من هر دو تا رو خوندم ولی با ایدفیلی بیشتر حال کردم شاید یکی با رمزینه حال کنه بستگی داره ولی در کل هر دو خوبن.نقل قول:
من هر دو تا رو خوندم ولی با ایدفیلی بیشتر حال کردم شاید یکی با رمزینه حال کنه بستگی داره ولی در کل هر دو خوبن.نقل قول:
دانلود لیست اکسل
[PHP]http://www.justupit.com/get.php?id=5e44d8da32314d23f5a02d79c92494d7[/PHP]
عربی رمزینه وقت گیرتره. مثلا توی بخش معتلات یه جلسه 90 دقیقه ای برای ناقص گذاشته .الی اخر...و مفهومی گفته...و دلیل خیلی از موضوعات رو گفته...که حفظ شدن مطالب خیلی کمک میکنه ضمنا کامل و بی نقصه...و هیچ مبحثی نصفه نیست...مثلا توی بخش معتلات به صرف افعال در باب های مزید و رباعی ها و همچنین نحوه اعلاش پرداخته
ليست کتب دست 2 براي فروش(rar ).
..اگر روي نام هر کتابي لمحه اي تحمل بفرماييد..جزييات کتاب و تجربه اي که در موردش داشتمو ميتونيد ببينيد...سعي کردم قيمت ها جوري باشه که هم ارزش کتاب حفظ بشه..هم به بنده يه چيزي برسه و هم کار فرهنگي باشه...
1- فقط خريد بالاي 10 هزار پذيرفته ميشود
.هزينه پست و نوع پست ارسالی به عهده ي خريدار است..
3.با خريد بيش از 30 هزار تعدادي سوالات ازمون هاي مبتکران 2 سال پيش و کانون پارسال +گزينه 2 و سنجش اخر سال 88 ضميمه فقط به يک نفر داده ميشود...
.ضمنا جدا هم قابل فروش ميباشد با قيمت توافقي ..
دانلود ليست اکسل کتب
[PHP]http://www.justupit.com/get.php?id=5e44d8da32314d23f5a02d79c92494d7[/PHP]
فلش کارت های زیر نیز هستند...قیمت تقریبی هر فلش کارت 1500 هستش..که 7 فلش زیر روی هم 3500تومان..
شیمی2
واژگان زبان کنکور
عربی کنکور واژه +قواعد
فیزیک ریاضی2
فیزیک ریاضی3
فیزیک پیش ریاضی
مثلثات
دیفرانسیل یک رمزینه...اخرین چاپش ..تست ها رو کم کرده ..تا دو جلدش به یه جلد تبدیل بشه..اما چاپای قبلیش کاملتره..و تستای بسیار زیادی رو هم توی کتاب کلاسش گذاشته...البته محتوا یکسانه
بچه ها نمیدونم این سوال مربوط به این تاپیک هست یا نه. اگه نیست پیشاپیش از همه عذر میخوام
میخواستم بدونم منابع آزمون 89 نسبت به 88 کدوم کتابا تغییر داره. میتونم از کتابای پارسالم استفاده کنم یا تغییر کرده؟
سلام
براي دانلود ميخوام
ممنون
فک نکنم کسی تا حالا کتابای 89 گیرش اومده باشه...ولی هر گونه تغییر مهمی بعیدهنقل قول:
سلام
من رسیدم به کاربرد مشتق و اینا بعدم که انتگرال دارم
یه کتاب آموزشی خوب که روون باشه معرفی کنین
کتاب درسی خوبه تو آموزش کاربرد مشتق؟ (حسابان و دیف)
پ ن : من تصاعد و لگاریتم و آنالیز ترکیبی و تابع دنباله ها و ... رو از رو کتاب خوندم کامل بعد تست زدم مشکل زیادی نداشتم بعضیاش که اصلا نداشتم ولی توی حد کتاب درسی جواب نداد مشتق هم همینطور کاربد مشتقم که هنوز نخوندم تو شکم
دیف رانسیل 2 کتاب کلاس رمزینه نیومده؟ اگه نیومده کی میاد؟ اگه اومده فی چنده؟ بدرد میخوره مثل جلد یکش خوبه؟
نظرتون راجع به گاج سفید فیزیک پیش چیه؟
اگه اندیشه سازان آموزشی بخونم اینو تست بزنم خوبه؟
ممنون میشم زود جواب بدین میخوام فردا پس فردا این کاربرد مشتقو شروع کنم
گفتن تا مهر میاد ولی گفتن کی بود مانند آمدن!!!!نقل قول:
دیف رانسیل 2 کتاب کلاس رمزینه نیومده؟ اگه نیومده کی میاد؟ اگه اومده فی چنده؟ بدرد میخوره مثل جلد یکش خوبه؟
به نظر من اگه عربی رو از رو گاج بخونی حتما 100 میزنینقل قول:
گاج سفید یا آبی کانوننقل قول:
منظورتون گاج سفیده؟ یا سبز؟نقل قول:
به نظر من اگه عربی رو از رو گاج بخونی حتما 100 میزنی
سلام. لطفا یه کتاب اموزش و تست توپ برای جبر رو احتمال و یه کتاب تست خوب برای حسابان معرفی کنید
یه کتاب تست برای حسابان معرفی کنید
شما چقدر راحت در مورد 100 زدن حساب میکنیدنقل قول:
به نظر من اگه عربی رو از رو گاج بخونی حتما 100 میزنی
فکر کردین به همین راحتیه که یه کتابی رو بخونی بعد 100 بزنی؟
اصلا پیش بینی این قضیه کار درستی نیست
شما از کجا میدونید سطح عربی سال دیگه چه جوریه؟
حالا یکی بوده که عربی گاج رو خونده و 100 زده(مثل نفر اول تجربی) ولی خیلیا هم بودن که همین کتاب رو خوندن اما 50 درصد هم نزدن(مثل دوست خودم)
پس کتاب به تنهایی نمیتونه ملاک باشه
چیز مهمی هست اما کافی نیست
واسه جبر و احتمال لازم هست کتاب بخریم؟
کتاب کلاس گسسته رمزینه کافیه؟
خوشخوان برای مثلثات کتاب جداگانه دار؟
دوستاني كه تبه ي زير 10000,اوردن لطفا يك كتاب ديفرانسيل خوب معرفي كنيد:20:
کد:
http://majidzadeh.com/load.php?id=analytic%20geometry%20and%20linear%20a lgebra.pdf
لینک دانلود کتاب هندسه تحلیلی و جبر خطی نوشته آقای گرجانی:
567 صفحه حجم 5.88mb فرمت pdf
مثل اینکه برای چاپ انتشارات خوبی گیر نیاورده و گذاشته تو سایتش .
کتاب بسیار کامل است . .
کد:http://majidzadeh.com/load.php?id=analytic%20geometry%20and%20linear%20algebra.pdf
قابلی نداشت . . .
بستگی به خودت داره که چه قدر یاد داشته باشی ولی اگه بخوای بخری کتاب مبتکران خوبه...نقل قول:
واسه جبر و احتمال لازم هست کتاب بخریم؟
اگه بتونی تستای خوشخوان رو هم بزنی عالیهنقل قول:
کتاب کلاس گسسته رمزینه کافیه؟
فکر نکنم ولی توی جلد 2 کتاب دیفرانسیلش مثلثات رو داره..نقل قول:
خوشخوان برای مثلثات کتاب جداگانه دار؟
تشکر + این کتاب قبلا معرفی شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این چیزی که شما میگی جنبه ی نسبی داره من در مورد خودم و با اطلاعات خودم گفتمنقل قول:
کمکم کنید یه کتاب اموزشی توپ برای جبر و احتمال و یه تست برای حسابان معرفی کنید
جبر و احتمال مبتکران ویرایش جدید نوشته فرهاد ابوالقاسمی
حسابانم که زیاده:
آبی کانون
10 استاد : مباحث ریاضی 2 رو هم داره و خوبه
رمزینه : خیلی خوبه ولی حد و مشتق رو نداره که باید از پیش بخونی
خوشخوان حسین شفیع زاده 2 جلده که کل مباحث ریاضی پایه و دیف + آمار رو داره خیلی هم خوبه ولی یکمم سخته
کتاب های کلاس وتست دیفرانسیل رمزینه چند جلده لطفا یکی یکی معرفی کنید
آیا کتاب تست رمزینه درسنامه خوب داره ؟
كتاب آموزش ژنتيك خانه زيست شناسي چطوره؟
اسم جلد سوم همون ریاضی پایه است ؟نقل قول:
در ضمن از کجا فهمیدی من هوافضا رو دوست دارم :21:
ميگم اين عربي گاج سبز اول و دوم وسوم جدائه؟اگه جدائه فقط سومو ميگيرم!
سلام دوستان. من عربيم ضعيفه. سه تا كتاب در مورد عربي گرفتم : 1-عربي به زبان ساده (اياد فيلي) 2- تجزيه و تركيب عربي (اياد فيلي) 3- آبي كانون ( خاكباز ) . به نظر شما اگه يادگيرنده ي خوبي باشم اين كتابا براي بالاي 80 زدن تو كنكور سراسري كافين ؟؟؟
--------------------------
براي اينكه سوالات تكواژ و واج و واژه و تركيب وصفي و ... رو كامل مسلط بشم چه كتابايي رو بايد بخونم ؟؟
دوم و سوم جداست (هرکدوم یه کتابه) ولی من برای سال اول عربی ندیدم ولی اول کتاب گاج سال دوم یه چکیده اول رو گذاشته بنظرم همون کافیه چون عربی سال اول به اون صورت چیزی ندارهنقل قول:
کتاب خوب برای دین و زنگی کدومه . گاج یا انتشارات سبز ؟
کتاب آموزشی خوب برای جبر احتمال مثل رمزینه که برای دیفرانسیل خوب توضیح داده هست ؟
من به سایت پدرام بوک رفتنم اونجا فقط رو جلدش یه شاخه درخت بود و چند تا گنجشک که لونه کرده بودند. عکس هندونه نیود . نوشته بود ویرایش دوم نویسنه اش هم جواد ترکمن بود . این کتاب جدیده یا یکی دیگه هست:46::13:نقل قول:
احتمالا کتاب اندیشهسازان سابق منظورشون بوده که الان مبتکران داره چاپ میکنه.نقل قول:
اصلا لازم هست برای جب ر و احتمال کتاب بخریم؟
کتاب مبتکران خوبِ؟
قیمتش زیادِ؟
این قدیمیس جدیده نویسندش فرهاد ابولقاسمیه...نقل قول:
من به سایت پدرام بوک رفتنم اونجا فقط رو جلدش یه شاخه درخت بود و چند تا گنجشک که لونه کرده بودند. عکس هندونه نیود . نوشته بود ویرایش دوم نویسنه اش هم جواد ترکمن بود . این کتاب جدیده یا یکی دیگه هست
آرهنقل قول:
اصلا لازم هست برای جب ر و احتمال کتاب بخریم؟
کتاب مبتکران خوبِ؟
قیمتش زیادِ؟
خوبه
قیمتش 5000 تومن
دوستان لطف كنيد به سوال صفحه قبل من جواب بديد. منتظرم.مرسي.
کتاب تست شیمی 3 مبتکران مال سال 88 اومده بازار یا نه ؟ چون من کتاب سال 88 رو پیدا نکردم و مجبور شدم 87 رو بگیرم میخواستم ببینم کتاب سال 88 نسبت به 87 تغییر زیادی کرده یا نه ! ( اخه اخر کتاب 87 تست های کنکور 86 بود !! چون من شیمی2 سال 88 رو گرفتم یه سری تغییراتش خوب بود )
تست های ازاد و سراسری سال های 4-83 به این ور رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
این کتاب جبر و احتمال فرهاد ابوالقاسمی و عطاءالله صادقی ویرایش جدید که روش عکس هندونه هست با چاقو اصلا نه در اینترنت پیذا میشه و نه در خود سایت فروشگاه .
حال از کجا بگیرم:13:
کتاب فروشیا بعضیاشون دارن پدرام بوک هم من یه زمانی دیدم داشت...نقل قول:
تست های ازاد و سراسری سال های 4-83 به این ور رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
من هرچی سایت رو گشتم حتی سایت مبتکران رو هم گشتم اما کتاب جبر و احتمال آقای فرهاد ابولقاسمی رو نتونستم پیدا کنم . حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟