سلام
کسی بند به این گوشی وصل کرده ؟ محکمه ؟
Printable View
سلام
کسی بند به این گوشی وصل کرده ؟ محکمه ؟
بند دستی ؟نقل قول:
آره خیلی
مشکل انگیج برطرف شد؟
fm ترانسمیترم مشکل داره چکار کنم؟
سلام دوستان من تصمیم گرفتم می خوام یه گوشی ان78 بندازم زیرم دستم این چند تا سوال رو هم جواب بدین ثواب می کنین!
1. من شنیده بودم این گوشی مشکل نرم افزاری داره آیا درسته با آپدیت کردن مشکلش حل میشه؟
2. بعضی ها هم می گن وسط فیلمبرداری صدای خش خش میاد آیا حقیقت داره؟
3. در حال پخش فایل های mp3 ریست نمی کنه یا مشکلی پیش نمیاد؟
4. راستی gps پول هم می خواد؟داخل ایران خوب کار میکنه؟
5. یه چیز جالب راجع به فیلمبرداری n78شنیدم اونم اینکه اگه به ورژن 30 اپدیت شه فیلمبرداریش vga و 30 فریم بر ثانیه میشه؟
6. تا همین چند روز دیگه می خرم مشکلی داره بگین؟
راستی اونایی که ان78 دارن یه چند تا عکس بگیرن قرار بدن ببینم چه طوریه? عکساشو از اینجاها بگیرین تاریکی مطلق,ماکرو,عکس فوکس کرده و از گل در روز و شب حالا اگر یکی دوتا رو نشود بگیرین اشکال نداره!
از همتون ممنون می شم راهنمایم کنید!
1 اصلا مشکلی نداره که با آپدیت بخواد حل بشه فقط اون ورژن های قدیمیش بعضی وقتا هنگ میکرد که با آپدیت درست شدهنقل قول:
2 من که ندیدم
3 اصلا فقط یه کم سرعت گوشی موقع پخش آهنگ پایین میاد
4 نه رایگانه با ماهواره کار میکنه - آره خوب کار میکنه
5 نه درست نیست
6 مشکل خاصی نداره به نظرم فقط به دلیلی قابی که داره امکان داره بعضی وقتا جای دو کلید موقع زدن اشتباه بشه
اینم یه عکس
البته اتاق تاریک بوده اگه نه خیلی بهتر میشد
کد:http://-----.com/images/p2ve86y34qf5bgczwj.jpg
ممنونم ولی عکس های بیشتری ندارید اگه ندارید لینک شو معرفی نمی کنید؟
چه مشکلی ...؟نقل قول:
مشکل انگیج برطرف شد؟
فول نشدن بازی ها ... خیر هنوز راهی براش نیست
سلام به همه من 2 تا سوال دارم بازی ان گیج چیه و چه کارست برای چی انقدر بهش توجه می کنین
بعد این برنامه ها رو (هر برنامه ای) باید به صورت جار داخل موبایل ریخت.بعد کار میکنه راستی همین 2-3 روز دیگه این گوشی رو می خوام بخرم.:10:
جواب ما رو هم بدین بد نیست!!نقل قول:
بازی های انگیج رو نوکیا رو سری ان قرا داده بازی های بسیار جالب و با کیفیت هستند اما n78 بدرد بازی نمیخوره
چطوری میشه قسمت موزیک پلیر گوشی رو مثل تصویر زیر کرد؟
کد:http://attimg.dospy.com/img/day_090509/20090509_613bcbd029bb2f9cd0eds8K36R0kMQrh.jpg
یعنی این becnhmark هم بی خوده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی گه گفتی یعنی چی؟becnhmark؟نقل قول:
این فکر کنم تم باشه!!:18::46::31:نقل قول:
یعنی این گوشی اصلا به درد این بازی ها نمی خوره؟نقل قول:
به خاطر كليد هاشه...وگرنه بازي ها روش نصب ميشه...نقل قول:
:11::11::11:نقل قول:
درسته من این تمو نصب کردمنقل قول:
ولی قسمت موزیک پلیرش اینطور نمی شه
خوب دوستان ما هم این گوشی رو از معتبر ترین فروشنده گوشی اینجا که هم تو شبکه استانی تبلیغش رو میکنه و هم نمایندگی samsung و LG رو داره و امکان نداره
گوشی از برند هایی مثل htc بخواید و نداشته باشه و خودم 8 ماه قبل و دوستام هم 6 ماه قبل سر جمع 6 تا گوشی ازش خریدم , گرفتیم
از همون بدو ورود گوشی رو که اورد در حدود 15 دقیقه همه جای گوشی رو مو به مو نشون داد بالا و پایین و وسایل داخل جعبه و گفت Hands free و headphone هاش رو تست کنید که کردیم
سیم کارت گذاشت داد دستمون یک 10 دقیه ای کار کردیم
زنگ زدیم
اهنگ پخش کردیم
عکس گرفتیم
کد های پشت رو با داخل گوشی و روی جعبه تست کردیم یکی بود و همچنین با این سایت IMEI numbers
و خیالم از اصل بودن گوشی کامل شد و داخل memory card هم اون 200 مگ maps های مربوط به gps و این ها بود
در کل عالی بود تا این که اوردیم خونه و همه چیز گذشت
تا شبش که ساعت 1 شب با تاریک شدن مطلق اتاق تازه متوجه چیزی شدیم که تا قبل از اون نیمشد متوجه شد :31:
اونم این که led مربوط به زیر دکمه end یعنی همون قرمز رنگه سمت راست کار نمیکرد و روشنش نمیکرد
دکمه کار میکرد
خلاصه صبح رفتیم دادیم و 1 ساعت بعد یکی دیگه اک اورد و دوباره همون تست ها این بار با دقت بیشتر
( شاید در ساعت بالای 10 تا گوشی میفروخت از بس شلوغ بود )
این بار یکی گرفتیم که در پشتش سبز کم رنگه مثل اونی که یکی از دوستان عکسش رو گذاشته بود
و این یکی خیلی سریع تر از اون هست و همه چیز هم با هم مچ بود
فقط Firmware اون 22.02 iکه تاریخش ماله 13.04.09 بود
حالا باید up کنیمش به 30 :31:
اینم از تجربیات ما
گوشی فوق العاده ای هست
مبارک باشه
حتما آپش کن و گرنه ممکنه نظرت راجع به گوشی عوض شه
نقل قول:
یعنی این گوشی اصلا به درد این بازی ها نمی خوره؟
چند تا مشکل اساسی دارهنقل قول:
به خاطر كليد هاشه...وگرنه بازي ها روش نصب ميشه...
1.بازی ها فول اجرا نمیشن
2.کلیداش مسخره اند برای بازی
3.lcd اشکوچیکه
کسی لینک اپدیت 30 شو نداره بصورت افلاین دانلود کنم؟
والا همین الان بدون update که فوق العاده داره کار میکه از ساعت 4 عصر تا الان که 3 صبحه مشغول کالبد شکافی و اکتشاف بودیم :31:نقل قول:
اون نسخه 30 رو تو hard دارم اما ظاهرا دردسر داره up کردن offline که باید با phoneix باشه و این مسایل
شاید دادم بیرون که 10 تومان میگیرن
با جی پی آر اس یا وایرلس هم میتونی آپدیت کنی از طریق کد چهار صفر در گوشی
-----------
نسخه 20 و 22 گاهی وقتا هنگایی می کنه که فقط با در آوردن باطری رفع میشه!
البته adsl سرعت 62 kb یا همون echo 512 دارمنقل قول:
راستی بعد از 22 بالافاصله 30 اومده ؟
یا بینشون هم بوده ؟
مزیت های این 30 چیه ؟
فکر کنم بعد 22 همین 30 باشه
یه اسکرین سیور مدیا پلیر و رفع شدن 80 درصدی باگ های نسخه قبل
من تا همینقدر متوجه شدم
سرعت اینترنت هم مهم نیست فقط وایرلس باشه
اگر از طریق خود گوشی آپ کنید حداقل 5-6 مگ میگیره
ولی برای آپدیت بوسیله کامپیوتر نزدیک 100-120 هست
ورژن گوشی من 12.14 هست.
به نظرتون میارزه ببرمش ورژن 30.
اینترنت وایرلس و همه ی امکاناتم تو خونه ردیفه!! ولی خیلی میترسم از آپ کردن نسخه ی گوشیم!!!
لطفن چند تفر بگن ارزش داره یا نه؟
100 درصد ارزش داره
اگه با خود گوشی آپدیت کنی خیلی مطمئنه
دوستان تاپیکی چیزی هست برای هک این گوشی ؟
امروز یکی از اشناها با یک FLASH پر از بازی های ngage .و نرم افزار و hellox و.... اومد
شماره سریال گوشی رو گرفت گفت باید درخواست بده تو تاپیکش که یک چیزی به اسم cer key ( اگه درست گفته باشم ) رو بدن که با اون sign کنه
کسی نمیدونه از کجا میشه سریع این key رو گیر اورد ؟
شما باید تو این تایپک سریال گوشیت رو بدی تا برات Cer & Key آماده کنیــــم ...نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
سلام
من ميخوام با خود گوشي آپديت كنم ولي نمي دونم چرا مي گه اپديت جديد وجود نداره با اينكه ورژن گوشي 21هست. اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
شما پروداکت کد گوشیت رو تو لینک زیر چک کن :
لطفا از این به بعد مسائل مربوط به آپدیت رو و تاپیک خودش مطرح کنیدکد:http://mea.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_766173
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا :
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
از ورژن 12 با وایرلس آپدیت کردم...فقط ورژن 20 رو به عنوان آپدیت موجود بهم میداد. گفتم حتما باید اول به 20 آپ بشه بعد 30 رو بهم میده!
ولی بعد از آپدیت دیگه بهم ورژن جدید نمیده برای آپدیت!!
قضیه چیه؟ من به هوای 30 زدم رو آپدیت وگرنه همون ورژن 12 رو میچسبیدم و ولش نمیکردم!!
آقای hlbrain این تایپیک آپدیتی که شما نوشتین که اصلا اونایی که با وایرلس گوشی آپ میکنن رو به حساب نیاورده!
تازه همه هم آفلاینن توش!!
از ورژن 12 با وایرلس آپدیت کردم...فقط ورژن 20 رو به عنوان آپدیت موجود بهم میداد. گفتم حتما باید اول به 20 آپ بشه بعد 30 رو بهم میده!
ولی بعد از آپدیت دیگه بهم ورژن جدید نمیده برای آپدیت!!
قضیه چیه؟ من به هوای 30 زدم رو آپدیت وگرنه همون ورژن 12 رو میچسبیدم و ولش نمیکردم!!
مشکلی نیست اگه برگردونی ریسکش خیلی زیاده !!!
تو همون تاپیک پروداکت کد گوشیت رو عوض کن و به 30 آپدیت کن
میگن این وزن30 رو اگه اپ دیت کنی اف ام ترانسمیتر حذف میشه درسته؟
دوستان n78 دار خواهشا کمک کنید :
من یه مدته می خواهم یه موبایل نوکیا بگیرم از این n78 خوشم اومده اما از اونجا که من مترجمی زبان می خونم و کارم با دیکشنری موبایل خیلی زیاده می خواستم بدونم دوستان با شکل کلیدهای این گوشی مشکل ندارن ؟ یعنی میشه سریع و بدون دردسر باهاش تکست کرد؟
در مورد سرعت کار بین منو هاش هم لطفا بگید . خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدید .
نه حذف نميشه تا اونجا كه من ميدونم.
اگه بشه كه خيلي زد حاله.!!!!!!!!!!!!!!!!
نه عزيز جان مگه نوكيا ديوانه شده ؟؟نقل قول:
واسه يه سري پرداكت ها مثل پرداكت هاي انگلستان كه اونجا ترنسميتر
غير قانونيه فقط قابل استفاده
نه واسه باقي كشورها
کدم اینه:0548522
حالا حذف میشه یا نه؟
وزن گوشیم الان 11 است حالا خوبه اپدیتش کنم بهتر میشه؟