چه عجب ما شما رو ديديم ؟؟؟نقل قول:
اقا مشكل كرك هست ...
همين تاپيك ...پستهاي هومان رو سرچ بزن پيداش ميكني ...ولي مجبوري بازي رو از اول بري ...
Printable View
چه عجب ما شما رو ديديم ؟؟؟نقل قول:
اقا مشكل كرك هست ...
همين تاپيك ...پستهاي هومان رو سرچ بزن پيداش ميكني ...ولي مجبوري بازي رو از اول بري ...
سلام به همه ی دوستان .تیتانیوم زرین منم بلاخره دلو زدم به دریا و با کرک ریلودد از اول بازی روشروع کردم.همین...راستی تیتانیوم جان من دیوونه ی جانی دپ هستم.just like you...
بلاخره بازی بتمن:تیمارستان ارخام تو 67% تموم شد.البته با کرک ریلودد...تا حالا بازی به این توپی ندیده بودم.و دیگر هییییییچ...
من مشکلی دارم که بازی سیو نمیشه.آقایون باید چکار کنم؟؟؟؟؟
شما بايد توسط game for winيا يه همچين چيزي ...يه اكانت افلاين بسازيد ...نقل قول:
براي اين كار همون اول اگه نگاه كنيد ميگه كه دكمه ho,e رو بزن ...شما بزن توي منويي كه باز ميشه بگرد دنبال اكانت افلاين ...
دوستان من یه جای بازی گیر کردم .
اون قسمتی که Bane کشته میشه و Gordon از جزیره خارج میشه .
بتمن بر میگرده به مخفیگاه و اونجا میفهمن که تحقیقات دکتره نباید به دست جوکر برسه .
اون قسمت از یه مسیر میره ، بعدش میرسه به یه قسمتی که بالای دیوار یه دریچه آهنی هست .
با قلاب اونو میگیرم و میکشم پایین . ولی از اونجا نمیره بالا !
راه دیگه ای هم نداره که بخوام برم .
13 درصد از بازی رو رفتم .
ماموریت هم گفته : Return To The Surface Via Sewer system .
کسی میتونه کمک کنه ؟
كركتون ايراد داره ...نقل قول:
بگرديد هومان گذاشته ...
بازي رو هم از اول بايد بريد ...
نقل قول:
قا من هم یه جای این بازی گیر کردم که به نظرم مشکل از بازیه. نه من.
چون راه در رو نداره، یکی پیدا کردم ولی نمی شه ازش استفاده کرد.
بعد از این که اون دختره ازاد می شه و همه جا گلمنگلی می شه، یه جا می ره تو قار بتمن. بعد اونجا هم می رسه گلا، مجبور می شه از یه راه دیگه بره. دسنگاه گربش رو سه تایی می کنه و می ره.
من اینجاها رو رفتم، رسیدم به فضای بازی که مجبور بودم تقریبا پرواز کنم تا برسم به اون سمت یه سری صخره مخره.
اون جا رسیدم به یه جایی پشت بتکیو. یعنی الان دوباره می تونم برم تو بتکیو، ولی به همه چاش دسترسی ندارم.
از اون قسمت بیای بیرون یه راهه که می رسه به یه دیوار، که یه سوراخ بالاشه.
الان تنها راه در رفتنم اون سوراخس. ولی هر چی f رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی اته. برای این که مطمئن بشم، اون بترنگرو که می شه بعد از پرتاب کنترلش مرد، انداختم رو بردمش تو سوراخه هواکشه، دیدم بعله. راهش همینه.
اما نمی تونم استفاده کنمش .
ورژن بازیم 1 هست. می گم پچی چیزی برای این مشکل نیومده؟
چه جوری می تونم برم یه سیو عقب تر که از اون بالا با پرواز برم توی اون سوراخه؟
بله هر دو شما مشکل از کرکه شما این رو دانلود کنید و محض اطمینان از اول با یه پروفایل جدید بازی رو برید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27557&d=1256142647
باید بازی رو از اول برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
هیچ راهی نداره همینو ادامه بدم ؟
این خیلی نامردیه .
از سیو آماده نمیشه استفاده کنم ؟
راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه ؟
جواب همه اينايي كه گفتي خير هست ...نقل قول:
از اول ...برو ...بدو ...
دوست من این بازی بوسیله نرم افزار gfwlive سیو میشه یعنی علاوه بر سیو مشخصات پروفایل شما هم باید با بازی همخونی داشته باشه...نقل قول:
در اصل سیو در این گونه بازیها در دو جا ذخیره میشه یکی توی پوشه my document که در اصل سیو خود بازیه و مشخصات پروفایل شما در xlive که در پوشه:
بله از سیوهای دیگران هم میتونی استفاده کنی فقط باید حتما علاوه بر سیو مشخصات پروفایل اونها رو هم از قسمتی که بالا گفتم درخواست کنی و در پوشه xlive خودت ذخیره کنی,منتهی قبلش از این پوشه یک بک آپ برای حفظ پروفایلهای دیگت برای بازیهای دیگه بگیر...کد:Users\ your urser name\AppData\Local\Microsoft\XLive
ذخیره شده..
در مورد ادامه سیوهای خودت هم فکر نکتم جواب بده بهترین راه همین راهی هست که بهت گفتم...
(البته فکر کنم یه جا شنیدم کرک فیکس سیو این بازی هم اومده ولی من شخصا جایی چنین کرکی ندیدم!!)
من همون اولش گیر کردم...!
اونجایی که باید x رو بزنم تا با یه حالت دیگه به همه چیز نگاه کنه و یکی توی طبقه پایین یه پلیس رو گروگان گرفته!
چی کار کنم؟!
X رو که زدی گوشه های دیوار رو نگاه کن یه سری مجسمه هست .نقل قول:
باید اونا رو نگاه کنی و F بزنی .
بعد میری رو سر اون طرف که گروگان گرفته ، با Batrang میزنیش و میری پایین ترتیبشو میدی !
خب دوستان من دوباره از اول شروع کردم و رفتم .
الان رسیدم به یه قسمتی که کتابخونه هست .
بعد جوکر 2تا گروگان گرفته که به صندلی بسته شدن .
2 دقیقه وقت داره که باید نجاتشون بدم .
وسط کتابخونه هم یه لوستر خیلی بزرگ هست که وقتی X میزنی فقط نارنجی میشه و نمیشه کاری باهاش انجام داد .
کسی میتونه این قسمت رو راهنمایی کنه ؟
اونجا نبايد چيزي رو منفجر كني ؟؟؟نقل قول:
ميتوني عكس بزاري ؟؟؟اينجوري يادم نمياد ...
بله میتونمنقل قول:
شما باید دورو برتو نگاه کنی و کانال کولرو پیدا کنی و از تو کانالها خودتو به بالاترین قسمت برسونی
و با اون بترنجت لوسترو بیاری پایین:5::20:
بچه ها همگی ببخشید دوباره من اومدم!
رسیدم یه جایی که باید دوباره با استفاده از x یه چیزی رو با space بررسی کنم.
بعد باید مسیر گوردون رو مثکه پیدا کنم.
ولی نمی دونم چیکار کنم !
اگر میشه راهنمایی کنید.
مرسی
نقل قول:تونستم راهنمای کامل فارسی بازی رو توی این سایت براتون پیدا کنم فکر کنم مفید باشه و خیلی از سوالاتتون رو جواب بده:46::نقل قول:
کد:http://www.myps3.mihanblog.com/post/4
من اینو خوندم ولی هیچی ازش نفهمیدم !نقل قول:
.به اتاقی بزرگ میرسید.افراد رو اون جا هم بکشید.بعد اولین ریدل رو حل کنید(عکس واردن شارپ رو اسکن کنید).توجه کنید اگه حلش نکنید نمیتونید رد شید.بعد دری در انتهای سالون گوشه هست رو باز کنید و برید.اون جا با یکی از گارد ها حرف میزنید.بعد مسیر رو ادامه میدید و از منطقه خارج میشید و به Arkham East میرید.این قسمت تموم میشه!
:20:
با سلام دوستان ، من به پایان این بازی رسیدم ، در ضمن من خبری شنیدم که BatMan Arkham Asylam 2 میخواد منتشر بشه ...
آیا به نظر شما راسته من این خبر رو در IGN.com دیده بودم ...
آقا شما که تمومش کردی یه کمکی به ما بکن لااقل از صفر درصد بودن در بیایم !
- کلید X رو می زنین و داخل محوطه مشخص شده رو اسکن می کنین.نقل قول:
- اثر مورد نظر رو که پیدا کردین کلید Space رو نگه دارین و صبر کنین تا اسکن تموم بشه.
- حالا مسیر الکل در هوا رو دنبال کنین.
بله. گفته شده که سال بعد منتشر میشه.نقل قول:
يه سوال مهم؟؟؟؟؟وقتي بازي رو تموم كنيم ميشه لباس بتمن رو كامل سياه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من که توی مرحله 2 تا مونده به اخر بخاطر باگ گیر کردم دیگه نشد برم.
کرک درستشو داره کسی؟
مشكلتون رو بگد چيه ؟؟؟نقل قول:
سرچ كنيد و پستهاي هومان رو پيدا كنيد ...كرك سالم رو گذاشته ...نقل قول:
غیر لباس اصلی بتمن فقط یه لباس دیگه بنام ARMORED (زرهی) وجود داره که فرقش تو مفصل بودن لباس بتمنه اما شامل همون رنگ آمیزیی میشه.نقل قول:
من تو اون مرحله اول جایی که باید از رو یک سکو بپرم رو یک سکو دیگه که یه نفرو نجات بدم گیر کردم(دقیق اونجایی که پایین گاز سبز رنگی هست) خود بازی میگه space رو نگه دار ولی این کارو میکنم نمیپره اونطرف...چکار کنم؟؟؟
گرفتم چی شد:31: فکر کردم بتمن بیشتر از این حرفا بتونه بپره ولی نگو باید واسه 2-3 متر باید از لوسر سقف کمک بگیره واسه رد شدن!!!!
کسی نمیدونه چجوری دیوار خراب میکنه؟وقتی با اشعه ماورا بنفش میبینم فکر کنم دیوار و باید خراب کرد!الان تو یک مرحله بدی گیر کردم حتمآ باید از یک دیوار رد بشه:41:چقدر قلقاش عجیب و مسخرست...یکی HELP ME برسونه
:Xboxنقل قول:
pc:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4643131&postcount=1617
:46:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4643295&postcount=1618
مجبور شدم همه پستهای قبلی رو بخونم و فکر کنم مشکل از کرک بازیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین مشکلی اصلا نداشتیم! یه پرواز بود و یه قلاب... جایی هم مشکل دیوار نامرئی موجود بود که اونم تو یه جای دیگه ست.نقل قول:
اصلا ژل انفجاری رو بدست آوردین؟ فکر نمی کنم به جایی که ماشیتنون رو زندانیها دارن خراب می کنن رسیده باشین!... شرح ماموریتون چیه؟
راهنمای بازی به فارسی:10::40::10:
نقل قول:
مرسی..:11:ولی الان 5 ساعتی هست که از اونجاهاش گذشتم...
مشکل من وقتی بود که پرواز نمی کرد و الان که دقت کردم میبینم بیشتر جاها بهش احتیاج داشتم که به لطف دوستان با استفاده از کرک سالم درست شد
من الان 47 درصد رسیدم چقدر دیگه از بازی مونده تا تموم شه؟؟؟
سلام رفقا .
من از اولی که این بازی اومد میخواستم بگیرم ولی چون حال و حوصله ی سرو کله زدن و کرک بازی رو نداشتم، بیخیالش شدم تا الآن که انگاری کرک درس حسابی براش اومده . با این کرک میشه بدون مشکل و ایراد از اول تا آخر بازی رو رفت دیگه ؟ جایی گیر نداره که مجبور به تعویض کرک و ... بشیم ؟!
ممنون .
آگه دنبال علامت سوال ها نری تو 68% بازیو تموم میکنینقل قول:
من که تو حین بازی علامت سوالهارو هم جمع میکردم رو 85% تمومش کردم
ولی فکر کنم defult ش همون 68%ه
نقل قول:
دادا من یه جای بد گیر کردم...:41:
من الان 55 درصد رفتم...تقریبآ بعد از اون مرحله ای که تو یک اتاق هست 3تا در هم جلوشه که یک نره غول میاد بیرون با کلی آدم که اونا رو که زدم بعدش تو نقشه یه جا دیگه رو نشون میده...اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دقیقآ جایی هست که تو نقشه نشون داده ولی خب حتمآ تعجب آوره چون با اینکه من الان دارم میبینم جلوم بازه و باید ادامه بدم ولی باورتون نمیشه اگه بگم نمیره جلوتر و انگاری یه چیزی گیره و نمیشه رفت!!!!
تازه من از این مسیر هم که میرم باز یه جا همین مشکل رو دارم
همش کرکها خرابه.آخه خدایی این دیگه چه مشکلیه به تور ما خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبببببببببببببببب....یعنی کسی نمیدونه مشکل از کجاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پروفایل آفلاینم که میسازم باز سیو نمیکنه،مدتهاست این مشکلو دارم اما هنوز نفهمیدم چکار کنم.من هنوز نتونستم این بازی رو ادامه بدم.راهنمایی دقیق میخوام
--------------------------------------
هر چیز را هر کس نداند هم چیز را همگان دانند
بابا خب حداقل یکی سیو بعد از اینجا رو بزاره....(خوشم میاد یک نفر پیدا نمیشه مشکل آدمو حل کنه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون مرحله ایه که باید بره جای Ivy همون دختره که قدرت کنترل گیاهان رو داره...