چرا .. با استفاده از سافت كينقل قول:
سلام.
دوستان x1 یه حالتی نداره که بشه بدون اینکه کیبورد باز بشه , به صورت land space باهاش کار کرد...البته می دونم که شتابسنج نداره...برا همین پرسیدم.
Printable View
چرا .. با استفاده از سافت كينقل قول:
سلام.
دوستان x1 یه حالتی نداره که بشه بدون اینکه کیبورد باز بشه , به صورت land space باهاش کار کرد...البته می دونم که شتابسنج نداره...برا همین پرسیدم.
نه باید تنظیم بشه که با سافت کی کار کنه ، اپتیکال موسش هم میشه گذاشت اون یکی سافت کی . اما چجوریشو نمیدونم.
راستی xperia 640 با گارانتی متفرقه ، با گارانتی کامتل 890 تومن.
640؟
شوخی میکنی.ایول.
من خوشحال اومدم قیمت بگذارم از plemix :
US$ 665.00
فكر كنم مثل p1 بزودي به 300 نومن برسه تا4 5 ماه ديگه !
میشه با پیغام خصوصی بگی کجا 640 میدن ؟؟؟نقل قول:
مرسی
نه دیگه به این زودی...xperia کلآ گوشی گرون قیمتی هست.و فکر میکنم تا 1 سال دیگه هم از 450 500 پایین تر نیاد.البته نظر شخصی منه:20:نقل قول:
علاالدین میفروختن
آقا چه رنگی اش رو این قیمت میدادن ؟ در ضمن با چه رمی ؟نقل قول:
من امروز علاالدين بودم بدون گارانتي رنگ مشكي با رم 4 گيگ 670 و با گارانتي پارس نيكاتل 700 و سيتادل 790 تومن . در ضمن فروشنده صحبت از 550 تومن براي اسفند ماه كرد .
پارس نیکاتل واسه سونی اریکسون اصلی حساب میشه درسته؟ چیو پوشش میده؟ احتمالآ هیچی اما اگه مثل سیتادل یا کامتل باشه میارزه واسه اونایی که گارانتی واسشون مهمه.
ممنون
آقا تو الکام تو قرفه ی se یه یارو خارجی یه بود میگفت x1 سنسور داره اما غیره فعاله و همه جا کار نمیکنه ( انگلیسی میگفت)
البته فکر می کنم چرت و پرت میگفت
اما با این نرم افزار می شه مطمئن شد پس یکی امتحان کنه خیالمون راحت بشه
Microsoft supposed to push Windows Mobile 6.5 next month
ماه آینده توی نمایشگاه بارسلونا قرار هست Windows Mobile 6.5 معرفی بشه و 3 تا گوشی با این پلت فرم ارائه میشن.امیدواریم که سونی اریکسون یکی از این 3 تا گوشی رو معرفی کنه.
منبع:
کد:http://www.gsmarena.com/microsoft_supposed_to_push_windows_mobile_65_next_month-news-742.php
قرار بود x1 با wm6.5 بیاد به بازار اما چون wm6.5 به موقع آماده نشد x1 با همون wm6.1 اومد به بازار .نقل قول:
میگم از اون جایی که قرار بوده x1 با wm6.5 بیاد به بازار شاید یکی از این سه گوشی که شما گفتی باشه !!!!
خدا کنه !!!
x1 با ram و cpu که داره به راحتی میشه روش ویندوز 6.5 و حتی 7 نصب کرد و مشکلی از این بابت ندارهنقل قول:
آخرین قیمت مشکی 680 با گارانتی متفرقه
آره از نظر سخت افزاری که خیلی قوی هست فقط میمونه این که سردمداران تکنولوژی چی تصمیم بگیرن !!! اگه لطف کنن و برای x1 هم wm6.5 بدن خیلی توپ میشه !!!نقل قول:
دوستان برای یکی از دوستام میخوام بخرم(البته با هزینه خودش) در مورد تاچش سوال کرده که چجوریه؟با انگشت قشنگ کار میکنه و خنگ نمیزنه؟؟یا حتما مداد و ناخن و ..میخواد و کار کردن باهاش راحت نیست؟
چون سايز ال سي دي كوچك هست شما فقط با قلم بايد كار كني اگر ميخواي خطا نداشته باشي در غير اينصورت حتما تا 20% خطا رو شاخشه !
تاچش مثل ایفون نیست که با انگشتت باهاش کار کنی برای اکسپریا باید کمی ناخن داشته باشی:31:تا بتونی به راحتی باهاش کار کنی.با ناخن عملکردش خوبه ولی با انگشت نه.نقل قول:
البته اکسپریا با پنلها کار رو برای بعضی افرادی که میخواهند بدون در اوردن قلم کار کنند راحت کرده برای مثال خود من هم اکثرا با پنل spb mobile shell کار میکنم چون ایکانها سایز خوبی دارند و کار کردن باهاش راحته.
یکی از دوستان تو همین فروم 5800 داره اکپریا هم داره.میگفت اکسپریا تاچش بهتر و دقیقتره.حالا با این تفاسیر 5800 دیگه چی میشه! خوده منم فعلا ایی 71 دارم و میخوام بفروشمش یه تاچ بخرم.به نظر شما ان 97 هم مشکلات تاچ این گوشی هارو داره(البته سوال یه ذره ایراد داره چون گوشی نیومده..ببخشید..)
منوهای آیفون رو میشه روش ریخت با شل؟
دوست عزیز کلا تا بحال هیچ گوشی نیومده که تاچش مثل ایفون یا ایپاد تاچ راحت باشه.حتی n97 هم تاچش نمیتونه به پای ایفون برسه.تاچ n97 هم مثل 5800 نوکیا یا کمی بهتر از ان خواهد بود.به نظر من اکسپریا از لحاظ تاچ عملکردش عالیه.ولی برای کسانی که تاچ واقعی میخواهند هیچ چیزی نمیتونه جای ایفون یا ایپاد تاچ رو بگیره ولی اکسپریا در مقایسه با تاچهای دیگه عملکرد خوب و عالی داره.به نظر من زیاد به این جور چیزها حساسیت نشون نده.نقل قول:
منوهای ایفون هم روی اکسپریا مثل یک walpaper عمل میکنند.اینجوری نیست که وقتی منوهای ایفون روی اکسپریا باشه تاچش مثل ایفون میشه من خودم منوی ایفون را روی اکسپریا نصب کردم ولی زود پاکش کردم.در کل هیچ چیز به پنلهای اورجینال خود اکسپریا نمیرسه.
نینجا جان این ویدیو رو ببین..با تاچ فلو خیلی عکس العمل تاچش خوبه ولی نتونستم بفهمم که ناخن داره یا نه؟!
راستی شما با اف 480 سامسونگ کار کردید؟؟اگه به اندازه اون دقت تاچش باشه خیلی عالیه.کد:http://www.youtube.com/watch?v=jzVyh5N6aA8
همانطوری که تو ویدیو میبینی عملکرد تاچش عالیه.من خودم touch flo رو نصب نکرده ام.چون تو همه پنلها و بخصوص تو پنل spb mobile shell کار کردن باهاش راحته.من با f480 کار نکرده ام ولی با p1 و touch pro کار کرده ام در کل تقریبا عملکرد تاچ همشون یکیه و مشکلی ندارند.نقل قول:
من با تاچ پرو کار کردم p3450 خیلی افتضاحه که!
بعید میدونم به بدی اون باشه با توجه به این ویدیو های موجود که ازش دیدم.
اگر فیلمهای N97 رو در سایت youtube مشاهده کنید متوجه میشید که عملکرد تاچش مثل اکثر تاچهای دیگه هست و مثل آیفون حساسیتش بالا نیست .نقل قول:
در کل این N97 هم آش دهنسوزی نیست .
اتفاقا همین الان داشتم فیلمای ان 97 رو میدیدم.خوب بود به نظرم
این آیفون اگه بلوتوث داشت به هیچ گوشی دیگه اییفکر نمیکردم.راه حلی واسه بلوتوثش پیدا نشد؟
منظورتون از htc گوشی تاچ pro هست یاp4350 یا p3470 چون گوشی مدل p3450 نداریم.نقل قول:
من با تاچ pro کار کرده ام و تاچش عملکرد خوبی داره و نمیدونم شما به چیه اون ایراد میگرید.در کل موقع تنظیم حساسیت تاچشون باید به ارامی روی علامت + کلیک کنی تا موقع کار کردن با تاچش راحت باشی.من خودم اوایل وقتی اکسپریا رو خریده بودم تاچش عملکردش خوب نبود چون روی علامت + کمی سفت کلیک کرده بودم. اومدم دوباره تاچش رو تنظیم کردم که دیدم با کلیک کردن نرم روی + عملکردش خیلی هم خوب شده.در کل دوست عزیز عوامل زیاده که باعث میشه تاچ گوشی بصورت خنگ عمل کنه مثلا بعضی از برنامه های حجیم خودشان تاثیر هم میذارند و یا تنظیم حساسیت تاچ گوشی و... . من تاچ اکسپریا رو هم با تاچ ایفون مقایسه میکردم.گفتم هم تاچ اکسپریا و بقیه گوشی ها محاله که به پای ایفون برسند ولی در بقیه موارد تاچش خوبه و حرفی برای گفتن نداره.اینم مطمئن باش که با نوک انگشتت هم به راحتی میتونی باهاش کار کنی و نیازی به در اوردن قلم نداری.
من با این گوشی کار کردم.افتضاح بودش.اسمس دادن باهاش با انگشت غـــــیر ممکن بود
کد:http://www.gsmarena.com/htc_touch-1999.php
البته دلیل اینکه x1 از آیفون تو تاچ ضعیفتره بخاطر نوع lcd نه چیز دیگه، در کل تاچ ایفون بینظیره و این چیزی از خوبیای X1 کم نمیکنه
حرفت دقیقا درسته ! یادتون نره که lcd آیفون 3.5 اینچیه ولی x1 3 اینچیه , این طبیعیه که هرچی مانیتور بزرگتر باشه کار باهاش راحت تره !!! بعدشم اپل تو طراحی سیستم عامل برای آیفون همه ی آیتم ها رو اینقدر بزرگ طراحی کرده که راحت میشه با انگشت انتخابشون کرد ولی توی wm آیتم های ریزی هست که کمی انتخابشون سخته ولی اگر نرم افزار خوبی ( مثل برای کی برد , یک کی برد بزرگ ) نصب کنی این مسئله کم رنگ میشه و راحت میشه با wm کار کرد !!! من با تاچ 2.8 یک ppc معمولی بخوبی کار می کردم و مشکلی هم نداشتم !!!!نقل قول:
ممنون اما منظور من نوع lcd بود که در آیفون خازنیه و با الکتریسیته دست کار میکنه و امکان کار باقلم نداره و البته تا 63 تا لمس همزمان رو حس میکنه، و البته گرونتره، اما lcd اکسپریا و بقیه از نوع حساس به فشار و با همه چی میشه فشارش داد اما چند لمسی نیست و یکم تاریکتره ، اما ارزونتره در کل ایفون رو اگه بخای تو سرما باش کار کنی باید دستتو از دستکش دربیاری یا دستکش مخصوصشو بخری تازه اگه به بازار اومده باشه. ممنون
قیمت های امروز x1
پاساژ علاعدین
سیتادل 810.000
سیتادل 820.000
سیتادل 670.000 با قول فروشنده که اگه ستادل قبولش نکرد خودش گوشی رو عوض میکنه با گارانتی نرم افزار یک ساله
نوین 640.000
لافون 680.000
پارس کامتل 890.000
کامتل 680.000
بدون گارانتی 660.000 !!!
کامتل 670.000
عجب ثبات قیمتی!نقل قول:
قيمتها خيلي نوسان داره ولي من مطمئنم اونايي كه خريد جديد داشتن زير 600 تومن خريدن كه حاضرا 640 بدن . تا شب عيد مياد مياد روي 550 فيكس ميشه شك نكنيد :46:نقل قول:
به به...چه بازاره گرمی...هر کی هر قیمتی میده...اما سیتادل همه جا باید یه قیمت باشه.اگه با پیام خصوصی بگی کجا پاساژ علاعدین 670 سیتادل میداد ممنون میشم.:20:نقل قول:
دوستان متخصص..من دیگه صبرم تموم شده.امتحانام تموم شه بیام تهران میخرم.اما دارم خیلی تحقیق میکنم iphone 3g بهتره یا اکسپریا.نظر خودم 65% x1 هست.چون همیشه سونی اریکسون دستم گرفتم.اما ای فونم جالبه.اما میگن باید انلاک بشه و این حرفا...حالا شمایی که هم با iphone 3g و اکسپریا کار کردید بگید بهتره کدومو بگیرم...
در اغلب موارد ، خرید یک Pocket PC ، بسیار بهتر از خریدن Iphone در ایران هست .نقل قول:
بلی شما اگر مشترک AT&T باشید ، خوب مزایا و محسناتی در Iphone ایجاد میشه ، که اونموقع میشه نیم نگاهی
در مقایسه با مثلا Xperia بهش . ولی در اینحالتی که شما حتی راه افتادن Bluetooth در هاله ای از ابهام قرار داره ،
فکر نمیکنم اصلا با هم قابل مقایسه باشند .
دقیقا اصلا قابل مقایسه نیستند تنها خصیصه جالب آیفون lcd اونه اما xperia از بقیه جهات سرتره، تازه رزولوشن xperia هم بهتره ، دوربینش ، صداش، از همه مهمتر ویندوز و برنامه های فراوان. حتما x1 بخر وگرنه بازم آیفون 3g نخر بدرد ما ایرانیا نمیخوره. واسه آمریکاییا و با قرارداد خوبه اینجا خیلی گرونه ، نمیارزه.
خیالم راحت شد.اکسپریا بهتره.یه سوال...برنامه های ورژن های قدیمی تر ویندوز(مثل 5)رو اکسپریا کار میکنه؟:5:نقل قول:
اینم تو سایت xperiax1.net دیدم.مثل اینکه پنل اپدیت شدست.یه تست بزنید چیه به ما هم بگید...
کد:http://www.sonyericsson.com/downloads/fd/36/FacebookPanel_X1_Updated.cab