منم مشکلی شبیه شما داشتمنقل قول:
دوباره از 140 تنظیمات رو بگیر درست می شه.
Printable View
منم مشکلی شبیه شما داشتمنقل قول:
دوباره از 140 تنظیمات رو بگیر درست می شه.
من نه از همراه اول تنظیمات گرفتم نه از ایرانسا خیلی راحت وصل شده البته شبکه بعضی وقتی حالش بد میشه(خیلی وقتا !!)نقل قول:
پس مشکل از گوشی نیست
سلام
من شنیدم باتری این گوشی زود خراب میشه و اسکرینش هم بعد از یه مدت حساسیتشو از دیت میده. می واستم ببینم راسته یا نه؟
کلا گوشی خوبی هست؟ مدل تفلبیش که هنوز نیومده؟
مال من صفحه Theme نمیاد ، CPU 192 MHz ، Ram 49.8MB ... تقلبیه؟؟؟؟ :37:
اساتد کمک کنید
مال من صفحه theme نمیاد در ضمن
CPU : 192 MHz
Ram : 49.8MB
تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :37:
دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر توضیح بدهید من متوجه نشدم؟
آقا این x-plore رو جدی نگیریدنقل قول:
موبایل هم مثل لپتاپه هروقت لازم باشه از حداکثر پردازنده اش استفاده میکنم
نه اصلا!!نقل قول:
تو خود گوشی من که n85 هست cpu در اون حدود می نویسه!!
برا دونستن می زان واقعی رم هم از jbak taskman استفاده کن.
چند تا از نرم افزار هات رو ببند بعد چک کن!!
باطری رو نمیدونم اما اسکرینش خراب میشهنقل قول:
سلام
من شنیدم باتری این گوشی زود خراب میشه و اسکرینش هم بعد از یه مدت حساسیتشو از دیت میده. می واستم ببینم راسته یا نه؟
کلا گوشی خوبی هست؟ مدل تفلبیش که هنوز نیومده؟
من خودم یه 5800 دارم ال سی دیش خراب شد(از حالت standby خارج نمیشد یا اگه خارج میشد رنگ ال سی دی به هم ریخته بود)
الان رفته تعمیر!!!
نمایندگی نوکیا می گفتش که :تو چندمین نفری که این مشکل براش پیش اومده این گوشی رو نباید توی جیب شلوار جین گذاشت چونکه بهش فشار میاد
کلا 5800 صفحه ی تاچش اون طور که باید ساخته می شد نیست!!
منم این مشکل رو تو گوشی یکی از دوستام دیدم!!!
تاچ اسکرین:ایفون
با سلام
یه سوال خیلی اساسی که کارم بد جور بهش گیر کرده .
چطوری از مخاطب ها بک آب بگیرم ، من ن82 دارم مشکلی ندارم ولی با این گوشی کاملا چرت که پشیمون شدم چرا گرفتم مشکل پیدا کردم و نمیتونم بک آپ بگیرم از مخاطب ها یعنی همه مخاطب ها رو مارک میکنم و بعد که میزنم کپی ، فقط اجازه میده روی مموری سیمکارت کپی کنم که 250 تا بیشتر نمیشه کپی کرد هرچند اون هم چون اگر از یک نفر چند شماره داشته باشم تک تک ذخیره میکنه فایده ای نداره با پسی سویت هم که گیر میکنه و بک آپ نمیگیره .
لطفا کمک کنید
این گوشی خیلی خوبیه بهش عادت نداری چرا پشت سرش حرف می زنی ؟!:13:
شما دوتا راه داری اول بری تو فایل مننجر گوشی و اون جا بکاپ هست از همه چی می تونی بکاپ بگیری.
یا با نرم افزار pc suit خود نوکیا راحت بکاپ بگیری.(مشکلت با این نرم افزار مربوط به گوشی نیست نرم افزار مورد داره. اما پیشنهاد می کنم محل ذخیره ی بکاپ رو تغییر نده شاید ارور نده)
من خودم با همین نرم افزار بارها یکاپ گرفتم.
راستی گوشیه خوبی گرفتی مبارکت باشه!:11:
شوما بلد نیستی با گوشیت کار کنی دلیل چرت بودنش نمیشه.نقل قول:
همه را Mark All کن.حالا تو Options گزینه Copy bussines card را
انتخاب کن که میگه To other memory که شوما مموریتا انتخاب کن.
اول یه خورده توجه کن،به نتیجه که نرسیدی اونوقت.
سلام بالاخره کسی یه آدرسه درست حسابی به ما نداد که این گوشی رو با گارانتی اصلی بخریم
بچه ها ممنون میشم ادرس بدین؟
زنگ بزن نوکیا یا برو سایت نوکیا فارسی بعد همون جا نمایدنگی ها رو نوشته ولی شرایط گارانتی ایران هم بپرس
نقل قول:لینک ماله خوده نوکیاستکد:http://www.farsi.nokia.com/find-a-store
آقا من هنوز نفهمیدم روی این گوشی سنسور نورش(اینکه کیبرد نداره بکشو خاموش کنه) چی کار میکنه ؟
اگه توی کیفش باشه بزاری تو جیب چی؟ خراب نمی شه؟؟؟نقل قول:
اگه اینجوری گه ان 97 هم اینمشکل رو شاید داشته باشه که این باعث تاسف
من شاید 5800 بگیرم اگه مشکل جدی نگیرم
وقتی ببری نزدیک گوشت تا صحبت کنی صفحه رو خاموش می کنه تا اشتباها چیزی رو نزنی با تاچش!نقل قول:
سلام دوستان
من 4 5 روز پيش يه 5800 خريدم فريمور رو هم اپديت كردم به 21
ولي مشكلي كه دارم اينه كه دوربينم قطع ميشه و هيچي نشون نميده ريست كه ميكنم درست ميشه و بعد از چند بار دوباره قطع ميشه
به نظرتون مشكل از كجاست
نقل قول:
سلام ممنون من منتظرم
سلام دوستان، جدیدا یه مشکلی برای 5800 من پیش اومده:
من داشتم عکسا رو توی Image Gallery مرور میکردم که خب عکسای Camera هم توشون بود، بعضی عکسای Camera رو داشتم Delete میکردم که یه دفعه دیدم یکیشون پاک نمیشه ولی در عوض 62 فایل دیگه با همون اسم دیدم تو پوشه وجود دارن.وقتی تونستم فایل اصلی رو پاک کنم،حالا دیگه اون 62 تا نه باز میشدن و نه Delete!ضمن اینکه توی فایل منیجر اثری از اون 62 فایل نبود و فقط توی گالری وجود داشتن.
گوشی رو به PC وصل کردم و چند تا از فولدر عکسا رو پاک کردم و فولدر های جدید برای عکسام درست کردم، اما این دفعه دیدم که توی گالری گوشی یکی از کلیپهای ویدئویی به همون سرنوشت دچار و 62 تا شده.
ضمنا من هیچ نرم افزار ویروسی توی گوشی نصب نکردم پس مشکل چیه و چجوری باید حلش کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که موقع فرمت Media Memory باید در کدام حالت باید گوشی را به کامپیوتر وصل کرد؟مننظورم PC Suite,Mass Storage,Media Transfer و از این جور چیزاست.
خواهش میکنم اگه راه حلی برای اون مشکلی که ذکر شد میدونید بگید.
نه آقا اون سنسور نزدیکیه ای جداهنقل قول:
دقیقاً من هم همین مشکل را دارم منتها با یک فایل ویدئویی که از اول در گوشی بود یعنی بتمن از روی این فایل 126 فایل ایجاد شده با همین نام و موقع باز کردن و پاک کردن عکس یک کلید روش ظاهر میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد دقیقاً عین این مشکلی که گفتن چیکار کنم:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
به اسم Proximity Sensor اگه املاش غلط نباشه...نقل قول:
من دارم میرم 5800 بگیرم.
تا نظرم برنگشته مزایا و معایبش رو بگید.
من بعد از ارسال اون پست باز هم راههای مختلف رو امتحان کردم تا اینکه یه تصمیم قاطع گرفتم:نقل قول:
Media Memory رو فرمت کردم (البته از فایلهای مورد نیاز بک آپ گرفتم) و در نهایت دیدم که نه تنها این مشکل رفع شد بلکه یه مشکل دیگه رو هم حل کرد و اون این بود که هر دفعه گوشی رو در حالت Mass Storage به PC وصل میکردم مدام ارتباط قطع و وصل میشد،یعنی آیکون Removable Disk هی میرفت و میومد که این مشکلم هم حل شد.
سلام من ديروز 5800 گرفتم تو جعبه كيف داشت ولي پايه نداشت در ضمن تو سايت نوكيا فارسي به پايه اشاره نشده ولي نوشته بود قلم ضربهاي و قلم اضافي كه من فقط قلم ضربه اي رو ديدم و همون قلمي كه رو خود گوشي نصب هست يعني اين رو هم كش رفتن !!!نقل قول:
من فکر میکنم از این به بعد تمام امور مورد نظر بر روی فایلهای عکس از جمله delete رو بهتره آدم توی File Manager که مختص همین جور کاراس انجام بده نه توی گالری که بیشتر بدرد مشاهده فایلها میخوره.
مزایا:سمبین عالینقل قول:
صدای بسیار عالی
صفحه ی تاچ اسکرین
معایب خاصی هم نداره!!
ولی یک نکته بگم اونم اینه که اگه 3.2 راضیت نمی کنه و با تاچ نمی تونی خوب کار کنی بیخیالش شو!!
می خواستم بدونم5800 بهتره یا n79
مال من هم یکی دوباری اینطوری شده،وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشهنقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی با5800دارم:
هر وقت من به محظ اینکه گوشی بالا میاد ازش استفاده میکنم با این که صفحه بازه و قفل نشده تاچ کار نمیکنه وباید ریاستارتش کنم تا درست شه
بستگی داره با چی کارت راه بیوفته. ان79 دوربین 5 مگا پیکسل داره و اف ام ترنسمیتر در عوض ال سی دیش کوچیکتره و صداش کمتر از 5800 در بقیه موارد فرق چشمگیری ندارن. البته من جای شما بودم از این دو تا ان79 می خریدم چون خود ان گیج دنیاییه:8:نقل قول:
من هم با این مورد که صداش عالیه چه در هنگام مکالمه و چه هنگام پخش موسیقی از اسپیکر کاملا با ایشون موافقم.نقل قول:
البته من خودم قبلا گوشی تاچ از سونی اریکسون داشتم و در این زمینه نمیشه خیلی دنبال برتری گشت، چون کیفیت تاچ اونا هم خوب بود، اما یه فرق همیشگی مدلهای متوسط به بالای گوشیهای نوکیا با مثلا مدلهای سونی اریکسون کیفیت صفحه نمایششه که نوکیا در همین مدل صفحه نمایش 16 میلیون رنگی TFT با رزولوشن 360*640 و اندازه 3.2 اینچ ارائه کرده که خیلی سرتر از صفحه نمایشهای مثلا سونی اریکسونه.
به نظرم بزرگترین عیبش اینه که خیلی از امکاناتش تو ایران چندان قابل استفاده نیست مخصوصا اون دسته از امکاناتش که به نوعی با اتصال به اینترنت سر و کار دارن.
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم ولی قلم اضافه و پایه نداشت.کلا حذف شده از پکش؟؟
ممنون
درست داخل پک رو گشتی؟ من واسه یکی از دوستام گرفتم پایش داخل اون قسمتی از جعبه بود که یه محفظه کوچیکه. یه ساعت داشتیم دنبالش می گشتیم:31:نقل قول:
قلمش که زیاد به کار نمیاد مگر اینکه گمش کنید. پایه هم از نظر من مهم نیست.
دیگه استند(پایه)تو سری جدید نیست،ولی دقت کنین
بقیه چیزا حتما باشه:کیف،قلم دوم،...
برای اون کسایی که تو Gallery مشکل پیدا کردن و اونایی
که هنوز مشکلپیدا نکردن یه پیشنهاد دارم:
حتما هر مموری جدیدی که می خواین استفاده کنین
را یه بار فرمتش کنین.
ولی من همین 11 روز پیش گوشی رو خریدم، پایه هم تو جعبش بود.
جدیدا وقتی میرم توی گالری یه سری عکس (زیاد) که شکل یک عکس شکسته است اسمش هم هست سیمبیون تم ه.
و یه مسئله دیگه من تم های که قبلا نصب کردم توی منیج نبود چه جوری پاکشون کنم ؟!
فکر کنم باید مموری رو فورمت کنم نه !؟؟!