از وایمکس به 75 درصد اعتبار رسیده است جهت پرداخت اقدام کنین مبلغ 740225 ریال
ولی بازهم از طریق ایمیل این دفعه یه صورتحسابی اوردند گفتند که باید 350 هزلرتومن پولو واریز کنی و تا 28 ماه جاری مهلت داری
اصلا آتیش گرفته بودم باور میکنین !!!!!!!!!!!
حالا تا 28 صبر میکنم ببینم چه اتفاقی میافته
زنگ زدم پشتیبانیشون گفتن اشتباه شده
ماله شما هم الان قطع شده ؟ من هر کاری می کنم وصل نمی شه الان با دیال اپ وصل شدم
-------------
1 ساعت هی امتحان میکردم وصل نمی شد یه بار مودم رو خاموش روشن کردم درست شد :D
الان برای من خوبه ولی دیروز کاملا قطع بودنقل قول:
ماله من نوسانش زیاد شده یعنی قبلا بین 30 تا 37 بود الان از 10 تا 40 هی بالا پایین می شه
من یک سوال پرسیم کسی جوابی نداد خواهشا دقیق راهنمایی کنید.
دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟
دوست عزیز من مودم وای فای دارم که 5 تا چراغ داره و هر 5 تاشم روشنه . اما دوستم یک مودم ایندور کله قندی داره که 3 تا چراغ داره ولی فقط یکیش روشنه و سرعت هر دو تامون هم تقریبا برابره گاهی اوقات سرعت اون 6-7 کیلو از من کمتر میشه. البته اینو بگم که خونه اونا طبقه اوله و خونه ما طبقه پنجم .نقل قول:
رنگشو یادم نیست ولی توی نقشه توی مناطق خوب تحت پوشش بودیم . اما نکته اینه که توی این مودمای وایمکس گاهی جابجایی در حد نیم متر و حتی چرخوندن مودم هم قدرت سیگنال رو کم و زیاد میکنه. همینطور هرچی ارتفاع شما نسبت به سطح زمین بیشتر باشه بهتره.
درضمن اگه فنی تر بخوای مساله رو بررسی کنی باید CINR , RSSI و UL_FEC و DL_FEC رو بررسی کنی که فاکتورهای اصلی در سرعت دانلود و ping محسوب میشن و خلاصش اگر DL_FEC برابر با 64QAM(CTC)5/6 باشه باید بتونی با بیشترین سرعت دانلود کنی.
اما اینو بگم که ایرانسل سرعت ماکزیمم یعنی یک هشتم سرعت اسمی رو هیچ وقت پر نمی کنه یعنی مثلا اگر 1 مگابیت داری و سرعت دانلودت باید 128 کیلوبایت در ثانیه باشه سرعت، متوسط روی 114 - 115 می ایسته گاهی هم کمتر. ping هم چندان خوب نیست.
در ضمن ماهی 30 تا 40 ساعت هم قطعی داره و در مورد امور مالی و محاسبات ترافیک و ... هم بی نظمه. روز اول ماه هم بیشتر از نصف روز برای فعال شدن حساب قطعه
اما روی هم رفته از مبین نت خیلی بهتره چون من اون رو هم تجربه کردم و بشدت افتضاح بود. و از شرکتهای نسبتا منظم و مرتبی مثل شاتل و داتک (البته الانشون رو نمیدونم که هنوز منظمن یا نه) هم به مراتب ارزونتره.
در منطقه من ( سيدخندان) نوز سرويس افتضاح است!! براي چهارمين روز پي در پي !!:2:
سپاس از لطفت به من.خیلی متشکر که کامل توضیح دادی.نقل قول:
الان خونه ما طبقه اوله و 5 طبقه است ساختمان.به نظرت برم سراغ مودم اوت دور؟ میخوام مشکل آنتن و غیره نداشته باشم.میترسم وایفای بگیرم ایندفعه نگیره الاف بشم برای تعویض و غیره.
خانه ما طبقه اول و پشت ساختمان است.یعنی تراس به کوچه نداره.
مشکل مالی برای خریدش ندارم اصلا.فقط میخوام کیفیت حفظ بشه.
میخوام نظرتو بدونم.
دستت درد نکنه:11:
یه سوال فوری از دوستان دارم وقتی که میخواید وصل اینترنت بشید چه جوری وص میشید؟ منظورم اینه که هنوز مثل قبل باید تو سایتش لاگین کنید یا همین طوری مثل ADSL کانکت میشید؟ اگر میشه سریعتر جواب بدید
من هرشب قبل از خواب مودمو از برق میکشمنقل قول:
و بعد از ظهر که از سرکار برمیگردم روشنش میکنم باید تو سایتش لاگین کنم
بله میشه . تو سایت ایرانسل یه پی دی اف هست که راهنمای تنظیماتی هست که باید اعمال کنید.نقل قول:
پ.ن
الان که نگاه کردم تو سایت ایرانسل پیدا نکردم . آپلود کردم رو هات فایل.
کد:http://hotfile.com/links/89642693/25a6cac/Indoor.pdf
سلام خدمت همه دوستان وایمکسی ایرانسل(با این سرویسش :thumbsdow)..
من یک ماه سرویس 256Kb/s نا محدود با مودم WiFi BM635 گرفتم..
تا حالا 3 تا مودم تعویض کردم ولی بازم مودمم خود به خود ریست میشه..
روزی 2 یا 3 بار..
روانیم کرده.:21:. میخواستم ببینم کسی از دوستان هم این مشکل رو دارند..
مودم خود به خود REBOOT میشه و تمام LED های مربوط به POWER,WLAN,TEL1,TEL2,WiMAX خاموش . روشن میشه و در حالت TLS باید دوباره شناسه و پسورد بدم.. یا تو حالت TTLS بزارم تا خودش کانکت بشه..
منتظرم..
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
شریعتی - پیچ شمیران- اینجام من یادم رفت بگم..:20:
مشكل برق ندارين؟نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان وایمکسی ایرانسل(با این سرویسش :thumbsdow)..
من یک ماه سرویس 256Kb/s نا محدود با مودم WiFi BM635 گرفتم..
تا حالا 3 تا مودم تعویض کردم ولی بازم مودمم خود به خود ریست میشه..
روزی 2 یا 3 بار..
روانیم کرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . میخواستم ببینم کسی از دوستان هم این مشکل رو دارند..
مودم خود به خود REBOOT میشه و تمام LED های مربوط به POWER,WLAN,TEL1,TEL2,WiMAX خاموش . روشن میشه و در حالت TLS باید دوباره شناسه و پسورد بدم.. یا تو حالت TTLS بزارم تا خودش کانکت بشه..
منتظرم..
آخه ريست شدن مودم ربطي به شبكه نداره. مشكل برقي دارين شما. اون رو چك كنيد!!!
+
البته ايرانسل داره اين روزا يه غلطايي ميكنه. ممكن هم هست كلي باشه. يعني از سمت اپراتور باشه!!
سلام..نقل قول:
فکر نکنم از برق باشه..
چون من تنظیم کننده ولتاژ (AVR) دارم..
و در ضمن رنج کاری آداپتور هم از 100 تا 240 ولت هستش..
کلافه شدم..
یه موقع فقط با موبایل بهش کانکتم ریست میشه..
یه موقع هم فیلمهایی که رو PC به اشتراک گذاشتم رو با لپ تاپ و از طریق WLAN نگاه میکنم و با موبایل و خود PC فایل انتقال میدم و از اینترنت هم استفاده میکنم مشکل نداره..:9:
سلامنقل قول:
فکر نمیکنی به خاطر تداخلات امواج باشه ؟؟؟
پیشنهادم اینه که یا موبایلتو نزدیک اون نکن یا اینکه جای اون عوض کن تا چیزی بهش نزدیک نشه !!!
یه کار دیگه هم میتونی بکنی مودم OUTDOOR بگیر بذار پشت بام فکر کنم این بهترین کار باشه چون دیگه چیزی نزدیکش نیست که موجب تداخلات بشه
دوستان وضعیت ایرانسل در شهر اهواز چطوره الان از لحاظ قطعی و سرعت؟؟سرعت 512-1مگ2مگ؟؟
وضعیت چطوره؟؟
والا ، درصد سیگنالاش که از داخل ستاپ خودش نگاه میکنم خوبه پرش هم نداره با اینکه تو حالت TTLS گذاشتم..نقل قول:
بازم ایندفه میذارم تو یه اتاق که هیچ وسیله الکترونیکی نباشه..
وای یعنی میگی 200 چوب دیگه واسه OUTDOOR بدم..:18:
شما میگین که من تا حالا 3 تا مودم عوض کردم اگه به جای اون سه تا ، این مودمو میگرفتی شاید تا حالا این مشکلو نداشتی!!!!:31::31:نقل قول:
آقا این برنامه وایمکس ایرانسل که باید اجراش کنی تا وصل بشی، خیلی چیز داغونیه، تو 7 وقتی اجراش میکنی ، ویژوال افکت ها غیر فعال میشن !!1 (مثلا وقتی پنچره ای رو به در و دیوار مانیتور میزنی دیگه اون حالت زیبا رو نمیبنی فقط یه کادر میبی.)
چرا اینطوری ؟ شمام این مشکلو دارید ؟!