[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1.هر وقت خط من وصل شد باید زنگ بزنم یا فرق نمیکنه؟؟
2.من بهشون ایمیل ندادم مشکلی پیش نمیاد؟
3.شناسه ی مجازی پس چی اون باید بگیرم یا نه اونو باید چیکار کرد؟
آقا تو هر چی به زهنت میرسه سوال میپرسی آقا داری سفینه هوا نمی کنینقل قول:
تو همه ی زمینه ها اینتوری هستی؟!
من فکر کردم خودم زیاد سوال میپرسم تو دست من و از پشت بستی
(همه اینا درس زندگی بود ناراحت نشی یه وقت)
به این سئوالات پست قبل هم جواب بده یکی دگه دارم میرم بخوابم به خدا:31:
شما کلا تو خواب عمیقی هستی و من فکر نمی کنم به این زودیا از خواب بیدار شی:5:نقل قول:
همینی که شما میگی(.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه)نقل قول:
می تونید اگه زحمتی نیست اینجا مرحله به مرحله توضیح بدید. میدونید که یه pc با sub ویکی با کابله lan به مودم وصلن و من می خوام هردو همزمان اینترنت داشته باشن مثل قبل.
نقل قول:
1.به من وقتی که وصل شد زنگ زدن اگه هم نزدن نه نمیخواد زنگ بزنی، زنگ بزنی چی بگی سلام خانم منشی خوشگله خط من وصل شد خدا حافظ!
2.ایمیل چرا بدی آخه بره کی گفت که اصلا باید ایمیل بدی
3.شناسه مجازی لازم نداری با همون شماره مشتری میتونی اعتبارتو چک کنی فقط زنگ بزن پسورد شماره مشتریتم بگیر که بعد دوباره سوال نپرسی
4.دیگه چی تو سیم کشی ایه مغزت میگذره بگو؟؟؟!!!
آقا پدرام !نقل قول:
به نظرم شما اصلا توجهی به پاسخها نمی کنی و هر دفعه سوالاتی می پرسی که قبلا بهشون خیلی واضح جواب داده شده ! من خودم در مورد 3 تا رمزی که تو برگه ثبت نام شما موجوده 20 خط توضیح دادم ! حالا شما از اول اون سوالا رو تکرار می کنی این یه جور بی احترامی به کسانی هست که بخاطرت وقت می زارن و راهنماییت می کنن دوست من ! من خودم پروفسور نیستم و خودم هم قبل از گرفتن سرویس از بچه های اینجا چند تا سوال کردم و اونا هم محبت کردن جواب دادن ! اما سعی کردم خودم هم دقت کنم و چیز یاد بگیرم از این دوستان . نه اینکه بدون توجه به راهنماییها سوالای تکراری رو دائم بپرسم !
یه نگاهی به خود سایت اندیشه بندازی می بینی نوشته شناسه مجازی الزامی نیست ! و با همون شماره کاربری و رمز عبور می تونی بعدا بری تو سایت !
این مطلب رو هم بیشتر از 3 بار خودم براتون گفتم اما انگار نه انگار !
تو صفحه 178 زیر صفحه پست من هست یه نگاهی بنداز ( که مطمئنم اصلا نگاه نکردی !!! ) اونجا نوشتم :
اگه یه کمی تو خود سایت اندیشه رو یه نگاه کوچیک می کردی میبینی که واسه وارد شدن به سایت و دیدن کارکرد فقط به همون شماره مشتری ( که تو برگت نوشته ) و رمز عبور ( که بعد از راه اندازی خط می تونی نلفن بزنی ازشون بگیری یا صبر کنی برات ایمیل کنن ) نیاز داری ... یعنی از اون 3 تا جای خالی 2 تاش رو پر می کنی وارد میشی ... شناسه مجازی رو نیاز نداری ...
سمت چپ صفحه ورود اندیشه سبز رو بخون :
شماره مشتری شما بعد از ثبت نام به شما اعلام و به همراه كلمه عبور آن به آدرس پست الكترونيك شما ارسال شده است. ( ایمیلت رو ببین رمز اومده یا نه اگه نشده بعدددددد از اینکه اینترنتت وصل شد تلفن کن ازشون بگیر )
شناسه مجازي ناميست كه شما پس از ثبت نام و وارد شدن به صفحات كاربري خود (فعال شدن) ميتوانيد در لينك (به روز رساني اطلاعات شخصي) آنرا يكبار (و براي هميشه) انتخاب كنيد.
براي ورود به صفحات كاربري تنها وارد كردن يكي از شناسه ها كافيست.
در نتیجه همون شماره مشتری با رمز کافیه ! شناسه مجازی مثل همین اسم کاربری مجازی که ما الان داریم تو همین فروم استفاده می کنیم ! مثلا تو پدرامی اما عکس مایکل رو زدی به عنوان شناست !!! می تونی بعدا بگیری می تونی هم نگیری اصلا مهم نیست !
...
خب ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بعد از اینهمه توضیح به نظر شما لیلی زن بوده یا مرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ :13:
بازم توضیح ساده تر می خوای ؟ او کی !
1) بعد از وصل شدن خط زنگ بزن رمز عبور رو بگیر !
بعععععععععععد از وصل شدن ! ( این رو 10 صفحه قبل گفته بودم ! )
2) ایمیل رو ولش کن ! نه به کسی ایمیل بزن نه خواب آشفته ببین ! فقط زننننگ بزن بعد از وصل شدن خط ! بگو رمز ورود به سایت رو بهم بدین ! والسلام ! بعد شماره کاربری با همین رمز رو وارد کن برو تو سایت .. جای شناسه مجازی رو هم خالی بذار ...
3) در مورد شناسه مجازی ! باز هم بگم که نیازی بهش نداری ؟! و اون یه چیز دلخواهه مثل اسم مستعار می مونه !! یعنی اگه دوست داشتی عشقت کشید مثلا می تونی شناسه مجازیت تو سایت اندیشه سبز رو مایکل جکسون انتخاب کنی یا هر چیز دیگه !!!
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ! اگه واضح نبود برات از اوله اول شرح بدم ...
همیشه تو زندگی دل بزرگی داشته باش و زیاد و بیش از حد سخت نگیر !... چون اگه سر یه اکانت 15 تومنی اینقده سوال کنی و خوابت نبره تو تصمیم های بزرگتر زندگی مثلا خرید خانه یا اتومبیل یا باید دعوت حق رو لبیک بگی ! یا فروشنده رو از زندگی ساقط کنی ! :41: این هم یه توصیه دوستانه از طرف یه برادر بزرگتر ! خود دانی ! موفق باشی
رمزو تماس بگیر بهت میدن.اون ایمیل پشتیبانی اندیشه هست کاری داشتی برای پاسخگویی هستنقل قول:
نقل قول:
سهیل جان من واقعا یه خسته نباشید باید به تو بگم که همیشه آماده ی پاسخگویی به سوالات مکرر پدرام هستی:31::27::27:
اخه نوید جان چکار کنم میام میبینیم این سوالاتشو بخدا فکر میکنم سرکارم اما بازم دلم نمیاد.خداروشاهد میگیرم امروز اومدم به تاپیک سر زدم سوالشو دیدم صفحرو بستم چندقیقه ایمیلمو چک کردم دلم نیومد دوباره اومدم تو این صفحه جوابشو دادم.اخه من بدمیگم بهش ؟دوستای دیگه هم حرف منو میزنن بابا یکم باید دقت کنه و به منابعی که میزاریم با دقت مطالعه کنه که اصلا انگار نه انگارنقل قول:
این شاتل که تازه اومده قیمتهاش مثل اندیشه هست و با این تفاوت که شاتل ADSL2+ هست که باید بهتر هم باشه. آیا میشه بهش اطمینان کرد فعلا؟ با وضعیت فعلی قیمتها استفاده از Dial-up به صرفه نیست.
دوست عزیز ADSL با ADSL2+ فرقش در یک چیزه DSL2+ نویز ارتباطی ازش حذف شده.یعنی به طور کل یعنی معادله زیرنقل قول:
ADSL2+ مساوی است با ADSL منهای نویزهای ارتباطی
adsl و adsl2+ فرقشون اینه که تو adsl سرعت ماکزیمم 8Mbps الی 12Mbpsهست ولی تو adsl2+ 24 Mbps هست.نقل قول:
ماکزیمم سرعت uplink تو adsl 1mbps هست و تو adsl2+ 3mbps(البته annex M). یعنی تو سرعتای پایین adsl , adsl2 مثل همن فقط adsl2+ به طور جزیی بردش بیشتری. البته فرقای دیگه ای هم دارن ولی برای سرویسهای کم سرعت فرقی نمیکنه.
یعنی اگه شما سرویست 256kbps هست خیلی فرق نمیکنه که شرکت سرویس دهنده adsl داره یا adsl2+.
ضمنا اندیشه کل تجهیزاتشو adsl2+ کرده. اگه شک داری برو مدمتو چک کن. نوشته adsl2+ کانت شدی.
ضمنا اینکه شاتل اینجوری تبلیغ کرده فقط برای گول زدن کابرایی که کمتر از این چیزا سر در میارن. الان دیگه تقریبا همه شرکتا تجهیزاتشون adsl2+ هست. پس نگران نباش اندیشه هم adsl2+ هست. فکر کنم پارس انلاین هم adsl2+ هست. پس خیلی به این چیزا توجه نکن کلک بازازیه :5:
میتونی تو google سرچ کنی adsl2+ wiki خودت میبینی.
حذف نویز میدانی از ADSL رو فراموش کردی.با توجه به زیرساخت ضعیف مخابراتی ایران قوق العاده مهم هستنقل قول:
منظورم اینه که چه این سرویس خوب باشه چه بد باشه اینو بقیه هم دارن. نباید کاربر رو به اشتباه بندازن که فقط خودشون اینو دارن و بقیه ندارن. مثل اون دوست عزیز که فکر کرد این یک چیزی جدیده و فقط اونا دارن. الان تو رشت اندیشه و پارس هم adsl2+ هستن.نقل قول:
جواب سوال من بدید لطفا:42::42:نقل قول:
سلام بچه ها امروز یه چیزه جالب تو سایته crm اندیشه دیدم به نام امتیاز ماله من 0 بود زنگ زدم پشتیبانی اونا وصل کردن مشترکین و اخرش گفتن داریم تست می کنیم که یه چیزی مثل معرف داریم می زاریم که اگه کسی رو معرفی کنی یه تخفیفی به نفر اول می دن هر چی پرسیدم درصدش چجوره واز کی می خواین بزارین چیزی نگفتن ولی گفتن خیلی زود اجرا می شه ای کاش زودتر می ذاشتن ولی الانم خیلی حال می ده من یه جند نفری رو می شناسم که خودم معرفیشون کنم ببینم چقدر تخفیف می دن:8::8::8::8:
من یه 50 /60 نفری رو معرفی کردم تا حالا که چیزی گیر ما نیومد :دینقل قول:
باید زود تر چنین چیزی میزاشتن !
اما من جدا به فکر افتادم و با 2 تا از دوستام صحبت کردم فقط خدا کنه تا یه هفته دیگه بزارن چون خیلی نمی تونم اینا رو معطل کنم البته راست می گی منم حداقل 7 تا 8 نفرو معرفی کردم اما بازم کسایی هستن که بتونم معرفی کنم البته درصدش هم مهمه اگه خصیص بازی در نیارن حال می ده:8::8:نقل قول:
سلام بچه ها من تونستم وصل بشم خلاصه ولي وقتي تلفن رو بر ميدارم زنگ بزنم ارتباط قطع ميشه چرا؟؟
پدرام جان 2تا حالت داره 1-یا سیم مودمو خطتتو توی اسپلیتر اشتباه وصل کردی ویا اینکه اسپلیتر شما مشکل فنی داره.همون نویز گیرو میگمنقل قول:
من وقتي دارم كار ميكنم مثلا اگه يكي زنگ بزنه ميشه تلفن رو جواب داد و لي من ارتباط ندارم وقتي قطع شد تلفن دوباره ارتباط من وصل ميشه .
يه توضيحي ميتوني بدي كه كدوم سيم ها رو بايد وصل كنم به نويز گير درستشو اگه ميتوني توضيح بده.
روی خود اسپلیتر نوشته شد!نقل قول:
نقل قول:
مبارکه ... بالاخره وصل شدی باید به همه بچه های اینجا 7 شبانه روز شیرینی بدی :7:
اسپلیتر یه سمتش یه دونه سوراخ داره که کنارش هم نوشته line ... این تک سوراخ رو وصل کن به پریز تلفن رو دیوار اتاق !!
طرف دیگه اسپلیتر 2 تا سوراخ داره ... کنار یکی نوشته phone ... سیم گوشی تلفن رو وصل کن به این ...
و بالای سوراخ دومی هم نوشته modem که این سوراخ رو هم وصل می کنی به پشت مودمت ...
همه چیز باید اوکی شه اگه درست وصل کنی ... اما اگه درست وصل کردی و باز هم نشد طبق گفته دوستمون ممکنه اسپلیتر خراب باشه ( که احتمالا اگه خراب باشه فروشنده طبق گارانتی باید تعویضش کنه ) و یه حالت دیگه هم ممکنه اتفاق بیوفته ... مثلا تو خونتون چند تا گوشی تلفن داشته باشین و مثلا وقتی از گوشی تو اتاقای دیگه تماس میگیرن نویز ایجاد میشه یا ارتباط قطع میشه ... این نکته رو وقتی خودم تو اندیشه بودم یکی مشکل داشت و داشتن راهنماییش می کردن و بهش گفتن اگه با یه دونه اسپلیتر هنوز این مشکل رو دارین و تو اتاقای دیگه هم گوشی تلفن وصله میتونین برای تک تک گوشیها تو اتاقای مختلف اسپلیتر بذارین تا مشکل حل شه ... ( قبل هر چیز چک کن کابلا رو درست وصل کردی و بعد مطمئن شو اسپلیتر سالمه ... آخرش اگه نشد میتونی واسه گوشی های تلفن دیگه هم اسپلیتر تهیه کنی تو بازار جداگانه هم میفروشن بگردی پیدا می کنی )
بچه ها توي انديشه كدوم قسمت هست كه سرعت رو ميشه اندازه گيري كرد آدرسشو بگيد
اقای پدرام خان.دوست عزیز چندصفحه قبل رو بخون عکس گذاشتم ونشون دادم از کجا تصویری برو چندصفحه قبلو بخوننقل قول:
بفرما برو لینک زیر
ازدست تو پدرامکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4471355&postcount=1678
سلام بر دوستان adsl ندیشه ای....یه سوال دارم .تو رو خدا مردونه جواب بدین نه تعصب به اندیشه ..ضمنآ من خودم ابتدا adsl رو با اندیشه شروع کردم...من از پارش انلاین 512 دارم...سرعت دانلودم تا 2 هفته پیش به 240 کیلو بایت در ثانیه هم رسید ولی الان سرعتم رسیده به بین 70 تا 130 البته هیچ وقت کم تر از 70 نیست...مشکلم پینگ بالاست که صفحات وب رو جون میکنه تا باز کنه ..با مسئولان پارس چک کردم گفتن مشکل باند ویچ دارن...الان نزدیک 1 ماهه این مشکل روزا هستش ...حالا سوالم از شما مخصوصآ عزیزانی که از اندیشه تو مرکز 722 گلسار 512 دارن این هستش که سرعت دانلودتون خدایی چنده ؟؟ یعنی کمترین و بیشترین چقدره...در طول روز چقدره ؟؟ پینگ و باز کردن صفحاتتون چطوره...ممنون میشم اگه جوابمو بدین...
پینگ مطلوب هست.تمام شرکتهای ایران برای سرعت 128موظفن هستند به شما16کیلوبایت درثانیه برای256 فقط32 کیلوبایت درثانیه وبرای سرعت512 فقط 64کیلوبایت درثانیه بدن.اگه میبینی سرعتت بیشتر از ایناست دیگه گله وشکوه نکن.پینگ اندیشه مطلوبهنقل قول:
دوست عزیز من شکایت ندارم ولی امروز رسایت اندیشه رو چک کردم تعرفه رو دیدم تعجب کردم .من 512 با 10 گیگ محدودیت رو تو پارس آنلاین دارم 70000 تومان میدم ولی اندیشه همین پکیج رو زده 400000 تومان با همون محدودیت.میخواستم بدونم سرعت شما اندیشه ای ها تو مرکز 722 چقدره ...اگه سرعت شما هم بالای 60 هستش منم برگردم بیام اندیشه....آخه تفاوت قیمت 30000 خیلی زیاده!!:18:نقل قول:
مگه میشه الان512 با 20 گیگ ماهانه اندیشه 60 هزار تومنه که نکنه 2تا 512 گرفتی ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام اقا بهنام منم هیچ تعصبی رو شرکتها ندارم و تو مرکز 222 یه 128 دارم و شاید 90 درصد مواقع سرعتم بالای 1 مگ چه روز چه شب جدیدا خیلی از دوستام که از پارس داشتن اومدن به سمته اندیشه و تقریبا 10 روز پیش خودم با یکیشون رفتم دفتر شرکت اونم اول شمارش 555 داشت خلاصه الان یه 4 روزی هست که از اندیشه داره خودش که می گه اصلا سرعتش قابل مقایسه نیست البته اونم می گفت پارس 2 ماهه کند شده بود ولی این اواخر دیگه خیلی افت سرعت داشته مرکز گلسارو نمی دونم اونو باید گلساریا جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
400000تومان نه 400000ریال یعنی 40هزار تومان تحریف نکن الکی.:8::8::8:نقل قول:
تا اونجایی کهم نمتوجه شدم در درجه اول دنبال پینک مطلوب هستید هم پینگ هم سرعت بیاید اندیشه بهتره براتون
نقل قول:
شرمنده من بد تایپ کردم ...خوب دقت کنی گفتم 30000 کمتره...هدفم تحریف نبود نازنین...
میدونم جیگر.دقت کرده بودم.اگه دقت کنی بعد اون تیکه حرفم اون شکلک هارو فرستاده بودم که متوجه بشی شوخیه.بعد حرفمو زدم:10::10::10::10::11::11:نقل قول:
بچه ها سرعت دانلودم به 93 كيلو رسيده بود چه حالي داد:31::5:
ديشب ساعت يك سرعت دانلود از 40 به پايين نميومد 3 دقيقه هم به 93 رسيده بود هميشه شب اينطوريه ؟؟
اگه عشقه اندیشه بکسه اره.وگرنه حق شما فقط16کیلوبایت درثانیه هستنقل قول:
دوستان من امشب یه سفری دارم میرم دوبی بعدشم چندروزی میرم اجمان.اونجا ایشالا اگر شد کانکت شدم میام سایت اگرنه یه یه هفته ای نیستم.فعلا خداحافظ همه شما:8::8::8::8:
به به آقاي SoheilExtreme پاتو بكش برو همون جا بمون آقاي خرسند ديگه تو تايپيك رشت آفتابي نشو اسم مارو هم بدنام نكن! عجمان هم اينجوري مينويسننقل قول:
من خواهش می کنم سفرتو چند ماه عقب بنداز چون دیگه هیچکی نمی تونه از پس پدرام بر بیاد و الان پاسخ سوالهای بی پایان پدرام رو کی باید بده:5:نقل قول: