بچه ها سرعت ها رو امروز مسنکه کلا ترکوندن
ایمیل اینا رو خبر ندارم چون از سایتم میگیرم
چه گیری کردیم
اینا اجلاس سران میزارن سره ما به باد میره:31:
Printable View
بچه ها سرعت ها رو امروز مسنکه کلا ترکوندن
ایمیل اینا رو خبر ندارم چون از سایتم میگیرم
چه گیری کردیم
اینا اجلاس سران میزارن سره ما به باد میره:31:
ویرایش عدیده.
یعنی شما اینترنت یک مگ نامحدود داری؟نقل قول:
ماهی چقدر میدی؟
چطوری گرفتی؟
بیخیال من اصلا با داتک چیکار دارم.
همون بالایی
ببخشید اما از حرفاتون هیچی نفهمیدمنقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
شما چه باگی پیدا کردید که دارید با سرعت 1مگ دانلود میکنید؟
مگه شما اینترنت از داتک ندارید؟
پس این قضیه پارس آنلاین چیه؟
برادر لطفا ندید بگیر
یعنی شما در اینترنت داتک باگی پیدا کردید که میتونید با سرعت بالاتر از 256 دانلود کنید؟نقل قول:
اگه بلدید چرا در اختیار بقیه نمیزارید؟
یا لااقل بگید که چطوری باید این باگ رو پیدا کنیم و از کجا شروع کنیم؟
ایضا بالایی
دوست من شما خوت گفت یکه اگه همت کنیم میتونیم باگ رو پیدا کنیمنقل قول:
شما یه راهنمایی بکن که از کجا شروع کنیم تا ما هم همت کنیم
وقتی نمیدونم چیکار باید بکنم چطوری میتونم همت کنم؟
از حرفای شما اینطور فهمیدم که اینکارا فقط در زمانی که شبکه خلوت باشه میشه استفاده کرد.درسته؟
من که سر در نیاوردم چی میگید!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مثله شاتل میشه سرعت کم نامحدود رو جای سرعت بالای محدود جا زد و با سرعت بالا نامحدود دانلود کرد و این چیزا؟!
اینقدر مبهم صحبت کردید ، ما که نفهمیدیم چی میگید
برادران ایمانی کلا بنده متوجه شناعت کارم شدم و از ذات اقدس احدیت و حضار عذر تقصیر میخوام که فرموده : الغذر عند کرام الناس مقبول.
ندید بگیرید
والا این دوستمون اینقدر مبهم حرف میزنن که بنده هم به زور فهمیدمنقل قول:
والا مثه اینکه قضیه از این قراره که دوست ایشون از داتک اینترنت نامحدود 256 دارن که ایشون یه باگی رو در سیستم داتک و پارس آنلاین پیدا کرده که میتونن در شبها و یا روز های تعطیل پهنای باند رو در اختیارشون بگیرن و با سرعت هایی به مراتب بالاتر از سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه دانلود کنن
حالا این باگ ها چی هست که چطوری میشه بهش رسید ایشون دوست ندارن بگن
که دلیل نگفتنشونو نمیفهمم
چون کسی در این تاپیک توی کار اون یکی مداخله کنه چون هیچ کدوم از ما چند نفر در یک منطقه نیستیم که بخواییم از پهنای باند هم استفاده کنیم
به هرحال امیدوارم ایشون بگن که چیکار کردن یا حداقل یه راهنمایی کنن از کجا شروع کردن
من که هرچی گفتم نشد.شما بگین بلکه ایشون بگن
بی خیالش
اون قدرها هم موضوعه مهمی نیست
الان مشکلی که من دارم همون سرعته 16 کیلو بیت هم نمیده!×!
تو 7 ساعت 400 مگ گرفتم که نصفه باید 800 مگی میگرفتم
مسنکه دوباره رپید شیر رو ترکوندن
حالا خوبه قبلا میگفتن ساعت های اداری سرعت رو محدود کردیم ولی مسنکه دیگه دائمی شد خدا روشکر
ما حقمون رو بدن بیشتر نخواستیم
برادر زرتشتی جناب داریوش کبیر بنده میخواستم در باب همین مشگل رپید مختصر توضیح بدم ولی کلا پیغام گیرت رو بدلیل کاملا معلوم مسدود نموده اند پس بحساب الاعمال باالنیات بنده کار نیکم رو انجام دادم.
برادر ممنون من خودم پ.خ رو به خاطره مسائل دیگه لی غیر فعال کردم موردی هست تو پروفایل بزارید لازم دونستید پاک میکنم
را ستی من مسلمون هستم:46:
داریوش جاننقل قول:
منکه بارها با شما گفتم برای استفاده از حداکثر سرعت یه وی پی اس بخر و خللاص.همه فایلاتو به سرور منتقل میکنی و با حاکثر سرعت دانلود میکنی(چون برای یه سروری که معرف نیست نمیتونن قلیتر بزارن اما چون رپیدشیر معروف هست میشه)و هم از قیلتر شکنش استفاده میکنی
خوب برادر بحثه هزینشه
وگرنه تا 4 -5 گیگ رو همین سایته خودم میتونم بکشم و با سرعته خوب دانلود کنم
از یه طرف هم حوصاله میخواد
یعنی ماهی 10 هزار تومن نمیتونی بدی؟
ثانیا اگه 4-5 گیگ داری خوب چرا نمیاری روی سایت خودت
چه حوصله ای میخواد
یه رپیدلیچ روی سرورت نصب کن و تمام لینکاتو بده بهش خودش برات به صورت اتوماتیک میاره رو سرورت
کل 5 گیگتو پر کن تا چند روز میتونی دانلود کنی بعد بدوباره خالی کن و دوباره پرش کن
پیغام خصوصی گفتن نه پروفایل عمومی :31:نقل قول:
بهر جهت من فکر میکنم آدم نباید درس کامپیوتر رو خونده باشه تا مطالب بدیهی رو درک کنه فقط یخورده یا بقولی همت میخواد مثلا همین رپید : اگه ما بدونیم که هر آدرس اینترنتی اصلش آی پی هست منتها برای سهولت کار اومدن و تعریف کردن که مثلا p30world.com مساوی است با: 67.205.111.105 یا برعکس و اینی که میگن DNS Server فلان سرویس دهنده ایراد داره و ارور میده هم در همین راستاست حالا برادر کبیر رپید یکی دوتا سرور نداره یه کار ساده گیر آوردن آی پی فلان سرورش کار بسیار ساده اییه مثلا rs372tl2.rapidshare.com رو اگه آی پیش رو استخراج کنید میشه: 80.239.137.173
فکر میکنم که خیلی واضح گفتم ولی اگه گنگه بیشتر نمیتونم توضیح بدم متاسفانه.
بههنقل قول:
همینطوری مگه ماهی کم خرج اینترنت و ... میکنیم که بازم بهش اضافه شه
این چیزا رو باید شریکی گرفت یعنی چند نفر بشیم بگیریم
مگه من چه قدر دانلود دارم
اگر حوصاله هم داشتم میکشیدم رو هاسته خودم دیگه
من هر وقت اوضاعه سرعت خراب باشه میکشم ولی 24 ساعته خونه یا پ=ای این کامپیوتر نیستم که هی 3-4 گیگ بکشم دانلود کنم دوباره پاک کنم دوباره بکشم
دئر مورد رپید لیچ رو نسخه ی کاملا فارسیش رو خوده اینجانب دادم بیرون!
این آدرس:
rlfa.d jh.ir
بدیهی جات رو گفتی برادر ولی ممنون:10:
اینم یه فایله 2.3 گیگی برایا ینکه دوره هم باشیم:کد:http://---.ir/temp/m.---
خوب برادر یه کلمه از اول میگفتی آی پینقل قول:
دیگه اینهمه دم و تشکیلات و ... نداشت که
اینم یه آدمه بی کار میخواد که هر کدوم از لینک ها رو چون از سرورهای مختلف هستند پینگ کنه و برای 100-200 مگ هی دونه دونه آی پی هاشون رو در بیاره:13:
برای سایت های اصلی مثله یوتیوب و مای اسیپیس و .... ممکنه اینن روش خوب باشه ولی برای رپید شیر اصلا جواب نمیده به نظرم
چیزه جدیدی نیست و در ضمن به این چیزا باگ نمیگن که:31:
داریوش جاننقل قول:
من مشخصات سرور شما رو نمیدونم اما این مشخصات رو نگاه کن
RAM :128 MB RAM
Hard :20 GB HD
Port : 100mbit/s port
IP: 1 IP
Bandwidth : UNLIMITED Traffic
ماهانه : 15.000 تومان
(بگردی توی اینترنت قیمت خوب پیدا میکنی)
شما روی این سرور هم میتونی سایت خودت رو داشته باشی هم از 20 گیگ فضای اون استفاده کنی و نیاز نیست هرچند روز یه بار فایل منتقل کنی
ضمن اینکه هم سایتتو داری هم میتونی فایل منتقل کنید
با سیستم SSH یا Auto Transload در رپیدلیچ نیاز نیست که همش پای کامپیوتر باشی.شما که خودت بهتر میدونی
اگه بخوای از رپید مستقیم کنید مشکل خواهی داشت و سرعتت کم میشه
من الان خودم 40 گیگ روی سرورم دارم و تا 130 گیگ هم میتونم بیارم روی سرور.هر چند وقت یه بار 40-50 گیگ منتقل میکنم و بعد از دانلود دوباره یه سری دیگه
مطمین هستم که نمیدونستی همانطور که نمیدونی میشه 10000 تا کمتر یا بیشتر رو یجا کانورت کرد همانطوری که خودت اقرار کردی کار سختیه تک تک ورداری کانورت کنی البته از انسانهایی که همه چی رو از قبل میدونستن و هیچ چی براشون تازگی نداره توصیه به 4 خط نوشتن برای سهولت کار یقینا ابلهانست ولی داداش میدونم که با مشقت داری فایل ها رو تک تک کانورت میکنی برخلاف آنچه که ادعا میکنی ولی برای دوستان عکس میذارم که بالاش که اسم برنامست سیانسور شده تا ببینند اینه همه دان جقدر ماشا الله الرحمن بخودش زحمت داده و به نتایج حیرت انگیزی رسیده هیشکی تا حالا نرسیده بوده.نقل قول:
پیدا کردن این برنامه البته کار بسیار ساده ایی هست ولی برای حضرتعالی البته بدون تقلب محاله.
کد:http://i42.tinypic.com/330bd6e.jpg
مرسی برادر:10:نقل قول:
آخه باز خیلی گرون در میاد
با این سرعته خستم مگه چه قدر دانلود دارم که به این همه هزینه ی اضافه بیارزه
شما حساب کن 15*12 میشه سالیانه 180 هزار تومن!×! من همین هاستینگه خودم رو چند سال پیش سالیانه 10 تومن! خریدم هاستینگه انجمنم رو هم 15 تومن چند وقت پیش:27:
فرقش خیلیه... نه؟:46:
راستی یه سایت بود که فکر کنم هاستینگ همه چی نامحدود رو میداد سالیانه طرفای 50
اگر مرتب میگیری به مراتب فکر کنم اون بهتر بیافته برات
راستی با کسی شریک هستی برادر؟
برادر ممنون از اطلاعاتت منم قصد کل کل و این چیزا ندارم یعنی کلا از سنه ما گزشته این چیزانقل قول:
ولی اگر شما ( که استاد ما هستی ) به قولی قبلت راست بود و از اول میخواستی به دوستان کمک کنی همون اول توی یه پست لینک این برنامه رو میزاشتی و میگفتی با این برنامه آی پی ها رو بدست بیارید و بزارید تو لیسته دانلودتون والسلام
حالا خرده ای هم نمیشه گرفت هر جور صلاح میدونید
در هر صورت من همینطوری اگر لازم شد میکشم روی سایته خودم دانلود میکنم راحت ترم:46:
اینم اضافه کن شما از چه دامنه دانلود کنید چه آی پی بازم اندازه پهنا و سرعت دانلودیتون میتونید دانلود کنید چون جفتشون یه آدرس هستند
منتها برای بعضی مواقع که از طرف مخابرات یا ISP بعضی دامنه ها رو بلا سرشون میارن میتونید از IP ش راحت تر دانلود کنید ولی اونم اگر static باشه میبندن
reb عزیز فکر نمی کردی نگی بهتر بود تا اینکه بگی ؟
ببین داریوش جان یه چیزی بگم خیالتو راحت کنمنقل قول:
اگه میخوای دانلود زیاد بکنی(کاری به سرعتت ندارم) استفاده از سرور تقریبا میشه گفت اجباریه.مثه من.من دارم ماهی 50 پول اینترنت و 50 تومن برای 6ماه اکانت رپیدشیر و ماهی 20 تومن پول وی پی اس میدم.چرا ؟چون من به صورت 24 ساعته دارم دانلود میکنم
اگه دانلود اونقدر نداری.راست میگی و حق با تواه .دادن این همه پول ارزش نداره
من هم به صورت مرتب میگیرم اما از این پولی که میدم بابت سرور واقعا راضیم چون واقعا سرورش عالیه
آره داداش
من با یه نفر دیگه شریکم.کل پول سرور 30 تومن هست که اون بنده خدا 20 گیگ از 150 گیگ از کل حجم سرور دستشه و 10 تومنش رو اون میده
نقل قول:
دقیقا شکی نیست که حق با شماست
در مورد اون 24 ساعته دانلود کردن هم که مثله خودتم
این سیستمم 24 ساعته روشنه برای دانلود آنلاین و بعضا آفلاین و کپچر ماهـــواره و کانورت و این چیزا:31:
ولی آخه یه نمه شما زیادی مایه داری گویا:10: ما پول نداریم که این قد
از طرفی هم شما سرعتت دو برابره من بعنی تو 24 ساعت حداقل 2.5 گیگ دانلود داری
من الان ماهی حدوده 30 تومن اکانت داتک هست 5 چوق هم اکانت رپید شیر میگیرم که با یکی از دوستان شریکیم میافته 2.5 چوق حدودا:31: دیگه وی پی اس و وی پی اون! و این چیزا رو تا وقتی لازم نشه نمیگیریم
میگم چرا یار نمیگیری! هم سرور داری ماشالله هم اکانت
اگر مستقیم هم دانلود نکنی راحت میتونید هر چه قد خواستید با سرورتون تو happy hour بکشید
یه 4-5 نفر دیگه رو فکر کنم بتونید سیر کنید:31:
ولی باز هر چی حساب میکنم باز خیلی زیاده
از یه طرف هم من دیگه دارم با کمبود منابع دانلود متال رو به رو میشم، هر چی تاپیک که به کارم بیاد تو وارز بی بی خالی کردم تقریبا کم مونده
بلاگ ها و سایت های دیگه هم اکثرا خالی کردم
دیگه موندم چی دانلود کنم
شما چیا بیشتر میگیری؟
راستی برنامه هه چی شد؟ کار کردی؟ تونستی با این سرعت کانالی رو نگاه کنی؟
پس اگه شمام 24 ساعته دانلود دارید که باید به نظر من به سرورتون منتقل کنیدنقل قول:
من چون از کاربرای قدیمی داتک هستم و چون دوست ندارم زیر 512 داشته باشم اینقدر بابت اینترنت پول میدم که فکر میکنم خیلی خوب دارم اینترنت میگیرم
منظورت از یار گرفته چیه داریوش جان؟
منکه الان توی وی پی اس شریک دارم دیگه
من از وقتی که وی پی اس دارم به هیچ عنوان از خود رپیدشیر مستقیم دانلود نمیکنم و با مشکلاتی که بقیه دوستان در زمینه قیلتر کردن رپیدشیر توسط مخابرات داشتن من نداشتم و با ماکسیمم ظرفیت دانلود میکردم و میکنم
توی همون ساعات خوش 40-50 گیگ دانلود میکنم.
شاید این پول برای شما خیلی زیاد باشه.من که نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم
اگه فقط برنامه دانلود میکنی که آره شاید با کمبود فایل دانلوود روبرو بشی اما اگه مثه من فیلم و فقط با کیفیت 720p دانلود کنی ،نه تنها منبع کم نمیاری بلکه زیادی هم میاری.
ضمن اینکه کلی سریال هست که به علت فیلم های زیاد وقت نکردم آپدیت کنم.
الان کلی فیلم مونده که حداقل دو ماه طول میکشه کل این فیلمامو دانلود کنم
==============
والا برنامه کار نکرد و وقتی open میکردمش باز نمیشد منم حوصله ور رفتن باهاش رو نداشتم اینکه پاک کردمش
اما بازم ممنون که به فکر بودی
برنامه چیه
برنامه من سالی یه بار یه چیزی رو دانلود میکنم
فقط البوم و کلیپ دانلود میکنم
در مورد دانلود فیلم مخالفم چون وقتی میشه هیمن فایل ها رو دی وی دی ای 400 تومن خرید دیگه چرا بشینیم دانلود کنیم این همه؟:20: حساب کن با 512 سرعته خوب هم بگیری تقریبا بیشتر از 24 ساعت طول میکشه تا 4.5 گیگ دانلود کنی
وقت و هزینه و ... اش رو حساب کنی (تازه اگه فایل ها همونی باشه که میخواستی با کیفیت مناسب) به نظرم 400 تومن به مراتب بیشتر میصرفه!:31: البته خوب این دسته خودته و میدونی چی رو میگیری و ... این خوبی ها هم داره
اگه دانلود آفلاین داشتی شبی 5- 6 تا فیلم میگرفتی با کلی اپیزود سریال ها و هزار تا جنگولک جات دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رفیق من بیجارم کرده بسکه تست نشونم میده ولی گفته اینو اینجا بذارم دیگه دست از سر کچل من برمیداره.کد:http://www.speedtest.net/result/818814341.png
ساعت 1:18 صبح
اتفاقا من در مورد فیلما با خرید از بیرون مخالف بودم که خودم دست به دانلود زدمنقل قول:
چون شما اگه بیرون فیلمی با کیفیت بلو ری 720 پیدا کردی اونم با قیمت کم من خق به شما میدم
اکثر فیلمای بیرون (مثه دست فروشا)همه دی وی دی ریپ و پایینتر هست که کیفیت پایینی داره ومن اصلا خوشم نمیاد
فکر نمی کنی دیگه کافی باشه ؟نقل قول:
عزیز یا نگو یا اگر هم میگی روش رو بگی
امیر اینا رو پیدا کردم
میگم رسیدی یه تست بزن ببین هر کدوم خوبه کرک ایناش رو بگیریم:31:
کد:http://1st-ip-port-scanner.software.informer.com/
کد:http://ip-locator.software.informer.com/1.1/
کد:http://ip-finder.software.informer.com/
*************************کد:http://www.freedownloadscenter.com/Network_and_Internet/Network_Management_Tools/1st_Net_Scanner_Download.html
راستی این puff چه سرعتی داره بزنم به تخته
باهاش حتی میشه با سرعته خوب دانلود هم کرد
WTF !!!!!نقل قول:
اینا واقعی هستن!
عجب پینگ خدایی!!!!!
سرویس چیه؟پهنای باند!
جان من بگو...واسه گیمینگ میخوام!!!!
نمونه قرارداد این شرکت رو کسی داره بذاره ؟
دوستان من بزودی میخوام از آسیاتک بیام به سمت داتک و سرویس 512 ماهی 3 گیگ رو بگیرم . شبانه هم 1 تا 7 رایگانه . قیمتش هم ۲۰۴,۹۷۰ هستش .
با توجه به تعرفه های جدید و خیلی بد و گرون اسیاتک به نظر شما این کار درسته ؟
یک سوال دیگه هم داشتم. تو سایت داتک هیچ حرفی از adsl2+ نزده . ایا داتک adsl2+ هستش یا نه ؟
ممنون از کمکتون .
من خودم آسیاتک دارم ولی بعد از پرس و جو دیدم باز همین آسیاتک داغون بهترترهنقل قول:
چرا؟
امروز با یکی از خانمهای کارشناس فوف حرفه ای آسیاتک ! که صحبت میکردم ایشون گفتن این قیمتهای جدیدمون هم باز از شرکتهای دیگه بهتره
یه نگاهی به تعرفه بقیه من جمله همین داتک انداختم دیدم راست میگه
درسته که گرون کردن خدا لعنتشون کنه ولی چاره ای نیست
فکر میکنی داتک بهتره؟
این 3 گیگ رو میده 20 تومان اون 4 گیگ رو فکر میکنم میده 27 تومان
در کل همشون مثل همن
من که بیخیالش شدم
اینترنتی که جامعه جهانی نگاهش بهش در دسترس بودن و ارزون بودنه اینجا دردسترس نبودن و گرون بودنه
تا وقتی تفکر وزیر ارتباطات اینه که حتی سرعت 128 کیلو هم زیاده وضع همینه که هست
دنیا رو سرعتهای گیگ داره مانور میده اینجا رو کیلو موندن
ایران یکی از عقب افتاده ترین کشورهای دنیاست
باز اینا هی میگن کشاورزیمون فلانه صنعت فلانه ولی بازم عقب مونده هست که هست
چون سرعت نتش از فوق پایین هم پایینتره
گوگـــــــــــــل فیـلتر شد:27:
سراسری هستنقل قول:
بقیه دامنه هاش فعلا آزاده ، انشالله اونا هم به زودی :21:
تکبیر