اه نکته:من هیچکدوم از این دو مدل رو تست نکردم.من سونی و کوون رو تست کردم اما مدلهای دیگشون رو.من e2 , ا9 از کوون و nwz-a729 و nw-e005 (معجزه ی سونی که تو پلیرها انقلابی بود تو زمان خودش) و بر طبق اینها دارم میگم.
من الان متاسفانه فقط یه هدفون جی وی سی گامی دارم و هدفون اصلی i9 که برا نظر دادن واقعا خوب نیستن.
در آخر هم اینها هم امکانات رستریکت شده ی sony برا صدا هستن:
سونی x1060:
سیستم دیجیتال از بین برنده اختلالات (DNC)
با به کار بردن سیستم ابداعی و نوآورانه نرم افزار DNC که در داخل واکمن قرار داده شده، سیگنال های مربوط به اختلالات و پارازیت ها از صدا حذف شده به گونه ای که واکمن® سونی، اختلالات الکتریکی در صدا را دیگر به تاریخ سپرده است.
تنظیم کننده دیجیتال صدا، کیفیت و شفافیتی فوق العاده همانند خود صدای اصلی ایجاد می کند، به علاوه با در نظر گرفتن یک جفت هدفون دارای سیستم از بین برنده اختلالات که در اختیارتان قرار گرفته، کیفیت بی نظیر صدا یا حتی سکوت محض در زمان مسافرت با قطار یا در حین پرواز یا در دفتر کارتان تضمین می گردد.
نحوه عملکرد سیستم
در ابتدا سیگنال های پارازیت در محیط از طریق میکروفون های تعبیه شده در هر کدام از هدفون ها، شناسایی می شوند. این پارازیت ها آنالیز شده و سپس با کمک امواج صوتی خارج شده از مدار پیشرفته از بین برنده اختلالات و پارازیت واکمن، روبه رو شده و از بین می روند.
سه حالت مختلف سیستم از بین برنده پارازیت های صوتی، اختلالات صوتی موجود در محیط اطراف را در هنگام مسافرت با قطار، در حین پرواز یا در دفتر کار برطرف می کند.
مجموع میزان کاهش پارازیت های صوتی معادل با تقریبا 98% (-17dB) افت انرژی صدای محیط در مقایسه با زمانی است که هدفون را بر روی گوش های خود قرار نداده اید. (محیط مورد بررسی برای کاهش اختلالات صوتی : در داخل کابین پرواز)
آمپلی فایر دیجیتال S-Master
اصولا ساده ترین روش، بهترین روش است چون هر چقدر سیستم پیچیده تر باشد، خطا و مشکلات بیشتری ممکن است رخ دهد. آمپلی فایر S-Master یک آمپلی فایر دیجیتال بی همتا است که کلیه سیگنال های دیجیتال را دریافت و پذیرش کرده و بدون این که نیاز به تبدیل آن ها به حالت آنالوگ داشته باشد، کاملا سیگنال ها را تقویت می کند.
سیستم های قدیمی آمپلی فایر آنالوگ بسیار پیچیده هستند و کار با آن ها مشکل است. در این نوع آمپلی فایرها، قبل از تقویت سیگنال ها لازم است که ابتدا سیگنال های دیجیتال به حالت آنالوگ تبدیل شوند.
آمپلی فایر S-Master به طور قابل ملاحظه ای طراحی آمپلی فایر را ساده کرده است. تمامی سیگنال های دیجیتال به همان صورت دیجیتال مورد تقویت قرار می گیرند تا کیفیت صدا کاملا حفظ شود.
علائم و اختصارات:
DSP = پردازشگر دیجیتال سیگنال
D/A Converter = مبدل دیجیتال به آنالوگ
LPF = فیلتر با میزان عبوردهی کم
موتور دیجیتال ارتقاء دهنده صدا (DSEE)
تکنولوژی افزایش دهنده پهنای باند صوتی که توسط سونی ابداع شده بخش های تخریب شده صداهای فشرده شده را بهبود بخشیده و میزان فرکانس بالای آن را ترمیم و اصلاح کرده تا صدایی طبیعی دقیقا مشابه به آن چه که در حالت اصلی شنیده می شود، توسط شنونده دریافت گردد.
صدای بم شفاف و واضح
دارای سیستم ATL (کنترل اتوماتیک) که صدای بم را با کیفیت عالی و وضوح فوق العاده بدون هیچ گونه اختلالی بازسازی کرده و پخش می کند.
سیستم صدای استریو شفاف (Clear Stereo)
از انتقال سیگنال های صوتی از یک کانال به کانال دیگر جلوگیری می کند و در نتیجه صدای استریو بسیار واضح و شفافی را بازسازی می کند که کاملا مشابه با منبع اصلی صدا می باشد، به این ترتیب لذت شنوایی شما را به یک سطح کاملا جدید و هیجان انگیز ارتقاء می بخشد.
j3هم کلی از این امکانات داره.پیسفول عزیز باید زحمتش رو بکشه..