واسه من سفارش دبیه . شماره هاهم سمت چپه.
Printable View
واسه من سفارش دبیه . شماره هاهم سمت چپه.
سلام دوستان اره خريدم رنگ مشكيشم خريدم.....
ميگم راستي يه زحمتي ....كسي بازيهاي ان گيج رو سراغ داره كه بشه اسون گير اوورد؟؟؟
يه تشكر هم از همگي ميكنم واسه زحمتاشون.....
راستي من فكر ميكنم كه يه كم خيلي كوچولو الان سرعتش كمتر از انتظارمه دليلش چيه ؟؟؟يا شايد ميگيد فكر ميكنم واينجور نيست..........................
سلااااااااااام...به به...بالاخره گرفتي..! مباركه...همون 420 ؟:46:نقل قول:
بابا تو چقدر باحالي، زير مجموعه به اون عظمت تو بخشه بازي ها هست اونوقت ميپرسي؟؟؟
ورژنش چنده؟ مستر ريست كردي؟ چه رمي گرفتي بالاخره؟
این که گفتی،یعنی چی؟:31:نقل قول:
یعنی تو نمیدونی مستر ریست یعنی چی ؟؟؟ :13::13:نقل قول:
وقتی گوشیو تازه میخری یا وقتی که آپدیتش میکنی یا وقتی که گوشیت درست کار نکنه ، مستر ریست میکنی ....
یعنی : تمام تنظیمات و هر چی که تو گوشی ریختی ( برنامه و بازی و .....) حذف میشه و گوشی میشه عین موقعی که تازه خریدیش(وقتی که گوشی رو از مغازه میخری:دی) و به حالت اولیه بر میگرده .....
مستر ریست هم با کد ستاره مربع 7370 مربع انجام میشه ....
مرسی از جوابتون.:31:نقل قول:
دوربینه 82 رو ببینید!!(بیشتر فلاشش):18:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=39AMuryb4QY
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Hyjfu9FAdmg
اره يونسم من گرفتم .....اره همون420:8:
بدون گارانتي وبا همون2گيگ رم.....:5:
ولي اصله اصله بدون شك ميگم.....:5:
يه عكسم بعدا اپ ميكنم ازش ببينيد كيفيتش چه شكليه ونظر بديد......:10:
سلام دوستان من هم به تازگی مشگل:
وقتی گوشی را خاموش و روشن(Restart) می کم یه برنامه ای شروع به نصب کردن می کنه که قبلا این طوری نبود
پیدا کردموراهکارهای پست 1003 و 1002 هم جواب نداد حالا چیکار کنم؟
مرسی
سلام دوسا عزیزنقل قول:
نگاه کن گوشیتو با حالت data transfer به کامپیوتر وصل کن
بعد show hidden file رو تیک بزن
برو تو پوشه private بعد یه فایلی هست که آخرش نوشته ce برو تو اون بعد هر چی فایل هست توش پاک کن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نگاه کن گوشیتو با حالت data transfer به کامپیوتر وصل کن
بعد show hidden file رو تیک بزن
برو تو پوشه private بعد یه فایلی هست که آخرش نوشته ce برو تو اون بعد هر چی فایل هست توش پاک کن.
دوستان ... ورژن 20.1.062 N82 هم توي بازار اومده ؟ :18:
قضیه ی 1 وسطش چیه ؟ مال من :
20.0.062
بچه ها منم امروز به جمع شما اضافه شدم
گوشی خوبیه اما من یه کم سرعتش واسم قانع کننده نیست فکر میکردم بیشتر از اینا باشه نه اینکه سرعتش کم باشه فکر زیادی میکردم
و دوم اینکه هم کیفیت و هم بلندی صدای اسپیکر این گوشی در حد متوسط هستش که انتظار من از کیفیتش بیشتر بود
سوم اینکه دی پدش خیلی نرمه کاشکی سفت تر بود
جی پی اس اون توی ماشین خیلی خوب در عرض چند ثانیه ماهواره رو پیدا میکنه اما توی منزل یه چند دقیقه ای طول میکشه
صداش توی هدفون خوب و شفافه اما فاقد باسی هستش که توی واکمنهای سونی اریکسون هست
,والا منم خودم تعجب کردم ! .... داشتم دنبال نرم افزار توي گوگل سرچ ميکردم ! که توي توضيحات يکي از موارد پيدا شده نوشته بود :41: !!! خودم هم درست دستگيرم نشد !!! :31:نقل قول:
رفیق دستت درد نکنه و درست شدونقل قول:
بازم تشکر
بهترین اکولایزر چیه؟بهترین نرم افزار واسه پخش موسیقی چیه که هم صدای بلند و هم تنظیمات خوبی داشته باشه.خواهشا اگه میشه لینک بدین
امین جان واسه 5700 یه اکولایزر داشتی میشه دوباره بگی
مبارک باشه کاظم جان ......نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
ولی اون باسی که می گی بیشتر ماله هدفونه se هست
شما برو یه هدفونه cresyn مدل LMX-E630 DL تهیه بکن اونوقت می بینی که se باید بیاد لنگ بندازه.:21:
فریمور جدید 11 سپتامبر اومد. البته فقط برای اروپا اومده الان.
شانس من همین امروز حین Update فهمیدم!!!
Some N82 users are reporting about a newSoftware Updater The newest firmware version is 30.0.019 which is expected to be a major update from v20.0.062. Nokia has not released any official changelog, so the exact changes in the new firmware are unknown.
The update is available only for European handsets (code 0558752) and will be rolled out consequently for other regions in the following days.
کسی آپدیت کرده ببینه چه تغییراتی ایجاد شده؟
جای همتون خالی!
اومدم قاب گوشی مو عوض کنم زدم فاتحشو خوندم....
سیم های فلاش رو زدم قطع کردم. بدبختی اینجاست به هیچ روشی نمیشه لحیمشون هم کرد.
فلاش یدکیش تو بازار هست؟
سلام!
من دیشب گذاشتم گوشیم آپدیت بشه گذاشتم خودش با NSU از نوکیا دانلود کنه، روش اصلی یعنی.
بعد از چند ساعت کارش تموم شد و NSU زد UPDATE SUCCESSFULL اما گوشی بنده همینجور چشمک میزد!
حالا که روشنش میکنم فقط صفحه سیاه سفید میشه (چشمک میزنه). مرد یعنی؟؟؟ چه جوری HARD RESET کنم؟ (روش دکمه سبز * 3 رو امتحان کردم)
فکر میکنم باید فلش بشه.
گارانتیش ایرانتل هستش (گارانتی الکیه) کسی تلفنش رو داره ؟؟ راستش کارت گارانتیشو نمیدونم کجا گذاشتم. اگه بخوام بدم جمهوری فلش کنن چند میگیرن؟؟ سمت میرداماد ونک کسی را میشناسین که فلش کنه؟؟
اگه فلش کنن چه Version میشه؟؟ همون 11؟؟؟
مرسی!
گارانتی رو بیخیال شو. بده به یه شخصی که میدونی بلده واست فلش کنه. بعد اگه خواستی آپدیت کنی روی کامپیوتری غیر از قبلی آپدیت کن. چون کامپیوتر یا نرم افزاری که باهاش آپدیت کردی، یه مشکلی داشته که کامل آپدیت نکرده.
من امروز N70 رو دادم فلش 4000 تومن ازم گرفت. تو همین حدودا باید بگیرند دیگه.
برای ورژن هم به طرف بگو آخرین ورژن رو واست بزاره.
سلام ...
دوستان ، N82 تا مموري چند گيگ را ساپورت ميکنه ؟
يه سوال ديگه .... دوستاني که N82 دارند .... پر بودن مموري چقدر سرعت گوشي را پايين مياره ؟ :19:
تا 8 گيگ رو راحت جواب ميده....نقل قول:
سرعت هم اصلا" پايين نمياد...
یکی گفته بود تا 32 گیگ ساپورت میشه که هنوز رمش تولید نشده!!!نقل قول:
من که 8 گیگ دارم و توی هزاران فایل دارم، اصلا سرعت گوشیم کم نشده
دوستان کسی آپدیت کرده؟
لینک زیر رو ببینید (اخطار آخر پست رو بخونید و برداشتتون رو بگید)
کد:http://www.then82blog.com/2008/09/n82-firmware-v300019-available-reports.html
اولا" سلام....:31:نقل قول:
دوما" تا جايي كه من فهميدم 2 نفر گوشيشونو آپ كردن و گوشي ديگه بالا نيومده...يعني وقتي روشن ميشده صفحه سفيد هي چشمك ميزده...بعد دوباره آپ كرده درست شده..همين...:20:
دوستان مموری 8 رو چند خریدید ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی میشه بگید گوشیتون چه رنگی هست ؟؟ پشتش !!
سفید ؟ سیاه ؟ نقره ای ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 49 تومان گرفتم...ولي الان ارزون تر شده...نقل قول:
نقره اي ،ولي سفيدم ديدم...
مال من سفید هستنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي.
راستش من ميخوام توي اين هفته گوشي Nokia N82 رنگ مشكي بخرم ولي اين قدر حرف و حديث زياده كه آدم گيج ميشه ميخواستم از دوستان خواهش كنم كه كمكم كنيد كه موقع خريد بايد به چه چيزهايي توجه كنم تا سرم كلاه نره و همينطور چطوري گوشي با آپديت جديد بخرم البته اگه اومده باشه و همينطور توي پاساژ علائدين گفتند كه ديگه تمام گوشي هاي نوكيا ساخت كشور چين و كره هستش و ديگه كشور فلاند گوشي توليد نميكنه ميخواستم بدونم كه آيا اين قضيه صحت داره يا نه و اگه صحت داره فرقي بين كيفيت گوشيهاي ساخت كشور فلاند و كشورهاي چين و كره هست يا نه البته فروشندگان و خود نوكيا يعني شماره تلفن 23013 كه براي پاسخگويي گذاشتند ميگن كه نه و همه گوشي ها ساخت نوكيا هستند و فرقي بين كشور سازندش وجود نداره و همه تحت ليسانس نوكيا هستند و از لحاظ كيفيت هيچ فرقي با هم ندارند.
در ضمن ميشه بگيد كه اين گوشي چطور گوشي هستش كلا از همه لحاظ و كساني كه دارند آيا ازش راضي هستند يا نه.
راستش من بيشتر يه گوشي ميخوام كه از لحاظ كيفيت دوربين چه از لحاظ عكاسي و چه فيلم برداري در حد عالي باشه حالا من ميتونم روي اين گوشي از لحاظ كيفيت دوربين حساب كنم؟
با تشكر از همه شما عزيزان.
نمیشه ...
78 بخر پشیمون شدی ( که نمیشی ) من قاب گوشیمو عوض میکنم ، یه گوشیه نوی آببندی شده ی بدون مشکل اصل فنلاند + هزار تا کلیپ و برنامه ی ساین شده + ترکهای جی پی اس از جاهای کشف شدم بهت میدم ... :دی باهم عوض کنیم :فی
سلام :دینقل قول:
منم همینو فهمیدم
فکر کنم بهتره آپدیت نکنیم تا برای پروداکت کد ما هم بیاد و باگهای احتمالی هم برطرف بشه...
قضیه چشمک به خاطر سرعت پایین اینترنت ایرانه. من version 20 آپدیت کردم چشمک زد.
اینطور که میگن باید سریع دانلود بشه کار به چند ساعت نکشه.
نقل قول:
من به شما G810 سامسونگ رو پيشنهاد ميدم...عكاسيش از 82 بهتره با 3 برابر زوم نوري....نقل قول:
تاييد ميشه..!:31:نقل قول:
سلام :40:... راستش من هم يه مدته که دارم در مورد n82 و g810 تحقيق ميکنم ...:20:
مساله اي که هست اينه که اصولا گوشي هاي سامسونگ به اندازه ي گوشي هاي نوکيا قابليت نصب نرم افزارهاي مختلف را ندارند .... دوربين سامسونگ توي تاريکي نسبت به نوکيا کم مياره ... در ضمن فکر نکنم سرعت N82 را G810 داشته باشه !!!
اما خب ..سامسونگ طراحي گوشيهاش بي نظيره .... عکسهاي به نسبت بهتري در روز ميگيره ...
راستي من شنيدم صفحه N82 يه کم تاره !!! اين تيره بودن صفحه چقدره ؟ خيلي که نيست ؟؟؟ :18: اونقدر نيست که ضايع باشه !!! ؟؟؟ :41:
حالا از دوستان ... اگر کسي ميتونه منو راهنمايي کنه:10: .... که کدوم گوشيو بخرم ... کدوم بهتره ....؟؟؟
------------------------------------
راستي .... کسي ميتونه بگه هنگام خريد نوکيا يا سامسونگ به چه نکات کليدي توجه کنم ... که حداقل احتمال اينکه گوشي تقلبي بهم بندازن کمتر بشه !!! ( راه هاي تابلو مثل #06#* يا #0000#* را بلدم !!! :31: ...به جز اينا !!! ) :11:
سیستم عامل ان82 و جی810 فرقی با هم ندارن ..... فقط انگیج II رو جی810 نصب نمیشه ( چون مخصوص نوکیاس )نقل قول:
تاری صفحه ان82 یا یه ترفند کوچیک حل میشه .... نورش میشه مثه ان95 8گیگ .....
عکاسی جی810 در روز از ان82 بهتره .... ولی جی810 در مکانهای تاریک و شب جلوی دوربین ان82 کم میاره ....