نه من کاردانی رو میگم نه کاردانی به کارشناسی چطور دفترچش اومده و رفته ما خبر نداریم! ؟
Printable View
نه من کاردانی رو میگم نه کاردانی به کارشناسی چطور دفترچش اومده و رفته ما خبر نداریم! ؟
سوال من هم سوال عزیزه بالاییست
ممنون
کاردانی پودمانی پارسال در به این صورت بودنقل قول:
تاریخ ثبت نام 90/10/27
تاریخ اعلام نتیج 90/11/24
دوستان اگر هنگام ویرایش کردن از دوتا کد رشته امتحانی وارد کنی حذف میشه انتخاب ها؟
من از دوستان شنیدم میشه من کارشناسی ثبت نام کنم درسته (فنی هستم) بعد درسای پیش رو در دانشگاه بگذرونم؟
اره فک کنم این کار شدنی هستش..... باید با دانشگاه مربوطه حرف بزنید...نقل قول:
من از دوستان شنیدم میشه من کارشناسی ثبت نام کنم درسته (فنی هستم) بعد درسای پیش رو در دانشگاه بگذرونم؟
مطمئنی؟ یعنی الان میتونم برای کارشناسی پیوسته پودمانی 91 ثبت نام کنم؟
فک کنم با دیپلم فنی فقط میشه ناپیوسته خوند!
ولی جهت اطلاعات بیشتر، به یکی از علمی کاربردی ها مراجعه کنین..... من مطمئن نیستم و فقط شنیده ها هستش....
پیشنهاد: معمولا جهاد دانشگاهی های علمی کاربردی، سطحشون و امکاناتشون بالاتره از سایر علمی کاربردی ها، ولی خوب، مشخصا چون مال جهاد دانشگاهی هستش، برادر های بسیج و سپاه حضور دارن در راس کار و مشخصا استین کوتاه و مانتو خفن و اینا ممنوعه!!!! ولی امکانات و اینا بهتره!
آقا این داخل سایت سنجش هست .. اما خبری از گزینه ای که بشه کارت رو پرینت گرفت نیست . داخل سایت نزدن .. کسی خبر نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرینت کارت؟نقل قول:
چه ازمونی؟
کارشناسی که جمعه ازمونش یود
جدا ؟؟؟
آزمون کارشناسی ناپیوسته ترمی علمی کاربردی ....
آخه تو سایت زده تازه از 27 ام کارت ورود به جلسه میاد ... 29 ام هم رفع نقص کارت ها هست .. معمولا بعد از این مراحل یک هفته یا بیشتر طول میکشه تا آزمون ..
مطمعن هستین برگزار شده ؟
مثل اینکه برگزار شده و جا موندم ......
دوستان سری بعدی همین کنکور . یعنی کارشناسی ناپیوسته ترمی کی هست نمیدونید ؟ برای ترم بهمن هم ورودی داره ؟ دوباره کنکور هست یا رفت تا سال بعد ؟
پس گفتین برای کاردانی پودمانی جهاد دانشگاهی برم بهترینه درسته؟
به نظر من! الان در سطح علمی کاربردی، دانشگاه علمی صنعتی خراسان (سجاد، مولوی) سطح کمی و کیفی آموزشی خیلی عالیه و اساتیدش مجربن. چندتا از اساتید در فردوسی تدریس میکنن. تنها دانشگاه عملی کاربردی هستش که کارشناسی ناپیوسته IT گرایش امینیت اطلاعات رو داره و حتی به همین جهاد دانشگاهی هم ندادن!نقل قول:
حرفای دوستمون رو تایید میکنم تقریبا.... من حتی اسم این دانشگاه رو هم نشنیدم.... ولی باید بگم که الان علمی کاربردی به صورتی هستش که برخی مراکز یا سازمان ها، دانشگاه علمی کاربردی خصوصی خودشون رو دارن.... متاسفانه قبولی تو این مراکز 1 به 50 هزار هستش!! ولی خوب سطح بسیار عالیی دارن..... تو هر استان فوقش بشه یه دونه علمی کاربردی پیدا کرد....نقل قول:
به نظر من! الان در سطح علمی کاربردی، دانشگاه علمی صنعتی خراسان (سجاد، مولوی) سطح کمی و کیفی آموزشی خیلی عالیه و اساتیدش مجربن. چندتا از اساتید در فردوسی تدریس میکنن. تنها دانشگاه عملی کاربردی هستش که کارشناسی ناپیوسته IT گرایش امینیت اطلاعات رو داره و حتی به همین جهاد دانشگاهی هم ندادن!
علمی کاربردی معمولا امکانات ندارن.... ولی خوب، گاهی برخی مراکز اساتید واقعا باسواد دارن... الان یکی از اساتید ما، دانشگاه فردوسی ارشد هوش مصنوعی گرفته با معدل بسیار عالی.... درس پایگاه داده، تو کلاس 18 نفره، 7 نفر رو انداخت... اکثرا بچه ها 13-14 قبول شدن.... ولی اکثرا ترم های بعدی به دست و پای مدیر گروه افتاده بودن که واحد های ترم بعدی با همین استاده باشه... چون واقعا سواد داره.... و بقیهی استاد های قدیمی تر، وقتی میان سر کلاس، میگن جزوهی ما هم شبیه به استاد فلانیه....
ولی تو کل مرکز ما فقط همین یه نفر هست!!!
جهاد دانشگاهی، معمولا تلفیقی از امکانات و سطح علمی هستش.... ولی برخی علمی کاربردی ها هستن که واقعا سطح علمی شاخی دارن .... باید بگردین... اولویت اول باید اون مراکز بخصوص باشن... بعدش بهتره و پیشنهاد میکنم که جهاد های دانشگاهی رو برید!
حالا واسه پذیرش بیشتر چه شرایطی دارن؟ معل کل دیپلم فنی؟
من با معدل 12.3 دیپلم فنی حسابداری اومدم تو!!!(واقعا حسابداری خوندن بزرگترین اشتباه عمرم بودش....)....
تو پودمان، هرچی معدل بالاتر باشه، واسه دانشگاه های بهتری میتونین انتخاب داشته باشید...
تو کنکور هم که تفاوتی نیست.....
پس شد اول معدل، بعد رشته!!!! مثلا شاید معدل 18 کامپیوتر(فنی!) با ارزش تر از 16 تجربی باشه! ریاضیات ولی استثناست و قلب مهندسی!
معدل دیپلمم (کامپیوتر) 16 شد :دی پس با این حساب میتونم یه علمی کاربردی خوب برم (به کنکور هم که کاری ندارم)
ممنون خیلی کمک کردی رفیق موفق باشی:12:
دوستان شهریه همون 300 تا 350 هست؟
پودمانی؟ پودمان های اول تا حدود 250 تومن هستش.... پودمان اخر، تقریبا میشه 300 تومن! البته شهریه ثابت رو باید دید که براتون چند محاسبه میکنن!
منم مثل این دوستمون جا موندم . اوایل دانشگاه علمی کاربردی دی اذر ماه ثبت نام میکرد برای ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و دی ماه ازمون میگرفت و بهمن هم کلاس ها شروع میشد.حالا نمیدونم چی شده زمان ثبت نام و ازمون یک دفعه اومد برای تابستوننمیدونم این علمی کابردی مخ نداره الان فکر کنم 60 درصد دانشجو های کاردانی علمی کاربردی تو ازمون کاردانی به کارشناسی ثبت نام نکردن ون فکر کردن مثل روال همیشه تو دی ماه ثبت نام میکنن....................سوال ایا ما باید برای ورود ثبت نام در ازمون کاردانی به کارشناسی ترمی تا یک سال دیگه یعنی 92 صبر کنیم یا همین سال 91 دوباره علمی کاربردی دانشجو میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چی؟ شوخی میکنین؟؟؟؟ نه بابا یه ازمون دیگه میگیره اخرای سال.... مگر میشه؟ یعنی منم جا موندم؟؟؟ من از اموزش پرسیدم گفتن میاد، ولی فعلا اعلام نشده که کی!!! مگر میشه یه سال ما رو عقب بندازن؟ خرخرشون رو میجوم!
انگار آزمون جامع پودمانی دوره کاردانی هم به سلامتی حذف شد.
ولی به نظر میاد فقط برای ورودی جدید مهر هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فک میکردم این ازمون لعنتی رو میشه با قبول شدن تو دوره کارشناسی دور زد!!! ظاهرا باید مدرک کارشناسی بگیری، تا این مدرک رو بهت بدن.... یعنی اگر بری کارشناسی بخونی و وسطش ول بکنی، حتی کاردانی هم نداری و باید ازمون جامع بدی....!!!نقل قول:
انگار آزمون جامع پودمانی دوره کاردانی هم به سلامتی حذف شد.
بعد، این ازمون جامع 6 درس هستش.....
شی گرایی و ساختمان حتمی هستن..... به انتخاب خودتون بین پایگاه و یا سیتم و ساختار فایل یکی رو انتخاب میکنین!(پیشنهاد میکنم پایگاه انتخاب کنین!! سیستم ساختار خیلی درس بدقلقی برای تستی میباشه!!! و دهن بسیاری رو سرویس کرده)..... و دو درس دوم هم انتخاب بین اصول شبکه سازی و تجزیه و تحلیل نرم افزار میباشه..... که باز پیشنهاد میشه اصول شبکه رو بردارین چون تجزیه تحلیل نرم افزاری برای تستی درس بدقلقی میباشه.....
این چهار درس رو تست میدین و میره پی کارش!!!
کارشناسی هم ازمون جامع داره اخرش؟ نمیشه دورش زد؟
اره دیگه بدون کنکور وقتی میری تو باید اخرش جامع بدی!!!!نقل قول:
کارشناسی هم ازمون جامع داره اخرش؟ نمیشه دورش زد؟
فک نکنم... مگر اینکه ارشد قبول بشی و بری و مدرک مربوطه رو بگیری!
خبر خوش........
ظاهرا جامع رو برداشتن!!! شامل همه هم میشه و از این به بعد دیگه جامع نمیدیم.......
هیپ هیپ، هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
امروز اموزش دانشگاهمون بهمون خبر داد!
ولی اینجور که توی سایت دانشگاه نوشته فقط برای دوره جدیدها هست.نقل قول:
کاردانی به کارشناسیه و کنکور دارهنقل قول:
نه دیگه پس شما جامع نداری....نقل قول:
کاردانی به کارشناسیه و کنکور داره
کدوم دانشگاهی شما؟! امکانات و سطح علمی چطوره؟!
خاک تو سرشون کنن!!نقل قول:
ولی اینجور که توی سایت دانشگاه نوشته فقط برای دوره جدیدها هست.
من تازه قبول شدمنقل قول:
مهر شروع میشه کلاس ها/ کنکور ترمی هم دادم تا ببینم ترمی قبول میشم یا نه/
من شیرازم/مخابرات راه دوره ict گرایش دیتا/ امکاناتش خبر داری و سطح علمی؟ این بهتره یا زیمنس(کارخانجات مخابرات ایران) یا جهاد دانشگاهی
داداشی منم مثل شما جا موندم . لامصب این علمی کاربردی نیمدونم شانس گند ما هست ! قبلنا بهمن ماه اخر سال دوباره کاردانی به کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ترمی میگرفت .نقل قول:
اما الان از شانس بد ما دیگه اخر سال ورودی نمیگره و شده تابستون !
من رفتم اداره اموزش دانشگاهمون پرسیدم گفت بهمن ورودی نمیگره ...:2:
به نظر تو میگیره ؟ منم ترم مهر مدرک کاردانی مو میگیرم . و باید طبق روال بهمن برم برای کارشناسی ....اما ... به نظر تو میگیرن دوباره ورودی تو اخر سال ؟ ما کجا شکایت کنیم ؟بایا چه شانس گندی داریم.
فقط اینو بگم :
دانشجویان کاردانی که ترم مهر 91 مدرک کاردانی خودشون رو میگیرن . 1 سال عقب اقتادند و باید در کنکور 92 شرکت کنند و مهر 92 برن سر کلاس کارشناسی
غلط کردن! مگه دست خودشونه؟؟؟نقل قول:
دانشجویان کاردانی که ترم مهر 91 مدرک کاردانی خودشون رو میگیرن . 1 سال عقب اقتادند و باید در کنکور 92 شرکت کنند و مهر 92 برن سر کلاس کارشناسی
نباید اطلاع رسانی میکردن یا چیزی شبیه به اون؟! حالا ما چه گلی به سر بگیریم؟؟؟؟
هم.... رشتهتون که رشتهی بسیار خوبی هستش...بهتون تبریک میگم....نقل قول:
من شیرازم/مخابرات راه دوره ict گرایش دیتا/ امکاناتش خبر داری و سطح علمی؟ این بهتره یا زیمنس(کارخانجات مخابرات ایران) یا جهاد دانشگاهی
ولی از دانشگاه خیر متاسفانه خبر ندارم.... کلا به سطح و امکانات علمی کاربردی دل نبندید و اگر میخواید یاد بگیرید، بیرون از کلاس باید خودتون تلاش کنین!!!!
در این حد که مثلا اگر چند تا کتاب مطالعه کنین، میتونین از درس دادن اساتید محترم ایراد گرفته، بهشون یاد اوری بکنین که 2+2 میشه 4!
سلام دوستان
من اگه دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم (حالت ترمی)
بعد اگه قبول شدم میتونم یک ترم مرخصی بگیرم یا نه ؟
من میخوام از بهمن ماه برم دانشگاه ...
مرسیــ از همگی
فک کنم میشه....!!! ولی دقیقش رو باید با دانشگاه مربوطه هماهنگ کنین... ولی اینکه ترم اول رو مرخصی بگیرین، فکر کنم نمیشه!
بخشنامه حذف آزمون جامع دوره پودمانی یکی دو روزی هست اومده.
خوشبختانه توی بخشنامه ذکر شده آزمون جامع شامل همه دانشجوهای قدیمی و جدید میشه.
بدبختانه سخت گیری اساتید دوره پودمانی بخاطر حذف آزمون جامع شروع خواهد شد و تقریبا مث دوره ترمی میشه و نمره گرفتن به آسونی قبل نخواهد بود.
تایید میشه!! ازمون جامع برا همه حذف شده و مشکل به وجود اومده اینه که از این به بعد از ازمون حرفهای استفاده خواهند کرد!! ازمون حرفهای یعنی چی رو خدا میدونه!!!! البته برا ما نمره گرفتن تو علمی کاربردی پودمانی هیچوقت راحت نبوده!
سلام دوستان کسی میدونه دفترچه ترمی کاردانی کی میاد؟
سال 92نقل قول:
دیگه اخر سال ورودی نمیگیره
سلام دوستان من امسال میخوام کاردانی پودمانی بخونم ولی گفتین از دی پزیرش داره ولی این که میگه از مهر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]