حذف غرور آفرین ایران رو تبریک میگم !
فعلا فقط یه برد !
4 تساوی
1 باخت !
از 7 بازی !
کره جنوبی 11 امتیاز از 5 بازی !
کره شمالی 11 .......7 بازی
عربستان 10 ......6 بازی
ایران 7 ......6 بازی
آخه چطور ممکنه ایران دیگه حتی سوم بشه !؟ دی:
حذف غرور آفرین ایران رو تبریک میگم !
فعلا فقط یه برد !
4 تساوی
1 باخت !
از 7 بازی !
کره جنوبی 11 امتیاز از 5 بازی !
کره شمالی 11 .......7 بازی
عربستان 10 ......6 بازی
ایران 7 ......6 بازی
نقل قول:
فوتبال ایران برای این بازیکنا چکار نکرده؟؟؟!! ایکاش میشد زندگی بازیکنای ایرانی رو با این کره ایهای ساده و پرتلاش مقایسه کرد...
اگه 2 نفر غیرت و همیت رحمتی رو داشتن الان برده بودیم...:13:
پس فیفا چه غلطی میکنه ؟؟ فقط مامور میفرستن که اگه ایرانیا نارنجک زدن محروممون کنن ؟؟
این داوره دیگه کی بود ؟؟ کم مونده بود توپ و برداره بذاره رو خط دروازه ما بعد یه رد کارپت برا اونا پهن کنن که.......
من بازي رو نگاه نكردم فقط اون اولش كه يوسفي گفت بازيكنا سر نهار با هم هم قسم شدن كه كره رو ببرن ، رو ديدم!! حالا اين قسمشون چجور قسمي بوده؟!!(حضرت عباس، حضرت قطبي!!! و ...)نقل قول:
اگه 2 نفر غیرت و همیت رحمتی رو داشتن الان برده بودیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم لینک تیم ملی فوتبال ایران در وب سایت فیفا و امتیازات ایران در کنار هم گروه ها :
کد:http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/asia/teams/team=43817/index.html
دلم سوخت براشنقل قول:
آخر بازی داشت گریه می کرد
کار اون کریمی و شجاعی هم یه کم ازش الگو می گرفتن، عین سیب زمینی....
کاش به جای کعبی حیدری رو اورده بود، به جای هاشمیان برهانی، به جای نصرتی هم نوری رو گزاشته بود، خلعتبری رو می زاشت تو پست نوری
نمیشه...باید این فکر رو بذاریم کنار...بعد بذارن قطبی کارش رو ادامه بده برای آیندهنقل قول:
کاری که چین کرده...که بعید میدونم این کارا تو ایران صورت بگیره
نتایجی که کره شمالی تو کشورش تا الان گرفته بود
کره شمالی 1 - 1 کره جنوبی
کره شمالی 1 - 0 عربستان
کره شمالی 2 - 0 امارات
کره شمالی 0 - 0 ایران
نتیجه ی بدی نبود
اگه الان دایی بود که 6تا خورده بودیم
فراموش نکنید ایران جلویه همین تیم تو آزادی دقایق پایانی نزدیک بود مساوی کنه
و از عربستان هم باخته بود
من که هنوز امیدوارم
تنها تیمی که نتونست امارات رو ببره ما بودیم آره ؟! چون یادمه امارات فقط 1 امتیاز داشت !
نقل قول:
این از اووون حرف ها بود !!!!!!!!!! .
مگه تو برزیل به بازیکناشون از سن پایین تاکتیک یاد نمیدن ؟ فکر کردی کاکا تو سن 22 سالگی به دنیا اومد و :31: تو میلان همه چی بهش یاد دادن . نه خیر . از سن 14 سالگی تو تیم های پایه برزیلی بازی میکرد :31: اونجا بهش فوتبال یاد دادن :27: و اون هم خواست تا بازیکن بزرگی بشه و شد .
با این حال فوتبالش در برزیل پایه گذاری شد ولی برزیلی ها ازش توقع ندارن معجزه کنه .
فوتبال ایران تو سن پایین چی یاد میدن ؟ ببر گوشه , بکش زیرش , سانتر کن , پای بازیکن حریف را قلم کن .
باید خدا را شکر کنی که تو ایران استعدادهای زیادی هست که خودشون و میکشن تا سطح اروپا
اگه همین تیم های بزرگ دنیا امکاناتشون مثل ایران بود وعضشون بدتر از ایران میشد .
__
واسه جمع بندی حرف هام یه مثال میزنم تا خودت روش فکر کنی : فوتبال ترکیه
دوستان انقدر نظر کارشناسه ندن اتفاقا نظم که من دیدم خیلی عالی بود به این خوبی کمپرس میکرن تو بازی که نمیه دوم ضعیف شد
کعبی خوب بود 2 موقیت داشت شکل میداد بهتر از بازی قبلی بود
شجاعی محسس هم که گفت بهتر بود خلعتبری میمد جاش بازی به نفع ما بود
البته محسس گفت که با این مسدومیت خلیلی کلا همهچی بهم خرد و گنه خلعتبری زودتر میومد داخل
مهدوی کیا خوب بود نمیه دوم دیگه فقط دیگه نفس برای کشیدن نداشت
علی کریمی نظری ندارم ؟!
داورم که چی بگم خدا ازش نگزره کلا کمی روحیه تیم مخصوصا تو نیمه دوم بهم ریخت
آره ... ما بودیم ..... :دينقل قول:
تنها تیمی هم که داشت از امارات میباخت ما بودیم...نقل قول:
تنها تیمی که نتونست امارات رو ببره ما بودیم آره ؟! چون یادمه امارات فقط 1 امتیاز داشت !
و به همین خاطر عادل فردوسی پور علی دایی رو مسخره کردنقل قول:
امید ندارم ... شاید با پلی آف صعود کنیم
منظور دوستان از سوم شدن همین بود دیگه...دوتا تیم اول مستقیم میرننقل قول:
امید ندارم ... شاید با پلی آف صعود کنیم
که احتمالا کره و عربستان و تیم سوم هم کره شمالی میشه...ما هم میشینیم پای تلویزیون و صحبتهای تکراری رو گوش میدیم
که همیشه بعد از ناکامیها بوده...بعد از جام جهانی ، المپیک و ....
نمیدونم کی این حرفا میخواد نتیجه بده...
اگه میخوایم فوتبال یا در کل ورزش مملکت پیشرفت کنه باید اون علی ابادی نفهم رو بندازیم بیرون
کلا مدیر سیاسی توی ورزش نداشته باشیم
و گرنه تا ابد همین اش و همین کاسه
جباري رو به تيم ملي دعوت نمي كنه. كاظمي رو ميفرسته تهران. برهاني رو سكو . خسرو حيدري هم رو نيمكت!! به ترتيب قد كار مي كنه دي: !!! اونوقت :: نوري كه هيچ بارش نيست رو مياره ، با خليلي كه يه فصل بازي نكرده و هيچي بارش نيست !! بهترين بازيكن چپ ايران كه خلعتبري هست رو دقيقه ي 87 مياره. مهدوي كيا كه 3 بازي هم تو ليگ بازي نكرده رو تو زمين ميذاره. مسعود شجاعي تو عمرش چپ بازي نكرده، ميذاره چپ !!! شما از اين انتظار داشتين نتيجه هم بگيره؟؟؟خدا وكيلي به جز سانتر كردن و همون يه موقعيت گل تو نيمه ي اول موقعيت ديگه اي هم داشتيم؟
و اين جناب امپراتور!!
حالا هم مياد ميگه اشتباه داوري زياد بود ، اگه نگفت!!
بیا من برات تفسیر کنمنقل قول:
این سیستم یکی از مدرترین سیستم هایه جهانه که بر بایه ی (صفحه کلید کافی نته p نداره) سیستم حسین قلی خانی استواره
توی این سیستم با استفاده از بازیکنان کارامدی در حد خلیلی و معدنچی و نصرتی و کعبی و ...(که بازیکنانی به مراتب بهتر از برهانی گل نزن و خسروی حیدری با اون باسهای بدش و خلعتبری با اون تک روی های بی ثمر هستند) اجازه میدن تا حریف هر کار دلش خواست بکنه و با این امید که رحمتی همه ی توبها رو میگیره هیچ ترسی به دلشون راه نمیدن
حالا بايد حتماً در 2 بازي باقيمونده برنده بشيم.
اگر از 2 بازي باقيمونده 6 امتياز رو بگيريم و اگر چهارشنبه عربستان به كره جنوبي ببازه يا مساوي كنه اونوقت در بازي آخر شرايط اينطوري ميشه :
1- كره جنوبي ؟ امتياز با 8 بازي
2- ايران 13 امتياز !!!! (يعني كره جنوبي رو هم در سئول ببريم!!!!!!!!!!!!!!!!!) با 8 بازي
3- كره شمالي 11 امتياز با 7 بازي
4- عربستان 10 امتياز يا 11 امتياز(به خاطر بازي مستقيم با كره شمالي ازش عقب تر ميفته) با 7 بازي
5- امارات ؟ امتياز با 8 بازي
در اين شرايط در صورت تساوي كره شمالي و عربستان ايران به عنوان تيم دوم مستقيم به جام جهاني صعود ميكنه.
البته با كسب 4 امتياز هم ميتونيم اميدوار به شكست كره شمالي از عربستان باشيم تا به عنوان تيم سوم به پليآف بريم.
آقای قطبی کلی ادعا کرد دو تا دستیار هلندی آوردن ما گفتیم دمش گرم حداقل ترکیب رو درست و درمون میچینه... هر چی بازیکن پرسپولیسی که تو فصل قبل باهاشون رفیق بود آورده تو زمین.... شجاعی الان یه فصله داره تو اوساسونا راست بازی میکنه بعد میزاره چپ... مهدوی کیا رو که با سن بالاش خیلی کند بازی میکنه گذاشته راست پشت سرشم کعبی معلوم الحال... یعنی علنا و رسما دو گوش ایران رو با دستای خودش کبریت بی خطر کرد. تازه هرز چندگاهی یه تکون میدادن به خودشون و یه سانت میکردن هاشمیان خراب میکرد. انگار به پاهای هاشمیان وزنه بسته بودن... برهانی آقای گل لیگ رو میفرسته رو سکو اونوقت خلیلی یه فصل مصدوم رو میاره تو زمین که کلا دو دقیقه هم بازی نکرد. پژمان نوری تو زمینه اونوقت جباری نیست یا کاظمی نیستن. خلعتبری رو دو دقیقه آخر میاره تو زمین... خسرو حیدری رو بازی نمیده. من واقعا عقلم قد نمیده چرا حیدری رو بازی نمیدن ؟
اصلا بحث استقلال و پرسپولیس نیستا ولی خداییش قطبی داره به بازیکنهای پرسپولیس تو تیم ملی خیلی میدون میده. دقیقا همون کاری که دایی با سایپا میکرد.از تیم قهرمان لیگ برتر یه بازیکنم تو زمین نبود... من یکی که فکر میکردم قطبی حرفه ایه ولی نشون داد که یه چیزی تو مایه های همون دایی و بقیه س...
فقط دم رحمتی گرم وگرنه الان باید سوم شدن رو هم فراموش میکردیم.
اگر عربستان به كره جنوبي و كره شمالي ببازه هم ما باز با 4 امتياز از دو بازي به مرحله پليآف صعود ميكنيم.
یادتون رفت بازی های اخیر برهانی چه موقعیتهایی تو بازی از دست میداد؟نقل قول:
آقای قطبی کلی ادعا کرد دو تا دستیار هلندی آوردن ما گفتیم دمش گرم حداقل ترکیب رو درست و درمون میچینه... هر چی بازیکن پرسپولیسی که تو فصل قبل باهاشون رفیق بود آورده تو زمین.... شجاعی الان یه فصله داره تو اوساسونا راست بازی میکنه بعد میزاره چپ... مهدوی کیا رو که با سن بالاش خیلی کند بازی میکنه گذاشته راست پشت سرشم کعبی معلوم الحال... یعنی علنا و رسما دو گوش ایران رو با دستای خودش کبریت بی خطر کرد. تازه هرز چندگاهی یه تکون میدادن به خودشون و یه سانت میکردن هاشمیان خراب میکرد. انگار به پاهای هاشمیان وزنه بسته بودن... برهانی آقای گل لیگ رو میفرسته رو سکو اونوقت خلیلی یه فصل مصدوم رو میاره تو زمین که کلا دو دقیقه هم بازی نکرد. پژمان نوری تو زمینه اونوقت جباری نیست یا کاظمی نیستن. خلعتبری رو دو دقیقه آخر میاره تو زمین... خسرو حیدری رو بازی نمیده. من واقعا عقلم قد نمیده چرا حیدری رو بازی نمیدن ؟
تفسیر واقعا جالبی بود . من نمیدونم بازیکنی که یک فصل از میادین دور بوده چرا باید به تیم ملی دعوت بشه .نقل قول:
یا این هاشمیان . خداییش واسه تیم ملی توی این چند ساله چخ سودی داشته این هاشمیان ؟ یا اصلا چه شباهتی به یک سان فوروارد داره ؟ اگه حرف بزنیم میگن چرا اعتراض میکنی . آخه 4 دقیقه آخر بازی باید خلعتبری رو بیاری تو زمین ؟ !!!!
بهترین و مثبت ترین کار بایکوت کردن این فوتبال مسخره و سیاسی است . حالا فصل که شروع شد باز ملت هجوم میارم به ورزشگاهها .... نکنین ....
3 امتیاز مقابل امارت رو هم بگیره به کره میبازه . بای بای جام جهانی ....وقتی آقای دایی با یک شاهکار توی 5 بازی 6 امتیاز میگیره از قطبی زبون بسته چه انتظاری میشه داشت . چنان .ر.....به تیم ملی که گاس هدینگم نمیتونه درستش کنه .
با این تیم و این بازی که من دیدم تو امارات هم مساوی میکنیم نهایتا و بعد تو کره میبازیم و جام جهانی خداحافظ... آقای قطبی هم بعدش یه مصاحبه میکنه که من تیم رو تو شرایط بدی تحویل گرفتم و تو این مدت کم کار خاصی نمیشد کرد. بعدم مبلغ قراردادش رو میگیره ساکشو میبنده شبانه از ایران میره دوبی و با همسر کره ایش روزهای خوشی رو سپری میکنن.
من حتا به مساوی با امارات عربی هم امیدی ندارم
ماشالله منطق... آهان پس یعنی باید خلیلی که یه فصل اصلا بازی نکرد و مصدوم بود بیاد تو زمین ؟ من میگم اصلا برهانی بد... به قول تو توی این چند بازی اخیر موقعیت خراب کرد. ولی خداییش دیگه هر چی باشه از هاشمیان سنگین وزن بهتره. یا خلیلی مصدوم که دو دقیقه نشد زمین بازی رو ترک کرد و یه تعویض ایران هیچی شد.نقل قول:
در ضمن یه چیزی یادم رفت. زندی رو چرا بازی نداد ؟واقعا یعنی پژمان نوری یا آندرانیک تیموریان از زندی بهتر بازی میکنن ؟ اینجاس که میگم قطبی هم چیزی بارش نیست فقط بلده هیجان کاذب ایجاد کنه و وعده دروغین بده...
این تیم نره جام جهانی بهتره:2:
حالا این یه کم منطقی تر شدنقل قول:
منم با حضور خلیلی مخالف بودم
و میگم باید زندی بازی میکرد
به هر حال شرایط بازی رو مربی بهتر از من وشما میدونه ما اینجا نشستیم کولر هم بالا سرمون روشنه:دی نظر میدیم
ولی فکرشو بکن خودت باشی تو اون شرایط شاید یه تصمیماتی بدتر از قطبی و دیگران می گرفتی....
قطعا دلیلی داشته که زندی رو بازی نداده چون قطبی بازی زندی رو قبول داره و بهش اعتماد داره
در ضمن به نظر من مشکل به هیچ وجه قطبی نیست مشکل علی آبادی هستش
قطبی باید 2 سال پیش میومد برای تیم ملی نه الان که 3 بازی برامون مونده که حتی با برد 3 بازی باید منتظر بازی عربستان باشیم که آیا میتونیم مستقیما به جام جهانی بریم یا نه؟!!!!
1 ماه مونده به مسابقات قطبی رو میارن
خداوکیلی کدوم مربی میتونه تو این مدت یه کاری درست انجام بده؟؟؟
تقصیر قطبی نیست
تقصیر کسانی دیگس که خودشونو قایم کردن
قطبی بد ترکیب چیده بود چه ربطی به علی ابادی دارهنقل قول:
اگه قطبی نمیتونست کاری کنه اصلا چرا اومد
مگه بزور اوردنش (البته شایدم ممود بزور اوردش باید بریم ببینیم پیرنش رو از پشت پاره شده یا جلو:27:)
همین هاشمیان بود که ایران تونست بره جام جهانی آلماننقل قول:
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته امروز تنها بود و اگر یه بازیکن سرعتی باهاش بود بهتر کار میکرد
درستهنقل قول:
اصلا با اون قیافش پا شد رفت دیدن تیم ملی قبل بازی معلومه چی میشه
اگه قطبی نبود که الان همون مایلی کلنگ مونده بودنقل قول:
حداقل از اون یارو که مثل ارث باباش چسبیده بود به تیم ملی و استعفاء نمیداد که بهتره
اتفاقا قطبی حرفه ای کار کرد
تو نیمه اول تیم به فکر به دست آوردن نتیجه بود و خوب کار کرد
اما در نیمه دوم اگر تیم دست به بازی احساسی میزد حتما از کره گل میخورد و الان همون یه ذره امید هم از دست داده بودیم
همونطور هم که دیدیم بعد از بازی کره ای ها از ایرانی های ناراحت تر بودن چون اونا 1 بازی دارن و ایران 2 بازی
تازه انتظار برد تو کره خیلی انتظار زیادیه
کره تو خونه تیم های امارات و عربستان رو برده بود و با کره جنوبی مساوی کرده بود
البته اگه خداداد هم نبود ما نمیرفتیم جام جهانینقل قول:
همین هاشمیان بود که ایران تونست بره جام جهانی آلمان
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته امروز تنها بود و اگر یه بازیکن سرعتی باهاش بود بهتر کار میکرد
دلیل نمیشه که خداد رو بگذاریم تو ترکیب
عربستانی که چین رو 4-1 برده همون چینی که ایران رو 1-0 برده میتونه کره شمالی رو هم ببره
حتی کره جنوبی رو
به هر حال بازم کار به اما و اگر کشید....
کد:http://www.the-afc.com/fas/articles/viewArticle.jsp_168722593.html
پیونگ یانگ – ایران بدون نمایشی از یک تیم تهاجمی برابر کره شمالی مساوی کرد تا شانس صعود کمتر از قبل شود.
در اولین بازی روز هشتم بازیهای مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2010 در آسیا ایران در خانه کره شمالی به تساوی بدون گل رسید.
تیم ملی ایران که در نیمه اول زمان بیشتری توپ را در اختیار داشت تنها دو بار در 18 قدم فرصت بدست آورد که مسعود شجاعی و وحید هاشمیان در زدن ضربه آخر ناموفق بودند.
با شروع نیمه دوم کره شمالی که مثل همیشه تیمی سازمان یافته بود بازتر شد و چند بار به شکلی خطرناک تر از ایران به گل نزدیک شد اما حرکات به موقع مهدی رحمتی دروزاه را بسته نگه داشت.
شوت خطرناک جان ته سه و مشت توپ از گوشه دروازه در دقیقه 77 به علاوه خروج از 18 قدم در دقیقه 90 که مهاجم کره شمالی را تحت فشار قرار داد دو حرکت نجات بخش رحمتی در نیمه دوم بود.
در حالیکه تیم ملی اساساً در خلق موقعیت در 18 قدم دچار مشکل بود، قطبی ابراهیم خلیلی را به جای هاشمیان به زمین فرستاد و بعد با مصدومیت خلیلی به ناچار مهرزاد معدنچی را وارد زمین کرد تا در عمل ایران بدون مهاجم بماند.
تا دقیقه 85 که خلعتبری به زمین آمد تا تنها گلزن ایران باشد. کره شمالی هم البته در زمین خانگی نتوانست هر سه امتیاز را بدست آورد و برای تضمین صعود خود محکوم به برد عربستان در کشور عربستان شد.
ایران در دو بازی آینده در گروه 2 به ترتیب روز 10 جون – 20 خرداد در تهران با امارات بازی می کند و 17 جون – 27 خرداد در سئول به مصاف کره جنوبی می رود.
در صورتی که ایران بتواند هر شش امتیاز این دو بازی را بدست آورد هنوز احتمال ایستادن در رده سوم جدول و رفتن به پلی آف وجود دارد.
نتایج عربستان و کره شمالی در بازیهای آینده می تواند نشان دهد که تا چه حد ایران با شش امتیاز دیگر شانس سوم شدن در جدول را خواهد داشت.
ممکن است در محاسبات ایران، صعود زودهنگام کره جنوبی و دعوت نکردن از بازیکنان قدرتمند برای بازی آخر در نظر باشد.
ایران اینک با 7 امتیاز از شش بازی و کره شمالی با 11 امتیاز از هفت بازی در انتظار آینده هستند.
منبع:::کد:http://www.the-afc.com/fas/articles/viewArticle.jsp_168722659.html
شما ابتدا سئوال ایشون رو بخونیدنقل قول:
من درجواب به این سئوال که هاشمیان تو این چند سال واسه تیم چی کار کرده گفتم
راستی با این استدلال شم پس دلیل هم نمیشه آقای گل لیگ رو بزاریم تو ترکیب فیکس چون اونجا لیگه اینجا مقدماتی جام جهانی
من سوال اون اقا رو نخوندم ولی این صحبت من چه ربطی به اون حرف شما در مورد ارش داره خدا میدونه
خداداد 12 سال پیش ایران رو برد جام جهانی هاشمیان 4 سال پیش حالا این چه ربطی به برهانی که توی لیگی اقای گل شده که 1 ماه نیست تموم شده داره من نمیدونم
کلا بیخود انتظار صعود از این تیم در پیتی داریم
بهتر صعود نکنیم جام جهانی را با ارامش ببینیم نه اینکه اونجا هم حرص بخوریم
ای کاش همین یه چیز هم یادت رفته بودنقل قول:
واقعا صحبتهای تاریخی بود
من کاری به بحث ها خلیلی و برهانی و... ندارم
خودم وقتی دیدم نصرتی داره بازی می کنه تعجب کردم
ولی
اخه زندی رو چه به بازی در پست هافبک دفاعی!!!!!:18::18::18:
اگه می گفتی کاظمی حرفت قبول بود ولی من هنوز متعجبم:18::18:
اگه اشتباه نکنم سیستم 4-2-3-1 بود
توی این سیستم زندی می تونسته یکی از سه نفر پشت مهاجم باشه که سمت چپ ایده ال تره
ولی هافبک دفاعی:18::18: