علیک سلامنقل قول:
سلام:
من ميخوام يك جي 900 بگيرم ولي اينجوري كه شما از مشكلاتش ميگيد كم كم دارم پشيمون ميشم.
يزرگ ترين مشكل فارسي هست كه مثل اينكه با كيبرد نميشه فارسي نوشت و فقط با صفحه لمسي ميشه ، درسته؟
اگه اينتور باشه و اگه يك روزي صفحه لمسيش از كار بيفته ديگه به هيچ عنوان نيمشه فارسي نوشت درسته؟
و يك سوال ديگه گوشي هاي ديگه سوني اريكسون كه در حد همين جي 900 باشه(قيمت وكارايي) و مشكالات اين گوشي رو هم نداشته باشه هست؟
ممنون ميشم مارم از سر در گمي در بياريد آخه بعد از خريد تا 2 سال نميتونم عوض كنم (امان از بي پولي)
باتشكر
این گوشی مشکلات زیادی داره ولی خب خیلی از گوشی های دیگه از این داغون ترن...بعدشم اون چیزی رو که من یکی گرفتم تازه اولاش بود که گرفتم و نصف مشکلاتش مال همین بود....این گوشی فقط بدیش اینه که زیرش خاک میره...خب خیلی از گوشی های دیگه هم زیرش خاک میره...همین پی 1 به دلیل صاف نبودن صفحش خاک زیرش نمیره...این مزیتشه ولی بدیشم که اینه که نمیشه با انگشت مثل جی 900 باهاش کار کرد
صداشم که از این فسقلی اصن نباید بیشتر از این انتظار داشت....من برادرم پی 1 خودشو هک صدا کرد و الان فقط یه زره صداش از مال من بیشتره.....
یکی از دلایل پشیمونی من برای خرید این گوشی این بود که من 450 تومن خریدم و الان دارم از این حرص میخورم که باید یه سال یا دو سال دیگه نگهش دارم....واقعا 450 تومن نمی ارزید ولی دیگه از حق نگذریم 250 تومن می ارزه....
اگر خواستی بخری به دقت نگاش کن...روی لنز دوربینشم حسابی نگاه کن که خشی چیزی نداشته باشه
چون من خودم اولاش هرچی عکس مینداختم یه جوری بود و بعد از یه چند ماهی فهمیدم که محافظ لنزش خش داشته
در مورد هنگ کردنشم بگک که من مشکلی نمیبینم توش...خب گوشی های دیگه هم هنگ میکنن....
دیگه چی بگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها...در مرود محکمیشم بهتون اطمینان میدم که محکمه...گول قیافه ی ضعیفشو نخورین...واسه خودش یه غوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش دست و خوشکلم هست....
دیگه چی میخواین انصافا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این دلایل رو دارم که اگه دوباره بر میگشتم به قبل نخرمش:
1.من طرفدار این گوش های گنده هستم...این یه جورایی کوچیکه
2.من انتظار دوربین 5 رو ازش داشتم ولی انتظارمو براورده نکرد
والا هر چی گشتم دلیل دیگه ایی پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...حالا هم اگه شما انتظار دارین که مثه آینه واستون عکس بگیره یا بی خیال انتظارتون بشید یا بی خیال این گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه این گوشی رو جوری ساختن که همه ی امکانات رو با هم داره ولی همه رو در حد متوسط داره
من خودم دنبال یه گوشی با دوربین خوب بودم برای همین زیاد ازش راضی نیسم
حالا اگه شما دوربین زیاد براتون مهم نیست دیگه فکر نکنم مشکلی باشه
اینا راهنمایی ایی بود که من میتونستم بکنم