کاش یه عکسی بگیری تا بفهمم کجا رو میگی . البته اگه تا حالا ردش نکردی .
Printable View
کاش یه عکسی بگیری تا بفهمم کجا رو میگی . البته اگه تا حالا ردش نکردی .
نقل قول:
بايد بري جلوش و E يا f بزني . كه فعال ميشه . . بعد از چند ثانيه كه ميري بيرون ميتركه سوار قايق ميشي ميري!
فيلم اموزش رد كردن اون مرحله
کد:http://www.youtube.com/watch?v=9kBEi91-AlM
دوستان من باید ویندوز عوض کنم و 10 مرحله از بازی رو رفتم چیکار کنم بعد از نصب دوباره ویندوز بتونم از ادامش بازی کنم؟
از اين مسير بردار سيو ها رو بعد كه وين رو عوض كردي بذار سرجاشنقل قول:
Users\*user computer*\AppData\Local\Activision\CoDWaW
دوست عزیز کل پوشه CoDWaW رو بردارم یا فقط پوشه save ؟نقل قول:
پوشه هارو بعد از نصب بازی بریزم یا قبل از نصب؟
همون رو برداري شامل همه تنظيماتي ميشه كه روي بازي اعمال كردي همون رو برداري همه چي برات حفظ ميشه. شما بازي رو اول نصب مي كني بعد اين پوشه رو به همين مسير برمي گردوني
چجوری میشه انلاین بازی کرد؟
با برنامه هاماچی ... و توضیحات بعدی :دی
با سلام اقا من این بازیو نصب کردم ولی قسمت سینگل پلیرو پیدا نکردم تو بازی که تک نفره بازی کنم بازی این دو قسمتو داشتmillty player با solo co-op اقا من باید چیکار کنم قسمت سنگل پلیر بیاد با تشکر از شما.
توی پوشه بازی روی CoDWaW کلیک کن و قسمت solo رو انتخاب کن...نقل قول:
سلام... در اون مرحله که اولش سوار تانکه و بعد میزننش و باید 2 تا قسمت ضد تانک رو بگیریم بعد به یه غار میرسیم . باید غار رو پاکسازی کنیم ، آخر غار 2 تا توپ هم وجود داره... .. آخرش میگه Regroup with your squad ولی من هرچی میرم کنار بقیه نمیره مرحله بعد....
کمک لطفا...........
این بازی چند تا مرحله داره دوستان؟
نمي دونم فكر كنم 17 تاست يه مرحله زامبي هم داره
دوستان من فکر کنم بازی رو تموم کردم پرچم رو هم گذاشتم کلی هم بازی رو معرفی کرد اما آخرش یه مرحله دیگه هم داره
نمیدونم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون مرحله زامبی ها هست
جزو داستان بازی نیست(در واقع اختتامیه بازیه)
یعنی هنوز بازی تموم نشده
چرا تموم شده اين مرحله زامبي واسه دلخوشي هست بي ايانه تموم نميشه هر چي لول مي گيري همينطور ميره جلو آخر سر توسط زامبي ها كشته ميشي. نرو تو بحرش ممكنه به مرز جنون بكشه توصيه مي كنم يه بار با ترينر بري اين مرحله رو ببيني كه وقتي به لول 50 به بالا ميرسي چطوري بين دهها زامبي محاصره ميشي و ديگه نمي توني از جات تكون بخوري. اونوقت مي ذاريش كنارنقل قول:
بیشترین امتیازی که تا حالا توی مرحله زامبی اوردید چقدر بوده
من با ترينر تا لول 56 رفتم دهها زامبي دورم كرده بودند نمي تونستم تكون بخورم ديگه بيخيال شدمنقل قول:
من عادی تا لول 10 رفتم با امتیاز 20290 البته خودم فک کنم اصلاخوب نرفتم دقت میکردم میشد بالاترم برم .نقل قول:
اما زود پاکش کردم دیگه نشد امتحان کنم
لول 17 نافرم سخت میشه.
من لول 23 رفتم بیخیال شدم، از در رو دیوار زامبی میریخت سر آدم :19:
اهنگ بازی هم خیلی باحال بود، خیلی با فضاش همخونی داشت :27:
10 شب به بعد بازی کنی خدایی خیلی ترس داره :21:
بچه ها این مرحله ی casttle shore خیلی رفته رو اعصابم ...تا پای در ورودی اون ساختمونه که بالاش مسلسل هست رو که میری بعدش باید بری پیش در مربع بزنی... بعدش که اون کارو کردی دیگه معلوم نیست چیکار باید کرداز دو طرف ساختمون نفرات دشمن میان تو ام همش باید بزنیشون .. تموم بشو هم نیستن ... کسی میتونه کمک کنه ؟ (Call of Duty: World at War 5)
بايد بري به سمت همون در ورودي تا پيش روي نكني مان سربازاي آلمانينقل قول:
تا پیش در میرم... همونجام وامیسم.. از دو طرف که سربازا میان میزنمشون ... مشکل اینه که باید وایسی اونجا نه در باز میشه ؟ نه راه دیگه ای که ازون فضا خارج شی... اونقد اونجا میمونم سربازا رو میزنم که خودم خسته میشم سیستمو خاموش میکنم !نقل قول:
دروود.
شما باید نارنجک بندازی جلوی در ورودی تا منفجر شه.. اول هم باید برید یه ساختمون دو طبقه که اونجاس و با اسنایپر
چنتا ار.پی.جی زن هستن اونارو بزنید. تا نیرو هاتون بتونن پیشروی بکنن.
بابا شماها خیلی حرفه ای تشریف دارین !
من تا لول 9 بیشتر نتونستم برم ! :دی
میخوای بگی بازی رو تا آخر نرفتی؟؟
نقل قول:
نه بابا زامبی ها رو میگه که از در و دیوار میان تو :20:نقل قول:
نقشه جدید برای Call Of Duty: World At War +شات های نقشه
Activision’s شات های جدید از مپ جدید برای COD:Wow را منتشر کرد.
سه Map جدید به بازی اضافه میشود.
منبع
- Map اول در اطراف یک پل بلند که زیر اون رودخانه هست.
- Map دوم در یک قطار روسی هست.
- Map سوم در یک زیر دریایی بمب باران شده می باشد.
vg247.com/2009/05/21/call-of-duty-world-at-war-map-pack-2-shots-released/
اسکرین شات ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی شات ها را میتونید از لینک زیر ببینید:
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=215518&site=cvg
بابا شما هنوز دارین COD 5 بازی میکنین؟؟؟؟
اووووووووه / / این که دیگه خیلی قدیمی شده ..
فعلآ فقط COD 6 تا مهر فکر کنم بیاد . .
دارم ثانیه شماری میکنم .
همه که تجربه نکردن.نقل قول:
( MW2 نه 6).
من نصب می کنم این ارور رو میده بعد از اجرا
چرا ؟
فهمیدم موضوع چیه !
لینک آپدیتای این بازی رو داره ؟ از رپید یا مگا آپلود یا کلا از یکی از این هاست ها ؟
من 1.1 با 1.4 رو خودم گیر آوردم
بقیرم بدین ممنون می شم
شما باید به device managerبری ونقل قول:
این رو غیر فعال کنی
unimodem half audio
این تو قسمت sound هست
خداوکیلی 4 قشنگتر نبود؟
خداوکیلی نه ولی پیغمبری حرف نداشت.نقل قول:
من چند وقت پیش حدود 1.5 gig پچ برای این بازی دانلود کردم بعدش فهمیدم این پچها برای قسمت مالتی پلیر بیشتر کابرد داره
راستی امکان مالتی پلیر برای ما هسته یا نه چون بازی ما که کرک شده هسته در کل بازی زیبایی بود در این بازی خیلی رو قسمت سینمایی بازی کار شده بود واقعا حرف نداشت آدم حس میکونه هم بازی میکونه هم فیلم میبینه
دوستان کسی مرحله آخرو ادامه داده ببینه آخرش چی می شه؟
تموم میشه یا ادامه داره؟
سلام و درود پروردگار بر شما.نقل قول:
نه عزیز دل لایتناهی می باشد. امتیازی و رکوردی هست. جان میدهد مولتی بازی کنید.
یا علی.