برای پرینت یک مطلبی، باید فایل فلش با فرمت ".swf" رو به pdfتبدیل کنم.
چه کار باید انجام بدم؟؟؟
Printable View
برای پرینت یک مطلبی، باید فایل فلش با فرمت ".swf" رو به pdfتبدیل کنم.
چه کار باید انجام بدم؟؟؟
با سلام خدمت همه عزیزان
من یه برنامه برای طراحی کتاب، مجله و ... می خوام که در قدم اول از زبان فارسی پشتیبانی کنه و این ویژگی ها رو هم که در زیر میگم داشته باشه.لطفا دوستان کمک کنن.
1. بتونم خروجی فایلم رو به صورت pdf بدم بیرون.
2. بتونم بعد از صفحه اول، یک صفحه به عنوان فهرست تعریف کنم و در این صفحه مثلا من 10 تیتر می نویسم و این قابلیت رو داشته باشه که خواننده با کلیک بروی هر کدوم، مستقیما وارد صفحه مورد نظر بشه یعنی به اصطلاح پرش کنه به موضوع مورد نظر.
3. خواننده بتونه با یک کلیک یا با یک بار چرخاندن اسکرول به صفحه بعد یا قبل بره.
4. توانایی تایپ و ویرایش تصاویر رو هم داشته باشه.
5. توانایی ورق خوردن به صورت کتاب های فارسی یعنی از راست یه چپ رو هم داشته باشه.
من خودم نرم افزار های مختلفی رو امتحان کردم اما هیچ کدوم این قابلیت ها رو نداشتن.
خیلی مدیون و خوشحال میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمکم کنه.
با سپاس از بزرگواریتون
براي اين منظور بايد از نرم افزار SWF to PDF Converter استفاده كنيدنقل قول:
من یه فایل pdf مربوط به کتب درسی آموزش و پرورش دارم
حالا میخام با برنامه Adobe Acrobat 9 Pro Extended آن را تبدیل به عکس کنم ولی اجازه نمیده
لطفا بگید برای حذف رمزنگاری روی فایل pdf چکار باید کرد؟
نقل قول:
براي حذف رمز روي اينگونه فايل ها بايد از نرم افزارهايي كه كار برداشتن محدوديت ها روي فايل هاي PDF رو انجام ميده استفاده كرد مثل : SysTools PDF Unlocker
نقل قول:نقل قول:سلام، این ترفند رو دنبال کنید جواب میگیرید:Pdf مورد نظرتون رو باز کرده و با Control+P وارد منوی پرینت بشید.مطابق عکس از منوی آبشاری فرمت Microsift Xps Document Writer رو انتخاب و فایل خود را با نام دلخواه ذخیره کنید.
فایل save شده با فرمت .xps را با adobe acrobate باز کنید.از منوی File وارد بخش Export شده و آن را با فرمت مورد نظرتان (jpg و ...) ذخیره کنید.توجه کنید که چنانچه فایل .xps را با اکروبات باز کرده و با فرمت .PDF ذخیره کنید،سند حاصل هیچگونه محدودیتی نخواهد داشت!
ضمنا اینطوری دیگه نیازی به نصب نرم افزار جدید نیست.
سلام--
من می خواهم فایلهای pdf فارسی ام را ویرایش کنم مثلا فونتهای ان را ریز کنم ویا فونتهای ان را عوض کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم----
2- اگر من یک فایل pdf داشته باشم مثلا 90 صفحه می خواهم به صورت دستی هر دورو چاپ کنم از چه روشی استفاده کنم توی منوی file فایل pdf من گزینه odd یا (فرد) evnet یا( زوج) ندارد چطوری اول به صورت فرد پرینت بگیرم بعد پشت رو کنم کاغذها را به صورت فرد پرینت بگیرم----متشکر
سلام
بهترین ویرایشگر pdf برای فارسی چیه !؟
یه pdf فارسی دارم که میخوام یه جاهاییشو پاک کنم و زیر متنش واترمارک بندازمو ازین دست کارا !
ممنون !
با سلام
دوستان من یه فایل pdf فارسی دارم میخوام تبدیلش کنم به word . شما نرم افزاری که خودتون امتحان کرده باشید و جواب بده برای فونت های فارسی میشناسید. نرم افزار برای تبدیل pdf به word زیاد هست ولی من تا حالا برنامه ای که بتونه فونت فارسی رو هم تبدیل کنه. ندیدم. ممنون میشم از دوستان اگه چنین برنامه ای رو میشناسند معرفی کنند. خیلی ضروریه.
با تشکر
سلام
نرم افزار OCR میتئنه این کارو انجام بده
با این نرم افزار میتوتید هر چیزی رو نوشته داره مثل اسکن هایی به صورت Pdf یا عکس هستن رو به متن تبدبل کنه
البته فارسیش مقداری کلمه ها رو ممکنه جا به جا کنه اما من که ازش جواب گرفتم
خیلی کمک میکنه
سلام
aliqq
Foxit مناسبه
best wishes
poloton7 salam
az foxit reader estefade konid
zowjo fard dare
mage pdf ro ba chi baz mikonid?
میشه لینک دانلود نرم افزاری که خودتون استفاده کردید و جواب گرفتید رو بزارید؟نقل قول:
سلام
نرم افزار OCR میتئنه این کارو انجام بده
با این نرم افزار میتوتید هر چیزی رو نوشته داره مثل اسکن هایی به صورت Pdf یا عکس هستن رو به متن تبدبل کنه
البته فارسیش مقداری کلمه ها رو ممکنه جا به جا کنه اما من که ازش جواب گرفتم
خیلی کمک میکنه
ویه سوال دیگه:
نرم افزار foxit pdf editor میتونه فونت فایل های پی دی اف رو تغییر بده؟
من شنیده بودم یه نرم افزاری هست که میتونه فونت ها رو هم تغییر بده.
راستی این جا چه خبر شده سوت و کور شده ؟؟!!!
کسی جواب نمیده!
با سلام
سایز نوشته های پی دی اف رو میشه تغییر داد ؟
دوستان یه تبدیلگر PDF فارسی به Word یا متن یا هرچیز دیگه میخوام. فقط متن های فارسی اون فایلو ازش بگیرم.
جهت راهنمایی بقیه دوستان: هیچ کدوم از نرم افزارهایی که اینجا یا توی نت معرفی شده بود درست کار نمیکنن و همه شون حروف رو به هم میریزن. فقط و فقط نرم افزار Reader پیش فرض ویندوز 8 میتونه درست حسابی کپی کنه و بدون هیچ کم و کاستی توی ویرایشگرهای متن نشون بده.
حالا ویندوز 8 از کجا گیر بیاریم ؟
این Acrobat reader نسخه خاورمیانه که میگند خوبه؟
شما با هاش کار نکردید.
با تشکر
در ضمن من یه نرم افزار ocr از سایت پی سی دانلود گرفتم ولی وقتی گزینه other language رو میزنم نیم ساعت هم که نشستم یه صفحه رو تبدیل نکرد!
سلام دوستان عزیز میخواستم بپرسم آیا راهی برای اینکه چند صفحه فایل pdf رو در یک صفحه ولی مثلا با فونت کوچکتر ذخیره کنیم وجود داره؟ چون میخوام بعدش چاپ کنم ولی
هر صفحه فقط چند خط هست و با فونت خیلی بزرگ هست.
خیلی فوریه لطفا راهنمایی کنید
انشاءالله سربلند باشید
سلام
برای تبدیل فایل epub به pdf کدوم برنامه مفید هست؟
متشکرم
برنامه ePub to PDF Converter که پایین برای شما لینک کردم تست کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه به صورت تریال هست!! آیا سریال یا کیجن داره؟نقل قول:
تو سایت که قید شده بود بصورت فری این لینک برای شما قراردادم که بصورت آنلاین اینکار انجام میده برای شما.نقل قول:
فیری نیست وقتی برنامه نصب میشه ، سریال میخواد..! به صورت تریال هم وسط پروسه تبدیل، گیر میکنه!!نقل قول:
شما اون سایتی که بصورت آنلاین اینکار برای شما انجام میده لینک کردم تست کنید از برنامه لینک پایینم میتونید استفاده کنید که تو سایت نوشته یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل فرمت مورد نظر شما هست برنامه بصورت فری هم باهاش میتونید کار کنیددرضمن اینم یادآور بشم اگر فونت فایل شما فارسی باشه امکانش اون چیزی که مدنظرتون باشه در نیاد یعنی حروفش بهم ریخته باشه.نقل قول:
برنامه ای هست که بشه باهاش بدون اینکه فایلای pdf رو باز کنی توی محتواش بگردی (منظورم اینه که نخوایی تک تک بازشون کنی و find رو بزنی)
همچنین برنامه ای که بدون اینکه قابل pdf باز کنید بتونید محتویات داخلش سرچ کنیددرست نشده اما برنامه JGsoft PowerGREP هست که داری سرچ پیشرفته تری نسبت به برنامه pdf reader :20:نقل قول:
با سلام.
من دنبال یه نرم افزاری یا روشی می گردم که بتونم باهاش فایل های pdf رو به هیچ وحه غیر قابل ویرایش کنم.
رمز گذاشتن فایده ای نداره چون خیلی راحت با نرم افزار ها میشه قفل رو شکست.
دنبال روشی می گردم که همه لایه هایی که توی فایل هستن رو یکی کنه و مثل یه عکس ثابت بشه. مثلا وقتی توی هر صفحه چند تا عکس یا watermark اضافه می کنی و بعدش قفل میکنی خیلی راحت می شه قفل رو شکست و تک تک عکس ها و watermark ها رو انتخاب کرد و پاکشون کرد و اون لایه ای رو که می خوای رو برداشت.
حالا من دنبال نرم افزار یا روشی می گردم که همه این عکس ها و واترمارک ها رو یکی کنه و نشه فقط اون عکس یا واتر مارک رو انتخاب کردو پاک کرد.
سعی گرئم تبدیل به عکس کنم و دوباره pdf کنم ولی حجمشون خیلی بالا رفت.
مثلا 700Kb شد 5MB
سلام
میخواستم بدونم با چه برنامهای میشه مجله، بروشور، کتاب ساخت که هم توش تصویر داشته باشه و یه چیز شیک بشه ازش دراورد برای نمونه کتابهایی که گویا ایتی میزاره
اگر منظورتون کتاب الکترونیکی که از برنامه Natata eBook Compiler Gold میتونید استفاده کنید:20:نقل قول:
کسی نیست کمکی کنه؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------
این برنامه We PDF Watermark Remover اول از همه تست کنید:20:نقل قول:
------------------------------------------------------------------
این برنامه PDF Watermark Remover هست که بصورت دسته جمعی میتونید فایلها رو بهش بدین همونی که شما مدنظر دارین برای اون لوگوی txt حذفش از رو pdf من تا بحال برنامه ای ندیدم.نقل قول:
من لینک مستقیم Adobe Acrobat X v10 middle east می خوام گویا فقط سایت soft gozar داره
اگر منظورتون نسخه me از لینک پایین دانلود کنید که لینک بصورت پارت داخل فایل txt قراردادم:20:نقل قول:
یه مدته دیوونم کرده این پی دی اف ساز
هرچی نرم افزار بود رو امتحان کردم. یا مشکل کرک داره یا بعضی فونت های فارسی رو ساپورت نمیکنه
کمککککککککککککککککککککککک کککک
سلام
از pdffactory استفاده کنید
موفق باشید:11:
اگه نرم افزار رایگان بخواهید از :
میتونید استفاده کنید .
پست بالا هم گزینه مناسبی هست .
سعی کنید درخواست های مربوط به PDF اینجا صورت بگیره