سلام.
دوستان سینما 4 و سینما ماورا رو چه روزهایی و در چه ساعتی نشون میده و تکرارشون کیه؟
این هفته چی داره؟
سلام.
دوستان سینما 4 و سینما ماورا رو چه روزهایی و در چه ساعتی نشون میده و تکرارشون کیه؟
این هفته چی داره؟
سلامنقل قول:
زمان پخش برنامه ها در پست اول موجوده
[html]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=177183&postcount=1[/html]
برنامه سینما 4 این هفته رو هم سعید جان تو صفحه های قبل معرفی کرده بودن:
[html]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2360727&postcount=1788[/html]
سینما ماوراء هم هروقت معلوم بشه میزارن تو تاپیک
آره ... یه آهنگ آشنایی داشت ... حالا این ویلیام که گفتی فیلمه یا آهنگساز ... اندی رو میگی ؟ :20::31:نقل قول:
ولی خدایی کپ آهنگ فهرست شیندلر بودا ! من که فک کنم برادرامون توی
صدا سیما ، این بار اون آهنگ رو برامون انتخاب کردن ! دستشون درد نکنه !
یا حق
:40:
آقا موسیقی متن این فیلم همسرایان رو میشه کسی بذاره، همونی که تو سری قبلی سینما ماوراء هم یه بخشهاییش رو وسط نقد فیلم میذاشت.( همون آهنگی که با ویولن زده میشه)
برادر این اون ویلیامز نیست. این ویلیامز دیگریست :31:نقل قول:
اون آهنگ فهرست شیندلر هم فکر کنم همینه. البته شاید هم یک آهنگ دیگه از آلبینونی باشه که من با اون همیشه اشتباه میگیرم :21:
به قول شما البته احتمالش هست اینا خودشون آهنگ رو گذاشته باشن.
مثلا فیلم تاتسی رو از صد فیلم گذاشته بود ، آهنگ یانی روش میکس کرده بود !!! :18: بعضی مواقع فکر میکنم این بروبچس صدا سیما از مغز محروم هستن بنده های خدا:27:
فيلم پنج شنبه شب شبكه اول، هم سرايان عجب فيلم قشنگي بود.
موسيقي زيبايي هم داشت.
فیلم دیشب قشنگ بود .
من مدتهاست که اینجا پست نذاشتم . یه خسته نباشید به همه دوستان می گم . کارتون عالیه .
شک نکنین استاد . بارها ثابت کردن .:31:نقل قول:
فیلم داستان سر راست هم باحال بود! :31:
واقعا یه کار متفاوت از دیوید لینچ بودا...
این دفعه دیگه مخم هنگ نکرد! :46: بیخود نیست اسمشو گذاشته داستان سر راست! :8:
خیلی متشکر.:40:منم می خام بزنم تو خط دیدن فیلم.اونم فقط با کانال 4 :8:نقل قول:
سینما اقتباس این هفته :
گودال مار " The Snake Pit "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Anatole Litvak
بابازی
Olivia de Havilland ، Mark Stevens
محصول 1948 " امریکا "
مدت زمان : 108 دقیقه
IMDB Rating: 7.8/10
خلاصه ی فیلم :
زن جوانی به نام ویرجینا به بیماری روانی دچار میشود او 12ماه می هر سال آشفتگی روانی اش تشدید میشود رابرت همسر ویرجینیا از گذشته اوخبر ندارد و به دکتر اجازه می دهد برای درمانش از طریق شوک الکتریکی به گذشته ویرجینیا وارد شوند د رجریان درمان دکتر درمی یابد علت بیماری زن احساس گناه او به خاطر مرگ نامزد سابقش است که در همان تاریخ اتفاق افتاده ،درمان ادامه می یابد و دکتر رفته رفته پی به مسائل دیگری در گذشته ویرجینیا می برداما....
فیلم گودال مار را دیدم... محصول 1948
فیلم جالبی بود...پرداختی به علم روان کاوی و بیماری روانی
تحلیل بعدش هم جالب بود...
فردا تکرارش را ساعت 15:40 نشان می دهد...
ممنون آقا. خوب شد گفتی ، من نتونستم تا آخرش ببینم ، میخواستم ببینم تکرارش کی هست که شما گفتی.نقل قول:
بازیگر زن این فیلم چه قدر فوق العاده بازی میکرد. من فککم افتاده بود. میمیکش فقط خوراک یه همچین نقشی بود. چه قدر راحت تغییر پیدا میکرد و خشم و شادی رو میتونست به راحتی به بیننده القا کنه. فیلم خوبی بود منم میگم ، اما تا آخرش ندیدم :21:
:40:دوستان بعد از کلی تلاش موسیقی متن فیلم همسرایان رو
پیدا کردم ولی اون پسره توش نمی خونه جمعی میخونن
ولی باز قشنگه
تو این صفحه هست ولی فقط می تونید گوش کنید دانلود نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
اسم لاتینش هم هست
the chorus les choristes
لذت ببرید
(صدای پسره چیز دیگه بود ولی)
مرسی .منم با توجه به اینکه گفتی خوبه دیدمنقل قول:
فیلم در مجموع بدک نبود به خصوص اینکه به نظرم کلی هم چیز یاد آدم می داد و صحنه ای که از بالا در فیلم اون دارالمجانین رو گرفته که شبیه یه گودال هست هم خیلی تاثیرگذار بود اما به نظرم از لحاظ سبک بصری فیلم حرف زیادی برای گفتن نداشت و به اصطلاح فیلم بیشتر فیلم فیلمنامه نویس بود وگرنه تو اجرا نکته خارق العاده ای وجود نداشت .
============
راستی سعید جان دیدم امروز شبکه یک زیرنویس کرد این هفته شاهکار اورسن ولز "نشانی از شر " پخش خواهد شد . اطلاعاتش حتما بذار داداش . مثل همیشه ممنونتم . ابن فیلم یک پلان سکانس مشهور داره که نباید از دستش بدید . یک شاهکار بی مانند از استاد اورسن ولز
سلام بر مهرداد گرامی...دوست عزیز و استاد اعظمنقل قول:
بی نهایت سپاسگزارم از نظر منتقدانه و به جای شما... البته من با این سواد اندک خوشم آمد... و البته فیلم باید ایراداتی هم داشته باشد که در دید موشکافانه ی شما می توان دید که از بیانش سپاسگزارم
برقرار باشید
رو چشمم مهرداد جان ... هنوز که توی هیچ کدوم از پایگاه های به اصطلاح " اطلاع رسانی " خبری از پخشش نیومده ... :5::20:نقل قول:
راستی سعید جان دیدم امروز شبکه یک زیرنویس کرد این هفته شاهکار اورسن ولز "نشانی از شر " پخش خواهد شد . اطلاعاتش حتما بذار داداش . مثل همیشه ممنونتم . ابن فیلم یک پلان سکانس مشهور داره که نباید از دستش بدید . یک شاهکار بی مانند از استاد اورسن ولز
سینما یک این هفته :
نشانی از شر " Touch of Evil "
کارگردان
Orson Welles
با بازی
Charlton Heston ، Janet Leigh ، Orson Welles
محصول 1958 " امریکا "
IMDB Rating: 8.4/10
خلاصه ی فیلم :
ایک وارگاس بازرس ویژه مواد مخدر دولت مکزیک همراه همسرش سوزان به شهری در مرز آمریکا و مکزیک میآید. همزمان با ورود این دو، بر اثر انفجار خودرو مردی کشته میشود...
سینما چهار این هفته :تکخال در حفره " Ace in the Hole"[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Billy Wilder
بابازی
Kirk Douglas ، Jan Sterling ، Robert Arthur
محصول 1951 " امریکا "
IMDB Rating: 8.4 /10
خلاصه ی فیلم :
خبرنگاری به نام چاک در آلبیوکرکی نیومکزیکو کار میکند و در انتظار فرصتی است تا موفقیت گذشته خود را بازیابد. مردی در غاری گرفتار میآید و چاک متوجه میشود فرصت به آمده است.
این touch of evil از بهترین نوآر هایی ست که تابحال دیده ام
از دستش ندین
نقل قول:
سعید جان ریتینگ این فیلم تو Imdb عدد 8.4 است . من هیچ وقت این ریتینگ رو چک نمیکنم چون به ریتینگ Imdb اعتقادی ندارم اما وقتی دیدم فیلم به این خوبی اینقدر امتیازش کم بوده مشکوک شدم و تو کار شما فضولی کردم و البته انگار شک ام درست بوده چون یه اشتباهی رخ داده.بازم شرمنده
اینم لینک فیلم
کد:http://www.imdb.com/title/tt0043338
چشم مایی اقا مهرداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدی چی شد ؟ اصلا فیلم رو اشتباهی معرفی کردم چون هر دو سال ساختشون 1951 هست و بازیگرشون کرک ، این اشتباه رخ داد ... ایشاالله دیگه پیش نمیاد . پستم رو هم کلا ویرایش کردم .نقل قول:
سعید جان ریتینگ این فیلم تو Imdb عدد 8.4 است . من هیچ وقت این ریتینگ رو چک نمیکنم چون به ریتینگ Imdb اعتقادی ندارم اما وقتی دیدم فیلم به این خوبی اینقدر امتیازش کم بوده مشکوک شدم و تو کار شما فضولی کردم و البته انگار شک ام درست بوده چون یه اشتباهی رخ داده.بازم شرمنده
از شوما هم بسیار ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"سینما و ماوراء" تابستان با فیلمهای جدیدتر بازمیگردد ...
مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار از پخش هفتگی برنامه "سینما و اقتباس" در روزهای یکشنبه و ادامه پخش برنامه "سینما و ماوراء" در تابستان آینده با فیلمهایی جدیدتر خبر داد.
رحمان سیفیآزاد درباره دلیل قطع پخش برنامه سینما و ماوراء که یک هفته در میان با برنامه سینما و اقتباس از شبکه چهار پخش میشد به خبرنگار مهر گفت: تعطیلی این برنامه موقتی است و فصل تابستان با فیلمهای جدیدتر روی آنتن میرود. در حال حاضر ضرورت ایجاد فرهنگ تولید آثار اقتباسی برای هنرمندان بیشتر احساس و برنامه سینما و اقتباس به همین دلیل هفتگی پخش میشود.
وی در ادامه افزود: گروه فرهنگ و هنر شبکه چهار اعلام آمادگی کرده تا آثار اقتباسی بسازد. البته اولویت ادبیات داستانی ایران و بعد جهان است. در واقع این مسئله در دستور کار گروه قرار گرفته و اگر رابطه دوسویه ادبیات با سینما و تلویزیون شکل بگیرد، فرهنگ کتابخوانی تقویت میشود و مخاطبان علاقمند به خواندن کتابهایی میشوند که آثار اقتباسی از آنها ساخته شده است.
مدیر گروه ادب و هنر شبکه چهار خاطرنشان ساخت: این نگاه در دنیا نهادینه شده و با نگاهی به تولیدات هالیوود متوجه تولید بسیار زیاد آثار اقتباسی میشویم. فیلم "فراموشی" از تولیدات شبکه چهار سیما هم اقتباس از یک رمان بود. امیدوارم فیلمنامههای خوبی به دست ما برسد تا آثار اقتباسی خوبی از روی آنها بسازیم.
سیفی آزاد در پایان از پخش تئاترهای تلویزیونی خارجی در آینده نزدیک خبر داد که شبکه چهار اخیرا خریداری کرده است.
سلامنقل قول:
منتقل شد
سلامنقل قول:
اسم زیرمجموعه که معلوم است،تاپیک هم که در مورده برنامه تلویزیون است...
فکر نمی کنم کسی توی زیرشاخه انیمیشن دنبالش بگرده
سلامنقل قول:
چون برنامه تلویزیونی است و باید در زیرشاخه مربوطه باشه...
ایضا دو جواب قبلینقل قول:
سلامنقل قول:
ای بابا ، شما چرا مژگان جان
وقتی یه زیر مجموعه به گندگی دانلود فیلم داریم بعد میان تو صفحه اصلی درخواست فیلم میدن یا لینک دانلود میزارن
وقتی تو عنوان تاپیک زیرنویس فیلم نوشتید درخواست ممنوع اما هی درخواست میدن
وقتی ......
دیگه نمیشه اینقدر تو این قسمت بندی ها تاکید کرد
تازه واردها یه طرف ، قدیمی ها هم یه طرف
خیلی ها ممکنه در وحله اول حواسشون نباشه به زیرمجموعه جدید
مثل خودم و shadli_m7 که در نگاه اول فکر کرده بودن تاپیک پاک شده
در هر صورت نظر بود ، چرا عصبانی میشید؟
آقا چه خیالیه؟ خوبه دیگه ! ماله تلویزیون هست ،باید هم تو زیرشاخش باشه ! البته من نمیدونستم تا پریروز که اصلا یه همچین زیرشاخه ای موجود هست !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان برادر ، شما اینجا حق آب و گل داری ، بیا معرفی کن فیلم امشب سینما اقتباس رو که آخر سینما ادبیاته !!!
سینما اقتباس
قصر - The Castle
کارگردان: Michael Haneke
فیلنامه Michael Haneke براساس رمانی از فرانتس کافکا
بازیگران: Ulrich Mühe , Susanne Lothar
محصول مشترک آلمان و اتریش - 123 دقیقه (خدا میدونه چقدرشو پخش می کنن)
خلاصه داستان: مهندسی به نام K شبی به دهکده ای می رسد که یک کنت بر آن حاکم است . کنت شخصیتی مرموز و افسانه ای دارد که در قصر زندگی می کند. K میخواهد برای همیشه در املاک کنت مستقر شود اما مسائل زیادی برای او پیش می آید که...
کد:http://www.imdb.com/title/tt0120075/
شبكه يك سيما عصر روز جمعه 27 ارديبشهت ساعت 16 فيلم سينمايي « يارش» را پخش ميكند.
فيلمهاي سينمايي «لباس آبي»، «يارش»، «من بتي نستم»، «هورتون»، «مردنامرئي»، «شمال حقيقي»، «كشاورز فضانورد» و «تعطيلات از دست رفته» عنوان فيلمهاي سينمايي آخر هفته در شبكههاي مختلف تلويزيون است.
به گزارش روابط عمومي سيما، شرح فيلمهاي سينمايي آخر هفته در تلويزيون به شرح زير است:
*«لباس آبي»
فيلم سينمايي «لباس آبي» پنجشنبه ساعت 22 در قالب برنامه سينما يك از شبكه اول سيما پخش ميشود.
اين فيلم را كارل فرانكلين با بازي جنيفر بيلزودن زل واشنگتن ساخته است و در خلاصه داستان آن آمده است: يك كارگاه خصوصي به نام ايزي توسط مردي به نام آلبرايت مامور ميشود تا دختري به نام دفنه را كه نامزد مردي به نام تاد كه وي يك سياستمدار است و قصد شركت در انتخابات آينده جهت شهردار شدن را دارد، پيدا كند.
*«يارش»
شبكه يك سيما عصر روز جمعه 27 ارديبشهت ساعت 16 فيلم سينمايي « يارش» را پخش ميكند.
محمد هادي نامور در اين فيلم بخشي از دغدغههاي زندگي مردمان تركمن ايران را به تصوير ميكشد. در خلاصه داستان اين فيلم ميبينيم:ارز، پيرمردي اميدوار و پرتلاش است كه به لحاظ مالي در تنگناست. وي كره اسبي به نام مل قوش را تربيت و بزرگ كرده است و در تلاش است آن را براي شركت در مسابقه آماده كند. در حالي كه پسرش با اين كار مخالف است و تمايل به فروش اسب و خريد موتور سيكلت جهت كار در بندر را دارد.پدر كه يك پايش بر اثر سقوط از اسب آسيب ديده به خاطر اين تصميم پسرش آزرده ميشود.او پس از موفقيت در يك مسابقه محلي بيشتر تشويق ميشود تا در مسابقه بزرگ شركت كند اما...
احمد فتحي تهيهكنندگي فيلم سينمايي« يارش» را كه از توليدات صدا و سيماي مركز گلستان را بر عهده دارد و بازيگراني چون جمال اجلالي، عنايت الله بخشي، مهتاج نجومي و عارف لرستاني در آن بازي كردهاند.
*«من بتي نيستم»
فيلم سينمايي «من بتي نيستم» به كارگرداني جين پيره امريس و با بازي الباژاياكراژدي بلوژي و استفان فريس پنجشنبه ساعت 23:30 از شبكه دو سيما پخش ميشود.
در خلاصه داستان اين فيلم آمده: بتي دختر 10 ساله گوشهگير، آرام و خيالپردازي است كه به هراه پدر و مادر و تنها خواهرش در خانهاي ويلايي نزديك به يك آسايشگاه بيماران رواني زندگي ميكند. مديريت آسايشگاه برعهده پدر بتي است. والدين او درباره شغل پدر بتي با هم اختلاف نظر دارند و كشمكش آنها انزوا و تنهايي بتي را دو چندان ميكند. انيس، خواهر بزرگتر و بهترين دوست بتي براي ادامه تحصيل راهي مدرسه شبانهروزي ميشود و بتي بيش از پيش احساس تنهايي ميكند. تنهايي بتي او را نسبت به محيط و افراد دور و برش حساستر ميكند در همين حين...
فيلم سينمايي « من بتي نيستم» به تهيهكنندگي فابين ونيز محصول سال 2006 فرانسه است.
*«هورتون»
شبكه دو سيما عصر جمعه 27 ارديبهشت فيلم سينمايي« هورتون» را در ساعت 17:30 پخش ميكند.
در خلاصه داستان اين فيلم به تهيهكنندگي باب گوردون آمده است: هورتون فيل مهربان و بازيگوشي است كه روزي در جنگل متوجه صداي غريبي ميشود كه از او طلب كمك ميكند. هورتون درمييابد صدا از طرف موجودات ميكروسكوپي است كه روي يك گرده كوچك زندگي ميكنند. بر روي گرده مزبور شهر كوچكي به نام جون تپه است كه اين موجودات ذرهبيني در آن زندگي ميكنند. هورتون با دريافتن اين مطلب با شهردار جون تپه به گفتوگو مينشيند و او را از واقعيت مطلب آگاه ميسازد. شهردار از هورتون ميخواهد گرده حامل جون تپه را به جاي امني منتقل كند و هورتون نيز قله كوهي را براي اين كار انتخاب ميكند. از سوي ديگر...
جيمي هي وارد در سال 2007 كارگرداني اين فيلم را برعهده داشته است.
*«مرد نامرئي»
فيلم سينمايي «مرد نامرئي» پنجشنبه 26 ارديبهشت ساعت 20:15 از شبكه سه سيما روي آنتن ميرود.
«مرد نامرئي» به كارگرداني فريال بهزاد در سال 1372 ساخته شده است و داستان آن در مورد نوجواني به نام يوسف است كه در ميان خانواده، مدرسه و جامعه ناديده انگاشته ميشود و بر اثر حادثهاي نامرئي ميشود. يوسف به زودي درمييابد كه همه نعمات دنيا فقط هنگامي براي او ارزش خواهد داشت كه ديده شود. در ادامه يوسف و پدر و مادرش از دو سوي مختلف به كشف و درك يكديگر نايل ميشوند و سرانجام ...
حيمد لولايي، اكبر سنگي، هرمز هدايت، مجيد عالمي، ناديا دلدار گلچين ، ابراهيم آبادي، هوشنگ قوانلو، حميد دلشكيب، علي اصغر نجات و شاپور بخشايي از بازيگران اصلي « مرد نامرئي» به تهيهكنندگي سازمان سينمايي سبحان هستند.
از ديگر عوامل اين فيلم سينمايي ميتوان به نويسنده فيلمنامه: مهدي سجادهچي، مدير فيلمبرداري: غلامرضا آزادي، تدوينگر: مهدي رجائيان، موسيقي: امير فرشيد رحيميان، صدا: عباس قهرماني، طراح صحنه: جمشيد انصاري، عكس: محسن سيدي، جلوههاي ويژه تصويري: غلامرضا آزادي ، ميداني: داود رسوليان ، طراح گريم: مرتضي اردستاني اشاره كرد.
*«مربي»
فيلم سينمايي «مربي» به كارگرداني جوزف مك گينتي جمعه 27 ارديبهشت ساعت 11 از شبكه سه سيما پخش ميشود.
در خلاصه داستان اين فيلم آمده: تيم فوتبال دانشگاه مارشال در بازگشت از آخرين سفر خود دچار سانحه هوايي ميشود و پنجاه و پنج نفر از بازيكنان جوان و كادر تيم از جمله سرمربي جان خود را از دست ميدهند. پس از اين حادثه ناگوار و جريحهدار شدن احساسات شهروندان، شوراي شهر و مسئولان دانشگاه تصميم به انحلال تيم ميگيرند ولي...
متيومك كانالي و متيو فاكس در فيلم « مربي» به تهيهكنندگي باسيل لاونيك به ايفاي نقش پرداختهاند.
فيلم سينمايي « مربي» محصول سال 2006 آمريكا است.
*«شمال حقيقي»
فيلم سينمايي «شمال حقيقي» به كارگرداني استيوهادسن محصول مشترك آلمان، ايرلند و انگلستان جمعه 27 ارديبهشت ساعت 20:30 از برنامه سينما چهار پخش خواهد شد.
در خلاصه داستان اين فيلم آمده: شون، الفي، رايلي و اسكيپر به شغل ماهيگيري اشتغال دارند و روي يك قايق كار ميكنند. مدتي است كه به دليل طوفاني بودن هوا كسب و كار آنها كساد است و مدتهاست نتوانستهاند از راه ماهيگيري درآمدي داشته باشند و در شرف از دست دادن قايق هستند يك بار كه آنها در بلژيك لنگر انداختهاند، شون به طور اتفاقي با يك قاچاقچي انسان آشنا ميشود. او در ازاي انتقال تعدادي مهاجر غير قانوني چيني پول زيادي ميدهد. رايلي كه دچار فساد مالي است شون را به خاطر كسب درآمد ازاين راه تشويق ميكند و آنها چينيها را به قايق خود منتقل كرده به يك محفظه در زير قايق ميفرستند. يك دختر چيني از بين مهاجران غيرقانوني فرار ميكند و در گوشهاي از آشپزخانه قايق پناه ميگيرد. الفي كه معصومترين فرد در ميان ماهيگيران است نسبت به رفتار خشن و وحشيانه رايلي اعتراض دارد.
دختر را كه در آشپزخانه قايق مخفيانه در حال غذا خوردن است غافلگير ميكند، اما نسبت به دختر عطوفت ميورزد و به او اجازه ميدهد همانجا بماند و ....
پيتر مولان، گريس لويس، مارتين كامپسون، استيون روبرتسون و انگللي بازيگران اصلي اين فيلم هستند كه در سال 2006 ساخته شده است.
*«كشاورز فضانورد»
تكرار فيلم سينمايي « كشاورز فضانورد» جمعه 27 ارديبهشت ساعت 30 دقيقه بامداد در قالب برنامه سينما 5 از شبكه تهران روي آنتن مي رود.
در خلاصه داستان اين فيلم با بازي بروس ويليس و بيلي باب تورنتون و كارگرداني مايكل پاليش در سال 2006 ميبينيم: يك كشاورز كه قبلا عضو نيروي هوايي آمريكا بوده، روياي رفتن به فضا را دارد و تلاش ميكند با كمك خانواده و دوستان اين امر را محقق سازد. نيروهاي امنيتي آمريكا پس از مطلع شدن از اينكه كشاورز واقعا قصد جدي در اين خصوص دارد، تلاش مي كنند هر طور كه شده، جلوي كار او را بگيرند زيرا...
از ديگر عوامل ميتوان به: نوييسنده فيلمنامه : ديويد مولن، تدوينگر: جيمز هي گود و آهنگساز : استوارت مانون نام برد.
*«تعطيلات از دست رفته»
شبكه تهران براي عصر روز جمعه 27 ارديبهشت ساعت 14:10 فيلم سينمايي « تعطيلات از دست رفته» را پخش ميكند.
در خلاصه داستان فيلم سينمايي «تعطيلات از دست رفته» آمده است: سوزان و همسرش نزديك كريسمس براي تفريح با موتورهاي برفي به داخل كوهستان ميروند. موتورهايشان خراب ميشود و در ميان برف و كولاك و سرما گير ميافتند.ميراندا كه به خاطر همسرش روز آخر با سوزان دعوا كرده بودند سعي ميكند به همراه مادربزرگش كه براي تعطيلات به خانه آنها آمده كارهاي خانه را سر و سامان بدهد و از خواهر كوچكترش مواظبت كند. آنها به پليس خبر ميدهند و حتي هليكوپتري براي تجسس از مركز عازم ميشود ولي...
جيمي جوتز و دلان والش در اين فيلم به كارگرداني گريگوري گوديل به ايفاي نقش پرداختهاند.
منبع:تابناك
(اميدوارم مفيد واقع بشه:11:)
پسر سینما دو می خواد Horton Hears a Who رو بذاره! :31:
سلام دوست مننقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدید و اطلاعات بیشتری بدید و بگید این فیلم چیه و کلان کی پخش می شه و...
خیلی خیلی ممنون می شم
:10:
اين انيميشن جمعه عصر پخش شد ساعت 5 و خيلي هم قشنگ بود كلي هم خنده دار بود حتي دوبلش هم چسبيد البته كار اين گلوري قبلي و چي چي جوان فعلي هم خيلي پيشرفت كرده و خلاصه اينكه عجيب بود با وجود هيچ تولد و مراسم خاص و اينا شبكه 2 از اين كارا بكنه!!!
حق باش ماست . جالب بود و باعث تعجب که یهو اینقدر پیشرفت کنن:31:نقل قول:
دیشب سینما ماورا از کازان فیلم گذاشته بود؟ اتوبوسی به نام هوس بود؟
سینما اقتباس.فیلم وحشت در خیابانها از الیا کازاننقل قول:
دیشب سینما ماورا از کازان فیلم گذاشته بود؟ اتوبوسی به نام هوس بود؟
کد:http://www.imdb.com/title/tt0042832/
سلام دوستان
ببخشید که بازم مزاحمتون شودم:31::20:
اول از همه اقا این کیفیت شبکه چهار مال خیلی خوب شوده نسبت به قبل
فکر کنم این دستگاهشون رو ارتاق دادن یا بهتر ش کردند:20:خدا را شکر
------------------------------------
اقا این فیلم چیه "Horton Hears a Who" کسی می تونه در موردش
کمی توضیح بده:10:
ممنون می شم و کی نشونش می ده:20::5::10::46:
خدا خافظ
تکرار این کارتون کی هست
آقا ما بخوایم معرفی فیلمها رو با عکس ببینیم و با معرفی کامل مثل قبل باید کی رو ببینیم؟
ما سعید میخوایم یاللا !!!
به شدت تایید میشودنقل قول:
سعید کجایی؟؟؟:41:
Horton Hears a Who درباره فيلي بنام هورتونه كه يه روز اتفاقي متوجه صداي جيغ يه گرده گل مي شه و انو نجات مي ده! البته هيچكس حرفشو باور نمي كنه اما روي اون گرده گل يه شهر بزرگ بنام Whoville وجود داره كه موجوداتي بنام Whos در اون زندگي مي كنن با يه شهردار كه 69 تا دختر و يه پسر داره و آرزو داره پسرش يه روز جاشو بگيره اما پسرش اينو نمي خواد! هورتون و شهردار با هم دوست مي شن ( فقط صداي همديگه رو مي شنون) اما نه هيچكس حرف شهردار رو كه مي گه دنياشون روي يه گرده است باور مي كنه و نه حرف هورتون رو كه مي گه يه دنيا روي يه گرده گل وجود داره!
و باقي ماجرا
اين انيميشن از روي كتابي به همين نام ساخته شده كه شعارش اينه: "a person's a person no matter how small"
تكرار هم نداره!
قصد من اصلا معرفی فیلم نبودا !!! دوستمون گفتن دیشب چی داد گفتم این.نقل قول:
آقا ما بخوایم معرفی فیلمها رو با عکس ببینیم و با معرفی کامل مثل قبل باید کی رو ببینیم؟
ما سعید میخوایم یاللا !!!
وگرنه خود من هم دوست دارم تاپیک با همون سبک قبلی ادامه پیدا کنه.
سلام گرامی...نقل قول:
دوستان هم اصلا نظرشون به شما نبود... این جا کارش اطلاع رسانی ست..خوب آقا سعید هم این چند وقت به موقع اطلاع رسانی می کردند.. ولی چند وقتی ست به این تاپیک کم لطف شدند...
آقا سعید کجایی؟؟؟