s60 3rd edition - feature pack 2نقل قول:
Printable View
s60 3rd edition - feature pack 2نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
آقا من دفترچه را اسکن کردم.شما هم یه نگاه بکن شاید من اشتباه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ها عزیز دل.اما آنتن جی پی اس داخل بدنه هستش و هیچ ربطی به اون قطعه ای که شما میگی نداره.عکس و متن هم همین رو میگه اگه دقت کنی.چراغ gps چراغ ابی رنگی هست که سمت چپ در کنار بدنه قرار داره.یکم دقیق تر بخون بعد بگو.با انتن فرق میکنه.نقل قول:
Antenna locatinos. نه Gps light.خب حالاgot it?
حیف که حوصله اسکن و.. ندارم.ایشالا توجیه شدین دیگه؟
فرت
of il,k nd'iنقل قول:
بايد بيشتر تحقيق كنم!!!!!
سلام
آقا من امروز یه 6220 خریدم ولی یه مشکلیو روش حس میکنم
1.وقتی صفحه ی منو رو میبندی تا به صفحه ی اصلی بیای موقع تغییر صفحه یه لرزش خفیف رو صفحه ی
نمایش ایجاد میشه...ممنون میشم بگید این طبیعیه یا نه
2. بعضی گوشیا صفحه کلیدش حروف عربیم داره بعضیام نداره...آیا دلیلی بر اصل و فرع بودن گوشی میتونه
باشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
اولا گوشی نو مبارک
دوما منم یک ماهه خریدم و این لرزش رو داره
نمیدونم طبیعیه یا نه
درباره این که دکمه ها زبان عربی دارن و بعضی ها ندارن.فکر نکنم فرقی بکنن.فقط اونایی که صفحه کلید عربی دارن زبان عربی دارن و فکر کنم پروداکت کد گوشیشون فرق بکنه با اونیی که صفحه کلیدشون عربی نداره.البته اونایی هم که صفحه کلید عربی ندارن زبان عربی هم ندارن یعنی فقط انگلیسی
ممنونم ولی یه مشکل جدید
وقتی وارد gps data میشم و satellite status خود گوشی به اینترنت gprs وصل میشه که نمادش زیر آنتن میاد
و هرچی صبر میکنم gps عمل نمیکنه و چشمک زن باقی میمونه...:41:
در ضمن موقع تماس گرفتن پیغام active diverts نمایان میشه در حالیکه دایورتم اصلن فعال نیست:19:
ممنون میشم راهنمایی کنید:10:
نه عزیزمنقل قول:
ولی تو دفترچه اش نوشته اون مال گیرنده gpsهست!!!!!
گیرنده جی پی اس داخل باکس قرار داره و هیچ احتیاچی به یه سوراخ برای تبادل سیگنال نداره
دوستان
تو صفحه 130 يكي از بچه ها از باتري ان 82 صحبت كرده ميشه بگيد قضيه اش چيه؟
اخه مال خودش سريع تموم ميشه 8ساعت پخش موزيك با هدفون بعد فرت
ان 70 داشتم چه حال مي كردم باهاش دارم پشيمون ميشم از 6220
ممنون
سلام دوستان عزیزم . سوالی ازتون داشتم .
کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداری این گوشی نسبت به N95 چطوره ؟
نسبت به 8 مگاپیکسلی های جدید که اومدن چطور ؟مثلا ً سامسونگ i8510 یا ال جی kc910 renoir ؟
سلام دوستان .یه سوال داشتم رم 1 گیگ همراه گوشی یه سری فایلهایی مثل نقشه ها و غیره داره حالا برای انتقال این فایلها به رم دیگه دقیقا چه فایلهایی رو کپی کنم تو رم جدید و آیا لازمه یا نه؟
سامسونگ ها اگه تنظیم نباسشن کیفیت خوبی ندارن.
من که با 6220 عکس انداختم عکساش رضایت بخش بود
ضمن اینکه نصبت به قیمتش گوشی مناسبیه
دوست من درسته که استفاده از باتری n82 خوبه ولی این به شرطیه که شما بتونی باتری اصلی n82 رو گیر بیاری نه این که بری از این باتری درپیتا بخری.چون ممکنه حتی این نوع باتری های n82 از باتری 6220 هم بدتر باشن.پس اگه باتری اصل n82 رو بخری کار درستی کردی وگرنه خرج الکینقل قول:
سلام دوستان.در كل 6220 خوبه؟
سلام وقتي با اين گوشي عكس ميگيريد ميشه صدا و فلاش رو قطع كرد طوري كه هيچ كس متوجه نشود؟
ghazal_1988
دوست عزیز از قوانین انجمن موبایل و کلا این فروم اینه که پشت سر هم پست ندید !
بـــعــلهنقل قول:
salam .vaghti kasi zang mizane mishe aksesho ro safhe bozorg did ya na?
آره با توجه به قیمتش عالیهنقل قول:
سلام دوستان.در كل 6220 خوبه؟
فلاش از تو تنظیمات دوربین و صدا رو با نرم افزار یا هک !نقل قول:
سلام وقتي با اين گوشي عكس ميگيريد ميشه صدا و فلاش رو قطع كرد طوري كه هيچ كس متوجه نشود؟
شرمنده.گالريش مثل سري ان 73 عكس و اهنگ ها يك جا هستند يا عكسا از اهنگا جداست؟
پس دوربينش صدا داره:41:
كيفيت صدا چه جوريه؟
نه گالریش مثل سری N نیست. دوربینش هم 4 نوع صدای شاتر داره. کیفیت صداش خوبه اکولایزرش جواب میده. حجمش متوسط به بالاست.در کل نسبت به قیمتش فوق العادست :40: :40:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز منم یه 2 ماهی میشه که 6220 گرفتم و ضمنا" با راهنمای بچه های سایت که انصافا با قیمتی که داره گوشی خیلی خوبی است ولی چند مشکل برای گوشی پیش امده که لطفا کمکم کنید !
1- وقتی در دوربین رو باز میکنم اتوات به حالت دوربین نمیره مو باید دستی انجامش بدم
2-فیلم ها رو اول خوب نشون میداد ولی حالا همه فیلمها رو مثل فیلم خش دار نشون میده
احتمالا خوب باز نمی کنی ... چون مرحله باز کردنش دو مرحله هست ! شایدم سنسورش خراب شده !نقل قول:
1- وقتی در دوربین رو باز میکنم اتوات به حالت دوربین نمیره مو باید دستی انجامش بدم
فیلم هایی که با گوشی میگیری ؟نقل قول:
2-فیلم ها رو اول خوب نشون میداد ولی حالا همه فیلمها رو مثل فیلم خش دار نشون میده
100% به رمت مربوطه ... رمو یه فرمت کن اگه درست نشد یه مستر ریست بکن !
اقا چطوری میشه اسکرین سیورای 6220 را عوض کرد هرکاری میکنم نمیشه
سلام وقتی با x-plore فولدر private را باز میکنم(برای مدیرت مسیج ها) خالی است ولی زمانی که رم را در کامپیوتر نگاه میکنم مسیج ها و... در همان privateوجود دارند!!
گوشیت باید هک بشهنقل قول:
سلام با hellox2 هک شدهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من مدتی میخوام 6220gps تمو فعال کنم ولی نتونستم به هر دری زدم هرسایتی رو رفتم برای دانلد ترم افزارهای gps یا دانلد نشده یا تو گوشی نسب نشده یا اگه نسب شده اجرا نشده .
من به تور اتفاقی اکن mapداخل منو رو اجرا کردم بد از چند ثانیه کره زمین اور رویه ایران زوم کردم حتی شهرمون با تمام خیابونا امد ولی قطع شد دگم نتونستم فعالش کنم از همون موقه کوخکی شدم که این امکان گوشیمو راه بندازم .حالا از شما دوستان خواهش میکنم که به من عاجز کمک کنید تا کخم بخوابه.
از rompatcher پچ open4all رو اجرا کن درست میشهنقل قول:
موفق باشی
آقا این مشکل نوکیا که گوشی قاتی می کنه و اس ام اسای جدید رو به جای این که بزاره اول لیست inbox میزاره وسطا به خاطر چیه؟میشه درستش کرد؟
حتما شما تاریخ گوشی رو عوض کردینقل قول:
یه اسم اس میاد ذخیره میشه
اسم ام اس بعدی تاریخش با قبلی مقایسه میشه اگه جدید تر بود بالاتر و اگه قدیمی تر بود تاریخش پایین تر قرار میگیره
سلام
آقا یکی هم این طریقه آپدیت نوکیا 6220 یا هر سری از گوشی ها رو از طریق ایرانسل توضیح بده!
تو قسمت device manager میشه این کارو کرد فقط باید تنظیماتش رو کامل کنی لطفا یکی این کارو انجام بده تازه خیلی سریع و راحت و کم حجم هم هست
اونقد درد سر هم نداره!
من قبلا این کارو کردم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه کمک کنید لطفا
نه تاریخ گوشی رو عوض نکردم.این مشکل خیلی وقته که برای گوشیم پیش اومده تا الان هم اگه تاریخش عقب بوده باید از تاریخ اولین اس ام اس جلو زده باشه.مشکل از تاریخش نیست آخه درسته.دلیل دیگه ای نداره؟نقل قول:
توی مسیج ها sort by date بزن
sort by date هم زدم.این مشکل توی سونی اریکسون ها هم هستش.یعنی همه گوشی ها این باگ رو دارن؟
نخیر . تا حالا همچین چیزی ندیدم
سلام برای مارک دار کردن تعدادی عکس یا مسیج باید برای هر عکس یا مسیج باید مارک را انتخاب کنیم ولی در 6300 که قبلا داشتم یک بار مارک را انتخاب میکردم سپس روی هر عکس دکمه وسط را فشار میدادم مارک دار میشد!
با کلید مربع میتونید مارک کنید!نقل قول:
سلام برای مارک دار کردن تعدادی عکس یا مسیج باید برای هر عکس یا مسیج باید مارک را انتخاب کنیم ولی در 6300 که قبلا داشتم یک بار مارک را انتخاب میکردم سپس روی هر عکس دکمه وسط را فشار میدادم مارک دار میشد!
هر موقع و با هرکی میخوام تماس بگیرم پیغام active diverts نمایش داده میشه ...کل دایورتامم غیر فعاله ولی باز این پیغامو میده...ممنون میشم اگه کمک کنید
احیانا سرویس پیام گیر صوتی خط تون (ایرانسل) فعال نیست؟نقل قول:
توی تنظیمات دایورت برای هر گزینه یه بار check status بزن
all voice calls , if busy , ................
قیمت این گوشی در چه حد است ؟
در حد مفتنقل قول:
قیمت این گوشی در چه حد است ؟
200 هزار تومن