آقا این نسخه 7 کی میخواد تو خود سایت کاسپرسکی معرفی بشه. زمین وزمان معرفیش کردن غیر خودش.
من که تا خودش به طور رسمی ارائه نکنه دانلود نمیکنم.
Printable View
آقا این نسخه 7 کی میخواد تو خود سایت کاسپرسکی معرفی بشه. زمین وزمان معرفیش کردن غیر خودش.
من که تا خودش به طور رسمی ارائه نکنه دانلود نمیکنم.
فکر نمی کنم ... کجا اعلام کرده؟:8: هنوز نیومدهنقل قول:
من در مورد Kaspersky® Internet Security دو سوال بسيار مهم دارم اميدوارم جوابم را بگيرم
1-ايا ميتوان توسط Kaspersky® Internet Security مانند مكافي و ZoneAlarm اپديت و اتصال يك برنامه مانند بابليون را هنگام اتصال به اينترنت بلوكه كرد
2-چطوري بايد كد و با كرك و يا سريالKaspersky را وارد كنيم
من كرك انها را دارم ولي نمي دونم چطوري بايد انها را وارد كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر راهنمايي شما بزرگوارن هستم.
سلام به همگی
چطوری میشه یک key رو که add کردیم از برنامه کسپراسکی حذف کرد و key جدید بهش داد؟
دوست عزيز مطابق شكل زير كه براي شما آپلود كردم عمل كنيد.خيلي راحت هست.اگر مشكلي بود در خدمتم:نقل قول:
بعد
خود سایت p30world و جند تا سایت معروف دیگه معرفیش کردن:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/archives/007119.php#comments
نه عزیزم ... اون سایت های دیگه هم نسخه ی Kaspersky Internet Security 7.0.0.119 TR رو معرفی کردن نه نسخه ی فاینال اگه نه اینجا حدود 20 نفر لحظه لحظه در کمینند و حتی متن آماده کزدن که اینو معرفی کنن:10:نقل قول:
موفق باشی ...:11:
ببینم ، نسخه 7 آنتی اسپای وار نداره ؟ :13:
نقل قول:
آقا خوب سواله دیگه ! من موندم کدومشونو نصب کنم !
البته الان antivirus ورژن 6 نصبه
میخوام بدونم که وقتی 7 اومدم برم یکیشو دانلود کنم !
کسی جواب منو نمیده ؟!
اینقد ضایست سوالم ؟ D:
دکتر جون
به نظر من اینترنت سکیوریتی را نصب کنی بهتره
چون در دل خودش آنتی ویروس هم داره
سلام بابا این ورژن Internet Security بد جور خفنه !!! عالی بود بیست
یه سوال هم دارم آپدیت از طریق فایل می شه ؟
یعنی من فایلی رو دانلود کنم که با اون آپدیت کنم آنتی ویروس رو چون اگه بذارم به صورت خودکار برنامه با اینترنت ارتباط برقرار کنه دفعه بعد که ویندوز رو عوض می کنم می پره چاره ای هست ؟
يه جا مي خونم نسخه فاينال اومده يه جا ميگن هوز نه !
ميشه كسي كه واقعا اطلاع داره بگه نسخه فاينال اومده يا نه ؟!
چون خيلي وقته منتظرم ورژن 7 از بتا خارج بشه دانلودش كنم !
نقل قول:
تنظیمات آپدیت رو دستکاری نکن و بزار خودش اتوماتیک خودش رو آپدیت کنه. اگر رگ کی که باهاش رجیستر کردی
در لیست سیاه قرار نگرفته باشه هیچ اتفاقی از لحاظ رجیستر شدنش نمیوفته.
نقل قول:
من از نسخه 7.0.0.120 استفاده میکنم. در کل نسخه 7 کسپرسکی هنوز در سایتش معرفی نشده. اما نکته قابل
توجهی که در مورد این نسخه وجود داره اینه که چه در هنگام نصب و چه بعد از نصب کلمه Beta رو مشاهده نمیکنید.
دوستان من الان کاسپر ورژن 6.00300 دارم به نظر شما کاسپر هنوز بهترین انتخابه ؟ الان بهترین و مناسب
ترین ورژن این آنتی ویروس چیه ؟
سعی کن از 6.00.621 یا نسخه های جدید تر استفاده کنی.چون ایرادهای امنیتی اونا برطرف شده.نقل قول:
سلام:31:
من با اجازتون یه توضیحی در باره ی نسخه ی 120 که قبلا معرفی کرده بودم ولی چون فهمیدم فاینال نیست از مدیر انجمن خواهش کردم پاکش کنن بدم , که این نسخه فاینال نـــیـــســـت
مدرکشم اینجاست ...:46:
ممنون از توجهتون:10:کد:http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=40370&hl=7\.0\.0\.120
ببخشید hamilton جان اگه میشه خود نرم افزار kaspresky internet security7.0 .0.120 برای من بزارین آخه هرچی تو قسمت انتی ویروس گشتم نتونستم این ورژن رو پیدا کنم با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز نسخه 7.0.0.120 این آنتی ویروس از طرف خود کسپرسکی پیشنهاد نمیشه. من خودم هم قبلا از همین
نسخه استفاده میکردم اما نسخه ای رو که کسپرسکی پیشنها د میکنه 7.0.0.119 است.
با سلام.نقل قول:
پس نظر شما اين هست كه نسخه 7.0.0.120 را كه الان در ويستا نصب هست را uninstall و به جاي آن نسخه 7.0.0.119 را نصب كنم؟دليل اين امر را سايت كاسپر اعلام كرده؟البته اگر موافق هستيد براي حفظ نظم اين تاپيك ادامه بحث در تاپيك مربوط به اين آنتي ويروس ادامه پيدا كنه.
با تشكر.
بتمن جان شما خودتون از كدوم نسخه استفاده مي كنيد !نقل قول:
اگه شما واقعا مي دونيد كه نسخه 7 مي ارزه دانلودش كني و نصب كني من دانلود كنم چون هنوز هم منتظرم تا فاينال بياد ! من خودم الان از نسخه 6.0.1.411 استفاده مي كنم !
من از کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 6.0.2.621 استفاده میکنم ولی هر بار میخوام offline اونو از پوشه base آپدیت کنم Eror میده و میگه فایل یا فولدر پیدا نشد ضمنا از key سری 7 استفاده میکنم
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه نمیشه کاری کرد که کاسپر موقع باز کردن مثلا مدیا پلیر عمل چک کردن رو انجام نده و سرعت باز کردن فایلها و پوشه ها یا پنجره ها رو نگیره.
راهنمای کاسپر اگر جایی هست لطفا آدرسشو بدید.
دوستان سلام یکی به ما فرق آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 6 و Kaspersky Internet Secourity 7 را به ما میگه؟؟
هر دوشون هم ورژنشون 2007 هستش
کدام یک برای سیستم های خانگی بهتر هستش؟
مزیت یکی بر دیگری چیست؟
با تشکر
قبلا توی همین تاپیک تفاوتهای نسخه 6 و 7 گفته شده است .محصولات کاسپرسکی بر حسب سال نامگذاری نمینقل قول:
شوند و اطلاق مثلا نسخه2007 به هر کدام از محصولات آن اشتباه است . نسخه های جدید مسلما نسبت نسخه های
قدیمی بهتر هستند .تفاوتهای عمده نسخه 7 نسبت به 6 عبارتند از :
1.هوریستیک جدید و قویتر برای شناسایی ویروسهای ناشناخته
2.خاصیت آنتی روت کیت قویتر ( هم در جلوگیری از نصب روت کیتها و هم در پیدا کردن روت کیتهای نصب شده )
3.اضافه شدن Parental Controls و Privacy Controls
4.فایروال قویتر و سریعتر
5.خاصیت Self Protection قویتر
6.اضافه شدن News Agent که وجود آخرین نسخه ها و آخرین اخبار مربوط به کاسپرسکی را به کاربر اطلاع می دهد.
7.واسط کاربری جدید
8.خاصیت Anti-Keylogger قویتر
و البته برطرف شدن بسیاری از اشکالات قدیمی موجود در نسخه 6 .
دوست مننقل قول:
به جای زدن تاپیکها و پستهای متعدد برای سوالاتی که بارها قبل از شما توسط دوستان دیگر پرسیده شده و توسط سایر
دوستان پاسخ داده شده است اگر کمی وقت بگذارید ( حداقل به همان مقداری که انتظار دارید دیگران برای پاسخ به
سوالات شما وقت بگذارند ) و در تاپیکهای مربوطه جستجو کنید ( گزینه جستجو را برای همین بالای تمام صفحات این
انجمن گذاشته اند ) مطمئناجواب سوالات خود را پیدا می کنید و اگر سوالتان موضوع جدیدی بود و در جای مناسبی مطرح
شود حتما پاسخ داده خواهد شد .
نقل قول:
ممنون از زحمتی که کشیدید
فقط از نظر سنگینی برنامه Internet Secourity باید سنگین تر باشه درسته؟
دوست من من منظور شما را متوجه نمی شوم .هم نسخه 6 و هم نسخه 7 به دو صورت آنتی ویروس ( یا KAV ) ونقل قول:
اینترنت سکوریتی ( یا KIS ) عرضه می شوند که اینترنت سکوریتی همان انتی ویروس بعلاوه فایروال , آنتی اسپم و آنتی
اسپای و ... می باشد .مسلما نسخه اینترنت سکوریتی ( چه 6 چه 7 ) از نسخه آنتی ویروس خالص سنگینتر است ولی از
مجموعه انتی ویروس کاسپرسکی با یک فایروال دیگر سبک تر است .
اول اینکه یه نفر اموزش ابدیت دستی کاسپر رو بزاره (من هر کاری میکنم نمیشه)
ابدیتهای کاسپر کجا ذخیره میشن
ایا میشه از ابدیتهای Kav در Kis استفاده کرد
چرا نسخه های 7 کاسپر در سایت خودش برای داتلود نیست( یا شاید من پیدا نمی کنم !!)
آیا ورژنهای مختلف نسخه7 هنوز بتا هستند؟
چند ورژن برای نسخه 7 امده وکدوم از همه بهتره؟
لینک دانلود نسخه 7 اینترنت سیکیوریتی کاسپر (بهترین ورژنش باشه)
با تشکر از همه دوستان
در صفحه قبل دوست عزیزمون VTN جوابی کلی رو برای افرادی نوشتند که هنوز از گزینه جستجو استفادهنقل قول:
نکرده اند.
نقل قول:
اگر جستجو کنید و کمی وقت بزارید حتما به جواب سوالاتتون میرسید چون بارها جواب داده شده.
موفق باشید.
چطور 259 صفحه رو بگردم
ضمن اینکه فکر نکنم جواب همه سوالات باشه
حالا چی میشد به جای تذکر جواب میدادی
نقل قول:
دوست عزیز شما اولین و آخرین نفر نیستی که بدون جستجو سوالات تکراری پرسیدید.
مثلا من اومدم و جواب شما رو دادم و اگر فردا یکی دیگه اومد همین سوالات شما رو تکرار کرد اونوقت من یا دوستان
دیگه چه جوابی باید بهشون بدیم؟ دوباره جواب تمام سوالت رو برای اون هم بنویسیم؟
آیا من و یا دوستان دیگه و یا حتی خود شما وقتی ببینید طرف حوصله گشتن رو نداره براش وقت صرف میکنید تا جواب
سوالاتشو بدست بیارید؟ ما افرادی که اینجا هستیم برنامه های کامپیوتری نیستیم که تا یکی سوالی پرسید زود بیایم
و بهش جواب بدیم. پس فرق ما در اینه که ما و شما انسان هستیم نه برنامه ...
بهر حال شما لازم نیست همه 300 صفحه رو دونه به دونه بگردید. در بالای همین صفحه یک قابلیت وجود داره به اسم
جستجو. این جستجو برای کسانی هست که دنبال مطلب خاص و یا موضوع خاصی میگردند.
اما سوال من اینجاست که چطور یک شخص میتونه در گوگل بین میلیونها و شایدم میلیاردها صفحه اینترنتی مطلبی رو
که دنبالشه پیدا کنه اما اینجا در انجمنی به این کوچکی در مقابل گوگل نمیشه این کارو کرد؟
اما جواب سوالاتتون .
نسخه 7 هنوز در صفحه اصلی کسپر به طور رسمی معرفی نشده چون این نسخه هنوز هم در مرحله آزمایشی قرار
داره. البته نسخه 7 رو میشه از روی سرور FTP کسپرسکی دانلود کرد. یعنی همون نسخه های آزمایشی رو .
آخرین نسخه آزمایشی کسپرسکی نسخه 7.0.0.123 است که اون هم بر روی سرور فرانسه و به زبان فرانسوی
ارائه داده شده. خیلی ها میگن چون این Build با 123 شروع میشه پس میشه گفت این نسخه میتونه آخرین Build
آزمایشی نسخه 7 باشه. آخرین نسخه که به زبان فرانسوی بیرون داده شده رو با یک تعییر جزئی در رجیستری
میشه به نسخه انگلیسی تبدیل کرد. اما فقط اینترفیس کسپر هست که به انگلیسی تبدیل میشه و مراحل اینستال
و آنیستال آن همون فرانسوی باقی میمونه.
با توجه به توضیحات بالا که در مورد آخرین نسخه 7 کسپرسکی دادم اگر خواستید میتونید KIS 7.0.0.123 رو از لینک
پایین دانلود کنید.
برای تعییر دادن زبان فرانسه به انگلیسی باید به مسیر زیر برید و Localization را از fr به en تغییر بدید.کد:http://telecharger.kaspersky.fr/kavkis7/kis7.0.0.123fr.exe
اگر به مشکل برخورد کردید میتونید به عکس زیر نگاه کنید و طبق مسیری که در انتهای عکس معلومه تغییرات روکد:HKLM\SOFTWARE\KasperkyLab\protected]AVP7\environment and in HKLM\SOFTWARE\KasperkyLab\protected]AVP7\settings
انجام بدید.
اینم اینک خود سایت کسپر جهت دانلود Kaspersky Internet Security 7.0.0.123
کد:ftp://ftp.kaspersky.com/products/release/french/homeuser/kis7.0/
mrmmnb جان اینم نمونه اش. همون نمونه ای که در موردش بحث کردیم.
من اومدم این همه در مورد نسخه کسپرسکی توضیح دادم که بالاترین نسخه 7 که 7.0.0.123 هست هنوز در مرحله
آزمایشیه و این آقا که بالا پست داده میگه که 7.0.0.120 نسخه نهایی هست یا آزمایشی؟
چی بگیم... اینا حتی یک پست بالاترشون رو هم نمیخونند.
یه نفر که با قسمتRescue disk کاسپر کار کرده اموزش اونو بزاره
همچنین لینک دانلود برنامه های مورد نیاز اونو مثل PE Builder که خود کاسپر گفته این برنامه رو میخواد( اخرین ورژن چنده واگه کرک میخواد کرکش رو هم بزارید)
و کلا این قسمت به کار میاد و به درد میخوره؟
سلام دوست مننقل قول:
Rescue Disk یا دیسک نجات یکی از مفیدترین امکانات کاسپرسکی است که متاسفانه مهجور مانده است .این یک سی دی
Bootable مانند سی دی نصب ویندوز می باشد که حاوی آنتی ویروس کاسپرسکی و چند برنامه مفید دیگر است که
وقتی ویندوز دچار اشکال شده و به هر دلیلی بالا نمی اید ( به ویژه پس از آلودگی شدید ویروسی ) با آن می توانید
سیستم را روشن کرده و کارهای ضروری برای نجات سیستم را انجام دهید مثلا سیستم را با آنتی ویروس اسکن کنید و
ویروسهای جان سختی را که حتی در حالت Safe Mode هم به طور کامل پاک نمی شوند ( به ویژه روت کیت ها ) را از بین
ببرید یا فایلهایتان را از پارتیشنی به پارتیشن دیگر جابجا کنید یا از آنها Backup تهیه کنید وخیلی از کارهای دیگر که
برای نجات سیستم و اطلاعاتتان ضروری است .
طرز درست کردن دیسک نجات بسیار ساده است فقط کافی است یک رایتر داشته باشید , آنتی ویروس کاسپرسکی
نسخه 6 یا 7 را نصب کنید و آن را آپدیت کنید .برنامه PE Builder را داونلود ونصب کنید :
و بعد یک سی دی خام ( ترجیحا از سی دی های ReWritable اسفاده کنید تا بتوانید همیشه از آخرین آپدیت آنتی
ویروس استفاده کنید ) و سی دی نصب ویندوز XP SP 2 را تهیه کنید .بقیه کارها بسیار راحت و تقریبا به طور کامل اتوماتیک
است . فقط پس از انتخاب گزینه Create Rescue Disk در کاسپرسکی در مرحله اول باید محل نصب برنامه PE Builder
و یک پوشه برای فایلهای خروجی ( را که بعدا می توانید پاک کنید ) و محل سی دی نصب ویندوز را مشخص کنید :
بقیه کارها به صورت اتوماتیک انجام می شود .باز اگر سوالی بود در خدمت دوستان هستیم.
سلام
روی سیستم من Kaspersky Anti-Virus Personal Pro نصب است میشه کاری کرد که همین انتی ویروس روی یک کامپیوتر دیگه از روی سی دی نصب کرد بعد برای اپدیت اون از اپدیت که روی سیستم من است بهش یک کپی بدم در واقعه غیر مستقیم انتی ویروسش اپدیت بشه؟
چون الان انتی ویروس من اپدیت ولی اون کامپیوتر دسترسی به اینترنت ندارد راهنمایی کنید.
ممنون
سلام منKaspersky Anti-Virus Personal Pro اپدیت کردم بعد ری استارت کردم وقتی ویندوز بالا امد این ارور را کاسپرسکی داد
attention one af the executable files has been modified. the application cannot proceed
راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
حتما می دانید زدن تاپیکهای تکراری خلاف مقررات است و وقتی سوالی را در تاپیک اختصاصی کاسپرسکی مطرح می کنید نیازی به تکرار آن در تاپیکهای دیگر و یا ایجاد یک تاپیک تازه نیست حتی اگر به سوال شما پاسخی داده نشود .شما سوالتان را امروز صبح ساعت 8.23 در این تاپیک مطرح کرده و در کمتر از دو دقیقه یعنی ساعت 8.25 تاپیک مجزایی برای همین سوال ایجاد کرده و نوشته اید در تاپیک کاسپرسکی کسی به سوالتان پاسخ نمی دهد ! حتما انتظار ندارید در این وقت روز کسی در عرض دو دقیقه به سوالتان پاسخ دهد ؟
نقل قول:
و اما جواب سوال شما :
شماره نسخه ای را که استفاده می کنید بنویسید , در ضمن این پیام به این معنی است که یکی از فایلهای اصلی
انتی ویروس مشکل پیدا کرده است اگر از نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید گزینه Rollback to Previous Database را بزنید ببینید مشکلتان حل می شود یا نه .
اولا من منظور سوال اول بود نه دوما ببخشید سوما ورژن 6 است چهارما ممنون
من به تازگی Kiv 6.0.2.621 رو نصب کردم.در قسمت تنظیمات anti hacker بروی low security به صورت پیش فزض تنظیم شده بود که من اون رو به خاطر امنیت بیشتر به training mode تغیر دادم.ولی دمار از روزگار من در اورده با اون سوالهای بیربطش.مثلا وقتی به yahoo massenger اجازه دسترسی رو میدم در هر بار sign out شدن این سوالها رو دوباه میپرسه ولی zonealarm اینطور نبود. البته یک سوال رو در مورد بقیه برنامه ها هم 100 بار میپرسه و واقعا ادم رو کلافه میکنه.برای همین من دوباره به حالت low security برگردوندم.میخواستم بدونم از این لحاظ برای امنیت pc مشگلی پیش نمیاد یا شما راه حل بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
دوست مننقل قول:
سوال اول شما آنقدر تکراری است که فکر نکنم کسی رغبت کند به آن پاسخ بدهد ( این سوال احتمالا تکراری ترین سوال این تاپیک است ) کافی است کمی جستجو کنید تا جواب سوالتان را پیدا کنید .آنتی ویروس کاسپرسکی از نسخه 6 به این طرف محصولی به نام پرسونال پرو ندارد .اگر مشکل شما با آن روشی که گفتم حل نشد می توانید از گزینه Repair استفاده کنید.