می شه آموزش عوض کردن درایور رو بزارید؟نقل قول:
Printable View
می شه آموزش عوض کردن درایور رو بزارید؟نقل قول:
این PDF رو بخون تو هک کمکت می کنه فقط بجای برنامه ی setool2lite تو باید از برنامه ی A2 Uploader استفاده کنی
[php]http://www.4shared.com/file/88427710/d122d9ac/SETool2Lite.html[/php]850برنامه ای که باید باهاش K850
رو هک می کنن A2 Uploader هست و من نمیتونم برات اپ کنم چون اینترنتم با نفت خام کار میکنه
تو گوگل سرچ کنی اینه پشکل برات میاره
راهنمایی سریع
برای نصب درایور دوربین
هر درایوری که می خواهی بریزی رو باید تو ادرسه Ifs\SETTINGS\CAMERA بریزی
برای نصب درایور صدا
باید فایل های درایور صدا رو در این ادرس IFS\SETTINGS\ACOUSTIC بریزی
برای اینکه گوشی به برنامه وصل شه باید دکمه ی C رویه گوشیت رو نگه داری بعد کابل رو بزنی به گوشیت که بعد باید یه درایور برای ویندوز باید نصب کنی اینم اون درایور
[php]http://www.4shared.com/file/91720848/eba3edbc/_2__USBFlash_Driver_DCU60.html[/php]برنامه A2 Uploader رو که اجرا کردی باید دکمه ی FileSystem tool رو بزنی تا وارد FS گوشیت بشده
اینم برنامه ی A2 Uploader
فقط قبلش باید عضو شی که بیا تو لینک زیر
بعد از عضو شدن از اینجا دان کونکد:http://topse.ru/registration_eng.html
کد:http://topse.ru/files/file7828.html
سلام
اگه میشه یکی روش عوض کردن قاب سونی اریکسون k850i رو بگه:46:
سلام دوستان
من حدود چند ماه پيش يك كا 850 خريدم .يك مدتي ازش استفاده نكردم .بعد كه اومدم ديدم دگمه هاي تاچش بعضي مواقع كار مي كنه بعضي مواقع نه.تا حالا هم كسي نفهميده مشكل كجاست وقتي گوشي رو باز مي كنم و قاب پشت روش نيست مشكلي نداره ولي وقتي مي بندم دوباره 5 دقيقه سالمه 1 ساعت با هاش بايد ور بري.كسي اين مشكل براش پيش آمده؟كسي مي تونه كمكم كنه؟
ماله من که حدود 7 ماه که خریدم مشکل دارمنقل قول:
سلام دوستان
من حدود چند ماه پيش يك كا 850 خريدم .يك مدتي ازش استفاده نكردم .بعد كه اومدم ديدم دگمه هاي تاچش بعضي مواقع كار مي كنه بعضي مواقع نه.تا حالا هم كسي نفهميده مشكل كجاست وقتي گوشي رو باز مي كنم و قاب پشت روش نيست مشكلي نداره ولي وقتي مي بندم دوباره 5 دقيقه سالمه 1 ساعت با هاش بايد ور بري.كسي اين مشكل براش پيش آمده؟كسي مي تونه كمكم كنه؟
بهتر تو گوگل سرچ کنی حتما پیدا میکنینقل قول:
اگه میشه یکی روش عوض کردن قاب سونی اریکسون k850i رو بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان من حدود 50 الی 60 صفحه از این تایپیک را مطالعه کردم .در اوایل تایپیک کلی از گوشی بد می گفتین ولی یک دفعه از 150 و خوردی یک دفعه با اومدن درایورها شروع به تعریف از گوشی کردین . می خواستم بدونم ارزش خریدن داره یعنی با تغییر درایور ها دوربینش ردیف میشه؟ صداش خوب میشه؟ شارژ گوشی خوبه؟(2 تا 3 روز دووم میاره) اوایل میگفتین دوربینش در حد یک هم نیست ولی العان توی امضای بعضی ها نوشته خدای پنج مگاپیکسل کا 850 ؟؟؟
من بیشتر عکس هام از چهره و فضای آزاد هست تو شب اصلا عکس نمی گیرم.البته با نو نور اتاق هم میگیرم. در ضمن برادرم c902 داره از دوربینش راضی نیستم البته زیاد تو خط درایور هم نیست. عکس هاش رو اگه یکم زوم کنی یه جوریه زیاد تو ذوق میزنه؟؟ اوایل که خریدیم یه عکس از دماوند تو روز گرفتیم افتضاح بود.
اگه امکان داره یه قیمت روز هم بدین:11:
با تشکر
سلام دوستان گل
عيد بر شما مبارك اين چند وقته خوب سايت پيشرفت كرده
-----------
:18:
خوب
در مورد عوض كردن قاب به اين سايت مراجعه كن و يه فايل با حجم 12 مگا بايت دريافت بكني نياز به ثبت نام هم داره[PHP]http://www.topse.ir/index.php?do=lastnews[/PHP]
خوب درباره دوربين هم اول بايد عكاس باشي :21:خيلي مهمه يا يه دوربين 1 هم ميشه مانند 3 نابلد عكس انداخت
درمورد دوربين كا850 با خيلي وارد باشي البته درايور خودش هم خوبه
من از درايور دوربينJAC v4.6 Final rc6 fixed by Strong استفاده ميكنم كه از JAC v4.6 Final rc6 بهتره به دوستان هم پيشنهاد ميشه بخصوص دوست گلم وحيد
در مورد دكمه تاچ نمي دونم ولي تميز كردن اون با الكل سفيد موثر است كلا بايد تميز باشه:10:
در مورد صدا كا850 از خيلي گوشي هاي سوني و نوكيا كيفيت وبلندي بيشتر داره و اگه داريور صدا بريزي محشره بخصوص درايورNaZaRiO SoundBASS v.1.0نقل قول:
در مورد خريدش هم بخري پشيمون نمي شي تا 8G را راحت ساپورت ميكنه 100%
در مورد زوم عكس حرف نداره تا اخرشم زوم كني فرقي نداره
درمورد دوربين هم كه گفتم
نقل قول:
1.قیمت که نگقتی:11:
2.عکسی که گرفتم فضای آزاده نیاز به حرفه ای بودن نداره.c902 تنظیمات ایزو نداره.:27:
3.من میخوام یه آلبوم بره خودم درست کتم.می ارزه k850 بگیرم.میخوام عکسام کیفیت داشته باشه(نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم.یه چیز میخام عکسام موندگار باشه.)
4.اگه میشه یه مقایسه کوچیک در مورد عکس c902 با k850 بکنین خیلی حیاتیه(درایور فابریک c902 با درایور JAC v4.6 Final rc6 fixed by Strong j تو k850 )
5.من گوشی فعلیم 5700 هست 285 خریدم نامردا میگن 130 میخریم.:19: حالا گوشی دیگه ای مد نظر شما هست با این امکانات:
دوربین 5 با فلاش زنون
باتری که 2 تا 3 روز با کار زیاد دووم بیاره
قیمت هم تا 300
فقط هم نوکیا یا اریکسون باشه.:5: آخه یه ال جی kf510 بره یه فامیلمون گرفتم دهنه منو سرویس کرد.:41:
با تشکر:40::40::40:
این عکس با درایور JAC v4.6 Final rc6 عکس انداختم ایزو 100 و رو حالت اتو
چون ریسایز کردم کمی مات شده ولی عکسش واضحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صداش حرف نداره عمرا تا حالا گوشی دیده باشی که صداش این طوری باشه واضح اصلا فکر نمیکنی که یه گوشی داره موزیک پخش میکنه صداش بیسه خفنی داره
قیمتش هم 240 هست
سلام سال نو مبارکنقل قول:
من از درايور دوربينJAC v4.6 Final rc6 fixed by Strong استفاده ميكنم كه از JAC v4.6 Final rc6 بهتره به دوستان هم پيشنهاد ميشه بخصوص دوست گلم وحيد
گفتم رفتی دیگه برنمی گردی
قضیه این درایور چیه کیفیت فیلم ش به Strong 1.2 میرسه یا نه چون JAC v4.6 Final rc6 فقط در فیلم کمی ضعیف بود
اینم یه سری عکس با درایور JAC v4.6 Final rc6تقریبا تمام عکساش تو شب هیمن طوریه ولی برای اینکه این طوری عکس بندازه یه کار باید بکنی که تو چند صفحه قبل گذاشتم
اگه دنبال صدا و دوربین هستی و به سیستم عامل گوشی اهمیت نمیدی اخرشه
دستتون درد نکنه تصمیممو گرفتم یه k850 میگیرم.بعدا که 6720 کلاسیک نوکیا اومد اون رو هم میگیرم.
در ضمن k850 رنگ آبیش بهتره یا سبز ؟؟؟ من تو عکس ها از آبی خوشم اومد.
من آبیشو داشتم نسبت به سبزش قشنگ تر بود
قبول دارم درایو دوربینشو عوض کنین عکساش خوب می شه ولی قبول کنین جوی استیکش واقعا عذابه
ولی سایز گوشی نسبت به امکاناتش خیلی خوبه
من خودم ندارم برادم داره که رنگش ابیه و بنظرم از سبزش بهتره
درسته جواستیک نداره ولی تو کارکردن باهاش اذیت نمیکنه کمی تو بازی اذیت میکنه ولی باز اگه دنبال صدا و دوربین باشید گوشی تاپی هست
من به سایزش افتخار میکنم چون اگه گوشی کوچیکی بود ادم احساس میکرد اسباب بازی میگیره دستش
اين صدرصد درستهنقل قول:
صداش حرف نداره عمرا تا حالا گوشی دیده باشی که صداش این طوری باشه واضح اصلا فکر نمیکنی که یه گوشی داره موزیک پخش میکنه صداش بیسه خفنی داره
قیمتش هم 240 هست
نقل قول:
سلام سال نو مبارک
گفتم رفتی دیگه برنمی گردی
مگه ميشه دوستان را فراموش كرد
نه همه ويزگي هاي درايور قبلي را داره ولي فيلمبرداريش بهتر شدهنقل قول:
قضیه این درایور چیه کیفیت فیلم ش به strong 1.2 میرسه یا نه چون jac v4.6 final rc6 فقط در فیلم کمی ضعیف بود
و اون حجم دروغين و الكي رو هم نداره فوقش به 1.8 مگابايت برسه !
بهتره چون ميشه در فوتوفيكس اونرو بهتر كرد
شما هم اين رو امتحان و نظرتون رو بگوييد:10::10::31:
پس رنگ آبی تایید شد.در مورد باتری زیاد صحبت نکردین؟؟؟
اگه روزی 2 تا 3 ساعت موزیک گوش کنم تا چند روز دووم میاره.البته من گوشیرو زیاد سیخ میدم.باتری 5700 رو تا حد انفجار بردم باتریش باد کرد ولی نترکید.5700 تو دستم 1 روز دووم می اورد میتونین بگین این چند روز دووم میاره.وقتی گوشی گرفتم برای نصب درایورها میام اینجا از شما میپرسم.
مرسی دوستان.
رنگ نقره اي بهتره و زياد خز نشده با گارانتي بگير
هر كاري بكني 1.5 روز دوام مياره
تضميني باتريش رو ميگم
کمکم کنید دیگه
فکر کنم آبی بگیرم بهتره چون خاکستریش کناراش سیاهه ولی آبی سفیده:11:
یه سوال اگه صبر کنم تا تابستون اون موقع بگیرم بهتره؟؟؟ چون امسال سال سوم ریاضی هستم باید بخونم مثلا نهایی دارم:19:
مرسی از توجهتون.:40::40::40:
با عرض سلام وخسته نباشید و تبریک سال نو خدمت تمام دوستان
4 هفته پیش به طور ناگهانی وقتی میخواستم جواب sms بدم دکمه های لمسی گوشیم خراب شد همون شب گوشی رو با کامپیوترم ویروس کشی کردم وقتی گوشی رو روشن کردم واسه لحظاتی کار کرد اما بعد از چند دقیقه دوباره از کار افتاد و مجبور شدم برای خاموش کردن گوشی باتریشو در بیارم.وقتی دوباره روشن می کردم گاهی واسه لحظاتی کار می کرد و گاهی نه.مخصوصا وقتی باتریشو در می اوردم لحظاتی کار می کرد.گوشی هم که بالا می اومد اگه دکمه های لمسیش کار نمی کرد صفحه کلیدش همیشه کار میکرد.
همین روال بود تا اینکه رفتم گارانتی گوشیم (پرشین کامتل).اون طرفی هم که اونجا بود وقتی گوشی رو دستش گرفت چون هیچ کاری نمیتونست بکنه بدون هیچ چکاپی و بررسی یه قبض نوشت 35000 و گفتش تاچ و صفحه کلیدش خرابه باید عوض شه.بعدش هم گفت تا حالا 100 تا از این گوشی رو واسه همین مشکل اوردند.من نتونستم اعتماد کنم.الانم یه دو هفته ای هست که گوشیم خاموشه.
اگه کسی هست کمکم کنه ; که چی کار کنم ممنون می شم.
**با آرزوی سال خوبی براتون**
با عرض سلام وخسته نباشید و تبریک سال نو خدمت تمام دوستان
4 هفته پیش به طور ناگهانی وقتی میخواستم جواب sms بدم دکمه های لمسی گوشیم خراب شد همون شب گوشی رو با کامپیوترم ویروس کشی کردم وقتی گوشی رو روشن کردم واسه لحظاتی کار کرد اما بعد از چند دقیقه دوباره از کار افتاد و مجبور شدم برای خاموش کردن گوشی باتریشو در بیارم.وقتی دوباره روشن می کردم گاهی واسه لحظاتی کار می کرد و گاهی نه.مخصوصا وقتی باتریشو در می اوردم لحظاتی کار می کرد.گوشی هم که بالا می اومد اگه دکمه های لمسیش کار نمی کرد صفحه کلیدش همیشه کار میکرد.
همین روال بود تا اینکه رفتم گارانتی گوشیم (پرشین کامتل).اون طرفی هم که اونجا بود وقتی گوشی رو دستش گرفت چون هیچ کاری نمیتونست بکنه بدون هیچ چکاپی و بررسی یه قبض نوشت 35000 و گفتش تاچ و صفحه کلیدش خرابه باید عوض شه.بعدش هم گفت تا حالا 100 تا از این گوشی رو واسه همین مشکل اوردند.من نتونستم اعتماد کنم.الانم یه دو هفته ای هست که گوشیم خاموشه.
**با آرزوی سال خوبی براتون**
برادر من حدود 8 ما که داره ولی هیچ مشکلی نداره
احتمالا سری جدیدش همچین مشکلی داره برادر من 320 خریده اون موقه که تازه اومده بود تقریبا
من چی کار کنمنقل قول:
خدایی از نظر درایور اپدیت اپدیتی ها...نقل قول:
نه همه ويزگي هاي درايور قبلي را داره ولي فيلمبرداريش بهتر شده
و اون حجم دروغين و الكي رو هم نداره فوقش به 1.8 مگابايت برسه !
بهتره چون ميشه در فوتوفيكس اونرو بهتر كرد
شما هم اين رو امتحان و نظرتون رو بگوييد
اخرشه هم فیلم رو کیفیت رو افزایش داده و هم انداز رو به 288*352 افزایش داده عکساش هم خوبه عینه JAC هستش
اینم اینک دانلود
کد:http://www.4shared.com/file/91876427/3881ccb6/JAC_v46_Final_rc6_fixed_by_Strong.html
نقل قول:
سلام
من هم با مشکلی تقریبا مثل این برخورد کردم. یه اس ام اس باز کردم گوشیم خاموش شد و هر وقت روشن میکردم فقط نور پس زمینه داشت. فلشش کردم خوب شد.درمورد دکمه ها هم وقتی دکمه های بالا و پایین رو میزدم اون دکمه های لمسی خودکار عمل میکرد .
من هم با یه برگ کاغذ تمیز مابین اون دکمه های لمسی و صفحه نمایش گوشی رو پاک کردم و مشکل حل شد.
حالا باید دید مشکل گوشی شما چجوره دکمه ها اصلا کار نمی کنه یا قاطی کرده و بعضی وقت ها کار میکنه. البته فلش کردن هم بد نیست.
باتشکر
خیلی کوتاه کرد.99% کار نمی کنه.
سلامنقل قول:
اگه تو اون لحظاتی که دکمه هاش کار ميکنه مستر ريستش کنه ممکنه درست بشه هزينه ای هم نداره مثل فلش کردن ميمونه
راستی اگه گارانتی هم داره که درست کردنش با خودشونه، ديگه 35000 تومنش چيه!
اين اس ام اس توش چی بوده که اين بلا رو روی گوشی آورده؟
یه بار همین کار رو کردم اما درست نشد.فکر کنم اون پول هم واسه تعویض قطعه باشه.من واقعا نمی دونم باید چی کار کنم.اس ام اس عادی بود.
دوست گلمنقل قول:
قیمت تاچ توی شهرستان ما 20-24 تومنه که از فامیل تا غریبه نرخش فرق داره
ایشون دارن از شما دزدی میکنن
یه سوالی از دوستان دارم
آیا کسی اینجا فلش کامل انجام داده ؟
اگه آره آیا نیازی به انلاک داره ؟
(نمیخوام گوشیم روی خط لود بمونه یا بالا نیاد)
من تو خونه چند بار فلش کردم کامل
پس من با اینا میتونم کارمو انجام بدم ؟
-----------------------------------------------------------------------------
K850_R1FA035_FS_C-ASIA_RED52
HB1-06_Gen_CDA102568_109_R8A_GENERIC_M_EAST_N_AFR
K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52
-----------------------------------------------------------------------------
ممنون برای پاسخ
راستی دوست عزیز یه بار دیگه تنظیمات عکس در شب رو بگو (برای منظره و چهره)
من تنظیماتی رو که شما صفحه های قبلی گفتی انجام دادم ولی عکسش تو شب خوب نشد
درایور گوشی رو هم JAC fixed by strong قرار دادم
آیا لازمه JAC 4.6 نصب کنم ؟
ضمنا لرزش های گوشی با استابلیزر قایل حل هست ؟ (اصلا این گزینه کارایی داره یا نه ؟ روشن باشه بهتره یا نه)
راستی جواب برنامه هایی که پرسیدم این شد
برای فایل های پی دی اف
و برای فایل های داکیومنتکد:http://www.schussi.de/handy/mobilepdfr_95p587v7.jar
ِکد:http://d.peperonity.com/c/d/AEA805/147562/ssc3/home/024/numerik/albums/docviewer.jar
:10:
از دوستان معذرت میخوام چون لینک فایل ها مشکل پیدا کرد
اما اسم بازی پیشنهادی من Rock n Roll و Neighbours from Hell
سرعت ما هم پایین تر از اونیه که دوباره دنبال لینک بگردیم .
(اما می تونید این بازی ها رو تو سایتپیدا کنید که برای دریافت اونها باید عضو باشید !!!)کد:http://www.mobilestan.net
حتما باید نصب شهنقل قول:
آیا لازمه jac 4.6 نصب کنم ؟
لرزه گیر روشن باشه بهتره
سلام
من ميخوام درايور دوربين K850i ام رو عوض کنم
آموزش دقيق کار با A2_Uploader رو توی کدم پست ميتونم پيدا کنم؟
ميشه قبل از هک از fs,main,... بکاپ گرفت؟ اصلا لازمه يا نه؟
راستی درايور دوربينی برای K850i هست که زير عکساش تاريخ و ساعت بزنه؟
متشکرم!
چند صفحه قبل رو نگاه کنی گذاشتمنقل قول:
آموزش دقيق کار با a2_uploader رو توی کدم پست ميتونم پيدا کنم؟
نهنقل قول:
ميشه قبل از هک از fs,main,... بکاپ گرفت؟ اصلا لازمه يا نه؟
به درایور دوربین ربطی نداره ایننقل قول:
راستی درايور دوربينی برای k850i هست که زير عکساش تاريخ و ساعت بزنه؟
با سلام و تشکر فراوان اون pdf رو خوندم ولی سوالی که دارم اينه که برای نصب درايور جديد دوربين
فولدری به نام IFS درست کنم
داخلش فولدری به نام setting درست کنم
داخلش فولدری به نام camera درست کنم
داخلش فايل درايور دوربين را کپی کنم
فولدر IFS رو زيپ کنم
در برنامه اين فايل زيپ رو در قسمت Misc File قرار بدم
و FileSystem tool رو بزنم
و بعد c رو بگيرم و گوشی رو وصل کنم
وقتي فايل هاي سيستمي گوشی (tpa,sysboot,ifs,system,usb,QUEUE) رو در سمت راست برنامه ديدم کار ديگه ای بايد بکنم (جايگزينی يا کپی فايل ها در برنامه)
يا همون وصل کردن گوشی کافيه و فقط shutdown fs manager رو بزنم و گوشی رو جدا کنم؟
و آيا درايور اصلی دوربين (نسخه 3.7) جايی برای دانلود وجود داره تا بشه به حالت اوليه برگردوندش؟
متشکرم!
خواهشا منو راهنمایی کنید
با سلام
وقتي ميخوام از كسي بلوتوث بگيرم پيامي برام ظاهر ميشه كه حافظه پر است.لطفا حافظه رو خالي كنيد.
در صورتي كه حافظه گوشي خالي و مموري كارت هم 1300 مگابايت فضاي خالي داره.
به نظره تون مشكل از چيه؟
ممنونم