میگم این چجوری مستر ریست میشه؟
یه کاری کردم خدا کنه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه:42:
ریست فکتری کردم درست نشد:42:
Printable View
میگم این چجوری مستر ریست میشه؟
یه کاری کردم خدا کنه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه:42:
ریست فکتری کردم درست نشد:42:
کد *#7370 # رو بزن ازت میپرسه که میخواهی ریست کنی میگی آره بعد کد میخواهد اگه عوض کردی که کدی که گذاشتی رو بزن اگه نه همون هشتا 0 رو بزن ریست میشه
این که همون ریست فکتوریه این اصلاً کانتکتارم دیلیت نمیکنه. منظورم اینه که کلاً همه چی رو دیلیت کنه بشه مثل روز اولشنقل قول:
چی بگم:41:
راستی بچه های این کد رو بزنین #0228#* برای مشاهده وضیعیت باتری اسنفاده و اگه دکمه Back رو بزنین وارد منو های جالبی میشین که میتونین کل گوشی رو زیرورو کنین و تستش کنین حتی میتونین GPS گوشی رو تست کنین:18::11:
نه.reset factory همونیه که توی منوی خود گوشی هم هست و چیزی رو هم پاک نمیکنه ولی اون کدی که بهادر جان گفت درسته که contact ها و log ها رو ممکنه پاک نکنه ولی تمام برنامه های نصب شده رو پاک میکنه.یعنی توی n82 که اینطوریه و توی گوشی شما هم حتما همینهنقل قول:
مگه چی کار کردی که میگی ممکنه سخت افزار اسیب دیده باشه؟؟؟
رو 8300 هم ممکنه عمل کنه این کد
#0228#*
نزنم داغون کنه؟
خدا رو شکر مشکل نرم افزاریه الان خاموشش کردم مشکلی نداره. اون کدو رو بعد امتحان میکنم ببینم چی میشه
سلام می خواستم بدونم محافظ صفحه اسکیرین از این برچسبسها مال n95 8gb بهش میخوره ؟
من دوباره از خریدش پشیمون شدم!
چون چند نفر تو سایت موبایلستان گفتن که با خاموش بود saving power بازهم مشکل باطری دارن!
تو موبایلستان یکیشون اومده میگه گوشی من وقتی رمشو خالی میکنم 8 مگ خالی داره در حالی که اگه رمش خالی باشه بالای 70 مگه اصلاً نمیدونه این گوشی چقدر رم داره:27:نقل قول:
به هر حال هر جور راحتی
من یه پست دادم 4-5 صفحه قبل بود این کارو انجام بدی درست میشهنقل قول:
هیچ مشکلی ندارن
نقل قول:
باور کن من خیلی خیلی دوست دارم این گوشی رو بخرم!:40: ودر صداقت حرفای تو هم هیچ شکی ندارم:11: ولی میترسم، آخه پول کمی نیست!:41:
دوست عزیز همچی میگی میترسم مثل اینکه مشکلش سوختنه یا اینکه پوکیدنه !!!...
مطمئن باش مشکلش اگه رفع هم نشده باشه ...بوسیله اپدیت ها رفع میشه ...چون به احتمال 99 درصد نرم افزاری میباشد و مشکل از باتری نیست
اینجور که منم موبایلستان بودم کسی از باطریش دیگه شاکی نبود ...فقط یک نفر هست که میگه من دارمش ! ولی عکس گوشی htc رو داره ...
اون اگه از اول پستهاشو بخونی .. تا اخر ...یک کلمه مثبت در مورد این گوشی صحبت نکرده ..
بازم دوستانی که دارن بهترین راهنما هستند
سلام
آقا هرکی ناراحته از گوشیش یا مشکل داره می خواد بفروشه من با هر مشکلی که داشته باشه خریدارم پیغام خصوصی بده،این همه چرا آخه وسواس واسه یه مشکل که حل شده و میشه.
پول زیادیه به خاطر این که کامله همه چی داره دستش درد نکنه.
اگه پول زور میگرفتن اون وقت یه چیزی.
ببین یه کاری کن خبنقل قول:
گوشی فروش آشنا داری؟
برو بگو که این گوشیو 2 روز می برم ببین چی میشه
بعدشم
اگه گوشی فروش آشنا نداری
برو از یکی بگیر اگه کسی داره از آشنایان
پاور سیوینگ رو آف کن
باهاش موزیک گوش بده 2-3 ساعت که گوش بدی معلوم میشه خوبه یا بد
:10::10:برادر کسی مجبورت نکرده بخری میتونی وایسی omnia hd بخری
سلام من از کجا می تونم بفهمم گوشی آپدیت شده یا نه؟
سلام دوست عزيز. با زدن كد زير ميتونيد ورژن گوشيتونو مشاهده كنيد::5:نقل قول:
#1234#*
به کوری چشم بعضی از برند ها مشکل شارژ هم کلا حل شد حالا دیگه می خواید از کجا ایراد بگیرید؟ :دی
اگه از من میشنوید بعنوان کسی که ظرف 17 روز استفاده از گوشی 220 ضرر کردم فعلا دست نگه دارید به 2 دلیل. 1. فعلا این روشها در مرحله تست هستند (به نظر شخصی من که خیلی مسخره است این کارا چون گوشی نباید اینقدر ادا و اصول داشته باشه اما چه کنیم ماکروتله و نمایندگی رسمیش در جهت حل مشکل کاربرای ایرانی) 2. طوفان گوشی های سامسونگ تو راهه. چندین مدل گوشی متنوع میخواد امروز و فردا میاد که در راس اونها 8910 هست که خود دوستان بهتر از من ویژگیهاشو میدونند.نقل قول:
پس فعلا دست نگه دارید.:11:
حل شده مشکلنقل قول:
ولی برای گوشی های جدید منتظر بمونید
Omnia HD خداست
همه جلوش باید زانو بزنن
سلام می خواستم ببینم gps گوشی رو چه جوری فعال کنم؟
یه نرم افزار رو گوشی نصب کننقل قول:
مثل Garmin یا SmartCom اینا رو نصب کن بعد مپ شهرتو بریز و برای اولین بار برو توی یه محیط باز مثل حیاط خونه
بعد وصل میشه
یه نرم افزار هست به اسم نقشه مکان یاب اونم بد نیست (البته یه چیزی تو مایه های اسمارت کام هست فقط فارسیشه)
فکر 8910 نکنین براورد قیمت توسط ماکروتل:10000000 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::10:33003ali
سلام به همه دوستان
فکر نمیکنم گوشی هیچکدوتون به اندازه من مشکل داشته باشه که بدون هیچ کاری 8 ساعته شارژ خالی میکنه.و نهایت نا امیدی رو برام فراهم کرده بود تمام راه های موجود در تمام سایت ها رو هم امتحان کردم نشد که نشد.اما خدا خیرش بده تو یه سایت خارجی راهشو یافتم که بعد از این راه کار از ساعت 11 شب تا ساعت 12 شب فرداش با مکالمه و اسمس و موزیک هنوز 3 خط شارژ دارم.
اصل قضیه اینه که اصلا از رم خارجی استفاده نکنید و ورژن 4 رو اپدیت کنید ( موثره) و یه مستر ریست .نرم افزار گارمین قاتل شارژ اصلا شک نکنید هیولاست.screen capture حتما بسته شه با power saving و تمام تنظیمات گوشی تمامش دستی باشه تا اتوماتیک کاری نکنه.
در نهایت این گوشی خود خود خداستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت.بعد از 4 تا نوکیا 3 تا سامسونگ و 2 تا ال جی 2 تا موتورولا واین یعنی دیگه گوشی بازی بسه.8910 و امنیا اچ دی اخرشه اما هر چی باشه اونا تاچ هستنو راحتی 8510 رو ندارن
یا علی
8910 ارزون میشه ولی فک نکنم به کمتر از 600-700 برسه
:31:سلام من یکی از قسمتهای جومونگ رو ریختم روی گوشی خوند ولی زیر نویس نداشت(یعنی نشون نمی داد) شما نمی دونید باید چی کار کنم؟
من خودم تا حالا زیر نویس دار ندیدم روی گوشی ولی Divx Player نصب کن فک کنم نشون بدهنقل قول:
من خودم با زیرنویس نصب نکرم اما یکی از دوسان روی 8300 فیلم با زیرنویس فارسی ریخته بود که عالی هم نشون میداد. فکر کنم ریختن دو تا فایل با هم و یکسان کردن اسم فایل زیرنویس با فایل فیلم کافی باشه...
سی پی یو i8510 تا 450 مگاهرتز بدون کوچکترین مشکلی جواب میده یعنی اگه بزاریدش رو 450 انگار اصلاً اور کلاک نشده
اگه این کارو بکنید سرعت بالا اومدنش خیلی بیشتر میشه در کل سرعتش خیلی زیاد میشه
حالا روش اور کلاکینگ:
با xplore برید به اینجا:
c:\ private \10202be9\20001079.txt
بعد ادیتو بزنید این صفحه باز میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو اون قسمت مشخص شده فرکانس مورد نظرو وارد کنید که به نظرم 450 مناسبه
بعد از سرعت فوق العاده گوشی لذت ببرید:8:
اگه هم میخاید مصرف باتریو کم کنید بزاریدش رو 264 مثل n96
دوستان CPU این گوشی چنده ؟؟
آخرین قیمت با گارانتی و بدون گارانتی رو کسی داره ؟؟
ممنون .
قیمت رو توی کرمان با گارانتی دارم 520 و Cpu گوشی 330 هست
cpu
330 یا 450؟
سی پی یوش از نوع arm11 هست که روی n97 هم استفاده شده. این سی پی یو تا 450 مگاهرتز بدون هیچ مشکلی کلاک میشه. الان روی n97 رو 434 کلاک شده. روی هر گوشی ای برای توازن بین مصرف باتری و قدرت سی پی یو کلاکش میکنن. i8510 فقط همین سی پی یو رو نداره یه چیپست شتابدهنده 2 بعدی و سه بعدی داره که اینا رو سرعتش تاثیر دارن و باتری هم مصرف میکنن. پس نباید فکر کنید که چون سی پی یوش 330 هست سرعتش از مثلاً n79 پایینتره. اگه دقت کنید سرعت n82 از n79 بیشتره با اینکه سی پی یو 82 332 مگاهرتزه و 79 369. حالا اگه کسی از سرعت i8510 راضی نیست( فکر نمیکنم کسی راضی نباشه) میتونه اورکلاکش کنه و خیالتون راحت باشه که فشاری به سی پی یو نمیاد فقط مصرف باتری بیشتر میشهنقل قول:
نقل قول:
سلام من هر چی این آدرس گشتم پیدا نشد اصلا چیزی به نام private نیست
screen capture کجاست من ندیدم تاحالا!!!!!!!!!!؟؟؟؟:8:نقل قول:
شما اول باید گوشیتو هک کنی بعدش تو xplore دکمه 0 رو بزن و show hide نمیدونم چی چی رو بزن نشون میدهنقل قول:
فک کنم سی پی یوش تا 600 هم بره الان همین arm 11 رو e52 رو 600 کلاک شده
اول برنامه jback taskman رو نصب کن بعد که بازش کردی میبینیشنقل قول:
شما اگه از باتریش راضی نیستی power saving رو خاموش کن بعد بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزن تو شارژ باتریش درست میشه
میشه لینکشو هم بدی؟!؟!؟!؟!راستی provide که اون دوستمون در مورد over clock گفتو کسی دیده؟!؟!؟:40:نقل قول:
سلام به همگی دوستان
کسی قیمت نو و کارکرده این گوشی رو داره ؟!
و اگه کسی کارکردشو داره من خریدارم