منظورم رو در صورت سوال گفته بودم (میزان اعتماد به نتایج اسپید تست). من مقداری تفاوت دراین جواب سایت با جواب اسپید تست میبینم (به خصوص در آپلود که بیشتر نشون میده). راستش این موضوع باعث شده یک کم به آپلود شاتل امیدوار بشم. :20:نقل قول:
Printable View
منظورم رو در صورت سوال گفته بودم (میزان اعتماد به نتایج اسپید تست). من مقداری تفاوت دراین جواب سایت با جواب اسپید تست میبینم (به خصوص در آپلود که بیشتر نشون میده). راستش این موضوع باعث شده یک کم به آپلود شاتل امیدوار بشم. :20:نقل قول:
اگه منظورتون اینه که آپلود شاتل رو نزدیک به 2 مگابیت بر ثانیه نشون میده، باید بگم که آپلود شاتل برای بعضی سرویس ها اونطوری شده. (منبع: نمایندگی شاتل در تبریز)نقل قول:
خب! Speedtest.net، سایتیه که کل جهان، بهش اعتماد دارند.
اکثر ISP ها، مصرفشون رو با مدرک قرار دادن اون سایت به جهان نشون میدند.
حتی در ایران هم، شرکت صبانت، اخیرا تست مصرف گرفته بود. و در سایتش این خبر رو تیتر کرده بود که بیشترین استفاده اینترنت پر سرعت در ایران، از سرور صبانت بوده است.
من که بهش اعتماد دارم.
موفق باشید :40:
این تست سرعت واقعا عالیه... من همیشه با این سایت تست میگیرم چون تا به حال دقیق تر از این تست سرعت این سایت ندیدم... خیلی دقیقه به همتون پیشنهاد میکنم از این تست سرعت این سایت استفاده کنید تا سرعت دقیق رو بگیرید...نقل قول:
ولی اون دومی خیلی دقیق نیست و اگه دقت کنی اطراف هر دو تست سرعت دیگه که این سایت داره پیشنهاد داده اینم امتحان کنید که بهتره...
:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که دوستان معرفی کردن خیلی واقعیتر از speedtest هست ولی اگه مشخصات رو مثل اون میداد با پینگ خیلی بهتر بود.
سلام
من پشت مودمم که 4 خروجی داره برای طبقه پایین سیم کشیدم اما صبا نت شبا بصورت خودکار وصل نمیشه طبقه پایین چیکار باید انجام بده که وصل بشه کانکشن باید بسازه یا باید کانکشن منو sharکنه لطفا راهنمایی کنید و بگید چه جوری shar کنم
من نفهمیدم منظورت چیه ولی اگه اینجا بپرسی زودتر به نتیجه میرسی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=255090
عجب دقتی 256 پارس آنلاین.
دوستان خوبم، من نمیدونم شما از کجا میگید که دقت این بالاست و دقت اون یکی پایین!نقل قول:
این در صورتیه که تست هایی که توسط سخت افزار و با دستگاه های SpeedMeter از خود ISP ها انجام میشه، خیلی نزدیک تر هستند به تست های Speedtest.
لطفا اگه دلیل واضحی دارید برای اینکه میگید دقت این بالاتره، بیان کنید.
با تشکر :11:
موفق باشید. :40:
این سایت دو تا تست داره :
یکیش پهنا رو اندازه میگیره / یکیش هم سرعت خط رو
اینایی که شما گذاشتین مربوط میشه به سرعت خط
auditmypc.com/internet-speed-test.asp
اولی تست خانگی دومی t3
این بسیار معتبر تر از Speedtest هست و اونهایی که لحظه ایی سرعتشون نشون داده میشه اگر با t3 تست کنند خواهند دید که رقمهای نجومی واقعی نیست.
با سلام,شرکت داتک چه مودم هایی رو تحویل میده؟
سلام دوستان
سوالی داشتم از خدمت شما که ممنون میشم کمکم کنید.
در حال حاضر بنده مقیم کرج هستم و صبا نت دارم. مکررا دیس کانکتی دارم و جدیدا یه مشکل دیگه اضافه شده.
تلفن خونه که زنگ میخوره Dc میشم. و بعد از 30 تا 40 ثانیه میتونم دوباره کانکت شم.
آیا دیگر دوستان هم چنین مشکلی دارند و یا داشتند؟
آیا هنوز صبا بهترین نت کرج هست؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
با تشکر و عرض ارادت
موفق باشید
شما از اسپلیتر استفاده میکنی؟نقل قول:
درست نصب کردی اسپلیتر رو؟
من از حسابگر کرمانشاه استفاده میکنم که قیمتش نسبت به دیگر شرکتها خیلی کمتره..
64 نامحدود : سه ماه 27900 (ماهی 9300)
128 نامحدود : سه ماه 49300 (ماهی 16400)
128 - 2.5 گیگ: 10000
512 - 2.5 گیگ : 12500
1024 - 2.5 گیگ: 18500 :18:
میتونی هر چقدر گیگی هم که خواستی اافه کنی که قیمتش بستگی به گیگی که میگیره داره و حداکثر گیگی 5000 تومن هست..
به هزینه های بالایی، 6 درصد مالیات، 3 درصد آبنومان، و مقدار ناچیزی هم عوارض مخابراتی اضافه میشه. که کل این هزینه ها برای هر ماه تقریبا 3500 تومان هست. یعنی به قیمت همه سرویس ها به اضای هر ماه، 3500 تومان اضافه کنید.نقل قول:
مثلا برای 128 نامحدود سه ماهه، 10500 اضافه کنید. (که میشه 50000 تومن برای سه ماه)
علاوه بر هزینه های مذکور، پرداخت 10 الی 15 هزار تومن در اول اشتراک، به عنوان هزینه راه اندازی الزامی است. (البته مقدار دقیقش رو شرکت تعیین میکنه.)
این که شامل همه شرکتها هست .. و کاریشم نمیشه کرد..!
نقل قول:
یه مودم داره که بعید میدونم تو بازرا پیداش کنی ! آخه اسم عجیب و غریبی داشت ! به نظرم گرون میده و نمیصرفه به ریسکش !
شما خودت برو ایسوس ای ام 602 را تهیه کن و خال خودت را راحت کن !
رفقا یه سوال!
این ف ی ل ت ر چیه که اگه میخوایی سر خط تلفن گوشی باشه باید استفاده بشه ؟
قیمتش چقدره؟
یکی از خاصیت های مودم ADSL اینه که هر وقت روشن باشه، روی خط تلفن، نویز خیلی زیادی میافته.نقل قول:
طوری که اگه بخواهید با تلفن حرف بزنید، نمیتونید صدای طرف رو بشنوید.
نویز فیــــلتر یا همون اسپلیتر، یه وسیله ای کوچیک هست که هر جا که تلفن باشه، باید قبل از تلفن وصل بشه. یعنی یک رابط هست که وسط سیم تلفن وصل میشه. و این نویز رو به کلی از بین میبره.
قیمتش هم معمولا بین 3000 تا 4500 تومان هست.
فی لتر نه اسپلیترنقل قول:
نویزگیره
وصل میکنی به خطت تا اون مشکلات پیش نیاد
قیمتشم 4 تومن یا 7 تومنه
نقل قول:
راستش داشتم ولی مدت زیادی بود که کنار گذاشته بودم.
البته مشکلی هم پیش نیومده بود.
حالا که شما گفتی دوباره نصبش میکنم.
ایا لازمه که هم تلفن خونه و هم مودم به اسپیلیتر من نصب باشن؟
یا کافیه که فقط پشت تلفن نصبش کنم.
اینو از این جهت میگم که تلفن و مدم من از هم فاصله دارن و این کار رو کمی مشکل میکنه.
ممنونم
نقل قول:
دوست عزیز اگر اسپلیتر نداری حتما وصل کن علت قطعیهای اینترنت شما همین.
هر جا که تلفن وجود داره باید اسپلیتر باشه. یا ببر یک دونه اسپلیتر بزن سر خط خونه خیالت راحت بشه هر جا گوشی تلفن زدی مشکل پیش نمیاد
آقا جدیدا تو منطقه ما adsl اوردن فقط پارس آنلاینه
پارس انلاین خوبه بگیرم؟؟
این نرم افزار du meter هم که گند زد دیروز با حساب نرم افزار باید اکانت من تموم می شد
تماس گرفتم شرکت دیدم 1.4 گیگا از اکانتم باقی مانده یعنی در حدود 1 گیگ اشتباه می کرد نرم افزار دقیقتر نداریم؟
نقل قول:
پارس آنلاین سرویس دهی خیلی خوبی داره فقط گرون
دوستان این وسط یه اشتباه لپی رخ داده... منظور من اون تست نبود... سایت auditmypc.com سه تا تست کننده مختلف داره که اونی که من گفتم بهترینشه و من تاحالا دقیق تر از اون ندیدم... ولی اینی که شماها ازش استفاده کردید با اینکه بازم از speedtest.net نتیجه واقعی تری رو نشون میده ولی بازم به پای اونی که گفتم نمیرسه... برای استفاده از اون یعنی Internet Speed Test باید Java Runtime Environment که واسطه اجرای برنامه های جاوا هستش روی کامپیوترتون نصب باشه... این برنامه یه چیز نسبتا ضروری برای هر کامپیوتره ولی به دلیل اینکه اکثر دوستان نصبش نکردن نمیتونن برنامه هایی که در سایتا با جاوا نوشته میشن رو ازشون استفاده کنن... اول از همه به آدرس زیر برید و آخرین نسخه Java Runtime Environment رو با توجه به سیستم عاملتون دانلود کنید (برای ویندوز بهتره دومی یعنی Offline رو دانلود کنید) البته چون IP های ایرانی از سایت جاوا هم نمیتونن دانلود کنن باید از یه pروکسی استفاد کنید :
بعد از اینکه دانلود و نصبش کردید مرورگرتون رو باز کنید و به آدرس زیر برید :کد:http://java.com/en/download/manual.jsp
وسط اون صفحه چنین چیزی میبینید :کد:http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp
بعد از اینکه کاملا بارگزاری بشه یه چنین چیزی میبینید که با زدن دکمه Start و بعد از مدتی نتیجه رو خواهید دید :
چون در چندین مرحه تست رو انجام میده ممکنه ببینید که نوار هی جابه جا میشه و Status میره تا آخر دوباره شروع میشه بدونید که این جزو کارشه و خراب نشده....... و در هر 10 دقیقه فقط 2 بار میتونید از این تست استفاده کنید پس هی دکمه رو الکی نزنین.......
در مورد اینکه دوستان گقتن ISP و Ping رو نمینویسه باید بگم این چیزا چیزای اضافی هستن و به هیچ دردی نمیخورن... ISP رو که خودتون میدونید... Ping هم میتونید با Command ویندوز خیلی دقیق بفهمیدش (مخصوصا با پینگ google.com) پس دیگه چه نیازی به پینگ های اشتباهی (همیشه اشتباه) که سایتایی مثل SpeedTest میگن هست...؟؟؟ حتی بعضی از سرورای SpeedTest رو نمیشه ازشون پینگ گرفت و پینگتو مینویسه 1999ms... با خودشم مشکل داره... :27:
سلام آقا من میخوام صبانت بگیرم خوبه ؟؟؟ یعنی از شاتل میخوام برم صبانت
سلامنقل قول:
من از NetLimiter2 pro استفاده میکنم
به نظر خودم خیلی خوبه
من هم از netlimiter استفاده می کنم . البته از نسخه رایگانش . برنامه ساده و دقیقی هستش.
سلام دوستان من یه مدتی نبودم چون سرویسم قطق شده خطمم از رانژه در اومده افروز داشتم حتما میدونید
ما خواستسم از شاتل بگیریم اولا که گفتن اصلا مودم Linksys & Dlink با تجهیزات ما مشکل داره حالا اینو بیخیال
گفتن باید کپی شتاسنامه مالک خط بدین منم گفتم خط به اسم پدربزرگمه که فوت کرده گفتش یا یه کپی از شناسنامش که مهر باطل شد نخورده باشه(که اصلا این خواسته غیر قانونیه)یا برگه انحصار وراثت (عجب بدبختی داریم ما)
منم گفتم کپیشو که نداریم بعدشم اصلا انحصار وراثت نشده
گفتن نمیشه باید یکی از اینا باشه من چیکار کننننننننننننننم؟؟؟؟؟؟؟
امروز (یعنی بعد 5 روز)از شاتل 4 تا میس کال افتاده بود نمیدونم چیکار داشتم فردا زنگ میزنم بهشون
ولی واقعا شاتل دیگه شورشو در اورده
اگه قراره مخابرات ایراد بگیره که پس چرا به افروز ایراد نگرف من به افروز قبضو دادم(که به اسم بابابزرگمه با کپی شناسنامه بابام)هیچ کشکلی هم نبود
حالا فردا زنگ میزنم اگه قبول نکردن من میخوام کپی شناسنامه بابامو اسمشو عوض کنم اسمه بابازرگمو بزارم که دیگه همه چی حل میشه بازم میگم (اگه مخابرات گیر بود دفعه قبلم نمیتونستم بگیرم)پس شاتل گیر میده الکی کپیو یه جوری دورست میکنم هیچکی نفهمه فقطم یه اسمو میخوم عوض کنم
خداکنه بشه
قانونی ترین کار بری مخابرات و خط رو به اسم پدرت کنی:دینقل قول:
که اونم کلی دردسر داره و نمی صرفه
در مورد اون مشکل بهشون بگو خوب من ماه پیش از فلان جا اینترنت میگرفتم مشکلی پیش نیومد..
صبا نت کپی نمیخواد فقط شماره شناسنامه مالک خط رو از من خواست که من برای بدست آوردن شماره شناسنامه صاحب خط دو سه هفته معطل شدم چون صاحب خط یک پیرزالی بوده که حدود 100 سال پیش فوت کرده بودنقل قول:
دوست خوبم، از پست های قبلی تون فکر میکنم، توانایی مالی شما به اندازه ای باشه که به راحتی بتونید یه خط بخرید . . .نقل قول:
پس این کار رو انجام بدین دیگه؛ منتظر چی هستید؟
105 تومن قیمتش هست . . . ولی در عوض یک عمر راحت میشید واین خط رو هر وقت هم که بخواهید میتونید به مکان دیگه ای انتقال بدید . . .
موفق باشید :11:
خط جدید شده 50 تومن.
نه دوست عزیز در حد حرف بود عملی نشد هنوز همون105 تومان چند وقت پیش وزیر مربوطه گفت بسترش رو نداریم:2:نقل قول:
بسترش را نداریم نه!!!نقل قول:
اگه قیمتو کم کنیم میترسیم ورشکست بشیم :دی
سلام
کسی از شرایط فسخ قرارداد با پارس آنلاین چیزی میدونه ؟
قضیه اینکه منطقه ما فقط الان 384/192 دارن اونم قرارداد 1 ساله پیش پرداخت ! بیشرفا !
حالا میخام بدونم اگر بگیرم بعد از مثلا 2 ماه پس بدم چقدر کم میکنن ؟
مرسی
فکر کنم یه نمه اشتباه کردی چون پارس آنلاین سرویس 384/192 نداره 384/256 هست شاید منظورت شاتله چون شاتل این سرویس رو داره و خبر دارم که بعضی از مناطق بدلیل سرمایه گذاری زیاد اینطوری قرارداد میبندن.نقل قول:
ولی اگه مطمینی پارس آنلاین هست فسخ قرارداد بعد از کسر مقدار مصرف شده عین پول رو برمیگردونن ضمن این که:
نقل قول:
در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 3 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.
جناب درست گفتی من اشتب کردم ! 384/256 هست .....نقل قول:
ممنون ازت
سلام من متوجه نشدم یعنی چی ؟نقل قول:
خط خریدن ؟
من دارم تقریبا ماهی 85.000 تومان هزینه اینتر نت میدهم که با سرعت بالای 50 تا نزدیک 60 دانلود کنم اونم فقط 30 گیگابایت در ماه اگه جایی هست که با این هزینه سرعت دانلود بالا تری به من بده من خریدارم لطفآ راهنمایی کنید حالا اگه ماهی 105 تومان هم بشه همچین مهم نیست قابل تحمله به شرط اینکه سرعت دانلود من بره بالا تر ازاین