ایران خودرو اعلام کرده تا پاین سال دیگه خودرو به صورت نقدی ثبت نام نمی کنه که قرار باشه تحویلش بده و فقط قصد داره تعهدات قبلی خودش را تحویل بدهد. یعنی در واقع فقط می خواد تعهدات که نسبت به مشتریانی مثل شما دارد را تحویل دهد.نقل قول:
Printable View
ایران خودرو اعلام کرده تا پاین سال دیگه خودرو به صورت نقدی ثبت نام نمی کنه که قرار باشه تحویلش بده و فقط قصد داره تعهدات قبلی خودش را تحویل بدهد. یعنی در واقع فقط می خواد تعهدات که نسبت به مشتریانی مثل شما دارد را تحویل دهد.نقل قول:
سمند و مخصوصا ef7 پایه گازسوز جزو محدود محصولات ایران خودروست که تولیدش زیاد مشکل نداره و معمولا به موقع تحویل میشود.نقل قول:
میشه یه کوچولو توضیح بدید این خرید نقدی رو چطور رو انجام دادید، من حدود 2 هفته است دارم هر ثانیه سایت رو بررسی میکنم فروش نقدی سمند ال ایکس EF7 نداره که ندارهنقل قول:
احتمالا دوستمون قبلا ثبت نام رو انجام دادننقل قول:
شما فکر کنم همین 2 هفته گذشته دارین پیگیری میکنید
نقل قول:خوب امیدوارم که اینطور باشه که میگی رفیق . چون واقعا دوست ندارم با 23 میلیونی که پول دادم منتظر بمونم تا تیر ماه 92 !نقل قول:
سمند و مخصوصا ef7 پایه گازسوز جزو محدود محصولات ایران خودروست که تولیدش زیاد مشکل نداره و معمولا به موقع تحویل میشود.
نقل قول:
نقل قول:
درسته من هم از طریق اینترنت چک میکردم و میدیدم که فروش نقدی نیست !
دقیقا تاریخ 30 برج 10 بود رفتم نمایندگی ، دیدم فروش پارس ندارن ، گفت که فقط فروش نقدی سمند هست الان . منم نوشتم.. 20 روزه
البته بعد از 2 روز فهمیدم باز هم بسته شده فروش نقدی..
اگه تکرار شد چه مشکلی پیش میاد ؟؟!!نقل قول:
گفته بود امشب آب کم میکنه من فردا صبح که میخواستم آب بریم صدا داد
درجه آب هم اصلا وسط نمیاد همیشه ازون درجه دومیه یکمی بالاتره
ی سوال دیگه دارم اینکه بجز تعویض روغن موتور دیگه کجاهای ماشین روغنش باید تعویش شه
مدل 89 85 هزار کارکرد
کسی نبود جواب ماروبده !!نقل قول:
سلام به همگی دوستان
من خرید نقدی سمند ef7 با مولتی پلکس و سیستم رهیاب انجام دادم و موعد تحویل خودرو دهه اول اسفند 91 .
می خواستم راجع به سیستم رهیاب و مولتی پلکس بیشتر بدونم توی یکسری از سایتها رفتم راجع به سیستم رهیاب سمند نه عکسی دیدم و نه مشخصات خوبی دیدم .
درکل می خواستم با این ماشین تعطیلات عید به مسافرت برم مخصوصا اینکه مسافت زیادی حدود 4 الی 5 هزار کیلومتر میرم آیا اطمینان بخش هست یا نه لطفا دوستان راهنمایی کنید. باتشکر
نظرتون در مورد خرید تسمه تایم وهرزگرد و تسمه دینام از ایساکو چییه مارک خود ایساکو است ؟
سیستم رهیاب مثل gpsهای مارشالی که توینقل قول:
بازار موجوده و به احتمال زیاد دیدید
چیزی است که جزء خود ماشین محسوب نمیشه
به عنوان یه آپشن همراه ماشین خریداری کردید
مولتی پلکس هم همون سیستمی است که روی 206 موجوده
اون سخنگوی روی سمند هم درش حذف شده است
بهتر از خرید بازار آزاد استنقل قول:
جنسهاش قابل اعتماد تره
سلام ی سوال دارم اینکه بجز تعویض روغن موتور دیگه کجاهای ماشین روغنش باید تعویش شه
مدل 89 85 هزار کارکرد
احتیج به تعویض چیز دیگری ندارد ولی بازهمنقل قول:
واسکازین گیریبکس,روغن ترمز ,اب رادیاتور ,شمع هارو بدید چک کنند
و در صورت لزوم نعویضشون کنند
سلام به همگی دوستان
من خرید نقدی سمند ef7 با مولتی پلکس و سیستم رهیاب انجام دادم و موعد تحویل خودرو دهه اول اسفند 91 .
درکل می خواستم با این ماشین تعطیلات عید به مسافرت برم مخصوصا اینکه مسافت زیادی حدود 4 الی 5 هزار کیلومتر میرم آیا اطمینان بخش هست یا نه لطفا دوستان راهنمایی کنید. از نظر فنی چه چور ماشینیه باتشکر
مرسی برادرنقل قول:
میخواستم بدونم این موتور ها نیاز به فیلر دارن یا ندارن
اگه نیاز دارن حتما باید نمایندگی برد ؟؟
برای اینکه ماشین سالمی داشته باشید باید 5000 کیلومتر اول رو با احتیاط و شرایط خاصی رانندگی کنید. تو دفترچه خودروها معمولا این شرایط توضیح داده شده. به این دوره میگن آب بندی. ماشینی که در دوره آب بندی درست باهاش رفتار نشه بعدها برای صاحبش مشکل ایجاد می کنه. بنابر این با ماشینتون سفر نرید.نقل قول:
چون ماشین آبندی نشده زیاد بهش فشار وارد نکنید و پر گاز رانندگی نکنیدنقل قول:
ماشین خوب و نرمی است
تنها ایرادی که بیشتر بنزینی ها دارن اینه که روغن ریزی اویل ماژول بعد از یه مدتی پیدا میکنند
که شما زیاد فعلا روش حساس نباشید
نیاز ندارندنقل قول:
الکی نبرید نمایندگی
میان این چششو درست کنن میزنند چشم دیگه هم کور میکنند
فردا دارم میرم سمند رو تحویل بگیرموEF7 دوگانه.دعا کنین این تخم مرغ شانسی خوب در بیاد.تقریبا در 18 روز کاری تحویلم دارن میدن.
با تشکر از راهنمایی های شما دوستان عزیز.
نکته ای که باید بگم اینه که ماشینی که می خوام تحویل بگیرم پایه گاز سوز می باشد و در ضمن همه ef7 ها مشکل اویل پمپ دارند یا نه اگر ایجور باشه همون اول تحویلی بفروشمش.
:n13::n13::n13:
مبارک باشهنقل قول:
ایشالله که به شادی و با لذت ازش استفاده کنید
اکثرا این مشکل رو دارندنقل قول:
چه جوریه که اونایی که معمولا اویل ماژولشون مشکل داره میرن نمایندگی درست میشه؟ موندم چه موجوداتی توی ایرانخودرو نشستن.نقل قول:
مشکل حادی نیست که بخواهی ماشین رو بفروشی.گارانتی داره برات عوض میکنند درست میشه.موتور ef7 اینقدر لذت رانندگی بهت میده که این مشکل رو فراموش میکنی.نقل قول:
نوشته شده توسط [B
امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تا تسمه تایم را عوض کنم بهم گفتنند تسمه تایم را عوض نکن چون فابریکه ودر ضمن نگاه هم نکردنند به نظرتون چی کار کنم ماشینم مدلش 1388 است و700000تا هم کار کرده تو دفترچه اش این تسمه تایم را چه قدر گارانتی کرده اند؟
کیفیت واشر های اویل ماژول زیاد جالب نیستنقل قول:
اونهایی هم که میرند برای گارانتی و تعویض میکنند
هیچ تضمینی برای درست موندنشون نیست
من ادم میشناسم که تا به حال
2بار پک اویل عوض کرده یکبار هم کل اویل رو تعویض کرده از طریق گارانتی و الان هم دوباره روغن ریزی داره
الان که کم کم دارن فراخوان دادن برای یکسری که
پک اویل و پیج ها و اویل
واشر سر سیلندر و...
را برایشان تعویض میکنند
حق با این دوستمونهنقل قول:
منم از موتور ای اف سون خیلی خوشم میاد حتی با این مشکل
بعد از ef7 ,پارس elx هم داشتم ولی اینقدر که از نرمی موتور ef7 راضی بودم از elx نبودم
البته شتاب گیری و سرعت توی elx چیزی که هیچ کدوم اینا بهش نمیرسه
موقع تعویضش هستنقل قول:
حواستون باشه که اگر تسمه ببرید فاجعه ای برای موتورتون به همراه میاره
من قبلا پراید داشتم تعمیرکار میگفت ماشینای دوگانه هر6ماه یبار نیاز به فیلر دارننقل قول:
این ماشین پایه گازسوز است و برای گاز بهینه شدهنقل قول:
نیازی به این کار نداره
بالاخره تسمه تایم وتسمه دینام را عوض کردم هزینش شد 137 هزار تومان ولی فکر کنم تسمه تایم ایساکو تقلبی باشه چون تو بیرون از ایساکو تسمه تایم اورجینال فرانسه بود که قیمت تسمه تایم حدود 100هزار تومان بود
سلام من 91/10/10 سمند ef7 پایه گاز سوز رو کارتکس خریدم منتظر شدم تا مدارکش بیاد بعد از دوهفته ونیم پیگیری کردم که چی شده مدارک گفتن ماشین بلوکه شده 36000 خودرو فراخوان خوردن ما هم شماره شاستی رو باطل کردیم یکی دیگه براتون در خواست دادیم که زیاد انتظار نکشید . دو روز بعد از تماسم ماشین جدید رسید شماره شاسی قبلی با cf شروع می شد این یکی با df شروع میشه .
میشه دوستان بگن این فراخوان واسه چی بوده که قبلی بلوکه شد؟ و این سری که با df شروع میشه مشکلاتش حل شده ؟
به نظرتون چقدر دیگه طول میکشه ماشینو تحویل بدن همونطوری تو نمایندگیه خیر سرم رفتم فوری خریدم :n03::n28: با امروز که 91/11/20 شده 40 روووووووووووووووووووووووو ووووز :18:
دوستان با توجه به عکس ها محل روغن ریزی کجاست؟من که فکر میکنم از محلی که فلش قرمز زدم روغن میاد و شره میکنه اون پایین جمع میشه اما هنوز خیلی کمه که اگر از این محل باشه واشر رادیات روغن خرابه و کل اویل ماژول باید عوض بشه آیا درست فکر میکنم ؟پیشاپیش از اینکه عکس ها خیلی با کیفیت هست و حجمش بالاست عذر میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Amir_Mcim;7477309]دوستان با توجه به عکس ها محل روغن ریزی کجاست؟من که فکر میکنم از محلی که فلش قرمز زدم روغن میاد و شره میکنه اون پایین جمع میشه اما هنوز خیلی کمه که اگر از این محل باشه واشر رادیات روغن خرابه و کل اویل ماژول باید عوض بشه آیا درست فکر میکنم ؟پیشاپیش از اینکه عکس ها خیلی با کیفیت هست و حجمش بالاست عذر میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسا کدوم قسمت ماشینه
دقیقا کجاست منم میخوام ببینم
یه سوال یه چند وقتی هست که صدای موتور ماشینم زیاد شده به نظرتون اشکال از کجاست ودر ضمن تسمه تایم وتسمه کولر را هم به تازگی تعویض کرده ام؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منظورتون صدای کلی موتوره هست یا صدایی مثل جیر جیر کردن یا قر قر کردن . اگه صدای موتور باشه ممکنه اغز روغن باشه و همچنین اگزوز که ممکنه سوراخ شده باشه مسیر اگزوز را چک کنید در ضمن روغنی که ریختید چی بوده
و اگه هم صدای جیر جیر و یا قر قرکردن باشه مربوط به تسمه هاست حالا یا زیادی سفت هست یا زیادی شله.
سلامنقل قول:
با توجه به عکس ها و این طور که از عکسا مشخصه روغن ریزی مربوط به واشر ها و اورینگ های اویل ماژول هستش . و خود اویل ماژول به نظر سالم میاد. و باید واشر ها و اورینگ ها عوض بشه . در ضمن اضافه کنم که اگه نمایندگی بردید خواستید واشر ها را عوض کنید بگید هنگام بستن پیچ ها حتما گشتاور و تورک مربوط به پیچ ها را رعایت کنند چون اگه رعایت نکنند ممکنه بعد دو باره دچار روغن ریزی بشه.
این عکسا کدوم قسمت ماشینه
دقیقا کجاست منم میخوام ببینم[/QUOTE]
سلام
این عکس مربوط به اویل ماژول سمند EF7 می باشد که سمت راست موتور قرار داره اگه سینی را بازکنید میتونید به راحتی ببینیدش البته اگه از بالا هم نگاه کنید تا حدودی معلوم می باشد.
دوستان سلام میخوام تعویض روغن کنم
چه روغنی برای این موتور پیشنهاد میشه ؟؟
هر روغنی با نوع 10w40 و سطح کیفی API-SJنقل قول:
ادینول آلمان، elf بهترینن اگه اصلشون رو بتونی پیدا کنی