من یه توصیه دوستانه به همه می کنم از پیشگامان نگیرین.همین
Printable View
من یه توصیه دوستانه به همه می کنم از پیشگامان نگیرین.همین
من صبانت استفاده میکنم ، سرعتش مقطعیه و تا حد زیادی به سرور بستگی داره و مساله مهمی که هست ، خیلی بستگی به شانست داره ، که کسانی که حجم اینترنت شما باهاشون shareَده چقدر استفاده کنن ، ظاهرا اینترنت 1 مگ رو بین 8 نفر share میکنن ، اگر فقط شما استفاده کنی ، سرعت تا حد سرسام آوری میره بالا و برعکس ،
من از روی سرور های قوی تا 400 تا هم دانلود کردم ،
به طور معمول بین 80 تا 120 هست . این چند روزه که ریخته به هم همه چی ، تا 5 و 6 هم رسیده ، گاهی هم کلا Disconnect میشه اما هرچی هست خیلی بهتر از بقیه سرویس ها است ، من 128 با ترافیک سه ماه 30 gig گرفتم 85 تومان . به نسبت بقیه شرکت ها می ارزه .
مثلا من این رو همین الان دارم داون میکنم از سرور دانشگاه پیام نور ، سرعتش هم مقطعی نیست ، فیکس همینه
بیشتر از این هم زیاد داون کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
صبانت به مراتب بهتره . اگر قیمتش مهم نیست واستون . چون فکر میکنم یک کم گرون تر از اون ها باشه .نقل قول:
سلام
کسی میدونه تو اصفهان پارس بهتره یا صبانت من خودم شاتل دارم ولی میخوام عوض کنم خود صبا نت نوشته تازه منطقه ما رو ساپورت میکنه یعنی خلوت باشه سرعت بالا نیست؟!!! یکی از دوستان هم منطقه ما پارس 128 گرفته سه ماهه 37000 تومان 8 گیگ ترافیک سرعت دانلودش هم تو idm 125 هستش ولی پیج هارو خیلی بد باز میکنه حالا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم اگه امکان داره راهنماییم کنید
اینم تست سرعت ، البته مقطعیه
درسته صبانت سرعت بالایی داره ولی وقتی محدودیت حجمی داره چه فایده ای داره ...!!!!
تازه باعث میشه حجم شما زودتر به پایان برسه ... شبانه رایگانش هم که سرعت اکانت روزانه را اصلا نداره ...!
گزینه بهتری سراغ دارید ؟نقل قول:
درسته صبانت سرعت بالایی داره ولی وقتی محدودیت حجمی داره چه فایده ای داره ...!!!!
تازه باعث میشه حجم شما زودتر به پایان برسه ... شبانه رایگانش هم که سرعت اکانت روزانه را اصلا نداره ...!
همه سروبس ها محدودیت حجم رو دارن ، اون هایی هم که ندارن ، قیمت هاشون اصلا منطقی نیست . اینطوری لا اقل وقت آدم هدر نمیره . شبانه اش گاهی خوبه ، گاهی نه ، ولی همون هم نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خیلی بهتره .
من نامحدود فن آوا دارم 3 ماه 66 تومن میدم ... سرعت بین 50 تا 80 هست ...نقل قول:
به غیر از مرور وب حدود 40 گیگ در ماه هم دانلود میکنم ...
قیمتش که خیلی مناسبه ، یه تست سرعت از سایت speedtest.net میشه بزارید ؟نقل قول:
من نامحدود فن آوا دارم 3 ماه 66 تومن میدم ... سرعت بین 50 تا 80 هست ...
به غیر از مرور وب حدود 40 گیگ در ماه هم دانلود میکنم ...
اگر همیشه سرعتش همین باشه ، می ارزه ، من با فن آوا یه جا کار کردم ، سرعتش بالای 18 نیومد ، شاید سرعت هاشون بهتر شده باشه ،
من صبانت 30 گیگ 3 ماهه رو 85 تومان میگیرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.fanava-isf.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=124
سلام خدمت همشهری های عزیز
من میخوام سرویسم رو عوض کنم و نامحدود بگیرم
میتونم ماهیانه حدود 20تومن بدم و یه سرعت حدود 50 ثابت رو هم میخوام
شما کدوم شرکت رو توصیه میکنید؟
در ضمن این قیمت های شرکت فن آوا هست به نظرتون میصرفه یا شما گزینه بهتری سراغ دارید/
نقل قول:
شما چند وقته دارید از فن آوا سرویس میگیرید ؟ همیشه سرعتش همین بوده یا تازگیا زیاد شده ؟
اگه همیشه اینجوریه که صرف با اینه که مام بگیریم
قبلا سرویس حجمی S داشتم که اصلا و ابدا به صرفه نیست ولی این نامحدود خلیج فارس یه 3 ماهی دارم و سرعتنقل قول:
همین بوده ... البته بگم سرویس Share بین سرعت 512 و 128 اگر مثلا سرعتت شد 20 نمیتونید اعتراض بکنید
چون خود فن آوا میگه Share هست . فعلا که 3 ماه مال من روی 512 هست ...
سلام
دوستان من اخر چی بگیرم پارس رو یکی از اشنایان گرفته سرعت دانلودش تو idm 130 هستش ولی سایت رو خیلی بد باز میکنه صبانت هم تو منطقه ما کاربر زیادی نداره یعنی میشه به خاطر خلوطی سرعتش بالا باشه
آره بدیش همینه ,البته سرعتم اینجوری که تو سایت زده شیر 64-512 !نقل قول:
به نظر شما سرویسم رو عوض کنم از این نامحدودا بگیرم ؟ الان شاتل 128 دارم که دانلود رو 60
امروز زنگ زدم به فن آوا
پشتیبانیش به جای اینکه من رو تشویق کنه یا ... هی من رو دودل میکرد حتی من وقتی بهش گفتم که یکی از همین سرویس نامحدود داره و داره با سرعت 50 دانلود میکنه تعجب کرد و گفت از شانسشه!
اگه مخابرات نامحدود میداد خیلی خوب بود
سلامنقل قول:
این که چیزی نیست من سرعتم 128 روزا سرعت دانلودم روی 200 تا 230 هست
شبانه هم الان دو هفته س افت شدید داره از نصف هم اون طرف تره آخه تازه توی چندتا از مراکز جدید فعال شدن فکر کنم پهنای باند کم آوردن ولی تو روز تضمینی 230 رو دانلود می کنه
1 ماه پیش من هر شب 1.5 تا 2 گیگ دانلود داشتم امروز فردا می رم می پرسم ببینم قضیه افت سرعت چیه که شبانه رو سرویس کرده
سلامنقل قول:
از من می شنوی همین صبا رو بجسب که خربزه آبه
سرعتهای فن آوا شانسیه ماله بعضی ها روی 5 ماله بعضی دیگه رو 50 هیچ تضمینی نیست
من خودم صبا نت هستم و بهتر از صبانت هم تا حالا ندیدم البته به غیر از این چند رئز مه شبانه به شدت خراب شده و حدس می زنم به خاطر راه اندازی چندتا سرور جدید توی مراکز مخابراتی مثل شهید مدرس و چند جای دیگه هست
دمش گرم که حداقل دروغ نگفتهنقل قول:
کسانی که از پیشگامان دارند اعتبارشون زیاد شده؟
برای من حدودا 5000 تومن زیاد شده!!
اگر قراره 1 گیگ اضافه کنند که باید 10000 اضافه کنند!
سلام دوستان اینم نتیجه سرعت 128 کیلوبایت شرکت مخابرات اصفهان من از شاهین شهر هستم:
اره داش سعید برا من هم 5000 تومن اضافه شده...نقل قول:
مگه گیگی 5000 تومن نیست؟
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
پس سرعت دانلود حدود 44 هست...نقل قول:
ولی سرعت آپش به نسبت دانلود یکم پایین میزنه...
نه!نقل قول:
برای ما که 1 مگ هستیم هر گیگ حدود 10 هزار تومنه!
اینو چی میگی؟نقل قول:
انگاری عصرا خلوت تره فقط 128
خدا کنه همینجوری باشه و فقط برا جلب توجه و از میان برداشتن سایر رقبا نباشه...نقل قول:
راستی شبانه رایگان دارید ؟ اگه آره اون چطوره؟
نه قربون اگه شبونه رایگان داشت که الان سرعتم به 5 کیلو بایت هم نمیرسیددد:41:نقل قول:
اقا اگه یه نظری هم به سوال ما بکنید بد نمیشه وا
سلام دوستان
من اشتراک نداگستر هستم ولی خیلی اذیت می کنه می خوام کوچ کنم به شاتل به نظرتون فایده ای داره یا همشون دستشون گردن همه ؟
پارس آنلاین که نمایندگیش تو اصفهان ایران گیته اصلا طرفش نرو ...نقل قول:
من خودم یه سال داشتم ... پینگش وحشتناک بود (بالای 1000:18:)
صبا هم این طور که شنیدم بد نیست ...
الان خودم پیشگامان دارم و سرعت روز ثابت بدون هیچ قطعی و شب هم همین طور (256 - 60)
شما کدوم منطقه مخابراتی هستید ؟نقل قول:
سلام دوستان
من اشتراک نداگستر هستم ولی خیلی اذیت می کنه می خوام کوچ کنم به شاتل به نظرتون فایده ای داره یا همشون دستشون گردن همه ؟
از چه نظر اذیت میکنه ؟
شاتل که بیخیال شو سرعتاش برگشته و فایده نداره...
ولی خب بد را باید به بدتر ترجیح داد دیگه...:13:
دوستان منطقه آزادی چی بگیرم ؟ الان شاتل دارم تا یه هفته دیگه تموم میشه
من از پیشگامان دارم توی همین منطقه خیلی راضیم!نقل قول:
البته اگر دانلود شبانه براتون مهم نیست صبانت هم گزینه خوبیه.
متاسفانه شبانش برام مهمهنقل قول:
شما دانلود شبانتون شبی چند مگه ؟
دوستان عزیز امروز به من یوزر و پسورد دادند برای اینترنت پرسرعت ولی وقتی میخوام وصل بشم
این ارور را میده
Error 678 : The remote computer did not respond
لطفا راهنمایی کنید
مشکل از کجاست؟
نداگستر قطع و وصلیش خیلی زیاد شده در روز یه چند باری هم که کلا قطع می شه و ارور یوزر و پسورد می دهنقل قول:
واقعا اعصاب آدمو به هم می ریزه
ما به مخابرات قندی می خوریم پیش شماره 628، البته زنگ هم زدم شاتل که گفتند فعلا همون نداگستر رو سفت بچسبید که جای خالی نداریم :20:
پیشگامان رو هم شنیدم خوبه ؟ نظرتون چیه؟
من 1024 دارم.شبها حدود 2.1 گیگ دانلود دارم.البته فعلا ساعات شبانش زیاد شده.قبله هر شب 1.6 دانلود داشتم(2 ساعت کمتر بود)نقل قول:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
شما مطمئنی تنظیمات مودم و کانکشنت درسته؟نقل قول:
درست نمیدونم عزیز
من تا حالا ADSL که نداشتم
خیلی اطلاعی ندارم
وقتی مودم را روشن میکنم چراغ ADSL روی مودم خاموشه
فقط چراغ Lan روشن میشه
از مودم TP-Link استفاده میکنم
از خود شرکت سوال کردم گفتند که شاید مشکل از مخابرات باشه
با توجه به دانلود شبانه تو اصفهان چی خوبه؟
پارس آنلاین خوبه اما یه کم از بقیه گرونترهنقل قول:
من به تمام کسانی که دنبال دانلود شبانه هستند پیشگامان رو توصیه میکنم.خودم خیلی راضیم.نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
عزیز خط شما مشکل داره.یا خطت درست به مودم وصل نیست یا مشکل از طرف شرکت یا مخابراته.نقل قول:
بچه ها من از خودت مخابرات گرفتم
اول خیابون فروقی
128 هست چون خط من DLC هست فقط 128 دارن
ولی من بدون اینتر داتلود منیجرها با سرعت 120 دانلود می کنم که این سرعت دانلود اگه اشتباه نکنم مال 1 M هست ؟
نقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟
اصفهان هیچکس از پیشگامان استفاده نمی کنه؟ من اینترنت شبانه اصلا برام مهم نیست و فقط روزانه می خوام که قطع و وصلی نداشته باشه