هندزفریش از 5610 نوکیا بلند تر و با کیفیت تره ؟
Printable View
هندزفریش از 5610 نوکیا بلند تر و با کیفیت تره ؟
باتری این گوشی مناسبه و آمپرش هم بالاست. باید بگم حدود نهایت 3 و 3 ونیم روز دووم میاره البته اگه زیاد باهاش ور نری. تنظیمات و راه حل های خاصی وجود داره برای بیشتر بردن میزان شارژ باتری و ذخیره انرژی که اگه صفحاتی قبل رو ورق بزنی توسط انجانب مفصلا نگاریده شده است.نقل قول:
ممنون
1.دورربین این گوشی 5 مگاپیکسل هستش ولی باید بگم زیاد باکیفیت نیست ان95 از این بهتر بود ان82 که یلی بود. اسمارت فون زیاد دوربین خوبی نداره ولی ان8 انگار ترکوندهنقل قول:
2.گوشی های نوکیا زیاد زیر نور مستقیم و رفلکس شدید آفتاب جذابیت خاصی ندارن دو چنگی به دل نمی زنند من خودم این گوشی رو با ان85 مقایسه کردم این گوشی واسه خودش زیر نور مستقیم آفتاب یلی بود و ان85 اصلا چیزی دیده نشد. باید بگم برترین گوشی نوکیا که ان8 باشه اونم زیر نور مستقیم آفتاب زیاد خوب نیست. فقط ال سی دی هایی با نام Super AMOLED که انگار سامسونگ ازش استفاده کرده خیلی خوب عمل میکنه. از ین جهت بر ایکس 6 خرده ای وارد نیست
3.اونی که گفته صفحه لمسیش ضعیفه یا اصلا گوشی رو دستش نگرفته یا مخش قاط داشته یا اینکه از فضا اومده:41: بهترین صفحه لمسی نوکیا تو تاچ و ریسپانسه گرچه هر صفحه لمسی تاچش 100 درصد نیست ولی باید بگم خیلی خیلی خیلی بهتر از سایر گوشی های نوکیاست. نه فشاری میخواد نه چیزی دیگه کافیه انگشتتو بزاری رو ویجت واست مثل کره کار کنه
4.در مورد گالری فقط تاخیر دوثانیهای برای بازکردن عکسهای باکیفیت و جزئیات بیشتر داره و این ذکر شده ها جز اوها م و توهم گرد نخودی چیز دیگه ای نیست اینجوری بود که دیگه نمی خریدیمش. کلا زدین رو سر مال
5.نا تا حالا گوشی هنگ کرده نه سفید شده نه ری استارت شده نه چیز دیگه والا ما که ندیدیم. شاید تو فریم ویرهای اولیه این مشکل باشه ولی من که تاحالا ندیدم. هنگ کردن ان97 رو به چشم دیدم ولی اینو نه دیگه خداییش!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس و مکث رو ووللش. اینا تصاویر قبل از ریلیز بوند یا اینکه با فوتوشاپ و این برنامه ها کار شده الان گوشی ای که تو دستمه گشادگی دهانه لنز اون همون دیافراگمش 2.8 به 5.2 هستش و اتوفوکوش 5 مگاپیکسلی هستش که نسبت به 5800 گشادگی دهانه لنزش بالاتره این ربطی به پیکسل نداره ها! برادرم عکس حرفه ای میگیره یه چیزایی می دونم که واید بودنش نشون میده و از این حرفا که زیاد تو رده کاریم نیست
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
شک نکن اصلا و ابدا! صد درصد. تست شده :8:نقل قول:
دوستان کسی مارو کمک نمی کنه؟
روی این گوشی چه جوری باید تم،برنامه یا بازی ریخت
ممنون میشم راهنمایی کنید
tnx
سلام
بهترین دیکشنری برای و بهترین برنامه ظبط صدا و مکالمه تست شده روی این گوشی چیه؟
ضمنا کسی برنامه Advanced Device Locks رو تست کرده؟
یه سوال دیگه : فیش هدفون چرا کامل توش نمیره تو نت هم چندین عکس دیدم اینطور بود
اینجوری که راحت جدا میشه:13:
والا هر چه گشتم یه دیکشنری درست و حسابی گیر نیاوردمنقل قول:
واسه انگلیسی به فارسی و بالعکس انگار خود نوکیا روش نصب داره و از قسمت support خود سایت نوکیا میتونی اگه نداشتیش دانلودش کنی
واسه انگلیسی به انگلیسی اینجا تو بخش برنامه های نوکیا ویرایش 60 و سری 5 موجود هستش
خود این گوشی برنامه لاک فون داره واسه امنتین گوشی اگه میخوای جاهای دیگر گوشی رو لاک کنی میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنی
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------
فیش هدفون این گوشی 3 لبه یا چهارخطیه کامل کامل در جک خودش جا مگیره یه قسمتی هستش که بالای لبه هاشه اون دیگه جا نمیشه تو هیچ جکی. ریختش همونجوریه نگران نباش:31:نقل قول:
ساده ترین روش گوشیتو به صورت سویت به کامیپتر وصل کن برنامه OVI رو اجرا کن رو فایل برنامه یا تم دابل کلیک کن تایید کن بعد بقیه کارها رو گوشیت تمام میشهنقل قول:
یه سر به اینجا بزننقل قول:کد:http://www.-----------/forum/
هدفون های سری 8 گیک با 16 فرق میکنه؟ از چه لحاظ...؟
نقل قول:
دوست من سایت مذکور فیلتر شده
hellbrain666
سلام
من هم امروز یک فروند X6 16G به قیمت 360 هزار تومن با گارانتی اصلی خریدم
توی بسته فقط هولدر بود و از شارژفندکی خبری نبود
اس ام اس هم فاستادم و 14 ماه گارانتیش مونده درسته؟
یک کیف مناسب برای حمل در جیب معرفی کنید
ممنون
مبارک باشه
بله فرق داره هم از نظر ظاهر (دکمه پخش موسیقی) هم کیفیتنقل قول:
16گیگ :
8گیگ:کد:http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/headsets/wired-headsets/nokia-stereo-headset-wh-701
کد:http://www.nokia.co.nz/find-products/accessories/all-accessories/headsets/wired-headsets/nokia-stereo-headset-wh-205
نه اصلا اینجوری که می گی نیست :نقل قول:
زیر دوربین x6 16GB که الان تو دستمه نوشته: 2.8/5.2
لطفا بعد از تحقیق کردن اظهار نظر کنید
شما هم لطفا پستهارو بخون بعد نظر بده!نقل قول:
اگه نگاه کنی میبینی که به این نتیجه رسیدیم که در تصاویر تبلیغاتی 3.7 نوشته شده ولی در نمونه های اصلی 5.2!
دوستان با گوشی ایکش 6 عکس در روز و شب بگیرید و آپلود کنید بزارید بینیم کیفیت تصویر رو با تشکر :41:
تایید:10::10:نقل قول:
سلام
شما ها گوشیتونو حک کردین؟
این عکس رو بدون تنظیمات خاص و در حالت اتوماتیگ گرفتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
من چندتا سوال داشتم.. کسانی که ایکس 6 دارن ....
1- باتری گوشی شما هم وقتی کار زیاد ازش می کشی داغ می کنه؟
2- وقتی به مدت زیادی یه برنامه رو باز نگه می داری و وقتی خارج می شه یه چند لحظه (4 الی 5 ثانیه) صفحه وای میسته؟
می خواستم ببینم اینا کلی هستن یا مال من اینطوره؟
1.تو مدت 1 ماهی که خریدم 2 بار باتریش داغ کرده و مجبور شدم که باتری رو دربیارم تا به حالت عادی برگرده و این داغ شدن باعث میشه باتریش زود خالی بشه.ولی هنوز نتونستم علتش رو بفهمم که چرا اینطوری میشه.نقل قول:
2.نه ماله من اینطوری نمیشه .ولی تازگی ها وقتی یه برنامه رو باز می کنی صفحش 2-3 ثانیه کار نمیکنه (البته بعضا):41:
من كه زورم مياد در پشتشو باز كنم ببينم چه خبره(از بس كه الكي ساختن اين مكانيزم باز و بسته شدنشو)نقل قول:
ولي كلا حس مي كنم كه بعضي وقتا پشتش داغ ميشه!!!
راستي من خيلي زود شارژم تموم ميشه(حدود 1.5 الي 2 روز!!!) باتري خرابه يا مشكل جاي ديگس؟
من این مشکل رو وفتی که تم سنگین استفاده می کنم دارمنقل قول:
یه مدت که بگذره،خوب میشه.نقل قول:
اولش زیاد شارژ تموم می کنه ولی به مرور زمان خوب میشه.
شما سعی کنید تا وقتی که شارژ تموم شد،بزنید شارژ کنید و بزارید کاملآ هم شارژ بشه.
همه ی باتری ها داغ می کنه،فکر کنم به خاطر جنس گوشی هستش که حرارت رو زودتر منتقل می کنه.
با سلام خدمت اساتید محترم و بزرگوار ؛
من دو تا برنامه برای تک زنگ زدن و گرفتن اون از اینترنت دانلود کردم با اسم های زیر:
1.Smart4jeer
Pringer .2
در همون سایتی که دانلودشون کردم نوشته بود برای اجرای نرم افزار اولی دو فایل زیر با نام های :
1. MegaPyModulePack
Python .2
رو دانلود کنید.
من هم همه اون ها رو کامل دانلود کردم و همچنین نصب.
ولی حالا کار نمی کنند...
به نظر شما اشکال از کجاست؟
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
یک سؤال دیگر:
من برنامه Maps و نقشه هامو رو برای X6 آپدیت کردم و حالا دیگه نشون نمیده که کجایم ...
با برنامه location وقتی چک می کنم 5 تا ماهواره رو گرفته ولی باز هم جواب نمیده ؟؟
مشکل از چیه؟؟
گرفتن سیگنال ماهواره مهم نیست، باید روی ماهواره قفل بشه!نقل قول:
ماهواره های قفل شده معمولا آبی رنگ هستند و بقیه خاکستری!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
کس دیگه ای عکس بگیره بزاره! این چندان جالب نشده! (از سوژه های نزدیک لطفا)نقل قول:
تو lable پشت بارتی گوشی من نوشته ( made in Hungry Fabric Hungry)
حالا این اصل هس یا نه.
یا اصلا فرقی نمی کنه؟؟
از لحاظ ه/ك اين گوشي چطوره؟ مثل ويرايش3 ميشه همه كار باهاش كرد ؟
واقعا متشکر ...نقل قول:
نوشته شده توسط amir200812 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتن سیگنال ماهواره مهم نیست، باید روی ماهواره قفل بشه!
ماهواره های قفل شده معمولا آبی رنگ هستند و بقیه خاکستری!
من دقت نکرده بودم
تازه اگه درست نمیشد امروز باید می رفتم بازار موبایل !!!:40:
بچه ها میشه لطف کنین اهنهای اورجیناله Nokia x6 رو واسه دانلود بزارین؟؟؟
مر30
بچه ها میشه تا حالا میزان رضایتتون از X6 رو بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
1. نخست می بایست پایتون و مدول پک ها نصب شده و سپس برنامه های مورد نظر نصب بشن
2. برنامه های نصبی می بایست حتما در درایوی که پایتون و مدول نصب شده، نصب شود ( همیشه در کارت حافظه نصب کنین )
3. بهترین و کامل ترین پایتون در حال حاضر نگارش 1.45 هست. نگارش 1.94 بدترین و ناقص ترین نگارش هست ( حتی ویرایش نهایی یا فاینل )
شاد باشین
بچه ها ایکس 6 رو فروختم!
پیش به سوی درس!
اگه گهگاهی اومدم هر کمکی از دستم بیاد می کنم
منو از پیامهای محبت آمیزتون بی دریغ نکنید
التماس دعا
من وقتي كه هندزفري رو وصل مي كنم صداي آهنگ خوب شنيده ميشه ولي صداي خواننده اصلا خوب نيست و شنيده نميشه انگار يه تغيير كوچيك ايجاد ميشه رو وقتي كه آهنگ خالي پخش ميشد.(اميدوارم منظورمو فهميده باشين) اشكال از كجاس؟
1: معمولا وقتی هندزفری درست جاش نرفته باشه اینطوری میشه! و یا سیمش قطعی داره! با یه هند فری دیگه تست کن!(احتمال 1% هم ممکنه سوکت هندزفری خود گوشی مشکل داشته باشه)نقل قول:
2:اگه اکولایزر رو دستکاری کردی ممکنه این مشکل رو ایجاد کنه!
بچه ها میشه تا حالا میزان رضایتتون از X6 رو بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موقع وصل گوشی به کامپیوتر، گوشی اتصال رو میشناسه ولی ovi suite گوشی رو نمیشناسه .
لطفا دوستان از راهنمایی دریغ نکنند.
چند فروختی گوشی رو؟
اگر بخوایم برنامه ای رو ساین کنیم میشه کاملا بگید باید چی کار کنیم؟
آیا نیاز به -- کردن است؟
سیصد یا سیصد و دهنقل قول:
سیصد و هفتاد و دو تومن هم خریده بودم و الان355تومن زده توسایت
واسه ساین کردن همیشه نیاز به -- کردن گوشس نیست. میشه برنامه رو -- کرد که کار برنامه نویسان هستش یا اینکه معمولا تو اینرتنت جاها و برنامه نویسان و دوستانی هستند که با دادن شماره سریال گوشی توسط شما واست کدشو میدن حالا دقیقا نمی دونم این کار رو چه جوری با چه اسکریپت و ابزارهایی انجام میدن ولی کاشکی بجای ماهی، ماهی گرفتن رو یاد بدن
سعی کن از برنامه هایی که تو اینترنت هستن و توسط هههکرها ساین شده استفاده کن
سلام
تم spb ویندوز موبایل برایx6 هست؟
بچه ها منم سوالم همينه ... حقيقت گوشي خودم الان 5530 هستش ... تير ماه خريدم اما يه اتفاق ناگوار براش افتاده ( ماشين از روش رد شد!!! :41: ) و حالا مجبورم يه گوشي ديگه بگيرم ... از 5530 راضي بودم ... حالا به نظرتون ايكس 6 چطوره؟ ... ميشه يه نفر كه داره محبت كنه و يه مقدار توضيح بده راجع به اين گوشي؟ :40:نقل قول: