ب2 چیه؟ منم می تونم ب2 کنم؟نقل قول:
ب2 چیه؟ منم می تونم ب2 کنم؟نقل قول:
برای رانندگی با یکسری از خودرو ها باید گواهینامه ب2 داشته باشیدمثل تاکسی ,ونها ,.....نقل قول:
شما باید برید و برای گواهینامه ب2 توی آموزشگاهها ثبت نام کنید وامتحان بدید.
بچه ها واسم دعا کنید شنبه شهری دارم اگه رد بشم تاریخ گواهی اشتغال به تحصیلم میگزره و از اونجایی که نتوستم دانشگاه قبول بشم میره تا تیرماه سال دیگه . ( من از اردیبهشت میتونستم بیفتم دنبال این کارا اما پشت گوش انداختم و حالا دارم حسرتشو میخورم . از قدیم گفتن کار امروز را به فردا مسپار ) . سوالم این بود که اگه بیفته واسه تیر سال دیگه من این ایین نامه هارو باید دوباره بدم ؟ از 20 ساعت تعلیم من فقط 6 ساعتش رو رفتم میتونم سال دیگه این مقدار باقیمانده رو برم ؟
امروز رفته بودم دنبال کارای گواهینامه ی موتور که چیز جالبی دیدم گفتم با شما هم درمیون بزارم . قبلا وقتی از اموزشگاه پرسیده بودم که اگه تاریخ گواهیم تموم بشه باید دوباره بگیرم یا نه ؟ گفت اره . چون دوباره افسر راهنمایی و رانندگی وقتی میخواد وارد سیستم کنه چک میکنه( اینجا بود که گفتم مگه چه خبر که این همه بررسی میخوان بکنه . تا همین الانش 3 4 تا مهر و امضا زیرش خورده بسش نیست ) . امروز که رفته بودم راهنمایی رانندگی کلیه این مراحل رو دیدم. ( شهرستان ما کم جمعیت هست در حد 15 هزار نفر ) . مدیر اموزشگاه با ماشین اومد جلو اداره و از ماشین پیاده شد و همراه 20 30 تا پرونده که در دست داشت وارد اتاق رییس شد ( ستوان یکم هست ) پرونده ها رو داد دستش و سریع اومد بیرون . اون افسره هم دونه دونه پرونده هارو باز میکرد و یه کدی از توشون برمیداشت و وارد سیستم میکرد این عمل کلا 30 ثانیه طول نمیکشید و اصلا به مدارک من جمله گواهی اشتغال به تحصیل اصلا نگاه نمیکرد .
نقل قول:
شرایطشو می دونین؟امتحان از چی هست؟
پس به درد من نمی خوره (تاکسی و ون و ...)نقل قول:
گواهي نامه بين الملل چجوريه شرايطش?
گواهي نامه ايران رو که نمي گيرند ازم?
هزينه اش چقدر هست?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
نقل قول:یک قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4ارائه گواهینامه بین المللی قبلی در صورت دارا بودنارائه تصویر صفحه اول گذرنامه در صورت دارا بودنتکمیل فرم درخواست فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گرددپرداخت مبلغ 420000 ریال بابت هر جلد گواهینامه
قیمتش متغیر هست سال 87 25000 بود فکر کنم همین 42000 آخرین قیمت اش باشه.
1- مراجعه به کانون "مدیریت اسناد و مدارک بین المللی "دفتر مرکزی : خیابان آزادی - بین بهبودی و خوش - نبش کوچه شهید قانعی - پلاک 231تلفن : 66900773تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2تلفن : 11-88500209خیابان فیاض بخش - نبش کوچه جهانگردی - پلاک 37تلفن:4-667499702-مراجعه به یکی از نمایندگی های کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)3 - از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری و ارسال از طریق پست به آدرس ثبت شده)4 - مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشورفکر کنم مراکز پلیس+10 هم انجام میدن..
شرایط خاصی نداره هر کسی که گواهینامه ب1 داره میتونه بگیره.نقل قول:
همون آیین نامه و امتحان شهری
چند ساعتی با این ون ها اموزش داره و بعد با همون ون ازتون امتحان شهری میگیرند.
دوستان من هم قبول شد رفت پیکارش . خیلی خوشحال شدم ( چونکه اگه رد میشدم می رفت تا تیر سال دیگه که کارای سربازی رو انجام بدم ) . 5 تا مرد بودیم 20 تا زن . از زن ها تا اون جایی که من فهمیدم 3 4 تا بیشتر قبول نشدند . از ما هم 3 نفر قبول شدیم . البته بازم پارک دوبل رو نتونستم خوب برم . البته افسره بهم کفت که کی فرمون را بپیچونم . عمق فاجعه رو زمانی فهمیدم که رفتم پایین دیدم بله چرخ عقب چسبیده بود به جدول ( کاملا ) ( نه به اونموقع که کلی فاصله داشت نه به حالا که چسبیده بود ) ولی به هر حال خدایی بود که افسره قبول کرد . ( فقط یک ساعت داشتم صلوات میفرستادم که قبول شم . )نقل قول:
به سلامتی . الان که قبول شدید زیاد پشت ماشین نشینید و برای کنکور بیشتر تلاش کنیدنقل قول:
پایدار باشید
دوستان اون دو جلسه فنی دقیقا" چی هست (البته فکر میکنم از اسمش مشخص باشه ! :دی ) !؟ امتحانی داره یا نه !؟
اگه آموزش کوتاهی هست لینکی بدید ممنون میشم
چیز خاصی نیست.در مورد موتور ماشین و کار هر قطعه ش توضیح میدهنقل قول:
امتحان هم نداره
وقتی پاکت گواهینامه گرفتم یک رسید هم بهم دادند . میخواستم ببینم اون برای چیه و اگه گمش کنی چی میشه ؟ ( من گمش کردم و حتی نرسیدم بخونم ببینم چی هست )؟
اون رسید در اصل دو تا برگ هست که یکیش پیش آموزشگاه میمونه و یکیشو به شما میدن.و کاربردش اینه که اگه گواهینامه تون طی مدت زمان روال صادرش به دستتون نرسید میتونید مراجعه کنید و با نشون دادن همون رسید ثابت کنید که ازشون گواهینامه طلبکاریدنقل قول:
حالا چه خاکی به سرم بریزم ؟نقل قول:
یعنی اگه گواهینامم نیومد دیگه نمیتونم پیگیری کنم ؟
یه سوال دیگه واسه موتور هم باید از این پاکت ها بگیری ؟
سلام
من 26سالمه نه خدمت رفتم نه درس میخونم.
گواهینامه ماشینو وقتی 18 سالم شده بود یک ماه وقت داده بودن تا بدون ارائه کارت پایان خدمت یا اشتغال به تحصیل بگیرم.ما هم رفتیم و گرفتیم.
حالا میخوام گواهینامه موتور بگیرم ولی پایان خدمت یا اشتغال به تحصیل میخواد که هیچکدومو ندارم.
خدمتو که اصلا نمیتونم برم سراغش چون بچم الان 3 سالشه.
ولی برای گرفتم اشتغال به تحصیل کسی میتونه کمکم کنه که باید چیکار کنم.درضمن با افتخار تا اول دبیرستانم بیشتر نخوندم.(عاشقی بد دردی بود اون موقع ها)
با احترام.
شما هیچ راهی جز اینکه بری ادامه تحصیل بدی و گواهی استغال به تحصیل بگیری نداری.نقل قول:
راه های ادامه تحصیل هم زیادن که جای بحثش اینجا نیست
فکر نکنم بتونی ادامه تحصیل بدی چون طبق قانون جدید معافیت تحصیلی تا 20سال شده و بعد 20سال اگه درس نخونی جز رفتن به خدمت راهی نداری!
22 مرداد امتحان شهری قبول شدم ولی تا الان که بیش از 35 روز میگذره هنوز گواهینامه نیومده. امروز رفتم آموزشگاه، گفتن که سیستم قطعه! برو پلیس+10 ...
رفتم پلیس+10 و اونا هم گفتن که قطعه!! تازه گفت اگه وصل هم بود ما پیگیری نمیکردیم! (جل الخالق). تا این مدت طول کشیدن عادیه؟ راه دیگه ای جز صبر کردن نیست؟ برا ثبت نام یه گواهی از دانشگاه گرفته بودم که اعتبارش تا پایان شهریور بوده. اگه اون اعتبارش تموم بشه، مشکلی برا صدور گواهینامه پیش نمیاد؟ ممنون
فکر نمی کنم ادامه تحصیل قبل از انجام خدمت واسه ایشون ممکن باشهنقل قول:
راهی جز صبر کردن نیستنقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد
پایدار باشید
دوستان من 25 ام در ازمون شهری قبول شدم اما متاسفانه امروز زنگ زدن و گفتند که باید گواهی بیاری منم که نمیتونم . پس میره تا سال دیگه . میخواستم ببینم منی که ازمون هارو همه رو قبول شدم سال دیگه که گواهی ببرم دیگه لازم نیست امتحان بدم ؟ شهری یا ایین نامه ؟
فکر کنم یک یا دو سالی برای تکمیل مدارک فرصت داشته باشین، حالا اگه دوستان بیشتر می دونن این دوستمونو مطلع کنننقل قول:
سلام
مدتی قبل گواهینامم مفقود شد(سرقت شد)
بعد از انجام مراحل قانونی صدور المثنی بعد از مدت 5ماه!!!!!!!!!!!!!! هنوز گواهینامم نیامده
هر بار که به پلیس +10 مراجعه میکنم میگن به زودی میاد
به نظر شما مشکل چیه
یه سوال دیگه برای المثنی کارت ماشین باید چکار کنم
با تشکر
در مورد کارت ماشین براتو توضیح دادمنقل قول:
در مورد گواهینامه هم فقط باید صبر کنید هیچ کاری نمیشه کرد منم الان 3 ماه شده و هنوز گراهینامه به دستم نرسیده.
سلام بنده متولد 73 شهریور ماه هستم ایا می تونم برای اخذ گواهینامه هم موتور هم ماشین اقدام کنم با تشکر ؟
بله میتونید مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
من حدود 2سال پیش کلاسای دریافت گواهینامه رو رفتم امتحان آیین نامه قبول شدم اما دیگه ولش کردم یعنی نرفتم امتحان شهری بدم اگه الان بخوام گواهینامه بگیرم باید بازم کلاس برم ؟؟؟؟؟؟
راهی داره فقط برم امتحان شهر بدم یا باید برم از اول شروع کتم؟؟؟؟؟؟؟
طبق قانونی که خود آموزشگاه گذاشته اگر بیش از یک سال از زمان اون پرونده شما در آموزشگاه بگذرد؛ به کل باطل میشه و باید از نو شروع کنید یعنی هزینه ثبت نام و این جور چیزا از نو اونم با این قیمت های کذایی که ارائه کردن!
اصلا اینطور نیستنقل قول:
کاردکس 2 سال اعتبار داره و از روزی که صادر میشه شما 2 سال وقت دارید تا ایین نامه و شهرو قبول بشید
با سلام
میخواستم بدانم اگه کسی کارت ماشین را مفقود کرده باشه میتونه ماشینش رو بفروشه؟؟؟؟؟؟
بقیه مدارک مثل معاینه فنی، برگ سبز سند، بیمه نامه را دارم.
دوست من به اسم تاپیک دقت کردین؟ اینجا تاپیک گواهینامه هست و شما در مورد کارت ماشین سوال میکنید.نقل قول:
از دفعه دیگه دقت کنید
شما اگر کارت ماشین مفقود شده باید بری دفتر اسناد رسمی و سوال کنی که آیا این کار میسر هست یا نه
اونجا کامل راهنماییت میکنن.
احتمالا هم میشه
گواهینامه ب1 وقتی یک ساله میشه چه کارش باید کرد ؟
سلام
من هفته پیش آیین نامه رو بدون غلط قبول شدم و دیروز هم امتحان شهر رو قبول شدم (هر دو رو اولین بار قبول شدم)
امروز که رفتم آموزشگاه برای تکمیل پرونده، گفتن چون هم آیین نامه و هم امتحان شهر رو اولین بار قبول شدی از راهنمایی و رانندگی باهات تماس میگیرن که دوباره بری امتحان بدی!!!
این حقیقت داره؟ من در جا خشکم زد. من این امتحانو با کلی استرس و دلهره قبول شدم دیگه حوصله استرس دوباره رو ندارم
کسی در این مورد چیزی میدونه؟؟
نقل قول:
هیچ کاری نباید کرد دوست من
اعتبار گواهینامه شما 5 سال هست و تا یک سال نباید تخلف کنید همین
آره همینطوره ... پدرت رو در میارند تا بهت گواهینامه بدند:41:نقل قول:
نقل قول:
تا حالا به چنین موردی برخورد کردی؟
تمام اونایی که اولین بار قبول شدن باید دوباره امتحان بدن یا تصادفی انتخاب میکنن؟
متاسفانه 3 بار تخلف کردم 10 نمره منفی هم به ثبت رسوندم . داستان چی میشه ؟
سلام دوستان یه سوال دارم لطفا کمک کنید !
من متولد 73/5/19 هستم در حال حاضر دانشجو و خدمت نرفته ! می خواستم بدونم امسال میتونم واسه گرفتن گواهینامه اقدام کنم ؟:sq_24:
چند نفری بهم گفتن باید ساله دیگه اقدام کتی یعنی 92/5/19 به بعد ! این درسته ؟؟؟؟ :sq_11:
:42::42::42::42::42::42: لطفا
شما باید سال آینده اقدام کنیدنقل قول:
18 سالتون باید تمام باشه یعنی بری تو 19 سال