کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به legend عزیز :11:
من با هیچ یک از بازیهای n-gage مشکل ندارم به جز fifa 09
بدادم برس legend جوووووون :41:
وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم,صفحه سیاه میشه,بعد از چند لحظه منوی گوشی میاد,بعد دوباره میره تو قسمت کلاینت(میره تو لیست بازیها) و هیچ اروری هم نمیده که بهت بگم.
به نظرت مشکل از چی هستش؟؟؟؟؟
چرا اجرا نمیشه؟؟؟ :45:
مدل گوشیم:N73 Music Edition
شما رم کم میاری.موقع اجرای بازی هیچ برنامه ای باز نباشه.نقل قول:
(من هم فقط جواب سوالات مربوط به کمبود رم رو بلدم.:31:)
گوشیه شما RAM کم میاره .......نقل قول:
اگه دوست داری از این روش استفاده کن :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3207682&postcount=21
میشه كلاينت ( اجرا كننده ) N-Gage رو یه جا دیگه برام آپلود کنید؟
لینکش سالمه که ......نقل قول:
برای شما مشکل داره ؟؟؟
بله متسفانهنقل قول:
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کنید برام...:40:
گوشیه شما RAM کم میاره .......
اگه دوست داری از این روش استفاده کن :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این برنامه رو از کجا بیارم(منظورم jbaktaskman هستش)
در حال حاضر فضای داخل گوشیم 15.2 MB هستش
کمه نه؟؟؟؟؟؟؟؟ :44:
مشکلم حل شد پاک کنید این پست را
شما اگه یه خورده توجه میکردی میدیدی لینکش رو مجید جان تو همین صفحه گذاشته.نقل قول:
دوستموکه ادرشو داده عزیز.......
سلام.من در همون مراحل اول مشکل دارم.بعد نصب secman و رستور، توی x-plor شاخه sys دیده نمیشه .حتی به ساخت فولدرش هم گیر میده.مشکل چیه؟
مرسی.
نقل قول:
با اجازه بزرگترها من تا اونجایی که بتونم دوستمونو راهنمایی میکنم
هر جاش مشکل داشت ببخشید دیگه :31:
دوست عزیز شما وقتی وارد برنامه x-plore شدید,این مراحل رو طی کنید:
menu --> tools --> configuration و بعد گزینه show system files/folders رو تیک بزنید
اینجوری فایل های سیستمی گوشیتون نشون داده میشه از جمله فولدر sys و فولدر private که در قسمتهای بعد بهش احتیاج داری. :20:
آقا من اگه گوشیمو ریست کنم,برای نصب مجدد کلاینت و بازی ها که به مشکل نمیخورم؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنیین
بعد یه سوال دیگه :کسی میدونه وقتی گوشیو ریست کنم حافظه داخل گوشی چقدر میشه؟؟؟
گوشیمم N73 Music Edition
من به اشتباه کلاینت برای سیبیان 9.3 رو دانلود کردم!
فرقی داره با کلاینت 9.2؟
اصولا نباید مشکلی پیش بیاد که نمیاد بازم میتونی هکش کنی!!!!
فکر کنم یه 43 مگابایتی خالی باشه
نه ..... فرقی نمیکنه ......نقل قول:
اصلا موقع نصب کلاینت طولی نکشید!
یعنی من آپدیت کرده بودم گوشیو اینجوری بود؟
یا اصلا نصب نشد؟
فضای کل گوشی 44.4 مگابایت هستشنقل قول:
اگه ریست کنم 43 مگ خالی میمونه یعنی؟ :18:
پس فایلهای تو خود گوشی چی میشن؟؟؟
راهنمایی میکنید؟ :31:
میخوای مستر ریست کنی ؟؟ با کد #7370#* ؟؟؟نقل قول:
دقیق نمیدونم فون مموری ان73 چند مگ هست .......نقل قول:
مموری رو هم فرمت کن ..... قبل از فرمت و مستر ریست ، از هرچی لازم داری ، بکاپ بگیر (save بازیهای n-gage ،اس ام اس ، دفترچه تلفن ، یادداشتها ، محتویات داخل مموری کارت و ........ )نقل قول:
پس فایلهای تو خود گوشی چی میشن؟؟؟
راهنمایی میکنید؟ :31:
مجید جون من فقط میخوام ببینم اگه فرمت کنم فضای فون مموریم چقدر میشهنقل قول:
فضای فونم 44.4 مگابایت هست که الان فقط 14.5 مگ خالی دارم و در نتیجه نمیتونم fifa 09 رو بازی کنم.:41:
همین :31:
اونی که شما میگی ، ram هست (با مموری کارت اشتباه نگیری) ..... و به فرمت یا ریست مربوط نیست ......نقل قول:
اگه میتونی از اون روشی که قبلا" بهت گفتم ، استفاده کن ......
چرا دیگه مجید جون من بعضی برنامه هام رو رو فون نصب کردم,اونوقت اگه ریست کنم پاک میشه دیگه درسته؟ :)نقل قول:
اصلا یه سوال:برا اجرا شدن بازیها به فضای فون احتیاج داریم یا فضای مموری کارت؟؟؟ :13:
اگه مستر ریست کنی ، تمام محتویات فون مموری پاک میشه ......نقل قول:
شما وقتی یه برنامه یا بازی رو نصب میکنید ، یا روی مموری کارت نصب میشه یا روی فون مموری ..... مثلا" اگه اون برنامه یا بازی 1مگ فضا بخواد ، 1مگ از حجم مموری کارت شما اشغال میشه ... مثلا" اگه فضای خالی مموری کارت 30مگ هست میشه 29مگ ...... حالا همون وقتی شما اجراش میکنید ، ممکنه 3-4مگ فضا برای اجرا شدن بخواد ..... این فضای خالی مربوط به RAM هست (دقیقا" مثل RAM کامپیوتر ) ..... وقتی هم اون برنامه رو می بندید ، اون فضا دوباره به گوشیتون برمیگرده (میتونید با jBak taskman ببینید ) ..... فضای RAM هم در گوشیهای مختلف ، متفاوته و چون fifa09 برای اجرا شدن ، 19-20مگ فضا میخواد ؛ ان73 این مقدار فضا رو نداره و در نتیجه نمیتونه این بازی رو اجرا کنه .....
نقل قول:
ممنون از راهنماییت :11:
پس بیخیال 09 شم دیگه......باشه باشه :41:
ببینم 09 حالت multiplayer داره؟ :21:
یه سوال؟
چتو بازیهایی مثل bia,one,dirk و .... که حجمشون بالا هست به راحتی رو گوشیم اجرا میشن,اونوقت این 09 که همش 5,6 مگ هست اجرا نمیشه؟ :18:
سلام!
من 5320 دارم ! همه کارا رو مو به مو انجام دادم تا اینجا که خواستم اون دوتا فایلو اکسترکت کنم تو فولدر c:\sys\bin !
مشکلم اینجاست که برنامه به من اجازه نمیده که دوتا فایلو بریزم تو این فولدری که شما گفته بودید نه میزاره بریزم توش نه فولدر bin رو ایجاد کنم و همش ارور میده منظورم همان فولدر sys است ! یهنی کلا هیچ کاری روی این فولدر نمیتونم انجام بدم فقطم همین فولدره که اینجوریه با بقیه فولدرها مشکلی ندارم!!
ممنون میشم راهنماییم کنید!
خوب می نوشتی چه اروری میده؟
ارور خاصی نیست can not creat و ..... یعنی کلا اجازه انجام عملیات رو در این پوشه به من نمیده!
نقل قول:
دوست عزیز خب معلومه که شما نمیتونید فولدر bin رو بسازید
فولدر bin تو فولدر sys است,شما این فولدر sys رو میتونی تو درایو گوشیت ببینیش؟؟؟؟ و اگر میتونی ببینیش,داخلش میتونی بشی یا نه؟؟؟؟
از این روش استفاده کن ..... شاید جواب بده ..... :نقل قول:
--------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3207682&postcount=21
مولتی پلیر هم نداره .......
فضایی که اون بازیها اشغال میکنن کمتر از فضایی هست که fifa09 اشغال میکنه .....نقل قول:
فکر میکنم fifa09 اولین بازی n-gage باشه که اینقدر احتیاج به RAM داره .....(حدود18-20مگ) ......
نقل قول:
گفتی jbak taskman و کردی کبابم
آقا ما با این برنامه یه زره ور رفتیم
نمیدونم چیکار کردم,فقط میدونم یه دکمه رو زدم گوشیم ریست شد بعد که اومد بالا به مشکل برخوردم
نمیتونم مسیج بفرستمو بگیرم
نمیدونم از این برنامه بود یا نه
حالا هم میخوام به خاطر همین مشکل گوشیمو فرمت کنم
اگه راهی هست بگید که من گوشیمو فرمت نکنم
چون اگه بخوام این کارو بکنم قبلش خیلی کارای دیگه باید بکنم که اصلا حوصله ندارم
please help me :42:
سلام من این کلاینت جدیدرو گرفتم و نصب کردم تنها مشکلی که دارم اینه که دیگه لند اسکیپ نمیشه ، با همون راه قبلی رو میگم هیچ جور نمیشه !
چی کار کنم ؟ من لند میخوام !!!
:18:نقل قول:
عجب ....... من خیلی وقته از jbak taskman استفاده میکنم .... فک نکنم مشکل از jbak باشه .....
بعد از اینکه اون روش (همونی که لینکش رو بت دادم) اجرا کردی ، باید گوشیتو خاموش روشن کنی تا کارکردش به حالت عادی برگرده .....
الان اگه میخوای jbak رو حذف کن ببین چی میشه ......
مجید جون فک کنم لینک برنامه secman خرابه!!!!!!
یا خودت یا یونس یه کاریش بکنین.
سلام
ربطي به حجم بازي نداره...مربوط به رام هست كه هربازي براي خودش اشغال ميكنه...نقل قول:
نقل قول:شما گوشيتو هك كردي؟ تو فايل منيجر اون 4 گزينه رو تيك زدي؟نقل قول:
اگه اجرا نشه ديگه نميشه...كلا" بازي هاي جديد رام زيادي ميخواد كه 5700 و 6120 و 73 نميتونند اجراشون كنند...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
يادمه يه تاپيك به اسمه مشكلات داشتيم...هنوزم گمانم فعال باشه...:13:
تاپيك پاكسازي ميشه...
شاد باشيد
بايد كلاينت قبلي رو پاك كنيد و اينو نصب كنيد...نقل قول:
ولي واسه من ميشه ابراهيم جان..مطمئني درست جاگذاري كردي؟نقل قول:
لينك سالمه...نقل قول:
سالمه؟؟؟:18::18:نقل قول:
اما تو 3 تا بروزر IE,Firefox,Opera تست کردم آدرس رو پیدا نمیکنه!!!
سيستمتو يه دكتر ببر...:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشي:40: