چه جوری باید فریمور گوشی رو در آورد ؟!!...
Printable View
چه جوری باید فریمور گوشی رو در آورد ؟!!...
ماله من s523AJPIE9 هستش و مشکل این جوری ندارم.نقل قول:
ماله شما تقربیا اپدیته و جدیده.
سایر دوستانی هم که این مشکلو دارن فریم ورشون بنویسن ببینیم ماله اونا هم مثل ایشونه یا نه تا بشه راه حلی داد.
سلام.نقل قول:
با زدن این کد #1234#* ورژنشو میبینید.
اقایون استاری برای منم مشکل در انتن دهی بود که میرفت بالا نمی یومد اما با عوض کردن سیم کارتم از ایرانسل به همراه اول حل شد و بصورت اتوماتیک انتن میاد بالا.
برای من هم S523AGPIH3 هستش.
من که خودمو راحت کردم رفتم یه 0912 گرفتم الان هم اصلا مشکل آنتن ندارم. با اعتباری هم مشکلی نداره. فقط با ایرانسل مشکل دارن.
اگه امکانش هستش لینک چند بازی که با شتاب سنج کار میکنه بذارید. من که نتونستم چیزی پیدا کنم. ممنون
با سلام و درود
دوستان نمیشه کاری کرد که مسیجها به جای اینکه به مموری گوشی بره وارد مموری که براش خریدم بشه ؟توی خود گوشی فقط 250 تا جا میشه
نه نمیشه. هیچ کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
باید هی اینباکست رو خالی کنی.
مطمئن هستید که نمیشه ؟ اینجوری خیلی بده که.آدم باید هی اینباکسش رو پاک کنهنقل قول:
آره مطمئنم.نقل قول:
متاسفانه يكي از اشكالات سامسونگ همينه
نقل قول:
Pass:Kiumars_Hemmati@yahoo.com
درود دوست عزیز همشه بهترین فریم ورها را قرار میدم در ضمن قبل از قرار دادن خودم نصبشون میکنم تا از سلامتش خیالم راحت باشه اما هیچ کدوم فارسی نیستند.نقل قول:
Frimware S5230M24_MH_Edition
[HTML]
http://www.4shared.com/file/198644918/5b94b169/S5230M24_MH_Edition.html
[/HTML]
(Pass:Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
مثل اينکه امکانش نيست. درسته؟نقل قول:
امکانش نیست چون بازی نیست.نقل قول:
فقط 1 دونه بازی که با شتاب سنج کار می کنه و روی استار جواب میده موجوده که اونم تو چند صفحه قبل گذاشته شده.
دوستان 2 تا ماشین حساب مهندسی بسیار عالی که رو استار تست شده و بدون هیچ مشکلی کار می کنه :
اولی بسیار عالیه و کاملا فول تاچه . بهترین ماشین حساب مهندسیه فول تاچی هست که روی استار کار می کنه و کار کردن باهاش خیلی اسان و لذت بخشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1110963/?view=download
دومی هم ماشین حساب مهندسیه زیبا و خوبیه اما فول تاچ نیست و باید با کیبورد مجازی کار کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://download.getjar.com/downloads/web/ppd-102-703x32598220-cd929b3847903a67eab646873fc6281d/69591/SolveMyMath_Scientific_Calculator.jar
نقل قول:
دوست عزیز این چه جور Firmware ای هستش؟
سلام
آقا امروز اومدم یه ویدیو ببینم تو گوشی نمی دونم چرا تصویر هست ولی صدا نداره
کسی به همچین مشکلی خورده
امروز گوشیم از جیب کاپشنم افتاد رو آسفالت. در پشتش باز شد و باتریش افتاد بیرون:41: تمام دنیا جلوی چشام سیاه شد. حس کردم که سبک شدم و رو زمین نیستم:41: گوشی رو از رو زمین برداشتم، باتریو گذاشتم سر جاش و گوشی رو روشن کردم. کاملا سالم بود:26: پس نتیجه میگیریم که از نظر مقاومت در برابر ضربه هم وضعیت خوبی داره:33:
شما وقتی که ویدیو رو باز کردید دکمهي کم کردن صدا رو حدود 2 3 ثانیه نگه دارید بعد از روی صفحه صدا رو زیاد کنید:20:نقل قول:
آقا امروز اومدم یه ویدیو ببینم تو گوشی نمی دونم چرا تصویر هست ولی صدا نداره
کسی به همچین مشکلی خورده
اگه کوکی ال جی بود ، نیست و نابود شده بود :21:نقل قول:
سلام ،
فریمور گوشی من :
S523AJPIH3 هستش !
جدیده ؟ چطوریه ؟
سلام به همگي
براي نصب بازي يا نرم افزار روي اين گوشي چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار خاصی نمی خواد.نقل قول:
ابتدا تو تنظیمات گوشی برو و گوشی رو در حالت mass storage بزار.
قبلش نرم افزار گوشیو روی کامپیوتر نصب کن. بعد با یو اس بی وصل کن به کامپیوترت و نرم افزار pc studio رو باز کن و فایل های برنامه یا بازی رو کپی کن تو مموری کارت.بعد گوشیو از کامپیوتر جدا کن و برو اونجایی که فایل هارو کپی کردی.روی هر فایل کلیک کنی خودش نصب می کنه.
به همین سادگی به همین خوشمزگی ....گوشی استار. :31:
اینجوری ها هم نیست کوکی! :دی یکی از دوستان کوکی دار که از شدت عصبانیت (سر یه موضوع دیگه ای) با صورت کوبوندش هیچیش نشد......نقل قول:
اگه کوکی ال جی بود ، نیست و نابود شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم خودم از دستم (بقل جیب کاپشنم) کوکیم افتاد زمین، خیلی رلکس ورش داشتم از روز اولش هم بهتر شد! :27:
مام باور کردیم
بگذریم
آقا یه سوال دوست ما در حال دیدن فیلم بوده مثل این که ولوم رو روی صفر برده و دیگه نتونسته ولومش رو زیاد کنه
توی موزیک پلیر قشنگ ولوم کار می کنه و کم و زیاد می شه ولی توی فیام نه ینی فیلمش صدا نداره
به نظر شما باید چه کرد؟ Reset Setting هم انجام داده ولی بازم جواب نداده ورژنش هم JPIH3 هست
تو رو خدا کمک کنین
پست 1820:نقل قول:
نقل قول:
شاید مشکل از فیلم باشه.نقل قول:
بهش بگو یه فیلم دیگه با فرمت 3gp بریزه تو گوشی و تست کنه.
البته قبلش یه بار باتری گوشی رو دربیاره و بعد جا بندازه و تست کنه.
اگه بازم درست نشد به احتمال زیاد باید فلش بشه.
سلام به همگي
چرا من وقتي ميخوام ويجت نصب كنم گوشيم خاموش روشن ميشه
كسي اين مشكل و نداشته
راه حلي نيست؟
یه ماشین حساب مهندسی فول تاچه دیگه (کلا علاقه زیادی به ماشین حساب دارم :31:):
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1130365/?view=download
اینم یه تفنگ فول تاچ که فکر کنم سر کاری باشه ماشه رو میکشیم تفنگ عمل می کنه اما شلیک خبری نیست:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1098506/?view=download
بقیه دوستان هم چیز بدردبخوری بزارن بد نیست :31:
نقل قول:
كسي نيست جواب منو بده؟ :13:
دوست عزیز فکر کنم وجیت رو باید بی خیال شد منم هر کاری کردم نصب نشد
دوستان از راهنماییتون ممنونم یه راهه دیگه هم هست که بهتره بدونین یارو گفت
گفت این ضعف سامسونگه شایدم ضعفه نسخه ی IH باشه چون من که IG هستم این مشکل رو نارم چون خود سامسونگ اعلام کرده که این مدل و کربی این مشکل رو داره و برای درست شدنش هم یه کد داده بفرمایین:
از چپ به راست : ستاره بیست و هفت شصت و هفت ستاره سی و هشت پنجاه و پنج مربع
#3855*2767*
سپس پسورد رو بدین یه سوپر مستر ریست هستش چون هر چی توو فون باشه می پره حواستون باشه قبلش یه بکاپی بگیرین بد نیست
اين گوشي يه چيزاييش خيلي عجيبه!!
مثلا وقتي رم توي گوشي باشه هميشه يه آيکون که شکل رم هستش روي صفحه گوشي قرار داره ولي وقتي که هندزفري بهش وصل ميکني هيچ آيکني نمايان نميشه!!!
اين گوشي براي تنظيمات دلخواه صدا اکولايزر نداره؟
چطوري ميشه روي اين گوشي از هدفون هاي3.5 ميليمتري استفاده کرد؟ آيا براي اينکار تبديلي وجود داره مثل نوکيا؟
اکولایزرش Preset هستن یعنی از پیش آماده هستش و نمیشه دستی تنظیم کرد....نقل قول:
اين گوشي براي تنظيمات دلخواه صدا اکولايزر نداره؟
داره ولی به سختی پیدا میشه.....نقل قول:
چطوري ميشه روي اين گوشي از هدفون هاي3.5 ميليمتري استفاده کرد؟ آيا براي اينکار تبديلي وجود داره مثل نوکيا؟
طبقه زیر همکف علاءالدین دارن.نقل قول:
1500 تومنم بیشتر نیست.
ایول خوبه پیدا میشه! :دینقل قول:
طبقه زیر همکف علاءالدین دارن.
1500 تومنم بیشتر نیست.
سلام ،
من گرفتم 1000 ت .
البته کیفیت ساختش معمولیه :دی
قریم فارسی خبری نیست ؟ این MH چطوره ؟
اره 2 نوع داره.نقل قول:
1000 تومنیش سیمش نازکتره.:31:
firmware فارسی که من قبلا گذاشته بودم. S523AJPIE9 رو گذاشته بودم.نقل قول: