بچه ها بیایید اینم کیک تولد وحید (آرتاس):
فقط همشو نخورید
اضافشو بزارید فردا بخوریم
*شاد باشید:22:
Printable View
بچه ها بیایید اینم کیک تولد وحید (آرتاس):
فقط همشو نخورید
اضافشو بزارید فردا بخوریم
*شاد باشید:22:
:31: برو از اول:21:نقل قول:
فکر نمیکنید کمه !:31:نقل قول:
با اسپم دادن شاد باشید :دی
8 ساعت دیگه میرسم اون جا منتظرم باشین !!!!
پس فعلا 200 تا من 130 تا برسام 110 تا هم مصطفی
نفر بعدی کیه اعلام کنه سریعتر
خدا عاقبت کار مارو به خیر کنه این از تولد وحید که به سلامتی تموم شد تولد(بدبدختی) دیگه ای نداریم؟
از مدیر انجمن گرفته تا مدیر تاپیک دارن اسپم راجع به تولد میدن ((((((((((((=
من فعلا رفتم bye !
رسیدی به میلاد خبر بده دعوتت کنه بری تو شهر تو هتل هم یکم استراحت کن بعد بیا بیروننقل قول:
من هستم به احتمال 90% با 137 دلار:20:.نقل قول:
بچه ها یعنی با 4 تا توتون فقط میتونم 2$ از هر کدوم در بیارم ؟ چقدر کم
یکی نمیگه پاسارگاد کجا بیدش ؟ :دی
من هم هستم 200$ دارم ...
مطمئنيد كه دعوتتون ميكنند؟نقل قول:
نا سلامتي فقط 5 تا ظرفيت اضافه ميشه اينجا سي نفر هستند الان جو بگيره همه اعلام امادگي ميكنن.:5:
من 210 دلار دارم , اما کمک نمیتونم بکنم
راستی کد خدای این پاسارگارد کیه ؟؟؟ هادی گیمر ؟
راستی منم هستم میام هر جا برین ....
خب ما پول میزاریم و اون جا لول آپ می کنن و 5 تا 5 تا وارد می شیم !!!! :46:نقل قول:
يه نكته كليدي وقتي تو شهر هستيد بريد هتل رايگانه بعد در همين زمان كه خوابيد از شهر خارج بشيد خواب ادامه پيدا ميكنه و پولي ازتون كم نميشهنقل قول:
اينجوري ميتونيد كلي تو زمان صرفه جويي كنيد . كلي هم استراحت مفتي كنيد :27:
میشه یه بار دیگه بگید ؟:18:نقل قول:
آخه براي لول دو 2000 دلار و براي لول 3 احتمالا يا 3000 يا 4000 دلار احتياجه :8:نقل قول:
یعنی میتونیم کار کنیمنقل قول:
احتمالا ما هم همین کار رو بکنیم شیفتی میریم تو هتل می خوابیم و می آیم بیرون !!!! (چون با این اوضاع مثل این که پول هتل میره تو جیب تریبال وارز !!!! بهتره این طوری بسازیم)
ميگم وقتي عوض شهريد و پولتونو داديد يه هشت ساعته خواب بزنيد و بعد حذف عضويت كنيد اينجوري اون خواب مفت ادامه پيدا ميكنه . :5:نقل قول:
اون خواب روئ حذف نكنيد و فقط از شهر حذف عضويت كنيد :10:
دمت گرم اسم شما تو بازی چیه؟؟؟نقل قول:
خدابده برکتنقل قول:
با پولها سریع شهر ساخته میشه و کم کم همه دعوت میشن فقط کمی مرام باید بخرج بدیم و صبر کنیمنقل قول:
ایول چقدری پول داری ؟نقل قول:
دقیقانقل قول:
خب اگه هر 5 نفر نفری 150 تا هم بزارن (که اکثر دارن 200 تا میزارن ) حدود 1500 تاش جور میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بقیش هم بلاخره خود روستا یه درآمدی داره تازه وقتی رسیدیم اون جا می زنیم تو کار و بار بلاخره خدا بزرگه !!!:10:
alip30نقل قول:
دمت گرم اسم شما تو بازی چیه؟؟؟
خداحافظ همه.
خوب این میشه باگ باید سریعا بیشترین استفاده رو ببرین :21:نقل قول:
من براتون 500 جور میکنم , یه شرط داره
از شرط بدم میاد اما بگو ببینم چی میگینقل قول:
حجت جون بیخیال همه 200 تا 200 تا می سازن با حقوق کارگری بلاخره شیفتی برن تو مفتی بخوابن و از این حرفا بلاخره پاسارگارد درست میشه !!!!نقل قول:
شدنيه فقط بايد فعاليتم بكنيد و شيفتي عضو شيد و هميشه همه كار كنند . يا داخل شهر يا بيرون شهر . در ضمن سعي كنيد اونيكه شهرو ارتقاء ميده جابجا بشه تا انگيزش پايين نياد . چون اگه انگيزه بالا بمونه كلي تو هزينه ها صرفه جويي ميشه:11:نقل قول:
سوال خوبیهنقل قول:
فکر کنم سر جای اولت باقی بمونی
تو استعداد خوبی در اسپم دادن داری.نقل قول:
اگر دم پر ما میشدی اسپمر خوبی میشدی.
موندم شما رو روی چه حسابی مدیر کردن.:31:
(همش شوخی بود)
فرق مدیر اینه هر وقت بخواد پستشو پاک میکنه ...:31:نقل قول:
پس فعلا 200 تا من 130 تا برسام 110 تا هم مصطفی علی 137 ، سامی (اسم اکانتت تو بازی رو هم بگو) 200 و شاهعلی :دی هم حدود 200 تا
تا حالا شد 1000
ممنون رفیق !!!! تو خودت با این که شهر داری ولی داری به بقیه کمک می کنی !!!! یکی شما یکی هم .... !!!:11:نقل قول:
که شهردار شهر منو Town Councilor کنند ! منم قول میدم هر چی پول در آوردم بریزم به خزانه
مصطفی چجوری 500 تا پست داری ؟:18:نقل قول:
اسپمری شدی ها
نه عزیز الان کسانی هستند که بیش از 500 دلار کمک کردن :27:و هنوز هیچی هستننقل قول:
اونجا میشی سرباز ساده قبول میکنی ؟
از من می پرسین به هیچ عنوان همچین کاری رو نکنین !!!! من حاضرم عرق جبین بریزم تو معدن سنگ کار کنم قبر بکنم ولی !!!!! :21:نقل قول:
ولی mohsenali روش های خوبی رو گفت می تونیم شیفتی عضو شیم و مفتی توی هتل بخوابیم و هر سری کدخدا عوض بشه که انگیزه ی همه بره بالا !
همه بايد به هم كمك كنيم . من تا لول هشت كلي دنبال شهر ايراني گشتم . بعد چند نفر پيشنهاد دادن شهر بزنيم چون شهري پيدا نكرديم . نمي دونم پاسارگاد بود يا نه . بعد داداشم شهر زد و منو چند نفر ريختيم توش تو روز اول هتلو زديم الانم داريم ظرفيت بالا ميبريم . گفتم يكم تجربه بدم دوستان . چون ايناييكه ميگم همشون به يوزر من ضربه زده الان تو بن بستم ميگم باز شما اشتباه نكنيد:8:نقل قول:
من که کاره ای نیستم اما ما همه مرامی داریم این کارو میکنیم تا شهر خوبی بسازیمنقل قول:
اگه من بودم این شرط رو قبول نمیکردم و حتی تورو به شهر راه نمیدادم
ببین . من هیچ کاری با شهر ندارم , فقط میخوام بخوابم و یه دوئل بکنیم و خلاصه یه کمکی بکنم به ایرانیا .
هر چی هم پول در آوردم میدم به خزانه ,
الانم 200 جور کردم , در آمد یک روزم 50-80 هست