خیر .........نقل قول:
Printable View
خیر .........نقل قول:
نقل قول:
نه هنوز حل نشده - ادامه بده:31:
Avast Internet Security
کد:C46226144H1200A1114-7Y3S6W5W
Agnitum licenses firewall technology to Avast
Parts of Outpost firewall and protocol parsing technologies are embedded into Avast’s comprehensive Internet Security solution
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Agnitum, the PC security expert and manufacturer of the Outpost range of security products, is glad to announce a licensing contract with a prominent antivirus vendor Avast Software. Avast now takes advantage of Outpost’s best-of-breed firewall technology for the purpose of its all-in-one security product.
Agnitum’s technology now available to the licensee involves personal firewall, attack detection, parsing of HTTP as well as POP3, SMTP and IMAP protocols.
"Agnitum’s personal firewall technology has long been the standard by which others are judged, and we are pleased to be able to enhance our users’ Internet security protection with this proven solution", comments Ondrej Vlcek, CTO at Avast.
من اواست نصب کردم کرک هم کردم اما وقتی اپدیت میکنم ارور زیر میده چرا؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیز پی ان آپدیت کردین دیگه ؟ چون آوست بر روی کاربران ایرانی بسته استنقل قول:
من چيز پي ان ندارم، راهي نداره؟
مگر اینکه هر هفته آپدیت افلاینش رو از سایت های ایرانی مثل سافت گذر بگیری و آپدیت کنی , 50 مگ هست فک کنمنقل قول:
یکی هم اینکه سوئیتت رو عوض کنی :دی
متاسفانه خیر.نقل قول:
سوئيت عوض كني يعني چه؟نقل قول:
یعنی یه چیز دیگه نصب کننقل قول:
نورتون آویرا بیت دیفندر ...
خوش بحال اوناي كه دارن:n03:
سلام
من چرا نمیتونم آدیت آفلاین رو نصب کنم؟
تاریخ رو هم به عقب برمیگردونم
حتی بعد عقب بردن تاریخ سیستم رو هم ریست میکنم
ولی باز هم آپدیت آفلاین خطا میده
سلام
کسی میدونه دقیقا مشکل فایر وال آواست در ویندوز 8 با و#ی پ#ی ا#ن چیه؟
آیا میشه فایروال آواست (avast internet security) رو نصب کرد طوری که برای و#ی پ#ی ا#ن مشکلی ایجاد نکنه؟
لطفا کمک کنید
و#ی پ#ی ا#ن را صرفا برای آپدیت آواست میخاهم
:n03::n03::n03:
کسی نبود به سوالم جواب بده ؟ لطفا کمکنقل قول:
توی windows 8 with media center که چند روز پیش نصب کردم آواست بدون فایر وال با چیز پی ان مشکل نداره اما به محض اینکه فایروالشو نصب میکنم چیز پی ان ام پس از وصل شدن ارتباط اینترنتو قطع میکنه جوری که دیگه آواست هم آپدیت نمیشه.
ممنون میشم در رابطه با این مشکل راهنماییم کنید.
key avast internet security
کد:http://www.mediafire.com/?tf4cs3509tx6vjd
1-اينها رو بايد چكارش كني؟نقل قول:
2- من كرك كردم اما نمي تونم اپديت كنم(بدون چيز پي ان) با اين ميشه؟
3-اگه خود برنامه رو اپديت كني باز اينها كار ميكنه؟
فکر کنم آواست ایران رو تحریم کردهنقل قول:
سلام
من با استفاده از كليد از اواست استفاده مي كنم و انو رجستر كردم
شكل زير
اما اواست هر بار به هم يك صفحه مزاحم بزرگ باز مي كنه و ميگه كه شما از كليد نا معتبر استفاده كرديد
شكل زير
خواهشن راهنمايي كنيد
خب لایسنس شما غیرقانونی است و توسط آوست شناسایی شدهنقل قول:
بهترین کار استفاده از آوست رایگان که از نظر قدرت فرقی با ورژن پولی نداره است و تنها فرقشون در فایروال است که می تونید از یک فایروال رایگان مثل کمودو که چندین برابر قوی تر از فایروال آوست هست استفاده کنید
غیر از این راهی برای باطل شدن لایسنس وجود نداره
خوب
من فرضا" يك كليد جديد پيدا كردم از كجا بدونم كه باز اون كليد از ديد اواست قانوني است يا نه؟
کلیدی قانونی هست که از آوست خریداری کنید بقیه کلیدهایی که از اینترنت به دست میارید از دید آوست غیرقانونی است و بلاک میشه حالا 10 روز 20 روز یا بیشتر یا کمتر ممکنه طول بکشهنقل قول:
اين اواست مثل نود يه يوزرنيم وپسورد نداره بهش بدي بعد راحت اپديت بشه واين همه دردسر نكشيم؟
من ازوقتي نصب كردم هنوز نتونستم اپديت كنم باوجد اينكه كركش كردم
دوست عزیز میشه بگی چجوری کرک کردی من با ZeNiX کرک میکنم و مشکلی هم ندارم.نقل قول:
فقط چون ip های ایران تحریمه باید با چیز پی ان آپدیت کنی
فقط یه راهنمایی اگه میخواهی از آواست استفاده کنی وین 8 رو نصب نکن چون فایر وال آواست با چیز پی ان در وین 8 مشکل داره و بلاکش میکنه. در نتیجه آپدیت نمیشه هنوز هم دوستان راه حلی برای این مشکل پیدا نکردند.
:n27::n03:
دوست عزیز دو تا کرک برای فعال کردن آواست به نام های ZeNiX و avastlic installer gold وجود داره که میتونید اونها رو دانلود کنید.نقل قول:
من zenix استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.
فقط یه راهنمایی اگه میخواهی از آواست استفاده کنی وین 8 رو نصب نکن چون فایر وال آواست با چیز پی ان در وین 8 مشکل داره و بلاکش میکنه. در نتیجه آپدیت نمیشه هنوز هم دوستان راه حلی برای این مشکل پیدا نکردند.:n26:
وقتی محصول رایگان آوست از نظر قدرت فرقی با نسخه پولی نداره چرا کرک کنید ؟؟؟
اصلا آنتی ویروس خودتون رو کرک نکنید به خصوص آوستی که محصول رایگان داره
همینو بگو عباس:نقل قول:
من میخوام بدونم اگه قرار بود پول انتی ویروس رو بدید هم اینقد وسواس داشتید که مثلا اینترنت سکوریتی باشه یا توتال سکوریتی یا انتی ویروس؟؟؟یا ارزونترینشو انتخاب میکردین؟
محصول رایگانش هیچ فرق اساسی با پولیش نداره.زیباترین اینتر فیس رو تو ضد مخربها داره با قدرت بسیار بالا و کاهش کارایی سیستم در کمترین حد+ یه فایروال رایگان قدرتمند هیچ مشکلی پیش نمیاد...
نسخه رايگانش محدوديت زماني نداره؟
چرا سايت اواست واسه من باز نميشه؟ (واسه سايت هم بايد چيز داشته باشي؟)
سلام!
من avast free را نصب کردم الآن هر کار میکنم آپدیت نمیشود با ید چه کار کنم ؟!!!!
اواست بهترين برنامه امنيته
فقط براي اپدتش حتما" از وي پي ان استفاده كني
نقل قول:راه حل :نقل قول:
چیز - شکن // چیز پی ان :دی
من فكر كنم در آينده اي نزديك بخواي آب خنك هم بخوري بايد چيز پي ان داشته باشي وگرنه سهمت آب گرمه:n08:
جواب نداشت این سوال؟؟؟:n03:نقل قول:
سلام
چرا وقتی ادرس فایندر های سایت های فیلم رو با سند باکس باز میکننم، بازم راحت به نت وصل میشن و ادرس رو پیدا می کنن؟؟
ممنون مفید بود
Avast License