:31::31:نقل قول:
این از اون حرفاست ...
خب اخه جایی هستی که عربی ندارهنقل قول:
یعنی این سایت اکثرا کاربرانش ایرانی هستند
باید جای دیگه ایران را بزرگش کنی
:31::31:نقل قول:
این از اون حرفاست ...
خب اخه جایی هستی که عربی ندارهنقل قول:
یعنی این سایت اکثرا کاربرانش ایرانی هستند
باید جای دیگه ایران را بزرگش کنی
نقل قول:
سلام.
برای اینکه ک ی ج ن رو بتونید رو کامپیوترتون باز کنید باید دات نت فریموورک رو نصب کنید رو کامپیوترتون.(NET.):11:
رئال مادريد عزيز وبگردي و بازي و ويدئو كه خيلي بيشتر از اس ام اس و تماس شارژ ميبره!!!!!
حداقل تجربه من اينو ميگه.
بچه هايي كه HD2دارن، كسي مشكل آنتن نداشته تا حالا؟
تو فروم ir-tci يه بوشهري گفتن بود تو شيراز و بندر عباس و تهران رفته آنتن نداشته، فقط تو بوشهر و توابع بوشهر آنتن داره.
راستي اين بحث آيكون باتري و آنتن كه همزمان نمايش داده بشه به كجا رسيد؟؟
دوستان موفق شدن مشكل رو حل كنن؟؟
آقایون یه سوال دیگه...
من کف دستم زیاد عرق میکنه مخصوصا تابستونا، ساکن گرمسیر هم هستم دیگه بدتر..
این اسکرینهای خازنی چقدر حساس هستند به این موضوع؟؟
یه نفر با دست خیس آزمایش کنه:27::31:
مرسی از آقایون مهندسین..
منظورتونو واضح تر بگید...مگه الان نمایش داده نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه آدم با آدم فرق میکنه ....اولا من وقتی همه ی دوستا و آشناها بیکار باشن و شروع کنن اس دادن اون موقس که دیگه آماره من میره بالا (دقیقه ای 6 تا!!!) ولی خوب شما شاید روزی یکی هم نفرستید! دوما اگه وسط فیلم دیدن باتری تموم کنی میگی خوب عیب نداره بقیش باشه بعدا ولی وسط اس ام اس بازی یا تماس باتریت تموم بشه طرف مقابل کلی دلخور میشه و فکر میکنه تو عمدا خاموش کردی ....مخصوصا اگه این قضیه تکرار بشه:20: :10: 4کرم:40:نقل قول:
اخه من از صفحه 1 تاپیک شروع کردم به خوندن تا یه جاهایی پیش اومدم. دیگه خسته شدم یهو اومدم آخر:31:نقل قول:
یه پسره اهل کویت اینجا بود میگفت که هر کاری کرده نتونسته این دوتا آیکون رو با هم بیاره اون بالا..خلاصه بحث بچه ها سر این بود.. حالا میخواستم ببینم آخر به کجا رسید..:20:
قربونت برم من یه خواهر دینی دارم که روزی 100تا سمس میکنه تو پاچم!!!! زنگ که دیگه بماند.. با ایرانسل عزیز هم که روزی 4-5 ساعت وبگردی میکنم. چون خونه فقط دیال آپ دار اصل جواب نمیده بیشتر کارای متنی مثل ایمیل و ... رو با ایرانسل انجام میدم.
خلاصه باتری بیچاره پدرش در میاد. این گوشی که الان دارم روزی 2بار شارژ میکنم.
البته باتری فابریکش به رحمت ایزدی رفت الان باتری چینی روشه..
جریان این باتری جدیده چی شد؟ اومد تو ایران؟ همون که 80دلار بود....
بچه ها hd2 با ویندوز ۷
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون ادیتش رو بیخیال, حداقل ایرانش رو کامل مینوشتی ! الان ایرن شده ! :13:نقل قول:
ایول ! خیلی خداست ! ولی این اولین عکسی هستش که از وین 7 دارم میبینم, جدا همینطوریه ؟ با توجه به این چیزی که میبینم امیدوارم مثل spb باشه و بشه هر چیزی که آدم میخواد رو هر جایی که میخواد و توی چندتا سایز مختلف روی صفحه گذاشت ...نقل قول:
راستی دوستان قضیه این windows phone به جای windows mobile چیه ؟
این عکس خیلی وقته تو نت پخش شده....ساختگیه:27:
سلام به دوستان - یکی از آشنا ها hd2 گرفته اما نتونسته با ویندوز موبایل بودنش کنار بیاد و کار کردن واسش سخته ---من میخوام ازش بخرم چند بخرم ازش خوبه ؟ گارانتی هم نداره راستی؟ حدودا کار کرده hd2و dimond 2 رو چند میدن ؟
آقا من امروز گوشیم رسید به دستم
لطفا راه نصب فارسی ساز را به من یاد بدین ؟
و آریو اقلیم رو چطوری باید نصب کنم ؟ cd رو باز نکردم توی cd روش نصب داره یا نه ؟
دس شوما درد نکنه آق مهندس . حالا دیگه ما شدیم "یه پسره" ؟؟؟؟؟نقل قول:
با 43 سال سن و ریش سفیدمون شدیم پسره ؟؟؟؟
:9::44::20:
با با ایوللا ....
:13:
===================================
دوستِ عزیز من نوشته بودم نمیشه ساعت و باتری رو با هم بذاریم تو نوار بالای صفحه . یا باید ساعات رو انتخاب کنیم یا باتری . البته مشکل نسبتا حل شد .
میشه ساعت رو انتخاب کنین و برای دیدن مقدار باتری و اینکه ایا داره شارژ میشه یا نه ، روی همون نوار رو کلیک کنین
:20:
من اگه دستم به طراحِ سافت ورِ این گوشی برسه یقه اش رو میچسبم و میگم :
آخه مرد حسابی صفحۀ موبایل به این کندگی و عین زمین فوتبال !!!! ازت کم میومد اگه یه 4 میلیمتر رو هم اختصاص میدادی به ساعت تو نوار بالایی ؟؟؟؟
:44::9:
برنامه های باتری داغون کن :نقل قول:
تلفن - مسنجر - مرورگر - مولتیمدیا - بلوتوس - wi- fi wi-fi router
میدونین این باتریِ به اصطلاح 80 دلاری ، مخارج ساختش از 10 - 15 دلار بیشتر نیست ؟
فقط خدا میدونه چجوری دارن خون مردم رو میمکن با این کلاهبرداریهای علنی .
یه قلم موبایل پلاستیکیِ فکستنی رو میفروشند 10 هدار تومن در حالی که هزار تومن هم خرج نداره .
======================================
حتما خبر دارین که برای افزایش عمر باتری باید تا خالی نشده کاملا شارژش نکرد و وقتی که شارژ شد دیگه باید شارژ رو قطع کنین .
من نوکیا 3310 داشتم و 6600 و 6680 و جاس جم و سالها استفاده کردم ازشون اما هرگز باتری عوض نکردم فقط با رعایت همین قانون ساده .
======================================
اگه میخواین با استفاده از لپ تاپ و این گوشی وبا استفاده از بلوتوس یا وای فای به اینترنت وصل بشین بدونین که اینکار باتریِ گوشی رو داغون میکنه . یا از کابل یو اس بی استفاده کنین یا اصلا از یک گوشیِ قدیمی که باتریش ارزونه استفاده کنین .
آقا شرمنده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه:28:نقل قول:
بسیار بسیار عذر میخوام. قصد جسارت نداشتم به خدا.
اون "ه" که آخر پسر گذاشتم در واقع کار "ی" در کلمه آقای رو بازی میکنه. برای تلفظ صدای " اِ " گذاشتم. خدای نکرده قصد جسارت به استاد عزیز رو نداشتم. باز هم عذر میخوام.. حالا شمام که سن و سالی نداری که... فقط 20سال از من بزرگترید. من یه بابابزرگ داشتم 71سال از من بزرگتر بود، 71خودش یه عمره.....
دوستان من تصمیم نهاییم رو گرفتم، حتما میخرمش!! اما نظرتون چیه که صبر کنم بعد از نوروز؟ ممکنه قیمتش پایین تر از این بیاد؟
و یا یه باتری بهتر براش بیاد تو بازار؟؟
تشکر.
آقا من با فرستادن sms مشکل دارم این تنظیماتش کجاست ؟ نمیتونم sms بفرستم کمک ؟
اگر میشه یه فارسی ساز هم بذارین با آموزش نصب ؟من فقط میخوام sms یا Email فارسی بخونم .
نقل قول:
آهان.. OK. باز هم معذرت. (امروز ما حسابی شرمنده شما شدیم)
البته این گوشی با این ال سی دی و این سی پی یو حتی اگه فقط باهاش عکس نگاه کنن باتری خالی میکنه، اما بحث سر اینه که چطور htc خودش اینو نفهمیده؟
به نظر من این یکی از اشکالات تند و تند گوشی ریختن تو بازاره.
دوستان گرامی کسی اطلاعاتی از حساسیت این صفحه خازنی ها به مرطوب بودن دست داره؟ کثیف شدن ال سی دی چقدر رو دقتشون تاثیر میذاره؟ متاسفانه عادت کردیم ال سی دی رو میالیم به پیرهن یا شلوار و تمیز میکنیم صفحه خازنی ها خش و مش روشون نمی افته؟؟
مرسی از کمکهاتون.. اگه این انجمن نبود انصافا تو کف این همه سوال میموندم، فروشنده های اهواز که هیچی هالیشون نمیشه..
سلام.نمایش ساعت وباطری همزمان اون بالا رو دارم اما نمیدونم چرا گزینه پیوست فایل یا دانلود اینجا وجود نداره.راستی مگه باطری چینی وجود داره که به این گوشی بخوره؟میشه عکسشو بذارین همراه اسم ومشخصات فنیش وقیمتش؟نکنه جریانش باگوشی مچ نباشه وبه گوشی آسیب بزنه؟میشه بگید چرا باطری فابریکتون مرحوم شدن؟خداوند بیامرزاد.شاید هم قاتلش اون خواهر دینی جغرافی تاریخ شیمی و...باشه:31:مسئله داره جدی میشه به110زنگ بزنید شوخی که نیست یه باطریhd2 به قتل رسیده.:31::27:نقل قول:
بچه ها یه سری از اطلاعات hd3 لو رفته {۱۰۰ در ۱۰۰ نیست}
لینک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4710348#post4710348
اینهایی که گفتم در مورد گوشی که الان ارم گفتم. هنوز HD2 نخریدم. باتری چینی هم گیر میاد.. چرا نیاد؟نقل قول:
بابام مکه بو امسال، هر چی مهر و تسبیح و جانماز از مدینه منوره خریده روش نوشته Made in China حالا باتری موبایل دیگه بماند. جدیدا هم شنیدم که یه چیزایی تو مصر خیلی مصرف داره، چین هم اومده نوع Portableش رو تولید کرده که استفاده کنن. متاسفانه بیشتر نمیتونم توضیح بدم که چیزا چی بودن!!!!!!!
الان SonyEricsson S700i دارم، نزدیکه 6 ساله که داره مثل روبات کار میکنه. باتریش 4-5 روزه بود اون اولا اما خوب دیگه پیر شده، ناتوانه، الان تحت باز پروریه!! در ضمن همون باتری فابریکش رو الان روزی 1بار شارژ میکنم و چینیه رو به عنوان زاپاس همراه دارم که روزای اولش 2روز 1بار شارژ میخورد بعد از یک هفته شد روزی2بار..
تازه برای تماس و وبگردی گوشی یکسر باید تو شارژ باشه و الا 20min هم جواب نمیده..
سلامنقل قول:
اینا توی صفحه اول تاپیک بود.
من گوشی رو ندارم که تست کنم، حالا اینا هست بالاخره :D
اعدادی که هستش شماره صفحه تاپیک هست.
151............................................... ......................فارسی ساز که مخصوصِ 6.5
150................................این اپدیت قراره سرعت لود شدن و سرعت فرستادن sms رو بیشتر کنه
138............................................... .........................واسه فارسی ساز اینو تست کن
132............................................... ..............................رام 1,61 هم واسه HD2
123............................................... ........................به هر حال این از فارسی ساز
123............................................... ..............اینم از فینگر کیبورد که حروف گ چ پ ژ هم داره
باز هم سلاااااامممم
من یه سری اطلاعات پیدا کردم راجع به HD3 تو همون مایه هاست امه یکمکی فرق داره:
The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are impressive to say the least. HTC HD3 would purportedly be powered by a 1.5 GHz SnapDragon Processor and support full HD (1080p) playback. It will sport a 4.5” touchscreen with 1280 x 800 resolution. HTC HD3 will also include an 8 mega-pixel camera (Xenon flash), capable of HD video recording (1280×720). Other features include 16GB internal memory and (up to) 32GB extendable Memory, 1GB RAM, 4G support and a talk time of 8 hours.
یه جا دیگه هم گفته بود که پورت HDMI هم میخوره!!!
این یکی دوال بووت ننوشته بود اما اگه همچین چیزی محقق بشه راه برای Multi BOOT هم باز میشه. تصورش آدمو به وجد میاره..
سلام دوست عزیز یه چیزیو جا انداختین واونCPU Snapdragon Dual core 1.5GHZهست.بله دوهسته ای هست و45nm technology میباشد.من که تا بیاد باسر میرم میخرم.(یکی نیست بهم بگه ازکدوم سخت افزار این گوشی تونستی کاربکشی که ازاونم بتونی همه گیمهایی که الان داریم روی jamin cpu=200mhz هم اجرا میشن که حتی نمیدونه کارت گرافیک چیه...درحالیکه گرافیک این گوشی درحد آیفونه وهیچ گیمی درشاءنش ساخته نشده)نقل قول:
نقل قول:
عزیزم این لیست رو خودم درست کردم گذاشتم ایجا
من مشکلم یه چیز دیگست .
بابا اصلا من هیچ کدوم از این مشخصات رو قبول ندارم.. زاییده توهمه!!نقل قول:
اگه htc اینقدر تکنولوژی داشت باتری HD2ش اینطوری نبود.
مخصوصا همین دوالکور بودن و دوال بوت بودن این گوشی نشون میده که این مشخصات یه توهمه!!!
گرچه توهم شیرینیه و همین کانسپتهاست که ایده میشه و بشر رو تا اینجایی که الان هست رسونده..
اقایون یه لطفی در حقم مکنین؟؟؟
یه نفر یه ebook جاوا بریزه رو HD2 ببینه چطوری اجرا میشه؟ بعد از تمام لذتهایی که تو این گوشی هست، کتاب خوندن هم باهاش لذت بخشه؟؟
یه زحمت دیگه، عزیزانی که ایرانسل دارن، یه چک بکنن Opera9 نسبت به opera mini شارژ (اعتبار) بیشتری مصرف میکنه یا نه...چون opera mini قبل از دریافت اطلاعات رو فشرده میکنه که باعث کم شدن هزینه میشه..
HD2 هم گوشی آشغالیه من که نمیخرم تستش هم شرمنده نمیتونم بگنم ولینقل قول:
تا اونجا که من میدونم از opera ها از این نظر فرقی با هم ندارن چون سرورشون یکیه.
سلام يه چيز ديگه هم دارهنقل قول:
WIMAX
واي خدا چي ميشه اين HD3 !!!!!!
نقل قول:
سلام.
نظر شما محترم اما از چه نظر اشغاله؟
اینکه شما نمیخرید یا دیگران نمیتونن بخرن دلیل بر آشغال بودن یه چیز نمیشه.آشغال بودن هم حتما" دلایلی داره ,شما دلایلش رو بفرمایید تا دیگران که میخوان بخرن بفهمن و نخرن .چون دوستانی که خریدن یا اونایی که مثل من هنوز نخریدن دلیلی برآی این قضیه پیدا نکردیم و شما اولین فردی هستید که فهمیدید این گوشی آشغاله.!!!
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.:11:
چه خازنی چه غیره.آب و مایعات که نمی تونن از پلاستیک یا شیشه رد بشن که مرد مومن.پس خیس شدن موردی نداره فقط یه نکته اگه این رطوبت روی صفحه به بغلها راه پیدا کنه ،به خاطر درز کوچیکی که بین ال سی دی و پلاستیک بغل وجود داره ،این رطوبت میره تو گوشی وکلکش رو می کنه.من یه موتورولا داشتم که عرق دست از لای دکمه ها کم کم نفوذ کرده بود و داخلش زنگ زده بود.پس رطوبت فقط روی صفحه ودور از بغلها بی مشکل ولی اکثر اوقات از بغلها میره تو.در نتیجه باث یه دستمال بینی(پارچه ای بهتره) همیشه تو جیبت باشه تا خیسی دست کلکش رو نکنه.نقل قول:
کثیف بودن مشکلی ایجاد نمی کنه(در حد جای دست.یه وقت نری آش بخوری بریزی روش که دیگه تاچ جواب نمیده)
نه نمی افته
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
دلیلش بر بعضی ها بی پولیه!!!نقل قول:
این گوشی رودست نداره فعلا و کف درآره.من هر وقت میرم مهمونی باید نیم ساعت راجع بهش توضیح بدم
سلام.نقل قول:
منم همین مورد رو مطرح کردم ولی خوب نه بصورت مستقیم . البته این که بعضیها نتونن این هزینه رو بکنن ایرادی نداره اما اگر نتونن و بعد عیب بزارن رو جنس مردم و به نظر من توهین کنن به شعور اونایی که گوشی رو خریدن و دارن استفاده میکنن ایراد بزرگیه.(چون به هر حال اونایی که خریدن یا میخوان بخرن برای خودشون ملاکی داشتن و تشخیص دادن بخرن )
اینجاست که این ضرب المثل شیرین فارسی عینیت پیدا میکنه که: ...... دستش به گوشت نمیرسه میگه......
ضمنا" همین جا بگم که منظورم شخص خاصی نیست و اون دوستمون حتما" دلایل دیگه ای دارن که حتما" اینجا بیان میکنن که چرا این گوشی اشغاله.:11:
دیوید جون تو فامیلهای دیوید بکهام نیستی؟نقل قول:
پس چرا اسماتون یکیه؟:31:
من این پسره رو میشناسم (الان که دقت میکنم میبینم انگار جز لهجمه که به همه میگم پسره!!!!)
عادتشه که یه جایی رو به هم بریزه و در بره.. تو فامیل معروفه!!!!
دلیلش بر بعضی ها بی پولیه!!!
این گوشی رودست نداره فعلا و کف درآره.من هر وقت میرم مهمونی باید نیم ساعت راجع بهش توضیح بدم[/QUOTE]
من هم قصد دارم بخرم اما جدا باتریش یه عیب خیلی بزرگه که ممکنه باعث شه بعضیها چشمشون رو روی تمام خوبیهاش ببندن. مخصوصا کسایی که زیاد بیرون از خون هستن..
مثلا یه مدیر پروژه که میره این گوشی رو میخره تا یه office کامل روی یه اسکرین بزرگ داشته باشه، یهو وسط محاسبات مهندسیش شارژ تموم کنه و کارگرهاش بهش بخندن، قطعا تنها جمله ای که میگه اینه: این گوشی آشغاله !!!!:angry:
آقا من یه پست فرستادم انگار تو شبکه گم شد!!!نقل قول:
فیبر نوریه دیگه!!
منظور من از حساسیت، تغییر دقت تاچ در اثر مرطوب بودن دست بود. درسته این ترم سیالات افتادم اما اینو دیگه میدونم که آب تو شیشه نفوذ نمیکنه!!!
همون اطراف ال سی دی هم اگه خوب آب بندی شده باشه، به این راحتی آب یا عرق توش نفوذ نمیکنه.
S700 من همین هفته پیش از دستم افتاد توی رو شویی، آب هم باز بود، خوشحال شدم که دیگه کارش تمومه و میرم hd2 میخرم اما هیچیش نشد، حتی باتریش رو هم در نیوردم و خاموشش هم نکردم، اما یک ذره هم آب توش نفوذ نکرد.. این تفتوت کار ژاپن با کشور های دیگست...
پستی که گم شد اینا رو توش نوشته بودم:
ضعیف بودن باتری این گوشی ممکنه عاملی باشه که بعضیها چشمشون رو روی تمام خوبیهای اون ببندند.
فرض کنید یه مدیر پروژه که به آفیس این گوشی خیلی نیاز داره، از صبح 100km از شهر رفته بیرون و توی محل کارگاه راهسازی مستقر شده، و داره با آفیس، متره و برآورد انجام میده و کارشو پیش میبره، یهو میبینه htc بهش اس ام اس میده و میگه battery low:31:
من فکر میکنم تنها جمله ای که این آقا (این پسره) میگه اینه:
این گوشی واقعا آشغاله..!!!!
گوشیهای PPC اصلا فلسفه تولیدشون اول از همه این بود که ابزاری به دست مدیران باشن، اما الان شدن یه ابزار دانش آموزی!! برای بروندن کف همکلاسیها یا بر و بچ فامیل. فکر میکنم به همین خاطر تولید کننده ها مثل قبل به نکات همه تو جه نمیکنن و حتی توی تبلیغاتشون این گوشیها رو به جای PSP تو دست نوجوونها میبینیم...
تا حالا کی واسه یه پروژه راهسازی از گوشی استفاده کرده:دی
لب تاپ واسه این جور جاهاست دیگه البته لب تاشم باشه مدام باهاش کار کنی 3_4 ساعت بیشتر دووم نمیاره
کلا hd2 بخاطر صفحه بزرگش باطری زیاد مصرف میکنه طبیعی هستش
در ضمن ویوا که یکی از بهترین باطری هارو تو پاکت پیسی ها داره بخای مدام باهاش ور بری:دی باطری خالی میکنه.
یه چیزی می خوام براتون بگم راجع به تمیز کردن ال-سی-دی
دوست دارید ال-سی-دی شما درست به تمیزی روز خرید گوشیتون بشه (تضمینی)؟
اجالتا به 5 تشکر نیازمندم.اگه حداقل 5 تا شد می گویم.
قیمت امروز 745 با گارانتی پرشین تلکام و برنامه و بیمه .
بچه ها تو ماه اردیبهشت با وجود اینکه چند تا گوشیه خفن مثل x10 و omniaII و... اومدن به نظرتون قیمت hd2 چند میشه؟
آخه من هم تو کف گوشیم ولی خدایی قیمتش خیلی بالاست.
قیمت جهانیش الان 615 دلارهنقل قول:
تا اردیبهشت شاید تو ایران به 600 هم برسه البته بدون گارانتی
کد:http://www.plemix.com/phone-htc-hd2_t8585-phone
باج میگیری؟:دینقل قول:
یه چیزی می خوام براتون بگم راجع به تمیز کردن ال-سی-دی
دوست دارید ال-سی-دی شما درست به تمیزی روز خرید گوشیتون بشه (تضمینی)؟
اجالتا به 5 تشکر نیازمندم.اگه حداقل 5 تا شد می گویم.
من که می گم بهترین راهش اینه که روش ها کنی بمالی به پیرن :31:نقل قول:
فایل سورس Windows Phone 7 رو دارم و الان رو گوشیم نصبه....اجالتا به 2000 تشکر نیازمندم حالا 1000 تا هم شد آپ می کنم:27: