سلام
برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
مرسی
سلام
برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
مرسی
نقل قول:
باید extension فایرفاکس توش idm فعال باشه (از منوی TOOLS گزینه ADD-ONS رو انتخاب کن)
بهترین روش اینه که IDM رو نصب کنی وسپس FIREFOX رو نصب کنی
كسي نميخواد ج مارو بده!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر از vp**n استفاده میکنید که مشکلی نباید باشه.
ولی اگه از فیت*لرشکن استفاده میکنید باید مشخصات Pr*oxy و Port فیلترشکن رو در بخش تنظیمات و در سربرگ Prox*y نرم افزار IDM وارد کنید.
موفق باشید :40:
برای منم قبلا این جوری بود یه فیلم رو تو یوتوب کامل میدیدم وقتی تمام میشد رو دانلودش کلیک میکردم دوباره دانلود نمیکرد ولی الان دوباره از اول شروع میکنه .نقل قول:
یه سوال دیگه قبلا وقتی یه فیلم با اسم تکراری رو میزدم برای دانلود ارور میداد که این فایل رو دارم میخوای دوباره دانلود کنی یا تغییر نام بدم الان دیگه اینو نمی گه و انگار اولین باره که میخواد فیلم رو دانلود کنه حتی idm رو کامل پاک و دوباره ریختم درست نشد چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
نقل قول:سلام
الان تست کردم دیدم برا خودمم اینجوری شده و دوباره دانلود میکنه . سرچ میکنم چیزی پیدا کردم خبرت میکنم.
واسه مشکل دوم هم برو به قسمت تنظیمات و در سربرگ Downloads طبق عکس گزینه ی مشخص شده رو انتخاب کن :
ممنون از پیگیریتون ولی با کاری که واسه مشکل دومم هم گفتید انجام دادم حل نشد هنوزم همین جوریه.
با سلام
من یک مشکل جدی با IDM پیدا کردم ، قبلاً روی لب تاپم IDM نصب بود و بدون مشکل دانبود می کردم، اما به یک باره به علت منقضی یا آپ دیت فایر فاکس دیگه نمی تونم استقاده منم ازش
الان firefox 6 و IDM 6.07.09 رو نصب کردم دوباره، با ابنکه میاد بینک دانلود اما نمی تونه کانکت بشه و تایم اوت میده، لطفاً کمکم کنید
احتمالا تنظيمات مرورگر با idm فرق مي كنه، مثلا در مرورگر از پراكسي استفاده كردين و در idm خير يا برعكس، به همين دليل فايل رو جديد ميشناسه.نقل قول:
سلام
در idm ورژن 6 به بالا چجوری می تونم قابلیت دانلود ویدئو های یوتیوب در اپرا رو حذف کنم؟
یعنی در اپرا وقتی وارد یک کلیپ یوتیوب یا هر ویدئوی آنلاین دیگه ای که شدم اون پنل دانلود idm ظاهر نشه؟
اصلا می خوام کلا همه قابلیت های idm ام مثل ورزن 5.19 بشه به جز دانلود یوتیوب در فایرفاکس
چجوری این کار رو باید بکنم؟
سلام
من چند شبه دانلود اتوماتیکم کار نمیکنه
به هیچی شم دس نزدم (به تنظیماتش منظورمه)
اینترنتمم شبا وصله و مشکلی نداره
یکی هس که به من کمک کنه؟
سلامنقل قول:
در پنجره ی تنظیمات در سربرگ General روی دکمه ی Edit پایینی کلیک کنید.
سپس در پنجره ی جدیدی که باز میشه تیک گزینه ی زیر رو بزنید :
Don't capture downloads from web-players automatically
براتون مقدوره یک عکس از صفحه ی تنظیمات شروع خودکار بذارید ؟نقل قول:
سایت هایی از جمله Hotfile ، Filesonic و ... که یکی از این مشخصه ها رو دارن نمیشه ازشون دانلود اتوماتیک کرد :نقل قول:
1 - برای دانلود به شما تصویر تأیید کننده (Captcha) میدن ...
2 - برای دانلود نیاز به رمز دارن (مثل بعضی از فایل های MediaFire)
شاید فایل هاتون یکی از مورد های بالاست !!! :13:
نه کلن هیچی دانلود نمیکنهنقل قول:
بازم ممنون
یچیز دیگه :نقل قول:
ساعت کامپیوترتون رو بکنید 12 ساعته (بحالت AM و PM بشه) !!!
و دوباره تو IDM ساعت رو ست کنید و ببینید حل میشه یا نه !!! :20:
میشه پاسخ منو بدید لطفاً
من یک مشکل جدی با IDM پیدا کردم ، قبلاً روی لب تاپم IDM نصب بود و بدون مشکل دانلود می کردم، اما به یک باره به علت منقضی یا آپ دیت فایر فاکس دیگه نمی تونم استفاده کنم ازش
الان firefox 6 و IDM 6.07.09 رو نصب کردم دوباره، با اینکه لینک دانلود میاد اما نمی تونه کانکت بشه و تایم اوت میده، لطفاً کمکم کنید
کلن 12 ساعتس...:41:نقل قول:
با سلام
دانلود منیجرم هنگام شناسایی فایل 0kb می زنه و نمی شه دانلود کرد flashget رو هم نصب کردم با همین مشکل مواجه می شم دلیلش چیه
والا اونطور که من تو اون عکسه میبینم حروف AM و PM جلو زمان آغاز و پایان دانلود نیست !!!نقل قول:
پس یعنی 12 ساعته نیست !!! :13:
ممنونم از جوابتون ولی قبلن هم که مشکلی نداشتم تنظیماتم همون بودنقل قول:
و اگرم بنا به گفته ی شما 24 ساعته باشه کامپیوترم (که نیس) بازم ساعت 2 ه نیمه شب همون 2 و 14 نیس که بگیم بخاطر اونه...
نقل قول:
از صحت فایل دانلودی مطمئن هستید ؟
IDM رو کرک معتبر کردید ؟
وقتی در scheduler زمان شروع و پایان دانلود را تنظیم میکنیم بدون توجه به زمان شروع خود به خود شروع به دانلود میکند ----------- علت چیست ؟
لطفا راهنمایی کنید -----------------------------------
1 - اون زمان برای همه ی دانلود ها نیست ...نقل قول:
برای دانلود های Stop شده و دانلود هایی که موقع دانلود دکمه ی Download Later رو میزنید هست !!!
2 - شاید تنظیمات شما برای یه Queue هست و لینک هایی که برای دانلود میذارید و توی یه Queueی دیگه میذارید !!!
3 - دیگه نمیدونم !!! :13:
دانلـود رو Stop کـردم ، Ip رو عوـض کـردم ، چیز پـی ان زدم :دی بعـد Resume نمیشـه دیگـه ، راه حلـی چیزی ول بـدین .
رمزی حرف میزنی شما؟ :31:نقل قول:
همه کار کردی دیگه چی میخوای؟ :31:
غذا هم درست کن باهاش بخور بقیشم سرد شد بخور :31:
نگفتی لینک از کجاست؟ شاید لینک مستقیم نمیده. مدیافایره؟ کامل توضیح ندادی داش
لینکـ مستقـیمِ :دی
با سلام
موزیلا 5 نصب داشتم و تمام تنظیمات برنامه IDM روش بود مثلا وقتی روی یه لینک راست کلیک میکردم بهم نشون میداد که با این برنامه دانلود کنم ولی از وقتی برنامه موزیلا 7 رو نصب کردم این موارد هم حذف شدن و برای دانلود برنامه روی لینک ها اسمی از برنامه idm نیستش چجوری میتونم به حالت قبل برش گردونم
با تشکر
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
نقل قول:
سلام
منم همین مشکلو داشتم هر وقت به قول شما چیز پی ان میزنم باید قبلش استوپ بزنم بعد ای پی عوض کنم و وقتی هم ای پی عوض میشه حدود 15 ثانیه که صبر کنم مجدد دانلود شروع میشه در غیر این صورت ارور میده
سلام.
دوستان من یه سوال دارم من مثلاًمیخوام کهیه فایل هایی با یه پسوند های خاص با دانلود منیجر دان کنم ولی دان نمیکنه خب چطوری میتونم با دانلود منیجر دان کنم؟
سلام،برای رفع این مشکل چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مشکل برای تمام فایل ها که وجود نداره درسته ؟
چون HARD CLOSE صورت گرفته اونم بر روی هاست و فکر کنم فقط برای این دانلود شما مشکل ساز شده
IDM رو باز کنید ، روی اون فایل که دیگه دانلود نمیشه راست کلیک کنید ، Refresh Download Address رو بزنید ... یه صفحه اینترنت باز میشه (میره همونجایی که فایل رو ازش دانلود کردید) ، دوباره بزنید فایل دانلود شه !!!نقل قول:
شاید یه سؤال بپرسه که باید Yes بزنید و شایدم نپرسه و همینطوری بنویسه لینک دانلود تازه شد !!!
بعدش میتونید Resume Download رو بزنید !!! :46:
سلامنقل قول:
به پنجره ی تنظیمات رفته و در سربرگ File Types پسوند مورد نظرتون رو اضافه کنید.
سلام دوستان نمیدونم چرا جدیدا وقتی میخوام با idm از یوتیوب دانلود کنم این پیغام میاد!؟ لینکهای سایتهای دیگه مشکلی ندارن.فقط یوتیوب!
البته اینم بگم که جدیدا به جای وی پی ان از برنامه my etunnel استفاده میکنم. با همین لینکهای دیگه مشکلی نداره!
قبلا که وی پی ان داشتم مشکلی نبود!!!:13:
نقل قول:
آی پی ای که این نرم افزار استفاده میکنه رو درون نرم افزار IDM وارد کنید مشکل احتمال خیلی قوی برطرف میشه
نه، این مشکل فقط برای همین فایل صورت گرفته.نقل قول:
حالا چی هست؟کاریش نمیشه کرد؟
70% حروم شد؟:41:
hard close اط سمت host صورت گرفته و نمیشه کاریش کردنقل قول:
لینک جدیدش رو بگیرید و Replase لینک قبلی تو peoprties همون فایل 70% دانلود شده قرار بدید ببینید اگر ادامه داد که چه بهتر و الا باید از نو دانلود کنید
با سلام
کسی با grabber آی دی ام کار کرده؟
من کار کردم یه سایت رو کامل کرد فک کنم ولی اون جایی که ذخیره کردم آیکونش نیست عکسهاش هست من که کامل دانلود زدم سایت رو. چیکار کنم که بتونم چیزای توشو ببینم؟
دوستان یه روش بود واسه کرک کردن این برنامه بوسیله دستکاری کردن یه فایل ویندوز
آیا مطمئن هست ؟ و روی جدیدترین ورژن جواب میده یا نه ؟
اون روش رو قبلا تو سایت دیدم الان نمیدونم کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:سلام
فکر کنم منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
بنظرم بهترین کار استفاده از کرک زیر هست که هم از کار نمیفته و هم برای تمام ورژن های بالای 6 کار میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]