اين برنامه پيدا كردن اي پي تو چت چي شد.اگه كسي داره بذاره كه سخت بهش نياز دارم.
Printable View
اين برنامه پيدا كردن اي پي تو چت چي شد.اگه كسي داره بذاره كه سخت بهش نياز دارم.
من به تازگی مسنجر خودم رو از 6.0 به 7.5 ارتقا دادم ولی وقتی میخوام برای کسی off بذارم در صفحه ی فرستادن PM به جای ID خودم ,اسمی رو که موقع ساختن اکانت استفاده کرده بودم نشون داده میشه(منظورم اسم و فامیلی هست که موقع پر کردن فرم مربوطه ازت میپرسه)
واسه این که ایدیم نشون داده بشه چیکار کنم؟
بعد از on شدن اینا رو دنبال کن .
messenger >preference
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان عزيز
من به يه برنامه براي ديدن وبكم ديگران نياز داشتم
همه تاپيك رو هم گشتم، مثل اينكه معتبرترين برنامه در اين مورد
Multi webcam Grabber هست، اما متاسفانه هيچ كدوم از لينكهايي كه براي
دانلود اين برنامه گذاشته شده بود ديگه جواب نمي دن.
خواستم اگه كسي اين برنامه رو دانلود كرده يه جايي بذاره كه ما هم استفاده كنيم
تو هر تاپيكي كه اين برنامه رو معرفي كردن يه لينك هم به فايل آموزشش دادن كه اون لينكها
هم ديگه معتبر نيستن، ممنون مي شم اگه فايل راهنماشم upload كنين.
مرسي از كمكتون.
یه برنامه برای اد کردن بدن اجازه هم می خوام
+++
برنامه وبکم رو من دارم هم با کابل هم با بوتوث ولی کاسپر کرکش رو تروجان میشناسه...
تریالشم هر 5دقیقه دیسکانکت میشه
+++
برنامهای برای خروج از ایگنور لیست وجود داره؟
پست های پشت سر هم ادغام شد
لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید
مـیـثــم
atolympic عزیز....
ممنون می شم اگه درخواست های خودتون رو در یه پست بدین...
در مورد درخواست هاتون هم تک تکش توی پست های قبل هست... به جای این که من بگردم شما لطف کنین بگردین... (عادت سرچ کردن رو سعی کنین داشته باشین)
موفق باشین. :)
سلام . اشکان و امید جان لطفا اگه برنامه ای برای لا ک کردن ای دی وجود داره برام بذارید و اینکه من یه نرم افزار می خوام که بوسیله ی اون شما ره تلفن طرف رو بگیرم . ممنون.
نبود کسی؟ بابا بخدا لازم دارم ؟ ای بابا اشکان کجایی تو ؟ امیید؟
توي مسنجر من يه نفر اد شده هر چي پاك مي كنم بازم مي ياد چي كار كنم كه پاك بشه تموم بشه بره
من با يه نفر از دوستام چت مي كردم بعد رفتم يه روم ديدم كه اومد از اون روم رفتم يه روم ديگه همون لحظه اومد يعني چند ثانيه بعد اومد فكر كنم از يه برنامه استفاده مي كرد.كسي اين برنامه رو داره؟؟
قبل از هر چیز از تمامی دوستان به جهت اینکه چند روزی نبودم و جواباشون مونده بود پوزش میخوامنقل قول:
نوشته شده توسط amir_gtv
خوب
دوست عزیز شما از مسنجر برو به گزینه
Messenger بالا سمت چپ بعد
Preferences
و بعد گزینه Archive رو انتخاب کن و Yes,save all of my messages رو تیک بزن
بعد هر وقت به این مشگل برخوردی میتونی در مسیج آرشیو ببینیشون
به عکس توجه کن
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
برای لگین شدن بهتر در این موارد باید از فایلهای کمکی وب ران استفاده کنی البته اگه بتونی نت فرام ورک رو نصب کنی هم خیلی از مشگلاتت حل میشه اینارو میتونی سرچ کنی و پیدا کنی البته توی تاپیک هست بگردی
نت فرام ورک دان کردنش خیلی طول مبکشه اگه سرعتت کمه بهتره از بیرون تهیه کنی
موفق باشی
لینکشو برات فرستادمنقل قول:
نوشته شده توسط R e Z a
;)
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Saviz
توی تاپیک هست برو صفحه اول لیست برنامه ها رو گذاشتیم تا صفحه 76 رو که میدونم هست بقیه رم قرار بود اشکان جان زحمتشو بکشه در هر حال بگردی پیدا میکنی به نام ای پی پلاتونیوم
میتونی به قسمت آبدیت برنامه های معروفم سر بزنی اونجا من دیده بودم
اگه پیدا نکردی باید صبر کنی چون من باید جای شما بگردم که الانم خدایش خیلی گرفتاری دارم ولی حتما" پیدا میکنی
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
مسعود جان اینا بعد از مدتی میسوزه
چشم من به خاطر گرفتاری برای اولین بار یه چند روزی نبودم فردا برات رنج میکنم و میزارم
کلک برای کارای دیگه که استفاده نمیکنی :tongue:
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nikndm
بعضی مواقع اینجوری میشه
پیشنهاد میکنم مسنجرتو کلا" پاک کنی و رجیستری رو هم تمیز کنی مطمین باش که از مسنجر سالم استفاده میکنی چون ممکنه که آنتی شما این اجلزه رو بهت نمیده یه مسنجر سالم رو تست کن میتونی توسایت های آنلاین این کارو بکنی بعد دوباره نصب کن
اگه نشد از یه isp دیگه استفاده کن و چک کن البته میتونی اول این کارم امتحان کنی البته این چند روزه که سرور های یاهو و سیستم های داخلی ایراد داشتن و احتمال زیاد داره که از اون هم باشه
موفق باشی
Master جان
به آفهات صدمه نمیخوره ولی با گیم بری فکر نمیکنم آف برات بیاد
برنامه قفل کردنم توی چند صفحه قبل هست 10 15 صفحه رو بگردی پیدا میکنی ضمن اینکه با برنامه های جدید بازم میزارم
Vahid182
برنامه های مولتی وبکم و اینتای که در تاپیک هست کار میکنن اگه جدید پیدا شد برات میزارم فعلا" که چیز روبرایی معرفی نشده در کل نت
atolympic
برنامه اد کردن بدون اجازه در تاپیک هست بگرد پیدا میکنی که دوتاشون که آخریا گذاشتم 100% کار میکنن
mini
برنامه رو من چندین صفحه جلوتر به درخواست یکی از دوستان تو پرشین آپ کردم که هر دو تا لینکشم هست بگردی به نتیجه میرسی
سینا جان
یه پس چنجر خیلی توپ گرفتم که برات تو همین یکی دوروزه میزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط irancity
ایران سیتی عزیز شما میتونید از برنامه بادی اسپای که در تاپیک گذاشتم استفاده کنی که تمام اطلاعات راجب به آیدی آن هست یا خاموش آمده بالا و اینکه توی کدوم چت روم هستش و غیره رو نشون میده ضمن این که میتونی بدون برنامه از این راه استفاده کنی
در چت که هستی برو به گزینه chat بالا سمت چپ بعد گزینه Go to chat user رو انتخاب کن آیدی مورد نظر تو وارد کن اوکی و تمام
به عکسی که برات گذاشتم توجه کن
موفق باشی
دوستان سلام
ببخشيد در برنامه magic pc آي دي طرفا كجا بايد نوشت؟ اصلا چه طور بايد براش بفرستيم؟
يا نه برنامه بهتري اومده؟
با تشكر.
ممنون امید جان اما من اون ای دی لاکر کوفتی و پیدا نکردم ... تا صفحهی 140 (از صفحهی 160( رفتم اما چیزی نبود ...
من پسر خوبي ام .به سايت هاي بد نميرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
نه ولي بي شوخي اين براي يه كار ديگه ميخوام ميخوام اينترانت دور بزنم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soltani426
آموزش کار با این برنامه در تاپیک هست
برو صفحه اول از روی لیست قسمت مربوط رو پیدا میکنی
همینطور برنامه های دیگری که هست
موفق باشی
سلام
من از چند ماه پیش هر چی می خوام برم تو چت رومای یاهو میگه در خواست شما refuse شده و خلاسه نمی ره تو چت روم ها ....
من یاهوی 8 نسخه ی بتا دارم
اگه می شه کمک کنید................
منم همین مشکلو دارم و برایه من 7.5 هستش.احتمالا مشکل موقتیه
نه
گمون نکنم موقت باشه
چون من از دوستام پرسیدم
برای اوونا میاد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
من همين الان تو چت رومم بدون مشكل!!!
:sad:
من خیلی دلم برا چت کردن تنگ شده.....................
stariq جون شما یاهوت چنده؟؟
راستی سنی که تو یاهو ثبت کردی چنده؟
یعنی طبق چیزی که تویاهو نوشتی سنت بالای 18 هست یا پایین 18؟؟؟؟؟
پيدا كردن شماره تلفن افراد در اينترنت
تلفن سندر برنامه اي است كه توسط تيم ديتا هكر نوشته شده است كه براي پيدا كردن شما تلفن افراد در اينترنت مي باشد.
اين برنامه از 3 ورژن تشكيل مي شود كه ورژن اول اين برنامه براي دانلود گذاشته شده است و100 % كار مي كند ولی باید برای اجرا حتما به اینترنت وصل باشید.
آموزش: برنامه را دانلود كنيد و سپس ان را از حالت zip شده در اوريد و فايل Edit - server را اجرا كنيد.
مطابق شكل در كادر اول شماره خودتان را وارد كنيد سپس روي دكمه make كليد كنيد كه يك پيغامي مي دهد كه فايل ساخته شد. سپس فايل server.exe را براي قرباني بفرستيد و وقتي قرباني ان را اجرا كرد و بعد از اينترنت قطع شد
با شماره تلفن خونه قرباني به شماره كه در edit - server داده ايد زنگ مي خورد و شماره قرباني براي شما مي افتد.
خيلي نرم افزار جالبي بود
راستي درمورد امكانات ورژن هاي ديگش چيزي مي دوني ؟
باز هم مر30
اشكان جون
آفرين
به قول معروف " خوراك من هستش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يك كم مخ زدن ميخواد اين فايل رو بگيره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي ، آفرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نفر تو ليست من اد شده پاك كه مي كنم دفعه بعد كه مي يام بازم هست چي كار كنم
فقط يك سوال
شماره تلفن رو چه جوري وارد كنم
009821
021
يا بدون كد شهر و كشور
فقط تلفن ؟
بابا من هنوز جوابمونگرفتم . منچجوریمیتونم شماره تلفتن طرفیو که داره با من چت میکنه رو بگیرم ...و اینکه من هنوز اون ای دی لاکر کوفتیو پیدا نکردم . بابا یکی کمکم کنه ...
مستر جان چون خيلي عجله داري برو صفحه اول ليست داريم اون جا ميبني براي شماره تلفنم توي صفحه قبل يه برنامه هست
HTTP and Socks5
براي برنامه هاي ويسي كشي و كركر ها
1018 عدد سوك 5
31658 عدد مدل HTTP
هم از قسمت اصلي محو كن و هم از آدرس بوكنقل قول:
نوشته شده توسط mini
شايد دوستت با برنامه دو باره اد ميكنه اگه اينجوري نباشه ميتوني با برنامه هاي دني بادي آي دي خودت رو از اد ليستش -اك كني
تا-يك رو بگردي هست
موفق باشي
ممنونم امیدجان و همینطور اشکان جااااان . ممنون. راستی ای دی ان لاکر هم هست؟ Id unlocker
جواب من رو كسي نداد.من طرف رو ژاك مي كنم .همون لحظه دسكانكت مي كنم دو باره وصل مي شم بازم مي ياد
يكي كمك كنه.يعني كسي تا حالا اين اتفاق براش نيوفتاده
اميد جون دمت گرم.گل كاشتينقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
جديدا من وقاي با آيديم ميام بالا يه صفحه pmاز طرف آيدي id-hach666 مياد که خود به خود هم غيب ميشه
واسه چي اينطور ميشه؟