اگه الان بخوني اونجا روونتر ياد ميگيري و وجدانت راحتتره !!!:31:نقل قول:
Printable View
اگه الان بخوني اونجا روونتر ياد ميگيري و وجدانت راحتتره !!!:31:نقل قول:
بچه ها تو ماه رمضون چه ساعتایی درس میخونید؟
من که امروز اصلا حال نداشتم!فقط تونستم 4 ساعت غیر مفید درس بخونم!
شما ها چند ساعت خوندید؟
سلام به بچه های کنکوری،
ماه رمضان رسید و بچه هایی که روزه می گیرن یه کم درس خوندن براشون سخته،
به نظر من تا 40 دقیقه بعد از افطار به هیچ وجه سراغ درس نرید چون مفید نیست.
یکی 40 دقیقه بعد از افطار واسه خوندن درسای تخصصی مناسبه، یکی هم بعد از اذان صبح(بازم 40 دقیقه)
تو طول روز(یعنی وقتی حس کردید دیگه گرسنه اید و نمیشه) هم یا درسای عمومی بخونید یا تست بزنید.
اینا تجربیات من بود،امیدوارم به دردتون بخوره.
التماس دعا.
من تو ماه رمضون زیاد واسم فرقی نمیکنه درس خوندن چون نه که تپلیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرسنه نمیشم !!!
ولی ماه رمضون بدیش این سریالاشه که منم امسال اصلا نگاه نمیکنم شما هم یکی دو قسمت اولشو که نگاه نکنین دیگه خودتون
بقیشو دنبال نمیکنین..
عزيز چون تپلي اسمتو نزار تيمسار جكسون .... بزار گروهبان گارسيا!!!:31::31::31:نقل قول:
شوخي كردم ،يه وقت ناراحت نشي!
اولا امسال شما بشيني پاي سريالها ، خودبه خود پا ميشي ميري درستو ميخوني!! اينقدر سريالاش مزخرفه!! شانس آوردين!
دوما ، تو ماه رمضان بايد به سيستم بدنتون دقت كنين ،ببينين كي ميتونين درس بخونين ، هر كس براي خودش يه عادتهايي داره!!
به نظر من از ساعت 9 تا 1 بهترين موقع درس خوندنه:46:
سلام..
بچه ها من با تست هندسه عجیب مشکل دارم..
تست های هندسه 1 رو اکثرا نمیتونم جواب بدم...
ضمنا خیلی هم وقتگیرند....
حالا دوتا مورد:
1-چیکار کنم که بتونم خوب تست بزنم؟
توی فهم درس هیچ مشکلی ندارم+از کتاب اندیشه فائق استفاده میکنم+با استاد پور اشرفی کلاس گرفتم...(اون چیزایی که تو کلاس میخونیم رو از رو آیندگان تست میزنم که مشکلی ندارم!)
2-آیا لازمه همه ی تست هاشو بزنم؟
اخه خیلی وقتگیره...
ممنون/:5:
سلام.
واقعا 1 اتفاق جالب برام افتاده .من از اول که شروع کردم(حدود 1ماه و نیمه) کمتر یش اومد بالاتر از 8 ساعت بخونم.
ولی امروز با اینکه روزه بودم 10 ساعت درس خوندم.
برنامم هم اینجوریه که از ساعت 12 شب تا سحری میخونم.بعد میخوابم.بعدش توی روز اگه تونستم(که 2 تا 3 ساعتش حتما میشه) درس میخونم.دوباره بعد افطار شروع میکنم تا 11.30 شب.
واقعا به همه توصیه میکنم روزه بگیرن چون صرف نظر از مسایل اسلامی ،شاخصه های مثبت خیلی زیادی داره.
خب اين يه چيز طبيعيه تو درس هندسه و تست زدن اين درس و لازم نيست نگران باشي.پيشنهاد ميكنم ابتدا به صورت طبقه بندي شده تستا رو بررسي كني و نكاتشو ياد بگيري و در مرحله ي آخر جمع بندي كني! ضمنا رمزينه ي هندسه ١ رو فراموش نكن!نقل قول:
يه مقدار برنامت عجيب غريب نيست؟نقل قول:
بعد موقع شروع شدن مدارس به مشكل برميخوري!
نقل قول:
يه مقدار برنامت عجيب غريب نيست؟ بعد موقع شروع شدن مدارس به مشكل برميخوري!
برا من که مدرسه دارم میرم اینطوری بخوام بخونم همه میرن تو هم دیگه قاطی پاتی میشه وضعیتم :D:D:D:D
ولی کلا بچه ها شماهایی که میرین مدرسه برنامه هاتون چطوریه ؟
بودجه بندی تستای کنکورر و از کجا میشه گیر آورد؟ من هر چی سرچ زدم چیزی نبود!
ماه رمضون هم مدرسه میرین؟:18:نقل قول:
ما مدرسه داشتیم اول این هفته تموم شد.
همون برنامه هم برای اجرا کردن خیلی خوبه ( از افطار تا سحر)
هندسه پایه همینه فقط باید تست بزنی اونم همه ی تست ها رو به همه ی یک توصیه ی معرکه کنم که اگر وقت ندارین فقط تمرین های کتاب درسی رو یاد بگیرید به هیچ کتاب دیگه ای هم احتیاج ندارید اونوقت حداقل 70 درصد سوالای کنکورو زدید اگر هم خواستید بیشتر کار کنید انرژی اتمی به نطر من بهتره کتاب درسی رو ول نکنید برای این که اهمیت کتاب درسی رو بفهمید تمرین های احتمال پیوسته جبر و نگاه کنید هر سال یک دونه از همون تمرینا می دن !خیلی وقت ها عددش هم فرق نمی کنه ولی انصافا بخونید کتابو ولی خیلی مفهومی با حفط کردن سر کنکور هیچی نمی زنیدنقل قول:
رویه سازمان سنجش امسال جوری بود که بودجه بندی اصلا براش مهم نبود فکر نکنم 89 هم به بودجه بندی کنکور های سال های قبل توجه کنه در ضمن هیچ وقت سنجش بودجه بندی اعلام نکرده پس بی خیالش شونقل قول:
نماز روزه های همگی وهمچنین همگی تو کنکور انشالا قبول
من پارسال توی مجله آزمون و اول کتابهای هفتکنکور کانون دیدم. مثلا این رشتهی انسانی (85 تا 87) هست:نقل قول:
کد:http://mehdihosseini.persiangig.com/konkoor/ensani1.JPG
برای رشتهی ریاضی هم این را چند وقت پیش نوشته بودم:کد:http://mehdihosseini.persiangig.com/konkoor/ensani2.JPG
ریاضی:
دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه: 23 تست
هندسه پایه: 8 تست
هندسه تحلیلی: 8 تست
آمار: 2 تست
جبرواحتمال و ریاضیات گسسته: 14 تست
فیزیک:
اول: 4 تست
دوم: 5 تست
سوم: 13 تست
پیشدانشگاهی: 23 تست
شیمی:
دوم: 11 تست
سوم: 12 تست
پیش: 12 تست
دوستان یه سوال:
این کتاب تخته سیاه فیزیک رو میشه یه توضیحی بدید درموردش...و اینکه اصلا به درد میخوره؟
بچه ها یه توصیه میکنم که نذارید شبا درس بخونید و روزا خواب خیلی بده من تو ماه رمضان پارسال خیلی راحت هم روزه میگرفتم هم درس میخوندم اصلا هم اذیت نمیشدم بعدشم 1 ساعت مونده به افطار میرفتم یه درس گلابی مثه کلمه های زبان یا ادبیاتو میخوندم خیلی خوب بود تازه 2 تا سریال هم میدیدم :دی دو تاشم نمیدیدم
آرزوی موفقیت واسه تکتکتون دارم (اگه میدونستید چقدر از ته دلمه ) واسه همتون دعا میکنم:40::40:
واسه چی خواب توی روز بده؟نقل قول:
مثلا من از ساعت 9:30 شب بعد از اولین فیلم شروع می کنم برای درس خوندن تا سحر.هر یک ساعت ونیم هم 20 دقیقه استراحت می کنم.وتوی این 20 دقیقه به بهترین آرزو هام فکر میکنم تا برای درس بعدی که میخوام شروع کنم با بالاترین انگیزه شروع به درس خواندن کنم.
توی روز هم 3 ساعت درس میخونم:صبح:یک ساعت ونیم تخصصی.عصر:یک ساعت ونیم عمومی.
به نظر من این بهترین روشه درس خوندن برای ماه رمضونه.چون توی طول روز اگه روزه باشیم اصلا نمیشه مثلا 8 ساعت درس خوند.
از دوستمون هم که برامون دعا می کنه تشکر میکنم.
ان شا الله توی شب های قدر این ماه بهترین تقدیر برامون رقم بخوره.یعنی قبول شدن توی بهترین رشته(مثل مکانیک) دانشگاه شریف.
سلام مثلثاتو کلا چگونه باید خوند و مسلط شد
آیا باید فرمول زیاد حفظ کرد
من اصلا مثلثات حالیم نیست کمک کنید
سلام مثلثاتو کلا چگونه باید خوند و مسلط شد
آیا باید فرمول زیاد حفظ کرد
من اصلا مثلثات حالیم نیست کمک کنید
اگه کتاب آموزشی خیلی خوبی هم هست معرفی کنین ممنون میشم فقط سبز کانون نباشه که ...
به نظر من اگه با مثلثات مشکل دارید، فصل آخر کتاب دیفرانسیل سیدحسین سیدموسوی (3000 مسئله و ...) انتشارات مبتکران جلد اول را بخونید. مطالب را به زبان ساده گفته و اثبات هم ذکر کرده. برای مثلثات باید تمرین کنید که اولا فرمولها توی ذهن تثبیت بشه و هم اینکه سریعتر تشخیص بدید کدوم فرمول را باید استفاده کرد.نقل قول:
البته اگه اثباتها و تبدیل نسبتها را تمرین کنید، میتونید تعداد فرمول کمتری را حفظ کنید.
سلام.به نظر من مثلثات تنها چیزی که خیلی خیلی مهمه تمرین زیاد ومروره.نقل قول:
اول فرمولها رو قشنگ یاد بگیر یعنی فرمولهای اصلی رو که باید حفظ کنی،حفظ کن. ولی فرمولهای فرعی رو اول خودت بدست بیار بعد حفظ کن.بعدشم شروع کن به تمرین حل کردن هرچی بیشتر تمرین حل کنی و بیشتر مرور کنی بهتر یاد میگیری.
آره به نظر من هم سبز كانون كتاب مزرخفيه با احترام به مولفش(من خودم اين كتاب رو خوندم تا يه جاهاييش خوبه ولي بيشتر جاها افراط كرده!)نقل قول:
براي مثلثات ابتدا دايره ي مثلثات رو خوب مسلط شي!
بعد از اون فرمول هاي مثلثاتي پايه رو (بعد از تسلط بر اتحاد هاي جبري) خوب با اثبات ياد بگير و سپس برو سراغ فرمولهاي فرعي-معادله هاي مثلثاتي و ...!
تو اين كار بايد فقط و فقط تجربه پيدا كني...
مثلثات 15 - 20 تا فرمول پایه داره که بقیه فرمولا از همینا مشتق میشن. اونا اگه یاد بگیری و فول بشی اونوقت از همونا برای تستا انقدر استفاده کنی تا برات رله بشه اونوقت خودت میتونی راه راحت از همینا پیدا کنی که زودتر به جواب برسه. هرچقدر تمرین بیشتر حل کنی هم باهاش بیشتر آشنا میشی و باهاش حال میکنی هم سرعت یاد آوری راه حل و فرمول بالا میره.نقل قول:
برای فرمول حفظ کردن به نظر من لایتنر خیلی خوبه. اگه موظف بدونی خودت رو که هر شب بخونیش خیلی خوب و راحت یادت میمونه که همه کف میکنن.حتی خودت!
اینطوری اگه حفظشون کنی و با حل تمرین سرعت یادآوری اونها رو و استفاده ازشون رو بالا ببری هیچ مشکلی نخواهی داشت.
تازه میتونی برای اینکه فرمولها رو راحت تر یاد بگیری بعضی از اونا رو برای خودت اثبات کنی. اتبات فقط برای یادگیری روون تر.
1 توکل و برنامه ریزی و همت
واسه خوندن لغات زبان چی رو پیشنهاد میکنین؟
کتاب سطر به سطر گاج؟ tick 8؟
فلش کارتای کانون واسه لغات چه جوریه؟
لغت زبان كتاب فرزاد احمدي از كلك معلم به سبك 504. به نظر من خيلي عاليه، شايد شناخته شده نباشه ولي خيلي به دردم خورد... حتما يه نگاهي بهش بندازيد و خدتون هم كقايسه كنيد با كتاب هاي ديگه.
واسه لغات انگلیسی معلممون به همراه یه چند نفر دیگه یه دیکشنری جیبی نوشته بودن واسه انتشارات گاما ، به نظرم بهتر از بقیه بود ...
تیک 8 به نظرم خوب نیست ، برداشته هر لغت گلابی ای رو هم توش نوشته ، قلمچی هم همینطور ؛ مال شبقره هم که مزخرفه .
خودت برو نگاه کن ببین کدوم رو بیشتر می پسندی ...
من که با دیکشنری میخوندم
یعنی کتابو میخوندم لغاتشو در می اوردم می نوشتم
نقل قول:
بهترين کتاب :
کتاب کوچک رياضي قسمت مثلثات از انتشارات مدرسه !(قيمت : 1200 تومان)
به توصيه من گوش کن!!!!!!!!!!!!!
به شدت توصيه ميكنم كه از فلش كارت كانون استفاده كني (من خودم هم دارم و الان لغات اول و دوم رو تموم كردم ) اما دلايل استفاده :نقل قول:
1. حجم كم و كوچك بودن
2.طراحي زيبا
3.برجسته كردن لغات
3.براي هر لغت يه مثال از خود كتاب درسي آورده كه ديگه لازم نيست اون قسمت ها رو از كتاب درسي بخوني و از اونها مصون ميشي بنابراين كاربرد لغات رو هم ياد ميگيري و با يه تير 2 نشون ميزني !
4.در پشت هر كارت تعدادي تست تاليفي و كنكور براي يادگيري بهتر و جا افتادن در ذهن آورده...
5.مرور سريع و توي هر زمان!:27:
كلا با فلش كارت خيلي راحت با لغات زبان انگليسي رابطه بر قرار ميكني !:18:
فلش كارت ها شامل "واژگان زبان پايه" و "واژگان زبان پيش 1و2" هست ...
براي يادگيري مثلثات فقط تنها راهش به دست اوردن فرمولاست شده براي هر فرمول نيم ساعت وقت بذار ولي خودت به دست بيار كسي هم مثلثات رو پشت گوش نندازه كه اونوقت رياضي زير 40 مي زنه كتاب مثلثات انتشارات مدرسه هم خيلي مفهومي و معركست براي كسايي كه نمي تونن فرمول حفظ كنن براي من كه جواب داد
جزییات ثبت نام و برگزاری کنکورهای 88 و 89
معاون سازمان سنجش آموزش کشور برنامه زمانی آزمونهای امسال و سال آینده سازمان سنجش آموزش کشور را اعلام کرد و گفت: هفت آزمون سراسری مهم در سال 88 و 89 برگزار می شود که زمانبندی ثبت نام و برگزاری این آزمونها مشخص شده است.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون سراسری سال 89
حسین توکلی در گفتگو با مهر با اشاره به آزمون سراسری سال 89 گفت: بر اساس برنامه زمانی سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام آزمون سراسری سال 1389 از تاریخ 16 آذرماه امسال آغاز می شود و تا 24 ام این ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: سازمان سنجش برنامه ریزی کرده است که این آزمون در تاریخ 10، 11 و 12 تیرماه برگزار شود.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 89
معاون سازمان سنجش با اشاره به تاریخ ثبت نام و برگزاری یکی دیگر از آزمونهای این سازمان به مهر گفت: داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1389 می توانند برای ثبت نام در این آزمون از تاریخ 5 آبان ماه تا 12 آبان ماه اقدام کنند.
وی اضافه کرد: سازمان سنجش این آزمون را در 28، 29 و 30 بهمن ماه سال جاری برگزار می کند.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته 89
توکلی اظهار داشت: ثبت نام آزمون کارشناسی ناپیوسته 1389 نیز از 3 اسفندماه 88 آغاز می شود و تا 9 این ماه ادامه خواهد داشت این آزمون در 7 مردادماه 89 برگزار خواهد شد.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون فنی و حرفه ای سال 89
وی گفت: آزمون فنی و حرفه ای سال 1389 نیز در 8 مرداد 89 برگزار می شود و داوطلبان می توانند برای شرکت در این آزمون در تاریخ 12 اسفندماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند مهلت ثبت نام در این آزمون نیز تا 19 اسفندماه در نظر گرفته شده است.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای فراگیر 89
معاون سازمان سنجش آزمون کشور درباره زمان ثبت نام و برگزاری آزمونهای فراگیر دانشگاه پیام نور سال 89 نیز به مهر گفت: داوطلبان شرکت در آزمونهای فراگیر در مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال 89 باید برای ثبت نام در تاریخ 13 دی ماه سال جاری اقدام کنند مهلت ثبت نام در این آزمون برای کلیه مقاطع تا 17 دی ماه تعیین شده است.
وی گفت: آزمونهای فراگیر سال 89 دانشگاه پیام نور نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 1389 برگزار می شود.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای دانشگاه علمی کاربردی
توکلی تاریخ ثبت نام در دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته 88 را 3 تا 10 آذر ماه اعلام کرد و گفت: آزمونهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در 25 دی ماه سال جاری برگزار می شود.
تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون معادل کارشناسی ارشد 88
وی تاریخ ثبت نام در آزمون معادل کارشناسی ارشد سال 1388 را 19 شهریورماه اعلام کرد و به مهر گفت: داوطلبان برای شرکت در این آزمون از 19 تا 24 شهریورماه فرصت ثبت نام دارند این آزمون 29 آبان ماه برگزار خواهد شد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبان هر یک از آزمونهای سراسری سالهای 88 و 89 سازمان سنجش باید برای ثبت نام الکترونیکی در این آزمونها در فرصتهای تعیین شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
آقا نترسونمون دیگه!:31:نقل قول:
مگه چند تا مثلثات میاد؟
چه مستقیم چه غیر مستقیم؟
مثلثات بطور غير مستقيم خيلي جاها كاربرد داره برا همين طراحان كنكور توجه زيادي دارن!نقل قول:
من امثال حدود 100 ساعت رو به مسلسات اختصاص دادم و باعث شد رياضي رو حدود 10 درصد بيشتر بزنم .نقل قول:
من براي لغت از كتاب " 504 " انتشارات كلك معلم استفاده كردم از فلش كارت كانون بهتر بود هرچند لغت هاي كمتري داشت ولي جملات و مثال ها و تست هاي خوبي داشتنقل قول:
سلام
من می خوام برم پیش ریاضی
من موتولد نیمه دوم 70 ام
من اگه غیر حضوری کنم سال 89 قبول نشم می تونم 90 کنکور بدم
نیمه حضوری چطور
یه سوال :
این فلش کارت ها تنها فایده اشون اینه که لغت روشون نوشته با مثال برای یادگیری بهتر ؟ نکته ی خاص دیگه ای نداره نه ؟
یه زمانی هم من کلاس زبان میرفتم چه قدر فلش کارت نوشتم ( اگر فلش کارت ها رو میدادم به یه چاپخونه الان از شهاب اناری هم معروفتر شده بودم:31: )
[سلام
من می خوام برم پیش ریاضی
من موتولد نیمه دوم 70 ام
من اگه غیر حضوری کنم سال 89 قبول نشم می تونم 90 کنکور بدم
نیمه حضوری چطور
توروخدا یکی به من کمک کنه
دوستان من میخوام کنکور زبان های خارجی رو بدم، اولا نمیدونم عمومی های ریاضی و تجربی رو بخونم؟یا عمومی های انسانی رو؟بعدشم برای زبان تخصصی انگلیسی چی بخونم؟مخصوصا برای گرامر؟