نقل قول:
قلم رو به این خاطر پرسیدم که برخی دوستان از مشکل بودن کار با انگشتان هنگام استفاده از اینترنت و کلیک بر روی آیکون های ریز گلایه می کردند.
به جای i8910 ، گوشی ِ دیگه ای با دوربین و دوام باطری خوب، نظر دوستان رو جلب نکرده؟!؟!؟!
.
نقل قول:
قلم رو به این خاطر پرسیدم که برخی دوستان از مشکل بودن کار با انگشتان هنگام استفاده از اینترنت و کلیک بر روی آیکون های ریز گلایه می کردند.
به جای i8910 ، گوشی ِ دیگه ای با دوربین و دوام باطری خوب، نظر دوستان رو جلب نکرده؟!؟!؟!
.
باتریش که خوبه
اگه واسه اینترنت میخای که کلاً رو هر گوشیی که بگیری باید opera mini 5 بریزی ولی امنیا 2 هست که دوربینشم واقعاً عالیه
من شخصا نمی فهمم که موضو چه ربطی به اینی که شما گفتی داشت ؟:19:نقل قول:
درباره قلم و ریزی آیکون ها صحبت میشه شما میپری رو opera !!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
کلاس این تاپیک رو با omnia 2 پلیین نیار بی زحمت !:2::21::27:
در ضمن یادت باشه جواب هر بحثی رو مرتبط با همون بحث مطرح کن نه علایق شخصیت !:10:
دوست عزیزمنقل قول:
شما هم سوالی در مورد هر گوشی ای به غیر از i8910 داری تو تاپیک مشاوره خرید کوشی می تونی مطرح کنی ..
اینطوری این تاپیک هم بی خودی شلوغ نمی شه ! هم خیلی راحت تر به جوابت می رسی !:10::11:
گوشی جالبی به نظر میرسه خوب با تخفیف چند پخخخ
از نظر من و خيلي هاي ديگه...امنيا 2 از 8910 سرتره...نقل قول:
کلاس این تاپیک رو با omnia 2 پلیین نیار بی زحمت
پس همون طور كه دوست داريد به نظر شما احترا بگذارند...به نظر ديگران احترام بگذاريد...
قابلي ندارههه...:31:نقل قول:
خوب با تخفیف چند پخخخ
570-575 تومن ناقابل...
کاملا قبول دارم ! از نظر شما و خیلی کسای دیگه که حتی با i8910 کار نکردن شاید !:5:نقل قول:
شما که راست میگی ! اما من به شخصه نظر شما یک نفر رو قبول ندارم !
omnia 2 چیش بهتره ؟ دوربین 5 ش حتما بهتره ؟؟؟؟:41:...یا صفخه مقاومتی؟ ....یا 65k رنگش lcd ؟ :41:....یا cpu ضعیفترش ؟ :41:....یا نداشتن کارت گرافیک قدرتمندی همچون i8910 HD ؟.:41:....یا اسپیکر مونو ؟:41:...
کدومش ؟ :10:
فقط فک کنم به یه سیستم عامل سلیقه ایش مینازید !؟:19:
خودتون رو گول میزنین یا مردم رو پپه فرض کردید ؟
خب شما دقت نکردی دیگه ... دوستمون اولش گفت واسه استفاده از اینترنت آیکناش ریزه .... منم گفتم اگه گوشی واسه اینترنت میخای امنیا 2 هستنقل قول:
بعدشم خیلیا دوس ندارن مثل شما پول دوربینو و اسپیکر بدن .... دوس دارن در کنار دوربین و اسپیکر خوب سیستم عامل و اینترفیس خیلی بهتر داشته باشن
منم بهترین گوشیو از نظر مولتی مدیا همین 8910 میدونم ولی همونطور که نینجا جان گفت برای اینترنت خیلی مناسب نیست و برای کسی که استفاده زیادی از اینترنت میکنه ویندوز موبایل بهتره
اول از همه من خودم به خاطر سيستم عاملش از 8910 خوشم نمياد...بعدشم امير جان (S A M S U N G) هم امنيا 2 را تر جيح ميدهند...همه گوشي هم دوربين نيست...در ضمن امنيا 2 هم بهترين 5 هاست...و نظر من اينه (يه نظر كاملا شخصي) دوربين بالاي 5 باعث بالا رفتن قيمت ميشه...صفحش هم مقاومتي نيست و حساسيتش اگه در حد خازني نباشه كمتر نيست...كيفيتشم كه توي يوتيب با 8910 مقايسه شده بود چيزي كم نداشت...
ويرايش شد...صداشم فقط استريو نيست...كيفيت و بلنديش در حد خوبيه...
من غلط بكنم...نقل قول:
یا مردم رو پپه فرض کردید ؟
در ضمن 8910 يكي از بهترين هاست...و از خيلي گوشي ها بهتره...
مقايسه صفحه نمايش 8910 با 8000...منبع : موبايلستان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این رو اصلا و ابدا قبول ندارم !!نقل قول:
صفحش هم مقاومتي نيست و حساسيتش اگه در حد خازني نباشه كمتر نيست...كيفيتشم كه توي يوتيب با 8910 مقايسه شده بود چيزي كم نداشت...
بردار من مقاومتی کجا و خازنی کجا ؟؟؟؟؟
دیدی دوست عزیز اطلاعاتت کمه و از رو بی اطلاعاتی اشکال می گیری !!!نقل قول:
حالا شما گوش کن عامو جان !
ARM Cortex A8–based OMAP 3 processor (OMAP3430) in the Pre is 3 times faster than the ARM11 core
سی پی یو omnia 2 مدلش Samsung S3C6410 800MHz هست که نسبت به سی پی یو cortex a8 600Mhz جدید i8910 که دارای چیپ گرافیکی و کش بالاتر تر هست حرفی برای گفتن نداره !
طبف اون نوشته بالا و طبق سایت های معتبر ( میتونی سرچ کنی ) 3 برابر سریع تر هست !
بلندیصدا مطرح نیست (تفکیک و زیبا پخش شدن ملاکه) !
دمت جیز !:11:نقل قول:
کاملا موافقم !
منبع که youtube باشه همین میشه !:19:
درسته...تفاوتشون مثه ايران و آمريكاست...:31:نقل قول:
خب ديگه...شما قبول ندارين در حد خازنيه...منم قبول ندارم در حد مقاومتيه...چون بهتر از اونه...چند تا ويديو كه ازش ديدم...(نسخه فاينال)...خيلي راحت باهاش كار ميكرد...نه مثه مقاومتي...كلا تاچ سر حالي داره...
خب من اينو نميدونستم...در ضمن سيستم عامل 8910 سبك تر از 8000 هست...نقل قول:
کسانی که این 2 رو تست کردن مطمئن باش با سیستم عاملی که الان رو این 2 تا بوده تست نکردن !نقل قول:
اونها هم تست ها و دم و دستگاه های خودشون رو دارن و اصلا سیستم عامل تو تست براشون ملاک نیست !:10:
یه چیز دیگه یادم رفت بگم !
چیپ گرافیکی i8910 HD جهت اطلاع بعضی از دوستان قدرتش خیلی نزدیک به PSP سونی (psp cosole Game) هستش !
اینش جالبه !
وژدانن ؟ :d خیلی خوبه که . ولی حیف که بازی در حد psp هنوز برای آی 8910 ندیدم .نقل قول:
یه چیز دیگه یادم رفت بگم !
چیپ گرافیکی i8910 HD جهت اطلاع بعضی از دوستان قدرتش خیلی نزدیک به PSP سونی (psp cosole Game) هستش !
اینش جالبه
سلام یکی از دوستان میتونه چند تا نمونه فیلمبرداری و چند تا عکس بزاره. میخوام ببینم از نظر کیفیت دوربین از kc910 lg بهتره یا نه.
فکر میکنم یه فریم وار جدید هم واسش اومده
I8910UZCII1
اینم لینکش
کد:http://www.samsungomniahd.com
نقل قول:
سلام، ممنون از تذکر دوستان
بنده به هیچ وجه قصد مشاوره در مورد خرید گوشی رو ندارشتم و با انتظاراتم از گوشی موبایل، تا اینجا i8910 رو بهترین میدونم. فقط گفتم شاید یه گوشی جدید اومده باشه که از i8910 سرتر باشه و به دلیل دارا بودن قابلیت های بیشتر، نظر دوستان رو جلب کرده باشه.
Omnia II قابلیت ضبط صدا نداره و در مورد کیفیت فیلمبرداری، فیلمبرداری Omnia II فقط به صورت D1 هست ولی i8910 علاوه بر D1 با رزولوشن بالاتر و به صورت HD هم فیلمبرداری میکنه.
در مورد اینترنت اصلا برام مهم نیست و قلم نوری رو همینجوری و جهت اطلاع پرسیدم و یه بحث متفرقه بود؛ به هرحال وجود قلم نوری ضرری نداره و در برخی موارد باعث سهولت کار با گوشی میشه.
.
نکته هم اینکه سعی کن گوشی اکبند از جای مطمئن بخری.
[/QUOTE]
سلام نینجا جان!
راهی وجود داره که یه آماتور (مثل بنده) بتونه i8910 آکبند و غیرآکبند رو از همدیگه تشخیص بده؟!؟!؟
.
به نظر من این گوشی با این قیمت گرونش نمی ارزه !!!
من ترجیح میدم گوشی HTC Toch HD بخرم تا این گوشی سامسونگ را ....
آره والا ! جدی گفتمنقل قول:
انشاالله به زودی میاد :10::11:
1 ثانیه فیلم برداری این گوشی 1 مگابایت یعنی 10 ثانیه میشه 10 مگ . کسی فکر نکنم برات آپ کنه . برو توی سایت جی اس ام آرنا نمونشو گذاشته با حجم 13 مگابایت :31:نقل قول:
آقا نینجا تو صفحه 124 همین تاپیک چند تا فیلم با این گوشی و N95 و N97 گذاشته البته این فیلمبرداریو واسه مقایسه صدای فیلمبرداری گذاشته ولی خب به هر حال فیلمبرداریه.شاید همینم به دردت بخوره.البته چون میخوای بیشتر نوعه فیلمبرداریشو ببینی حالت 2 رو دانلود کنی بهتره.در مورد عکسبرداریم باز آقا نینجا زحمتشو کشیده و تو حالتایه مختلف با هاش عکس گرفته و تو همین تاپیک گذاشته ولی خب متاسفانه یادم نمیاد که تو کدوم صفحه بودنقل قول:
مهیار بستگی داره به فریمورنقل قول:
قبل از آپ دیت فریمور گوشی تا ثانیه ای 500 کیلو بایت هم سیو میکرد(البته با صدای مزخرف و بیت ریت 20.78 !!)
با همون ورژن اولی که رو 8300 هست دیروز 2 دقیقه 45 ثانیه فیلم گرفتم شد 101 مگ ... تازه تو محیط بسته .. با اینکه d1 چجوری hd کمتر ممکنه !
نقل قول:میخوای برات آپ کنم ؟:31:نقل قول:
نقل قول:
شب بوده علی ؟:13:نمیدونم واقعا ! اگه اینجوریه صد رحمت به همون d1 :31: فرمتش همون mp4 دیگه ؟
نه بابا مشکل از فریمورش بود که بسیار مزخرف بودنقل قول:
الان یه فریم کوک شده روش نصب کردم
زمین تا آسمان شده
البته عصری آپ دیت کنم فرصت نشده با گوشی ور برم :31:
نکته جالب اضافه شدن سیتینگزیر نویس تو پخش دایوکس بود
که فوق العاده مهمه !
نقل قول:
یعنی تو setting خود گوشی بدون نیاز به نم افزار میتونی زیر نویس کنی؟!
بعد اینکه علی راضی هستی؟ نقصی ایرادی ؟ گوشی قبلیت چی بود؟
بلهنقل قول:
تو ستینگ سابستتیوت اومده
ولی نمیدونم فعلا چه نوع زیرنویسی ساپورت میکنه
فعلا که نمیشه از نقص های گوشی صحبت کرد ولی از باتری اش بیشتر انتظار داشتم
که انتظاراتم رو تا الان با 3 فریمور عوض کردن بر آورده نکرده(هم کوک شده هم اصلی )
خوانایی صفحه اش هم زیر نور خورشید مطلوب نیست
اندازه اش هم یه کم اذیت میکنه(البته چو 3.7 خواهی رنج گندگی باید کشی:31:)
الان 78 و 82 رو هم دارم
که تو یه کلاس نیستن که بخوام مقایسه کنم
فیلمبرداریش نسبت به قبل خیلی بهتر شده
ولی عکاسی ایندورش نسبت به82 تو حالت اتو افتضاحه !
یه مشکل دیگه هست اونم اینه که احتمال این که بدون تنظیمات و فقط تو حالت اتو
عکسی بندازی که واقعا دلچسب باشه کمه
حتما باید با تنظیمات عکس بگیری
یه مشکل دیگه اش سخت بون تمیز کردن لنز گوشیه
درسته که کاور نداره و کثیف میشه
کثیف شدنش مهم نیست!
چون لنز نسبت به گوشی های نوکیا بیشتر داخل رفته یه کم تمیز کردنش سخت میشه خارج از خونه
خب فعلا ایردی به نظرم نمیرسه:31:
ولی بسیار سی پی یو سرحالی داره بسیار سریعه و سرعتش از بهترین پاکت پی سی ای که دم دست بود(دیاموند 2)
بیشتره
ال سی اش هم فید بک تاچ عالی داره
نقل قول:
شما که حسابی ما رو ناامید کردید..........
من هنوز این گوشی رو نخریدم؛ اگه گوشی دیگه ای میشناسید که دوربین (عکسبرداری و فیلمبرداری) و ضبط صدای حوبی داشته باشه و دوام شارژ باطریش زیاد باشه، بهم معرفی کنید، لطفا!
.
برای خوانایی زیر نور افتاب هم علی جان بد نیس حداقل بهتر از گوشی های موجود تو بازاره .. غیر ایفون ... فقط باید کنتراستو ببری بالا وقتی میری زیر نور خورشیدنقل قول:
ممنون از نظرت
یعنی عکساش از 8300 هم بدتره ؟چون تو حالت اتو خوبه ... wdr رو فعال میکنی؟
واسه چی نا امید شدی ؟نقل قول:
مشکل بزرگی که نداره فقط تو محیط داخلی برای اینکه عکساش خوب بشه باید تنظیکش کنی
باتریشم خودت فک کن 3.7 اینچ صفحه میتونه مثلاً مثل ان82 باشه !! ؟
اگه سیستم عامل برات مهم نیست m8910 میتونی بگیری
نقل قول:
مشکل خاصی وجود نداره فقط ali racer یه خرده از باطری گوشی انتقاد کرده، یه خرده از لنزش، یه خرده از عکسبرداریش ....
مواردی که ali racer گفته با اونهایی که قبلا نینجا به تفصیل گفته بود کمی مغایرت داره.
هنوز هم i8910 رو بهترین گوشی موجود میدونم و ان شاء الله تا دوشنبه یه 16 گیگش به دستم میرسه.
M8910 Pixon12 با فقط 3 ساعت باطری در حالت مکالمه، فقدان سیستم عامل (غیر از جاوا)، 150 مگابایت حافظه داخلی در مقابل i8910 حرفی برای گفتن نداره؛ فقط فلش زنونش جلب توجه میکنه. دوربین 12 پیکسلش هم در مقابل 8 پیکسل امنیا اچ دی برتری چندانی محسوب نمیشه.
.
ببین عکسبرداریش فقط یکم تنظیم میخاد اونم فقط تو خونه .... تو محیط بیرون عالیهنقل قول:
بعد علی جان احتمالاً داره با ان78 باتریشو مقایسه میکنه .... خب خودت در نظر بگیر چقد فرق دارن تو ال سی دی و پردازنده و.... بعدش فقط 300 میلی آمپر باتریش قویتره .... پس فک نکن باتریش ضعیفه ولی مثل ان78 هم عالی نیست
یکی از مشکلاتش اینه که صفحه نمایش جاذب اثرانگشتهنقل قول:
چون کثیف میشه تو نور خوانایی اش کم میشه
من در دو حالت اتو کنتراست و دستی امتحان کردم
بازم به نظرم خوانایی زیر نور چنگی به دل نمیزد
من کلا عادت ندارم از گوشی تعریف کنمنقل قول:
چون ایرادات گوشیه که مهمه و کاربر رو از خریدش ناراضی میکنه
معمولا تو سایت ها هم بیشتر رو امکانات مانور میدن
نظر شخصی من اینه که ارزش تا حدود زیادی به سیستم عاملش بستگی دارهنقل قول:
اچ دی سیستم عامل روونی داره و چون سخت افزار قوی ای داره
عملکرد فوق العاده ای تو منو ها و اجرای برنامه ها داره و تو سیمبین ها رو دستش ندیدم !
اما یه نکته مهم هستش
عملکرد گوشی (چه در مصرف باتری و چه دوربین) خیلی به فریمور بستگی داره
پس دوستانی که اچ دی دارن سعی کنن حداالامکان نسخه بروز فریمور رو گوشی شون باشه
اگر شما وارد هستید یه کم در این زمینه راهنمایی کنید .چون واقعا عکسهاش زیاد جالب در نمیاد.:13:نقل قول:
من الان از فریمور کوک شده ایتالیایی که بوسیله ایی بوی کوک شده استفاده میکنم
الان بهترین فریمور کوک شده و فارسی داره همینه