Xlive چیه ؟نقل قول:
Printable View
Xlive چیه ؟نقل قول:
یک پوشه است که همراه سیو باید دانلود کنی و در مسیر زیر بریزی و در هنگان اجرای سیو با همین اکانتی که ریختی لوگین کنی :نقل قول:
Xlive چیه ؟
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
سلام شما سیو 100% بازی رو دازیننقل قول:
اگه دارین میشه هم فولدر GTA IV هم فولدر Xlive رو بدین ؟
میشه کامل تر توضیع بدید ؟نقل قول:
ببخشيد وقتي بازي رو نصب ميكنم .serial ميخواد. چيكار كنم؟
بابا یانجایه مکان ایکس پیش :نقل قول:
C:\Documents and Settings\Sony3000\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دقت کن Sony3000 یوزرمه .
کی؟اولش؟آخرش؟وسطش؟نقل قول:
سلام دوستان من بازی رو روی xp دارم ولی گرافیک ماشینها خیلی پائین هستش و مثلا خطها بصورت صاف نیستند و شکسته اند ، حالا دوتا مشکل دارم ، یکی اینکه بازی رو روی vista ultimate نصب کردم ولی هنگامی که روی social club کلیک میکنم هیچ چیزی باز نمیشه ، و دوم اینکه چیکار کنم د ر xp گرافیک بره بالا در قسمت تنظیمات همه ی تنظیماتم روی آخریش هستش
سلام
آيا اين بازي بر روي لب تاپ Dell مدل Vostro 1500 هم اجرا ميشه !!!
مشخصات سخت افزاريش :
Windows: Vista
Ram: 3.5G
CPU: 2.2 Dual Core
VGA: Nvidia 8600GT 256mb
ممنون ميشم راهنمايي كنيد، چون ميخوام اين بازي رو خريدداري كنم ولي ميخوام قبلش مطمئن بشم كه مشكلي در اجرا و حين بازي پيش نمياد .
آقا من که نفهمیدم چی شد !!
این صفحه ی دانلود سیو هست دانلودش کن و به ما یاد بده!!
کد:http://wge-extreme.mihanblog.com/post/122
بله دوست عزیز ، حداقل سی پی یو 3 میخواد که مال شما 4.4 هستش و گرافیک 7600 و در سیستمت فکر کنم تقریبا خوب بتونه اجراش کنهنقل قول:
ممنون دوست عزيزنقل قول:
البته فراموش نشه لب تاپه هاااا !!!
مشكلي پيش نمياد ؟!؟
مثلاً با اين سيستم چند فريم ميتونم بگيرم؟ رزوليشنش رو چند ميشه اون وقت ؟
میشه بازی را تا حد 2 مگابایت فشرده کرد ؟ لازم دارم ؟ (شاید کمی سوالم مسخره باشد)
آقا من که نفهمیدم چی شد !!
این صفحه ی دانلود ترینر هست دانلودش کن و به ما یاد بده!!
گرافیکت برای بازی کافی نیست اما میتونی بیاریش 1 گیگ 9500 لگ میده چی باشه این......نقل قول:
ببینم دارین فیلم هندی میگین؟؟؟ :دی :31:نقل قول:
آخه 4 تا دی وی دی و 15 گیگ حجم رو چجوری می خواین به 2 مگ فشرده کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بدون شوخی .. اگه یادت باشه جی تی ای سان را در 64 کیلو بایت در اورده بودند ... به جان خواهرم قسم :40:نقل قول:
من از روی پک سی دی خودنم 7600 حد اقل ، ولی لابد دوستمون بهتر میدونی چون اینا چرت و پرت رو پک سی دی هم مینیویسن ،نقل قول:
2 مگ!؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!!!!!!!!! من فکر کنم از فیلم هندی هم رد کرده کارو :31: خوبه نگفته بریزیم رو گرامافون :31:
منظورت 2 گیگ نبوده ؟ ؟؟
دو حالت داره :نقل قول:
1- یا خواهر نداری
2- اگه خواهر داری که بابا بیخیال اصلا امکان نداره !!!!!!!!! دمت گرم بابا تو دیگه کی هستی
عمو بهتره بری تو تاپکیک هک و ویرایش جی تی ای سان بگردی ... من قسم میخورم جی تی ای سان را در حجم 64 کیلو بایت فشرده کرده بودند ....... حالا با همون برنامه حتما باید بشه این را هم در حجم کم در اورد .نقل قول:
بعد از اينكه بازي نصب ميشه وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم سريال نامبر و unlock code ميخواد.نقل قول:
unlock code رو خودش داه ولي سريال رو چي بدم؟؟؟؟:13:
ببخشید جدید ترین و بهترین پچ بازی تا حالا که گذاشتید کدومه ؟
ورژن 1.0.2 .نقل قول:
هر دوش عالین.
احتمالا شما موقع ساخت پروفایل Live رفتی پروفایل آنلاین ساختی...پروفایل آفلاین بساز سریال نمی خواد.نقل قول:
آقا لینک دانلود برای افزایش فریم خراب هست کمک کنید. ارور میده.
من وقتی میرم تو قسمت windows live بازی نوشته پروداکت کی اونجا چه سریالی باید وارد کنم
و هرکس سوی 100% بازی رو داره لطف کنه اینجا برای دانلود بزاره
هم فولدر GTA IV وهم فولدر XLive رو هرکس بزاره ممنون میشم
من با 7600 بازی میکنم خیلیهم قشنگ اجرا میشه
بستگی داره خوشکل از نظره شما چی باشه من با HD4870 دارم بازی میکنم همه چیم رو Very high به جز texure و distance که روی medume هست و من هنوزم اعصابم خورده :31:نقل قول:
آقا رو ویندوز 7 اجرا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه ویندوز ویستا فکر کنم واسه این بازی یکم سنگین باشه!
ویندوز 7 خیلی عالیه!
امکانش هم هست که fps رو بیشتر بگیریم
من با 8600بیشتر از 10fps نمیتونم بگیرم!
هرچی هم مود و پچ نصب کردم هیچ تغییری نکرده!
ممنون میشم جواب بدین
متوجه این قسمت از متنتون نشدم، بیشتر توضیح میدید ؟نقل قول:
ضمناً تو تنظیمات کارت گرافیک total memory رو 1024 زده ولی تو همونجا و تو یه قسمت دیگه که اسمشو الان یادم نیست زده 256 مدل گرافیک هم 8600M GT هست .
هنوز کسی متوجه نشده ارور zli20 چی می خواد ؟
vsync برای چیه؟
من مودهارو نصب کردم فقط نور بازی زیاد شد خیلی هم زیاد...
چجوری میشه پچ رو پاک کرد و بازی رو به حالت اول برگردوند؟
یکی کمک کنه!!
هر کی تونست این سیو رو اجرا کنه به ما هم یاد بده !!! توی این سیو فوبدر Xlive نسیت !!!
صفحه ی دانلود سیو »::
وقتی Xlive نداشته باشه معلومه که نمیاد!!!!نقل قول:
جای تعجب نداره.
نقل قول:
حالا یه امتحان بکن !!! من چه میدونم Xlive چیه که بدونم توش هست یا نه!! فقط 3 تا 4 تا فایل توش بود!!در راه رضای خدا دانلودش کن اگر مشکل داشت یه سیو ای وی 100 در 100 سالم برا ما گیر بیار !! خدا اجرت بده!!:31:
من تمام مراحل نصب رو انجام دادم ولی موقع اجرا ارور زیر رو میده :
Gta iv fatal error : Rmn40
پیغام مال ویندوز شمایه باید سرویس پک 3 باشه.نقل قول:
rmn40 - نیاز به نصب سرویس پک 3 ویندوز xpنقل قول:
من وقتی Patch 1.0.1.0 رو نصب می کنم ! تمامی مشکلاتم حل میشه ولی دوربین خود به خود به پایین کشیده میشه ! هر چی نشانه گر رو به بالا میارم دو مرتبه به زیر میره ! نمیدونم باید چکار کنم دیگه !
ممنون میشم اگر کسی جواب این سوال رو بده
شما کرک Razor رو نصب کن ردیف میشه !!!
اقا یه سول من که تاکسی میخوام بگیرم سوت میزنم وا میسته اما وقتی F میزنم که سوار شه ماشینو میدزده چه کنم ؟>
شما باید دکمه ی f رو نگه داری تا بتونی به عنوان مسافر سوار شی.نقل قول:
موفق باشی
سلام اقا من تو net زدم با یه دختره date کنم رو date که کلیک کردم هیچی نشد فقط دکمه date ناپدید شد حالا باید چه کنم
یه چیز دیگه تو خیابون نمیشه با دخترا حرف زد >؟
سلام خدمت وستان
من بازی رو روی xp راحت بازی میکردم و حدود 45 فریم میگرفتم ولی حالا بازی رو روی ویستا نصب کردم 38 فریم بیشتر بهم نمیده پچ 2 هم نصب کردم ولی فایده نداشت راهی هست که بهتر بشه بازی کرد مثل توی xp