پس توسط برنامه جف به صورت آفلاین آپدیت کن که دیگه مشکلی نداشته باشی آموزش این برنامه تو انجمن موجوده موفق باشینقل قول:
Printable View
پس توسط برنامه جف به صورت آفلاین آپدیت کن که دیگه مشکلی نداشته باشی آموزش این برنامه تو انجمن موجوده موفق باشینقل قول:
سلام
یه بازی ماشین سواری هست که روی 5800 نصب هست و با شتاب سنج گوشی کار میکنه.میخواستم ببینم اون بازی واسه n97 هم هست؟؟؟میشه لینکشا بزارید؟؟؟ممنونم.:11:
اکثر بازیهایی که روی 5800 نصب میشن روی N97 هم نصب می شننقل قول:
موفق باشی
ممنونم.میشه لینک این بازیا بزارید؟؟؟؟:11:نقل قول:
من که نمی تونم اینهمه بازی را لینک کنم! بازیهای s60 9.4 v5 را می تونی دانلود و نصب کنینقل قول:
در ضمن شما گفتی دوستتون بازی ماشن داره که روی 5800 نصب کرده و شما برای گوشی N97می خواین که گفتم این بازی دوستتون روی گوشی شما هم قابل نصبه پس یا از خودش بگیر یا اسم بازی را ببین چیه جستجو کن توی اینترنت و دانلود کن
می تونی به این قسمت از انجمن بری و بازیها را مشاهده و دانلود و نصب کنی
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=304
موفق باشی
این شاهکار خودمه :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا میتونید بگیریدش:
کد:http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=519648
حالا چیش شاهکاره ؟:5:نقل قول:
سلام به همه یه مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه؟
من دنبال یه سایت میگردم که برای گوشیم نایلون lcd(آینه ای) بگیرم ولی سایتی پیدا نکردم راستی یه سوال هم دارم گوشی من گالری نداره مال شما هم این طوریه؟
منم 1 زمان دنبالش بودم..نقل قول:
واسه موتورلا میخواستم ..
پیدا نکردم بعد اتفاقی تو مدینه دیدم.متری بود..
اون زمان e8 motorola داشتم که به کارم نمیومد..
v5 آیکون گالری نداره .پخش شده تو منو...
نایلون LCD آینه ای!؟ این چیه دیگه!؟؟؟ اگه منظورت از این محافظ های LCD هست، سایت رو میخوای چیکار؟ همه جا ریخته! من یکی خریدم 1500 تومن! فکر کنم ارزونترشم باشه!نقل قول:
درضمن در N97 گالری وجود نداره، بجاش 2 بخش جداگانه به اسم Photo's و Video's & TV هست!
سلام دوستای n97 ای :31:
میخاستم بدونم الان حد اقال قیمتی که میشه برای دست دوم ش گیر اورد چنده :13:
من 5800 دارم میارزه که عوض کنم
به نظر خودم که نباید زیاد با هم فرق داشته باشن چون سخت افزاراشون که یکی
ممنون میشم راهنمای کنید :11:
فقط اساس 5800 با N97 یکی هست! در جزئیات زمین تا آسمان فرق دارند!نقل قول:
درضمن من یه سفید فنلاندیشو دارما، خواستی قیمت رو برام PM کن!
زیر ابی که رفتیم با هم :31:نقل قول:
مال تو یکم خیلی تمیزه :46:تمیزم که گونه دیگه
:19: :18: !!!
وای این فریمور ورژن 30 نیومده هنوز؟.........اگه نیاد میرم میفروشمش....اه....چه وضعشه!
نقل قول:
نه هنوز نیومد خودم امروز توسایت نوکیا دیدم ولی حتما تا چند وقت دیگه میاد فک کنم تایه ماه دیگه
:20:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
یه مسئله حیاتیییییی
دوستان سلام نمیشه کیبورد کامل لمسی برای 97 گذاشت مثل 5800من با اون کیبورد خیلی راحتم با کیبورد های این گوشی یه ساعت میکشه یه اس ام اس بنویسم:41:[COLOR="Silver"]
چرا یک کیبوردی هست که میشه روش وصل کرد و یجورایی بی نقصه قبلا ازش استفاده میکردم اما حالا هر چی میگردم نیست ! به مخض اینکه پیداش کردم همینجا میزارم .
من یه مشکل دیگه با نرم افزار ها دارم
1-بعضی از نرم افزار ها بعد نصب ارور :system eror میده
2- یکی دیگه اینکه نرم افزار های فلش توی قسمت applicationsاجرا نمیشه وباید برم همون جا که نصبه برم وفایل فلش رو اجرا کنم
جدید ترین فلش پلیر نصبه و ورژن گوشم 22 و -- هم هست تورو خدا کمککککککک کنین:41::19::2:
فکر کنم منظور دوستمون کیبرد لمسی بود که روی گوشی بهشه زد :18: نه اینکه وصل کنی بهشنقل قول:
:31: می خواست وصل کنه که خودش داره :31: در شو باز میکنی کیبرد دیگه :46:
نقل قول:
کسی نیست به فریادم برسه
یک ریست بده ببین مشکلت رفع میشه :46:نقل قول:
:31: ممکنه نرم افزار مال گوشیت نباشه خوب
سلام دوستان .n97 من ساخت چينه (البته از نوع درجه 1 ) فريمورش هم 22.0.110 هستش با rm 505 . ولي بعضي وقتا خود به خود ريست ميشه . كسي ميتونه راهنمايي كنه تا اين مشكل حل بشه
فقط اگه ممكنه سريع جواب بدين . مرسي
سلام آیا n97 هوم اسکرین نداره ؟مال من که نداره
نمیشه براش گذاشت؟>
پس این اپدیتش کی میاد؟
كسي راه حلي نداره
نقل قول:
مستررسیت کن و mass memoryروفورمت کن ا(لبته اول بکاپ بگیر) 90درصد درست میشه
کاشکی هیچوقت سراغ این گوشی نمیرفتم، انصافا سیمبین ورژن 3 بهتر و کاملتر از ورژن 5 هست. کاشکی n73 رو نمیفروختم :41:
سلام به همه اساتید
من اینباکس اینو میذارم رو mass memory بعد از یه مدت کوتاهی خودش برمیگرده رو درایو c، باید چکار کنم که اینجوری نشه؟؟؟ واقعا خیلی حال گیریه :41:
درضمن: mass memory هم جا داره.
ممنون
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم!!!!!نقل قول:
من هم همين مشكل رو داشتم ولي يك كاري كردم ديگه رو c نرفت. وقتي ميخواهي با كابل به كامپيوتر وصلش كني حالت mass memory رو انتخاب نكن. من هميشه حالت suite رو انتخاب ميكنم ديگه خودش عوض نميشهنقل قول:
عجب؟نقل قول:
امتحان میکنم، ممنون :11:
تایید میشه..نقل قول:
OVI عوض میکنه خودش ..
در حالتی که روو mass memory هست مسیج ها و شما میخواید mass memory وصل کنید PC و OVI SUIT باز هست اینطوره..
میتونید OVI رو EXIT کنید اول بعد...
آقا اين audio theme رو كجا بايد گزينه هاش رو پيدا كنيم؟
مگه n97 نداره ؟
دقیقا همین کارو انجام دادم ولی باز وقتی که sms اومد خودش عوض شدنقل قول:
OVI بسته است دوست عزیزنقل قول:
تاپیکی که لینک دادمو بخون متوجه میشی.نقل قول:
مهمترین تغییرش اینه که سرعتش خیلی توپ شده.
سلام، برنامه ای هست که بشه باهاش واسه ی پیام ها رمز بذاریم؟؟؟؟
فریمور جدید نیومد؟؟؟
بابا مگه قرار نبود بعد از اومدن N8 فریمور جدید بدن ؟؟؟ :41:
سلام
گوشیه من چرخش صفحش مشکل پیدا کرده بود دادم فلشش کردن.4بار فلشش کردن باز درس نشد.بعداز فلش کردن
حالا contactam مشکل پیدا کرده
وقتی به شماره ها زنگ میزنم تو logam فقط شماره رو مینویسه اسمشو نمینویسه
یا وقتی sms میاد فقط شماره طرفو می نویسه اسمشو نمیاره
نمیدونم چیکارش کنم کسی میدونه چه جوری درس میشه؟:37::37::37::sad::sad::sad::sad::sad:
در مورد شماره ها فکر کنم مشکل از دفترچه تلفن باشه! یعنی یک شماره رو با 2 اسم نوشته باشی!نقل قول:
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
سلام دوستان
خبر بسیار خوشحال کننده
V30 با تغییرات بسیار زیاد در راه
تا قبل از سال نو میلادی ! :8: