مرسی عاطفه جان
فکر کنم این حالت برای بیشتر خانمها صدق کنه. خود من هم وقتی تنها هستم تو خیابون سریع تر از مواقعی که همراه دارم راه میرم
به نظر من هم اگر خیلی اروم راه بریم وقتی تنهاییم شبیه اینه که بی هدف و بی مقصد هستیم و خلاصه باری به هر جهتیم
Printable View
مرسی عاطفه جان
فکر کنم این حالت برای بیشتر خانمها صدق کنه. خود من هم وقتی تنها هستم تو خیابون سریع تر از مواقعی که همراه دارم راه میرم
به نظر من هم اگر خیلی اروم راه بریم وقتی تنهاییم شبیه اینه که بی هدف و بی مقصد هستیم و خلاصه باری به هر جهتیم
عاطفه خانم گل چطوري ؟نقل قول:
من وقتی تنها بخوام جایی برم خیلی سریع راه میرم.
خودم نمیدونم این سریع راه رفتنم درسته یا نه، معمولا دوستام همشون میگن ما هم سریع راه میریم، ولی خودم میگم شاید خیلی ضایع باشه اینطوری نه؟
از خیلی آروم راه رفتن هم البته زیاد خوشم نمیاد.. چون فکر میکنم میشم مثه آدمایی که مقصد خاصی واسه راه رفتنشون ندارن.
ولی وقتی تنهام همش دوست دارم تند تر از حده متوسط راه برم.
اتفاقا موافقم
نقل قول:مرسی عزیزان خوبم..نقل قول:
ممنون از نظراتتون.. پس خیالم راحت شد فقط خودم اینطوری نیستم.:31:
به نظر من که اولویت بندیش اینجوری باشه بهتره: اول شماره 3 . دوم شماره 1 . و در آخر هم شماره 2 امیدوارم باهام موافق باشید
من که با تمامی نظرات دوست عزیزمون tec موافقم صددرصد پس دیگه لازم نمیدونم چیزی بگم
نقل قول:
سلام
با همه حرفای عاطفه عزیز موافقم
در مورد راه رفتن هم همونطور که بقیه گفتن برای همه صدق میکنه .
منم اگه تنها باشم حتما سریع راه میرم و خیلی جدی :31:
بچه ها من توی پستای قبلی که اونجوری گفتم یه وقت فکر نکنین با اون کارا موافقم.
فقط خواستم طرز فکر هر جایی رو بگم :11:
اره باهاتون موافقم اروم راه رفتن تو خیابون مثل ادم بی کاریه که فقط قصدش خود نمایی .
عزیزم منم به سیاست و ... کاری ندارم ولی منظورم این بود که نباید با رفتارمون کاری کنیم که تو خیابون بهمون تذکر بدند شخصیت ما نباید به وسیله دیگران زیر سوال بره این مقصر ما بودیم که میذاریم برامون تصمیم بگیرننقل قول:
درسته عسلک . یه خانم محترم و با شخصیت اصلا نباید کاری کنه که تو چشم باشه چه برسه به این که بهش تذکر بدند .نقل قول:
ولی باید دیگران هم مواظب رفتاراشون باشن آدم که نمیتونه طوری بگرده که مردم دوست دارند اونا هم باید توجه کنند و اینقدر به اطرافیانشون چشم ندوزند
فکر کنم این شیوه امر به معروف و نهی از منکر مال کشور ما باشه
مصر یه کشور اسلامی هست ولی ازادی فردی هرکس مطفوظه اگر کوتاهترین و تنگترین لباسها را هم بپوشی بری تو خیابون کسی اصلا بهت توجه نمیکنه چه برسه تذکر بخواهد بده
اره ایور منم همه بحثم همین بودنقل قول:
آخه مشکل جامعه ما اینه که با اینطور لباس پوشیدن عادت ندارن و وقتی میبینن یکی با لباس متفاوتی ظاهر شده خیلی مورد توجه قرار میگیره آخه واسه کشور اونا این طرز لباس پوشیدن عادی شده و واسشون مهم نیست ولی تو ایران فرق داره ولی من که خودم چادرو خیلی دوست دارم و الانم دختر چادری هستم به نظر من آدم با چادر امنیت داره و هیچ کس نمیتونه بهش نگاه چپ بکنه
اگر کسی بهت چپ نگاه نمیکنه به خاطر خودته که اجازه نمیدی بهت توهین بشه . وگرنه خیلی ها هم هستند تو ایران یا هر جای دیگه که حتی حجاب ندارند ولی باز هم کسی جرات چپ نگاه کردنا بهشون ندارهنقل قول:
بله شما درست میگی، این امر به معروف ها فقط تو ایرانه.نقل قول:
مژگان عزیز شما خودت گلی که کسی بهت چپ نگاه نمیکنه، وگرنه همونطور که مهرآریای عزیز میگه بستگی به خود فرد هم داره. من خیلی از چادری ها رو دیدم که فقط اسمشون چادریه، چون خیلی بد بیرون میان.نقل قول:
نقل قول:مرسی دوست جونا، لطف دارید:10::11:نقل قول:
مرسی دوست گلم شما لطف داری آره اینی هم که شما میگی درسته بعضی ها با اینکه چادر میپوشند از یه مانتویی بیشتر جلب توجه می کنند:41::41:نقل قول:
خوب دوستان من چند وقت نبودم موضوع در مورده چی شده؟
سلام خانم کم پیدا :happy:
موضوع بحثمون اینه : رفتار مناسب خانمها که باعث حفظ احترام وشخصیتشون میشه
من حدود 10 روز دارم میرم مسافرت و نیستم اینجا
دلم واسه ی همه تنگ میشه
بای بای
به سلامت..خوش بگذره لیلا جون:)
گر نگيري تو خود را جدي نگيرند ديگران تو را جدي! :)
اگر ميخواهيد كاري بكنيد كه هرگز نكرده ايد طوري باشيد كه هرگز نبوده ايد. (رو تخته سياهمان نوشته بود)
از يزد
:46:گر نگيري تو خود را جدي نگيرند ديگران تو را جدي! :)
اگر ميخواهيد كاري بكنيد كه هرگز نكرده ايد طوري باشيد كه هرگز نبوده ايد. (رو تخته سياهمان نوشته بود)
از يزد
امیدوارم بهت خوش بگذره لیلا خانم در پناه حق
ليلا جان خانمي سوغات فراموش نشه
خانمها من فعلا تو خونه دسترسي به نت ندارم الان هم با كيبورد عربي كار ميكنم داره حرصم درمياد اخه بعضي حروف فارسي را نداره
ممكنه تا حدود 10روز نيام رو سايت يا خيلي كم حداقل
دلم تنك ميشه براتون
چرا همه ی دوستان دارن میرن؟؟؟؟؟؟
مهرآریا جون دل ما هم واست تنگ میشه بهت خوش بگذره در پناه حق
مهرآریا جون مواظب خودت باش..
بهت خوش بگذره عزیزم.
نقل قول:اي بابا خوش كه نه ! فعلا يه سري مشكلات هست كه اول بايد اونها را حل كنيم تا بعد به فكر اشتراك جديد نت باشيم .براي همين نميتونم بيام رو نت كافي نت هم نزديك خونه نيست ,اينم خودش يه مشكل!نقل قول:
براي همين ممكنه خيلي كم يا اصلا تا يه مدت نيام تو فروم
اااا.. جدی مهرآریا..
چقدر بد.
انشاالله همه ی مشکلاتتون حل بشه و خیلی زود بتونی یه اشتراک جدید بگیری.
اگه تو نباشی که اینجا سوت و کور میشه.
دوستان عزیز من باز هم چند روز نیومدم موضوع چیه بگید من هم نظر بدم
منم اومدم به من هم بگيد:20:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
موضوع بحثمون اینه : رفتار مناسب خانمها که باعث حفظ احترام وشخصیتشون میشه
این موضوع تموم نشد؟ الان یک هفته هست همین موضوعه میشه بریم موضوع بعدی؟
دوست عزیز مگه قوانین اینجا رو نخوندی هیچ اقای حق نداره اینجا چیزی بنویسه
سلام به همگی من تازه عضو اینجا شدم و اینجا رو دیدم اومدم ببینم چه خبره!
امیدوارم منو هم بین خودتون بپذیرید دوستان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم.. خیلی خوش اومدی.نقل قول:
صفا آوردی:11:
سلام دوستان گرامي
منم مي خوام تو بحثاتون شركت كنم
ولي اين موضوعه فعلي خيلي سخته!
دوستان عزیز چرا تو این تاپیک هیچ بحثی وجود نداره اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوع برای بحث هست ولی دیگه کسی چیزی نمیگه !