سلامنقل قول:
آره کابل HD هم داره نسبت به قیمتش چیز خیلی خوبیه.
راستی اونجا داری چند میگیری جمهوری چنده؟؟
ممنونم:20:
Printable View
سلامنقل قول:
آره کابل HD هم داره نسبت به قیمتش چیز خیلی خوبیه.
راستی اونجا داری چند میگیری جمهوری چنده؟؟
ممنونم:20:
ا درود به همه دوستان
با مطالعه این تاپیک به یک سوال مشترک که در طول تاپیک بارها و بارها پرسیده شده است برمیخوریم.
اکثر دوستان بدنبال یک دی وی دی پلیر میگردند که در حدود 100-80 باشد و بهترین امکانات را
داشته باشد.ازقبیل
ساپورت عالی زیر نویس فارسی داشته باشد
اکثر فرمتها را پشتیبانی کند
یو اس بی خور باشد
سگ جان باشد
کابل hdmi داشته باشد.(عامیانه hd باشد)
این مشخصات در تمام درخواست دوستان مشترک بود(تقریبا)
حال دوستان حرفه ای که اطلاعات کاملی دارند زحمت بکشند و در ادامه این پست جند نمونه خوب را
معرفی کنند تا دوستان تازه کار و کسانی که اطلاعات کمی دارند و قصد خرید دارند بتوانند با خیال راحت
از بین یکی از انها یکی را انتخاب و خرید کنند و از سردرگمی در بیایند.
پیشاپیش از همه شما پیشکسوتان سپاسگذاری میکنیم.
110 گرفتم، نمایندگی 30-120 بود انگار دفعه آخری که رفته بودم.نقل قول:
آخرین مدل های هر برند بهترین انتخاب میتونه باشه برای شما.نقل قول:
پایونیر، سونی، فیلیپس، توشیبا گزینه های نسبتن خوبی هستن در این رنج قیمت.
سلام
با توجه به اینکه تلویزیون بنده 21 اینچ CRT هست آیا داشتن HDMI میتونه تاثیری در کیفیت خروجی داشته باشه؟(با توجه به نوع تلویزیون)
در واقع اگر تاثیر نداره پایونیر 320 بگیرم و اگر موثر باشه که 420 باید بگیرم.
تا اونجایی که می دونم تی وی های CRT ورودی HDMI ندارند.
HDMI برای تلویزیون های HD ,FullHD کاربرد دارند.
البته شما می تونی آینده نگری کنی و 420 رو بگیری که اگر تلویزیون رو هم عوض کردید پلیر بهتری داشته باشید.
تي وي شما ال جي 29 از اين اسليم ها هست؟ چون تنها مدل لامپي با ورودي HDMI هست تو بازار.نقل قول:
سلام به همه دوستانی که یلخی حرف نمی زنن تا مردم رو دچار مشکل کنن!!
بنده به توصیه ی بعضی ها که اینجا فرمانروایی میکنن با این توصیه های ... شون دو روز پیش از همون پاساژ شرکا رفتم فیلیپس dvd player 3350 گرفتم . 65000 تومان پولش هیچی حالگیریش دیوونه کننده است. اگه همه دوستان همه ی مسایل رو میگفتن شاید این خرید و اعصاب خورد کنی ما انجام نمیشد . dvd رو که میذاری اندازه ی یه فیلم کوتاه باید صبر کنی تا منو بیاد !! با اکثر dvd ها هم مشکل داره بیت ریتش از 72 ندیدم بالاتر بره . dvd ها هم همگی سالمن تو کامپیوتر راحت ران میشن. اومدم تا فایل آپدیت نرم افزارش رو بگیرم شاید فرجی شد.
دوستانی که اطلاعات کافی دارن فکر میکنن چه کار میشه کرد. لطفا راهنمایی کنن. راستی دستگاه سالمه چون تو cd , usb فعلا مشکلی ندیدم.
با تشکر از دوستان
اگر آپدیت کردید و هنوز هم راضی نبودید مطمئنا دیگه کاری نمیشه کرد.نقل قول:
ببين دوست من كسي اينجا فرمانرواني نمي كنه! تبادل اطلاعات ميشه! دوستان كه تمام اين پليرهارو كنار هم نذاشتن و دست جمعي تست كنند! به قول آقاي برزين كه ميگفت من نميتونم در مورد خيلي برندها نظر بدم چون كنار هم تست نكردم.نقل قول:
آيا اگر پلير شما خيلي هم برات عالي بود باز اينجا ميگفتي دست همه درد نكنه كه راهنمايي كردن!
منظور شما از بيت ريت 72 چيه؟ دي وي دي ماگسيمم تا 10 مگابيت در ثانيه اطلات تصوير انتقال ميده! 7.2 حجم كاملا مناسبي براي صحنه هاي اگشن هست.
سلام خدمت همگی
یه مسئله ای که گاها تو این تاپیک یا تاپیک های مشابه باهاش روبرو می شیم اینه که بعضی از کاربران پس از مطالعه پست های فراوانی که وجود داره اقدام به خرید دستگاه مورد نظرشون می کنن.... و متاسفانه در نهایت اون رضایتی رو که باید از خریدشون داشته باشن ندارن... نکته ای که وجود داره اینه اینجا محلی برای تبادل اطلاعات و استفاده از تجربیات کاربران هست و خیلی از دوستان حرفه ای که پست های فراوانی رو اینجا می زنن در واقع خودشون سیستم یا دستگاه دلخواهشون رو خریداری کردن و فقط جهت کمک به سایر کاربران وقت و انرژی صرف می کنن و این قابل تقدیر... اینجور فروم ها صرفا جهت یادگیری، جمع آوری اطلاعات هست و نه تصمیم برای خرید... این خود ما هستیم که اطلاعات موجود رو باید دریافت و با کنار هم قرار دادنشون تصمیم بگیریم.
اصلن ندیدم کسی از دوستان حرفه ای اینجا 3350 رو پیشنهاد بده وقتی مدل 3360 تو بازار هست.
یا مدل های بهتر فیلیپس.
شما اول بیا مشورت کن بعد با توجه به شرایط خودت و سلایقت خرید کن.
هیچ وقت صفحات چند ماه قبل رو نخون برای تصمیم گیری، سعی کن از مشاوره های به روز تر سود ببری.
------------------------------------------
راستی رفقا من الان یه بلوری پایونیر دستمه موقتن می خوام با دی وی دی سونی خودم مقایسه کنم تونستم یه رویو می نویسم :46:.
آقا جواب این سوال ما رو ندادیدنقل قول:
سلام عزیزان...بنده ظرف دو روز آینده قصد خرید دی وی دی پلیر دارم...با تحقیقاتی که کردم و نتیجه ای که از همین تاپیک گرفتم مابین دو دستگاه:xd-e600 توشیبا و 420v پایونیر یکی را میخوام انتخاب کنم....از همه ی شما عزیزان درخواست میکنم که منو راهنمایی کنید که کدوم یکی از ایندو بهتر است و چرا؟
یک دنیا سپاسگذارم
azazaz،
دوست عزیز اگه زیرنویس به صورت عکس تو خود فیلم هست فکر نکنم مشکلی داشته باشد.
شاید جای زیر نویس را باید تغییر بدهید و یا Aspect پلیر و یا تی وی را.
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
تلویزیونتون چه مدلی است؟نقل قول:
برایتنس تلویزیونتون زیاد است؟
سلام....نقل قول:
نمایشگرم هم پلاسمای پاناسونیک g10 است
بد جور گیر کردم بین توشیبای xd-e600 و پایونیر 420v:41:
راستش من هر چی بخوام بخرم اول از همه میامو نظر دوستان پی سی رو جویا میشم..در مورد تی وی هم همین بود و از انتخابی که با کمک دوستان اینجا کردم راضیم......حالا امیدوارم که دوستان راهنمایی کنند تا بتونم بین این دو مدل اونی که بهتر هست رو بخرم..........
ویرایش..................
من نظرم روی توشیباست.
از اونجایی که پایونیر یکمی تصویرش کمرنگ تره شما هم پلاسما داری احتمالن توشیبا با توجه به سه قابلیتی که داره روی تی وی شما بهتر جواب بدهد.
البته من تا حالا توشیبا رو تست نکردم ولی اگه توشیبا نزدیکم بود احتمال اینکه این مدل رو بردارم خیلی زیاد بود، روی کاغذ و در رویوهای خارجی هم نظرات خوبی روش بود فقط در یه مورد کشیدگی تصویر مشکل داشت(بر طبق رویوها) که اگه اون رو خودتون خروجی HDMI رو دستی بدید حل می شود.
به هر حال انتخاب نهایی با خودتون هست.
عزیزم مرسی..خیلی لطف کردی که پاسخ دادی , به احتمال زیاد همین توشیبا رو میگیرم...فقط یه نکته ای در مورد xd-e600 توشیبا هست که کمی منو دو به شک کرده...اونم اینه که در سایت خاورمیانه و حتی آسیای توشیبا چنین مدلی وجود ندارد و آخرین مدلش همون xd-e500 هست و تنها در سایت بریتانیای توشیبا هست که xd-e600 معرفی شده و اینکه محصولی که فقط در سایت بریتانیای توشیبا معرفی شده چه جوری سر از ایران در اورده و آیا این xd-e600 همونی هست که در سایت بریتانیای توشیبا اومده و در سایت avforums رتبه ی excellent بهش داده شده یا نه , باعث شده که من به شک بیفتم.......نظر شما چیه؟!نقل قول:
اتفاقن منم یه بار تو یه سایت توشیبا پیداش نکردم(یادم نیست کدوم سایت بود) ولی بعد که یخورده گزینه مزینه ها رو زدم اومد.
600 مدل بعدی 500 ه که یه سری نقایصی که تو مدل 500 بود بر طرف شده است.
البته اگه اشتباه نکنم این پلیر مولتی ریجیون نباشه، ولی با زدن یه سری کد با کنترل احتمالن رجیونش رو بشه عوض و یا باز کرد.
در هر صورت پایونیر 420 هم پلیر خوبیه، شما ببین دلت با کدومه همونو بگیر.
مثلن اینجا خیلی دوستان با سونی موافق نبودن ولی من چون سونی نزدیکم بود و ظاهرش هم خوب بود همینجوری یهو خوشم اومد و دل و زدم به دریا و گرفتم، الانم تقریبن میشه گفت ازش راضی هستم، با تی وی پلاسمای پاناسونیک من تصویر روشن تری میده تا بلوری پایونیر.
مقایسه DVD 728 سونی با Blueray 120 پایونیر.
تصویر:
در DVD های با کیفیت قدرت Upscaling هر دو یکی است، ولی در DVD هایی که چند فیلم در یه DVD است، پایونیر از ابندا Upscaling قویتری از خود نشان داد و تصویر کمتر حالت شطرنجی داشت ولی سونی نیز بعد از گذشت چند دقیقه خود به خود حالت شطرنجی خود را از دست داد و جزییات خود را بهبود بخشید(شاید هم A/V Resiver تصویر رو بهبود بخشید چون به صورت تکی به تی وی وصل نکردم).
در کل من تصویر سونی را بیشتر دوست دارم زیرا تصویر روشن تر و شاداب تری را ارائه می هد به خصوص که تی وی پلاسما است که خودش اندکی از روشنی تصویر می کاهد، پایونیر تصویرش اندکی پر رنگ تر و سینمایی گونه به نظر می رسد گویا پشت زمینه ی تصویر اندکی ته رنگ دارد.
سونی چند مود تصویری دارد که من از مود دینامیک 1 آن سود می برم که بسیار به تصویر جلا می بخشد، برف رو میشه خیلی خوب به رنگ سفید و درخشان مشاهده کرد که لذت بخش است.
صدا:
به نظر من پایونیر صدای با جزییات و یا شاید با غلو بیشتری دارد، مثلن بیس را با ویبره بیشتری پخش میکند، و صدای تیوتر آن بیشتر به گوش می رسد، وقتی به یک موزیک متال یا راک گوش میدی صدای سنج آن قدرت بیشتری دارد تا وقتی با سونی همون موزیک رو گوش میدهی.
در عوض انگار سونی صدای نرمال تری دارد و مید رنج رو بهتر پخش میکند، مثل صدای گیتار برقی در موزیک های راک و متال.
گوش دادن موزیک های راک و متال با سونی لذت بخش تر است ولی گوش دادن به موزیک های ترنس و... با پایونیر حال بیشتری میدهد، به خصوص با اون نوع بیس ویبره ای که اینگونه به نظر انسان می رسد که به جای صدا هوا رو جا به جا میکند.
البته نمی دونم که صدای کدوم طبیعی تر و بهتره، آیا پایونیر بیس و تریبل رو غلو میکنه؟ یا سونی در پخش این دو مشکل داره و برای همین مید رنج بیشتر به گوش میرسد؟ نمی دانم.
ساپورت فایل ها:
در ساپورت فایل ها پایونیر اصلن حرفی برای گفتن ندارد.
MP3, VCD, Divx رو نمی تواند پخش کند که سونی از USB و CD/DVD پخش میکند.
پایونیر یک ایراد عجیبی هم که داشت این بود که حتی وقتی که دستگاه خاموش است باز هم از داخل آن صدا می آید، به نظرم فن یا وسیله ی دیگری در آن روشن می ماند.
مقایسه جالبی بود... این بیس کوبنده و دیسکویی رو من به شخصه در مدل های گوناگون پایونیر تجربه کردم و به نظرم غلو که گفتی مصداق پیدا می کنه... (عجیبه پایونیر برند خیلی مطرحی نباید اینطور سلیقه ای عمل کنه و صدا رو اونجور که دوست داره دست کاری کنه... هر چند بعضی ها از این سبک خوششون میاد ولی به نظر من خیلی جالب نیست)
البته این دستگاه بلوری که شما انتخاب کردی پردازنده قوی تری از سونی داره و رو تصاویر HD بهتر عمل می کنه هر چند در دنیای بلوری پلیرها حرفی برای گفتن نداره درسته قیمتش حدودا پایین هست اما دنیایی از مشکلات رو با خودش داره که به قول خود شما همون سونی که گرفتی از نظر کاربری های پلیر بودن مثل پخش انواع فرمت ها خیلی بهتر عمل می کنه.. البته ای کاش دستگاه ها رو به صورت مستقیم به tv وصل می کردی تا نتایج قابل استناد تر باشه... ولی خوب من به شخصه از این قابلیت این مدل سونی که شما گرفتی خیلی خوشم میاد یعنی همون پخش انواع فرمت ها از روی USB... منم دستگاه فیلیپسی که خریدم همین جور هست یعنی هر فرمت رو که از روی CD یا DVD بخونه از روی USB هم می خونه و این برای کسایی که TV با قابلیت مدیابروزر ندارند یه مزیت محسوب می شه.
این مشکل فن هم که گفتی منو یاد پژو 405 قدیمی میندازه که وقتی خاموششون می کردی بازم موتور فن ها کار می کرد و صدای فس فس باد رو می شد شنید....!!!
دوستان مدل xd-e600 توشیبا هنوز وارد بازار ایران نشده است.. جمهوری را گشتم و یافت نشد... نمایندگی هم گفت که ثبت سفارش شده و منتظر کار ترخیص هستیم و شاید تا یک ماه دیگر وارد بازار شود...حالا اینکه سایت چاره این مدل از کجا اورده که گذاشته وسه فروش عجیبه!
در سایت چاره زده تامین کننده: پارس الرمس.
میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید
HDMI
فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
رو ساپورت بکنه
البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
هه مدل دی وی دی هم بخونه
قیمتش هم مناسب باشه
از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه
ایا جنس مارشال خوب هستش؟
ممنون از کمکتون
یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده
[PHP]دوست عزیز اگر پولی در حول هوش 120 تا داری حتما سونی بخر که همه فرمت هارو میخونه و خروجی چ دی داره به شرطی که تلویزیون اچ دی و فیلم یا کانال اچ دی داشته باشی میتونی ازش لذت ببریاگر پول بیشتری داری بازم سونیببخشید ولی لباس زیر هم خواستی بخری سونی باشه![/PHP]
مدل این سونی چی هستش؟
سلامنقل قول:
من تو يه پاساژ در امين حضور ديدم داشت.
میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید
HDMI
فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
رو ساپورت بکنه
البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
هه مدل دی وی دی هم بخونه
قیمتش هم مناسب باشه
از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه
ایا جنس مارشال خوب هستش؟
ممنون از کمکتون
یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده
PHP کد:
دوست عزیز اگر پولی در حول هوش 120 تا داری حتما سونی بخر که همه فرمت هارو میخونه و خروجی چ دی داره به شرطی که تلویزیون اچ دی و فیلم یا کانال اچ دی داشته باشی میتونی ازش لذت ببریاگر پول بیشتری داری بازم سونیببخشید ولی لباس زیر هم خواستی بخری سونی باشه!
مدل این سونی چی هستش؟
دوست عزیر DVD Player که همه ی این فرمت ها رو بخونه سراغ ندارم.
ولی خودم آخرین مدل سونی رو دارم که بد نیست.
سونی 728
پایونیر 420
فیلیپس (از دوستمون Sound.Vision) بپرس.
توشیبا XDE600
اینا مدل هایی هستند که سراغ دارم ولی هیچکدام نمی توانند مثل یک کامپیوتر همه ی فایل ها را پخش کنند.
اگر می خواهی یک وسیله ای داشته باشی که همه گونه فایلی را پخش کند یک HD Media Player بگیر که توانایی پخش خیلی خوبی دارند ولی CD/DVD نمی خورند.
سلام
ما یه دوربین هندی کم داریم که با رزولیشن 1080 آی و با فرمت AVCHD ضبط میکنه!
بعد یه تلویزیون سامسونگ C685 هم داریم!
من وقتی دوربین رو به تلویزیون وصل میکنم نمیتونه فیلم هایی که ضبط شده نمایش بده!
یعنی اصلا نشونشون نمیده!(قاعدتا ساپورت نمیکنه این فرمت رو)
در صورتی که عکس هایی که رو دوربین هست بدون مشکل نشون میده!
برای همین تصمیم گرفتم یه دی وی دی پلیر بگیرم که بتونه این فیلم ها رو روی تی وی نشون بده!:31:
البته میدونم برای این کار این دستگاه های پخش اچ دی مناسبتر هستن!
میخوام ببینم اصلا dvd player ای هست که این فرمت رو از روی هارد ساپورت کنه؟
تا حدود 100-120 میتونم هزینه کنم.
مرسی
سلامنقل قول:
بارها به این نکته اشاره شده که دستگاه پخش دی وی دی یا همون دی وی دی پلیرها قادر نیستند تصاویر با رزولیشن خیلی بالا رو نمایش بدهند مضافا اینکه بخوای از طریق USB این کار رو انجام بدی اوضاع سخت تر می شه... من در مورد مشخصات TV شما چیزی نمی دونم اما اگه این کار رو انجام بدی شاید بد نباشه... شاید TV که شما داری بتونه فرمت دلخواه شما رو پخش کنه اما مشروط بر اینکه با رزولیشن پایین تری فیلم برداری کنی... کیفیت فیلم برداری دوربین رو پایین ترین حد بگذار بعد امتحان کن ببین TV از پسش بر میاد یا نه... پلیرها هم با این رنج قیمت یعنی 120 هزار تومن قادر به پخش تصاویر فول نیستند مگه اینکه بودجه رو افزایش بدی و یه بلوری پلیر اونم به قیمت بالای 350 هزار تومن بخری که انتظارتو به عنوان یه مدیابروزر هم تا حدودی برآورده کنه.
ببين دوست من فرمت AVCHD براي ذخيره اطلاعات روي ديسك بلوري طراحي شده و بلوري پليرهاي كلاس بالا امكان پخش دارند!نقل قول:
شما با كابل HDMI سيگنال AVCHD به تلويزيون ميدي فكر نميكنم تلويزيون شما اصلا امكان پخش اين فرمت داشته باشد؟ شما بايد از فرمت هاي رايج در خروجي دوربين استفاده كنيد.
و حتما به پشتيباني پنل از تصاوير full hd 180/1920 توجه كنيد اگر HD هست بايد كيفيت تصوير برداري دوربين را روي حالت HD تنظيم كنيد
تی وی های Full HD جدید سونی باید ساپورت کنند.
در غیر این صورت یک HD Media Player بگیر.
دوستان یه دی وی دی پلیر میخوام که علاوه بر امکانات پخش DVD (دیسک گردان و ... مهم نیست) یه نیمه hd player هم باشه و حداقل فرمتهای معمول رو روی یو اس بی ساپورت کنه...
+ اینکه خروجی HDMI هم داشته باشه....
DVD با خروجی HDMI و قابلیت پخش فایل های مختلف مدل های زیادی هست، منتها هیچ کدام HD پخش نمیکنند، برای پخش HD باید بلوری پایر داشته باشید.
گل محمدي جاننقل قول:
من تهران هستم و پنجشنبه گذشته اين تاپيك و مخصوصا" پست شما رو خوندم و تصميم گرفتم تا 40 - 45 هزار تومن يه دي وي دي پلير معمولي براي خونه بگيرم.(قبلا" سامسونگ 4848 خريده بودم كه فعلا" پسرم باهاش CD هاشو ميبينه و خودم بيشتر براي اينكه زير تلوزيون خالي نباشه و هر از گاهي چند تا فيلم باهاش ببينيم اينو خرديم.
من رفتم پشت شهرداري(ميدون توپخونه) دنبال 6137 كه متاسفانه همه جا تموم شده بود فقط دوتا مغازه داشت كه ميگفتند 48 كمتر نميديم و بيشتر توصيه ميكردند مدل جديدتر كه 6156 بود رو بخرم كه 55 قيمت ميدادند.
اما من گشتم و رفتم طبقه زير زمين پاساژ و تو يه مغازه همون مدل 6156 رو خريدم 45 تومن (48 تومن اتيكت داشت) و به خيال خودم خريد خوبي كردم اما ...
عرض كنم كه روي كارتن محصول اسم دقيق 6156 درج نشده بود و فقط مارك و لوگوي مارشال با 50 ماه گارانتي درج شده(6 ماه ضمانت لنز و 18 ماه ضمانت محصول و 50 ماه گارانتي الكي كه نميدونم چيه)
فقط روي دستگاه نوشته Marshal Home Cinema و مدلش نوشته نشده. اما اونهايي رو كه مغازه دارهاي قبلي توصيه كردند و گفتن جديده و HDMI ميخوره رو كارتنش بغل كلمه مارشال مدلش هم بود(كه بعدا" اينو يادم افتاد) اما جالبه كه تو فاكتور و روي برچسب گارانتي ايني كه من خريدم مدل رو همين 6156 درج كرده.
تا اينجا رو داشته باش تا حالا برسيم به نقاط ضعف و قوت...
نقاط قوت:
1. قيمت مناسب، زير 50 هزار تومن و برند نام آشناي مارشال كه تقريبا" شناخته شده تر از بقيه چيني هاست و كمي امتحانشو بهتر پس داده.
2. داراي پورت USB و پورت كامپوننت (خروجي 5+1 كانال صوتي)، قابليت وصل به سينماي خانگي(اسپيكرهاي 6 تكه) و خروجي دالبي و ساراند و...
3. داراي خروجي كواكسيال و خروجي اپتيكال و خروجي كامپوزيت و پورت HDMI (البته بدون كابل اچ دي ام آي در پكيج مربوطه)
4. يك رم ريدر داخل كارتن با همان مارك مارشال موجود بود(اشانتيون) + دفترچه فارسي و انگليسي و يك كابل كامپوزيت
5. ساپورت نمودن انواع فايلها (Mp3, cd,dvd,dvd+r,dvd-r ,divx,....) و البته فايلهايي رو كه از ماهواره ضبط كرده بودم (با پسوند TS) رو هم خوند اما فايلهاي HD1080 رو نتونست بخونه و فكر كنم فايلهاي MKV,WMV,... رو هم نميتونه بخونه.
6. روي كنترل دستگاه تنظيم صدا هم وجود داره و با كنترل ميشه برنامه ريزي پخش فيلمها در زمانهاي مختلف رو هم انجام داد.
7. از روي CD و يا DVD در حال پخش ميشه با زدن يك دكمه فايل در حال نمايش رو مستقيما" روي USB ريخت.
8. سرعت بالاي لود شدن و پخش از روي USB و پخش سريع ديسكهاي CD و DVD .
و اما معايب يا نقاط ضعف ....
نقاط ضعف:
1. سايز بزرگ (اين يكي اشكم رو درآورد چون من ميخواستم يه دستگاه سايز كوچك به اندازه رسيورم بخرم و اين دستگاهو با اون ست كنم كه نشد ، همش به خاطر اون خروجي هاي كامپوننت و اضافه بود كه سايز دستگاه بزرگ شد كه اصلا" نميدونم مهم بودند اون خروجي ها يا نه؟) البته در كنار بزرگ بودن خوشبختانه دستگاه يقر نيست و از نوع اسليم است و در ميز تلويزيون جا شد و يه جورايي با ال سي دي ست شده.
2. نشان ندادن فايلهاي HD و نشان ندادن زير نويسهاي SRT البته زير نويسهاي فارسي رو فونتشونو بهم ميرزه و قابل خوندن نيست . زير نويس انگليسي رو هم كه امتحان نكردم.
3. رزولوشن قابل تنظيم در منو Setup دستگاه قابل تنظيم براي 1080 نيست و فقط تا 720 ميشه تنظيم كرد . تنظيم ديفالت هم كه روي 480 بود.
4.تداخل مادون قرمز ريموت رسيور با اين دستگاه . چنانچه دستگاه خاموش باشه و زمانيكه با ريموت رسيور دارم كانالها رو عوض ميكنم يكهو دستگاه روشن ميشه.
5. زمانيكه دستگاه رو با ريموت خاموش ميكنيم و استندباي هست لامپ يا نشانگري اين موضوع رو نشون نميده و انگار دستگاه رو از پريز برق بيرون كشيديم.
6. درب يا سيني مخصوص قرار دادن سي دي بسيار نازك و زپرتي است و هر آن ممكن است با كوچكترين فشار بشكند.
7. چه كلاهي سرم رفت براي گارانتي... يارو فروشندهه بيشرف حولم كرد و نذاشت كارت گارانتي دستگاه رو چك كنم و بعد تو خونه ديدم 6 ماه از انقضاي گارانتي دستگاه گذشته و بعبارتي دستگاه توليد قبل بوده و زيادي تو مغازه مونده بوده. لامصب فروشنده اصلا" نميخواست دستگاه رو باز و امتحان كنه و با كلي غرغر بازش كرد و زد به تلويزيون و امتحانش كرد.
به هر حال بابت اين پولي كه دادم نبايست انتظار بيشتري هم داشته باشم و فعلا" بدك نيست و چندتا فيلم باهاش ديدم. اما شايد اگر كمي ميگشتم بهترشو پيدا ميكردم. دوستان لطفا" نظرتون رو درباره خريدم بدين و كمي هم دلداري ام بديد.
البته نظرهاي انتقادي و سازنده رو هم ميپذيرم و هدف از اين همه روده درازي و پر حرفي بخاطر اين بود تا تجربه اي براي ساير دوستان و دوستاني كه قبل از خريد سري هم به اين قسمت ميزنند ميشه و اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشند و از خريدشون لذت ببرند.
چون صحبتهام طولاني شد و براي اينكه حوصله تون سر نره بجاي يك پست در چندتا پست مطلب رو نوشتم. ببخشيد.
منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.