دوستان این مدل v5 بدجور چشم منو گرفته. کسی اطلاعاتی ازش داره؟ معایب و مزایاش رو می دونه؟
Printable View
دوستان این مدل v5 بدجور چشم منو گرفته. کسی اطلاعاتی ازش داره؟ معایب و مزایاش رو می دونه؟
-مدل فوق العاده خوبيه من مدتي داشتمنقل قول:
-ساپورت عالي فرمت ها
-مصرف باتري بسيار پايين
-رزولوشن خوب صفحه نمايش
-ورودي وخروجي هاي كارامد (sd-hdmi )
-طراحي وكيفيت ساخت عالي
معايب :
در مورد معايب هم خيلي سليقه اي هست
ممكن صفحه نمايش باشه در قياس با امولد ها
ممكن بزرگي باشه (كه البته خصوصيت ذاتي يك pmp همين است )
و.........
دوستان کسی جدیدا سر زده به پاساژ پاینخت ببینه این c2 اومده یا نه؟
سلام
دوستان از بین 2 مدل iAudio 9 و Iaudio E2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فقط کیفیت صدا برام مهمه. هیچ کدوم از این 2 مدل قابلیت ارتقا حافظه دارن؟ و اینکه اگه کسی میدونه لطفا بگه کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه. کلا با بودجه 140 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ خیلی ممنون
دوست عزیز به نظرم مدل i9 رو بگیری بهتره چون هم اکولایزر بیشتری داری و هم باطری بیشتری دارهنقل قول:
درمورد کارت حافظه هیچ کدوم از این دو مدل ارتقاع پیدا نمیکنن
قیمت هم میتونی از اینجا بگیری سایت رسمی امرتات
[HTML]http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf[/HTML]
خیلی ممنوننقل قول:
ولی نگفتید کیفیت صدای آیپادتاچ از این 2 مدل بهتره یا نه؟ چون قبلا آیپادتاچ 4 داشتم ولی گمش کردم و میخوام بدونم کیفیتش از آیپاد بهتره یا بدتر. یه مورد دیگه اینکه توی جعبه ایرفون دارن این 2 مدل؟ بازم ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه هنوز این مدل وارد نشده
صداش بهتره ولی بدون هدفون خوب تشخیصش شاید مشکل باشه.اگه آیپاد داشتی شاید امکانات جنبی j3 بیشتر راضیت کنه.اگه حتما i9 میگیری بدون تا یه مدت دیگه i10 وارد بازار میشه.حوصله داری صبر کن.نقل قول:
"صداش بهتره" یعنی صدای کدوم از کدوم بهتره؟!نقل قول:
I10 کی میاد تقریبا؟ قیمتش تو چه حدودایی میشه؟
منظورشون اینه که صدای کووان بهتره ولی با یه هدفون بهتر بیشتر متوجه اختلاف میشیدنقل قول:
i10 هنوز قیمتش مشخص نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل جدید کووان با گارانتی امرتات رسما فروشش رو آغاز کرد
اینم لیست قیمت:
4 گیگ: 177 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
8 گیگ: 198 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
16 گیگ: 229 هزار تومان بدون 4% مالیات ارزش افزوده
لطفا همینجا نظرتون رو درمورد قیمت این مدل بگین که چطوره؟
راستی یه خبر دیگه به احتمال زیاد به زوردی قیمت مدل های دیگه هم میاد پایین.
کاری با قیمت شرکت ندارم با احتساب این که تقریبا نسبت به D2 فرقی نکرده و سخت افزار همونه نوع صفحه نمایش حتی هنوز مقاومتی هست و .... انتظار میره که قیمت محصول پایینتر باشه به قول یکی از دوستان این نوعی همون Color therapy هست که متاسفانه سالیان سال هست iRiver در پیش گرفته شاید برای بعضی از دوستان جذاب باشه ولی برای کسی که محصول مشابه داره هیچ جذابیتی نداره.
و خودم + D2 با حجم 8 گیگابایت رو 200 تومن(با کاور و شارژر ) گرفته بودم
یه مدل خوب تا سقف 400 اینا معرفی کنین ، من خودم یه زمانی x5 داشتم غولی بود برای خودش ! صدای کاملا حرفه ای میخوام .
فکر کنم اگه شما کمی از بودجه پلیرتون کم کنید و به هدفون ( 60 تومن) اضافه کنید بهتر باشه.نقل قول:
تو کیفیت تقریبا همون کاری که پلیر 600 تومنی میکنه اگه انتخاب درست بکنید پلیر 150-250 تومن میکنه ولی تا حدی هر چقدر خرج هدفون بکنید ضرر نمیکنید. این مبلغ به راحتی میتونه تا 350 تومن باشه. و در کنار اون بهتر کیفیت آرشیوتون رو حداقل به mp3 320 برسونید و بیشتر فرمت هایی مثل Flac 16 bit و ...
به نظر من شما بری احتمال های مختلفی که بنده میتونم خرید کنم یه سری پیشنهاد بدی که سردرگم نشم :31: آخه نمیدونم چی بخرم چه مارکی الان بهترینه در صورتی که فن ِ کوونم اما خو پول که فن بودن نمیشناسه :31:نقل قول:
Cowon C2 16GB + audio Technica M50 رو منطقی ترین حالت میبینمنقل قول:
D3 چطوره ؟ یه چیزی باشه حداقل بتونم توش ویدیو ببینم این 4:3 بود سایز ِ تصویرش .نقل قول:
پلیر خوبی هست و من متوجه بودم منظور شما رو با احتساب بودجه ایی که مد نظرتون بود اگر هم قصد خرید پلیری مثل D3 رو دارید توصیه میکنم حداقل موقت یه هدفون با حداقل استاندارد ها مثل ep 650 یا mdr ex 77 pl تهیه کنید.نقل قول:
ولی حتما بعدا یه هدفون با حداقل بودجه 200 تومن تهیه کنید ( سر فرصت هر موقع برای شما مقدور بود.) تریجها اگه میتونید از خارج از ایران تهیه کنید. ولی خوب خیلی فرقی بین D3 و C2 و J3 و ... نیست. و شما گفته بودید که برای شما کیفیت پخش از همه چیز مهمتره و اسمی از تصویر نیاوردید من هم برای همین این طور نتیجه گیری کردم.
برام کیفیت صدا خیلی خیلی مهمه ، اما خو آخه تصویر 4:3 یه خرده ناک اوته :31: اگه کیفیت صداش بقیه رو قورت میده راضیم .نقل قول:
نظرم راجب به کیفیت صدای این پلیرها و تفوتشون رو بیان کردم نیاز به دوباره کاری نیست .نقل قول:
به دید من هزینه برای هدفون مناسب و حتی بسته به نیاز چند هدفون مناسب منطقی تر از تغییر پلیر هر 2-3 سال یک بار هست چون معمولا تغییرات پلیرها ناچیز ولی تاثیر داشتن چند هدفون با صدای مختلف و با کیفیت بالا بسیار بیشتر هست ( البته به شرط سازگاری با پلیر و سبک مورد علاقه فرد. )
یعنی حتی اگه شما پلیر هم نخرید و همه هزینتون رو خرج خرید هدفونی مثل
denon d2000
AIAIAI TMA-1
Sennheiser HD 25-1 II
و....
یا مدلهای دیگه از انواع دیگه هدفون مثل داخل گوش و... حالا بسته به نیاز شما از دید من کار خوبی انجام دادید.
------------------------
آیا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی Cowon X5 نصب کردید؟
میدونستید میتونید حجم پلیرتون رو افزایش بدید؟
[HTML]http://anythingbutipod.com/2011/03/cowon-x5-sdxc-mod/
[/HTML]
تعویض باطری
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=10538
باید عوض کنم این Cowon ـم رو آخه خراب شده ، و گرنه عاشقشم :d
در مورد پلیر c2 باید عرض کنم که من هم موافق نظر peacefull هستم.این پلایر بایستی یه مقدار از لحاظ قیمتی پایین تر از این حدود باشه...که البته شاید به دلیل تازه واربودن اون به بازار ایران باشه.
در هر صورت من این مدل رو از لحاظ audio Quality هم تراز j3 اما در کل(با توجه به اپشنای دیگه) پایین تر از j3 ولی بالاتر از i9 میبینم.
سلام دوستان
یک دستگاه Cowon A2 کارکرده اما بسیار تمیز به قیمت 170 تومن گیر اومده با توجه به اینکه قدیمی هستش خیلی و اینکه امکانات جالبی داره اما ساپورت فرمت پایین! به نظرتون بگیرم یا صبر کنم و یه D3 بگیرم؟
کیفیت صدا برام خیلی مهمه و کیفیت تصویر هم مهم هستش...
راستی نظرتون رو در مورد یه پلیر کاملا بی دردسر مثله i7 بدونم آیا کیفیتش خوب هست؟ یه چیزی که کلا جمع و جور باشه با عمر باتری زیاد و کیفیت عالی
ممنون:11:
D3 با همه مشکلاتش به مراتب از A2 بهتره . اصلا قابل قیاس نیست.نقل قول:
خیلی بعید میدونم شما بتونید i7 رو جایی پیدا کنید .
البته من تو پاساژ رضا یه مغازه دیده بودم که یه U3 داشت .:18:
این اختلاف در انتخاب نشون میده که شما خودتون دقیقا نمیدونید چی میخواهید چون اصلا قیاس بین D3 و i7 اصلا منطقی نیست .
بهتره اول شما برای خودتون شرح مسئله کنید. ببینید چه نیازی دارید و بعد جواب رو بدید تا نهایتا پشیمونی به بار نیاد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول تشکر بابت پاسخ گویی شما
دوم عرض کنم خدمت شما بله این 2 مدلی که عرض کردم اصلا وجه اشتراکی با هم ندارن! اما اگه بتونم i7 رو با قیمتی حدود 70 هزار تومن پیدا کنم همینو میخرم...
چون هر چی باشه همونطوری که خودتونم فرمودین D3 اشکالات تقریبا زیادی داره! فقط خواستم بین D3 و A2 یه مقایسه ای انجام بدم!
حالا به نظر شما مهم ترین مزیت D3 به A2 غیر از صفحه نمایشش چی هستش؟!
اگر امکانش هست در مورد کیفیت صدای i7 هم یه توضیحی بدین
بازم سپاسگذارم:11:
با اجازه peaceful1 عزیزنقل قول:
برتری D3 به نسبت A2 توی
اندازه
وزن
فرمت های بیشتر
داشتن سیستم عامل
داشتن وای فای و به تبعش لذت اینترنت، ویپ و...
و موارد ریزی که الان یادم نماید
با سلام خدمت دوستان راست من الان هم اس 9 دارم که دست خواهرمه یه جی 3 هم که دست خودمه البته اس 9 یه 6 ماهی دستم بوده از هردوتاشون واقعا راضی ام راستش الان قصد دارم تا 150 یه ام پی تری واسه نامزدم بخرم حالا سوالم اینه که مطمئنا با این پول آی آئودیو 9 میشه خرید اما خب مموری نمیخوره به نظر شما ارزش داره بودجمو بیشتر کنم یه سی 2 بگیرم یا نه زیاد با هم فرقی ندارن این دوتا کیفیت صدا، باتری ، ضبط صدا و راحتیه کارکرد برام مهمه (البته کوون همه ی اینایی که گفتمو خیلی خوب رفع میکنه مقایسم بین این دوتاست iaudio9 & c2) اگر کلا نظر دیگه ای تو برند دیگه ای هم داشته باشین با دلیل بهم بگین
مرسی
به نظرم ارزشش رو داره.نقل قول:
لینک اخرین قیمت شرکت :
[HTML] http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf [/HTML]
چند تا فروشگاه پاساژ رضا هم دارند یه فروشگاه برج B پایتخت هم داره الان کمی شرایط نسبت به چند سال اخیر بهتر شده و فقط محدود به یک فروشگاه نیست.
البته هنوز تو لیست قیمت نیمده اگه تغییری کرده باشه حتما اقا عثمان تو این تاپیک اعلام میکنند.
این پلیر باطریش شارژ بیشتری نگه میداره تم های بیشتری داره حافظه جانبی میخوره فقط فرم پلیر خیلی pocket friendly نیست اگه با اون مشکل ندارید و البته کمی هم وزنش که 99 گرم هست و ضخامتش هم شاید برای بعضی کمی مسئله باشه ولی با همه این احوال من به i9 ترجیح میدم.
ببخشید من تازه با محصولات این برند آشنا شدم و تقریبا هیچ اطلاعی ندارم میشه کمی اطلاعات بدید؟ممنون میشم
لطفا در مقایسه با اپل آیپاد بگید که کذوم یک از لحاظ عمر و کیفیت سرتره
در مقابل آیپاد شافل محصول مشابه چیه؟
در مقابل آیپاد نانو و تاچ 4 هشت گیگ چی؟
من میخواستم یه آیپاد نانو 8 گیگ به قیمت حدود 180 بگیرم شما چی پیشنهاد میکنید
و سوال آخر اینکه آدرسی هست برای خرید اینترنتی؟لطفا معرفی کنید.
بازم ممنون
سلامنقل قول:
خوب کووان یه برند کره ای هست و جت آئدیو یکی از محصولاتش هست و چند سالیه که تو کار تولید پلیر و از وقتی که شروع کرده همیشه توی برندهای مطرح بوده جایزه های خیلی زیادی رو برده و از نظر امکانات صوتی تنظیمات زیادی رو به شما میده تقریبا توی اکثر مدل هاش 39 آیتم برای تغییر صدا داره بسته به مدل از فرمت های زیادی پشتیبانی میکنه و توی کیفیت صدا و تصویر از آیپاد بهتره ( گفتم آیپاد چون شما با آیپاد مقایسه کردی)
والا مدلی نداره که دقیقا مشابه شافلو نانو باشه ولی میشه گفت مدل E2 رو میشه گفت رقیبه نانو نسل قدیم و شافل هست
در مورد تاچ هم مدل های زیادی رو داره که شاید بشه گفت رقیب هم هستن ولی چیزی که آیپاد رو متمایز میکنه قدرتش توی بازی هست ولی از نظر صدا به کووان نمیرسه
خیلی ممنون که جواب دادید راستش من فقط برام کیفیت صدا مهمه به بازی اهمیت نمیدم فقط اگه بتونم یه دیکشنری هم روش نصب کنم کفایت میکنه از این برند تا 150 تومن بهترین محصولشو میشه معرفی کنید و اینکه جایی خرید اینترنتی نداره؟
تا 150 تومن که از این برند فقط میتونید i9 بگیرید که با این مدل نمیتونید دیکشنری داشته باشیدنقل قول:
برای فروشگاه هم دیجی کالا و اورادو هستن
j3 چطور بین جی 3 چهار گیگ و s9 کدومو پیشنهاد میکنید؟اگه از خیر دیکشنری بگذرم و بخوام 200 تا 220 هزینه کنم چی پیشنهاد میکنید؟
بین این دو تا j3 رو پیشنهاد میکنم و اگه بخواهید تا 220 هزینه کنید میتونید c2 و j3 رو انتخاب کنید که البته c2 توان خروجی بیشتری داری درصورتی که 3 کمتر هست ولی در عوض c2 امکانات j3 رو ندارهنقل قول:
خیل ممنونم که جواب میدید به عنوان آخرین سوال در مورد هدفنهای مدلای مختلف کووان فآیا همهشون یه مدلند؟مثلا هدفون i9و,j3یکیه؟
و در مورد i9 آیا به نسبت جدید بودن کیفیت و قدرت پخش قابل قبولو داره؟برای من مهمترین مسئله کیفیت و قدرت پخش و وجودداشتن اکولایزرهای متنوع هست.
این c2کخ فرمودین .من هیچ جا نتونستم اثری ازش پیدا کنم.انگار دیگه وارد نمیشه؟
بله هدفونی که داخل بسته هست همگی یک مدل هست کیفیت خوبی داره ولی توصیه میشه یه هدفون دیگه خریداری بشه بستگی به مصرف کننده دارهنقل قول:
کلا از نظر کیفیت همه مدل ها فرق چندانی ندارن و از نظر اکولایزر ها هم هر دو مدل از جت افکت 3 استفاده میکنن و تنظیمات برابری دارن ولی میگن که j3 صدای متعادل تری داره چون بقه مدل ها صدای گرمتری داره
C2 کمتر از یک ماه هست که وارد شده و هنوز امرتات هم لیستش رو آپدیت نکرده
lkمن یه سرچی در مورد c2 کردم خیلی خوشگل و سایزش عالیه
از امکانات و سیستم عاملش یه ریویو فارسی میذلرید
.
من که تا حالا ریویو فارسی ندیدم میتونی از همون انگلیسی ها استفاده کنینقل قول:
سیستم عامل هم فلش هست و از نظر گرافیکی واقعا قشنگ طراحی شده
nدوستانمیشه یه راهنمایی کنند؟
c2 با یه هدفون خوب
یا
j3 آخه تقریبا هم قیمت در میان
برام کیفیت صدا از همه چی مهمتره بعد اگه بتونم یه دیکشنری خوب هم توش نصب کنم با قابلیت های دیگه تقریبا هیچ کاری ندارم .
لطفا نظرتونو بدید
سلام
هر دو مدلی که انتخاب کردی نمیتونی از لحاظ برنامه انتظاری داشته باشی اگه دنبال دیکشنری فارسی به انگلیسی باشی بیخیالش شی بهتره یا اینکه آیپاد بخر
قدرت خروجی C2 بیشتر از j3 هست