من میخوام 400 تا 508 رو یجا آپ کنم اگه adsl داری میتونی دان کنی حدود 300 mb :5::10:نقل قول:
Printable View
من میخوام 400 تا 508 رو یجا آپ کنم اگه adsl داری میتونی دان کنی حدود 300 mb :5::10:نقل قول:
خیلی ممنون.راستش به این خاطر گفتم که اگه مادارا الان زنده باشه الان 90سالشه!!!بیچاره هکاگه سوم تازه چل چلیش بود چطوری شده بود!!!درمورد چهره توبی که خیلیها ازجمله من داریم از کنجکاوی میمیریم چنتا نظریه جالب هست1توبی همون اوبیتیه(دوست دوران بچگیه کاکاشی)چون فقط شارینگان چپش رونشون میده وتوی یه صحنه به کاکاشی میگه< خودم بعدا به حساب تومیرسم>وتوسط مادارا که الان دیگه قادر به جنگیدن نیست کنترل میشه!2این یکی که خیلی جالبتره:مادارا توسط هکاگه چهارم کشته شده واین یوندایمه هست که خودشو جای اون جازده چون از یکی از دوستان شنیدم که میگفت مادارا وقتی یکی از جنازه های رنده شده کابوتو رو میبینه خیلی جا میخوره یعنی اون مادارای اصلی بوده؟
البته اینها همش فرضیه هست وممکنه که واقعا بعضی هاش خنده دار باشه!!!:19:
راستی اونجائی که احضارای پین دارن شهرو خراب میکنن فکرکنم160بالاتر باشه نه؟
آقا اگه زیاد مینویسم وجای تایپک رو زیاد میگیرم بهم بگین ها آخه من توی فروم یه سایت دیگه که بودم عادت به زیاد نوشتن پیدا کردم:31:!!!!!!
واقعا شرمندم دوست عزیز بنا به دلایلی فعلاadslم قطع شده .فعلا بااین دایل آپ قدیمی دارم ذجر میکشم.الانم اگه سرعتم رو بهت بگم تا فردا صبح میخندی!!!:45:امیدوارم دوستان دیگه بهت کمک کنن.
نه من خودم آپ میکنم شما گفتید تا 160 انمیه دیدید من هم گفتم از چپتر 400 (حدود 150 انمیه) تا 508 که آخریش بود رو آپ میکنم تا شما دانلود کنی به جای انمیه مانگا ببینی :31:
مبارزه ساسوکه با ایتاچی؟؟نقل قول:
در قسمت 134 انیمه ( اگه اشتباه نکنم) حدود 4 قسمت فقط مبارزه ایندوتاست..
در بین صحبتاشون که ایتاچی داره در مورد مادارا برای ساسکه توضیح میده همش از لیاقت خودش برای برتری هم میگه..
درسته ولی اون حرفا فقط برای تحریک کردن ساسوکه بود.حقیقت نداشت:46:
آره اینم مثل پین خودشو کشت.البته دید حریف 4-5 تا نینجا خفن نمیشه راه فرارم نداشت این بود که خودشو کشت.نقل قول:
یعنی الان مرده؟
اون قسمتا مال ناروتو 1 هست.قبل از ناروتو شیپودن 220 قسمت داره ناروتو 1.:46:نقل قول:
نه هنوز...
مانگا با انیمه یه فرقایی داره.اول اینکه توبی اصلا تو مانگا اونجا نبود فقط زتسو (همونی که نصفش سفیده و نصفشم سیاه) بود.بعدشم الان که مانگارو دیدیم اصلا تو اون صحنه حرفی از اوروچیمارو نزد.اون تکنیکو خود اوروچیمارو به ساسوکه یاد داده بوده.:46:نقل قول:
من اسمشو نمیدونم ولی اینطوریه:
یادته که در هنگام مبارزه با ناروتو( 4دم) از کتف چپش ماری بیرون اومد تا دست ناروتو رو کنترل کنه ولی ماره سوخت!
و اونموقع بود که از دهن خودش دوباره زاده شد( اوروچی رو میگم).. حالا ساسکه هم در مبارزه ا ایتاچی وقتی توسط آماتراسو سوخت از پشت بدنش دوباره خودشو آورد بیرون.و اونجا بود که توبی (Tobi) گفت این تکنیک اوروچیمارو هست که پس از کشته شدن توسط ساسکه فراگرفته..
احتمالش خیلی زیاده.:5:نقل قول:
از طرفی اروچیمارو نمرده ( مطمئنم) و الان در بدن کابوتو هست خودش میگفت میخواد فنا ناپذیر باشه و اینطور که معلومه میشه ولی خب به دلیل وجود اشخاص مهمتر ( نه محبوبتر) اگه فنا ناپذیر هم بشه دوباره کشته میشه . حالا هم دنبال راهی برای تصاحب کردن گنجیتسوشون.
کلمه رو درست گفتین ولی اصلا همچین چیزی نبوده.بازم زیادی تعصبی برخورد کردینا.:31:نقل قول:
اینطور که من تو گروه اکاتسوکی ( درست گفتم؟) دیدم هیچکی حریفش نمیشد حتی Tendo Pain.
خودتون که الان گفتین آکاتسوکی اسمشه.:10:نقل قول:
اسم گروه Pain که ایتاچی هم جزوشه 8-man squade هستش>؟ یا من با چیزه دیگه قاطی گرفتم؟
------------------------
اول اینکه خیلی خوش اومدین .:11::10:نقل قول:
خیلی ممنون.راستش به این خاطر گفتم که اگه مادارا الان زنده باشه الان 90سالشه!!!بیچاره هکاگه سوم تازه چل چلیش بود چطوری شده بود!!!درمورد چهره توبی که خیلیها ازجمله من داریم از کنجکاوی میمیریم چنتا نظریه جالب هست1توبی همون اوبیتیه(دوست دوران بچگیه کاکاشی)چون فقط شارینگان چپش رونشون میده وتوی یه صحنه به کاکاشی میگه< خودم بعدا به حساب تومیرسم>وتوسط مادارا که الان دیگه قادر به جنگیدن نیست کنترل میشه!2این یکی که خیلی جالبتره:مادارا توسط هکاگه چهارم کشته شده واین یوندایمه هست که خودشو جای اون جازده چون از یکی از دوستان شنیدم که میگفت مادارا وقتی یکی از جنازه های رنده شده کابوتو رو میبینه خیلی جا میخوره یعنی اون مادارای اصلی بوده؟
تا حالا فقط یه چیزی معلوم شده که این شخصی که ما به اسم توبی میشناسیمش همون شخصی بوده که 16 سال پیش باعث حمله کیوبی شده و هوکاگه 4 باهاش روبرو شده.ولی هنوز معلوم نیست که این شخص همون مادارایی باشه که با هوکاگه اولم مبارزه کرده و شکست خورده؟؟:41:
اینکه توبی اوبیتو باشه به نظرم خیلی احتمالش زیاد نیست.مادارا به هیچ وجه توسط هوکاگه 4 کشته نشده.مادارا یه مبارزه نصف و نیمه باهاش کرد و بعدشم فرار کرد.از قسمت مانگا 500 به بعد رو بخونین میفهمین خودتون:10:
ولی درمورد جنازه ای که کابوتو بهش نشون داد احتمال اینکه توبی مادارا نباشه زیاد شد.:13:
در کل به نظر من یا توبی واقعا ماداراست که مثل اوروچیمارو بدنشو تعویض کرده. یا اینکه یه نفره که با مادارا ارتباط داشته و مثلا شاگردش بوده.:5:
زیاد که ننوشتین فقط اگه ممکنه مثل من صحبتاتونو تو یه پست بنویسین که بیخودی صفحات تاپیک زیاد نشه.:11:نقل قول:
آقا اگه زیاد مینویسم وجای تایپک رو زیاد میگیرم بهم بگین ها آخه من توی فروم یه سایت دیگه که بودم عادت به زیاد نوشتن پیدا کردم!!!!!!
یعنی داستان اون چشما و ..... همش دروغ بود؟:18:نقل قول:
حقیقت نداشت
جالب شد..نقل قول:
آره اینم مثل پین خودشو کشت.البته دید حریف 4-5 تا نینجا خفن نمیشه راه فرارم نداشت این بود که خودشو کشت.
آره ولی پس اون چیه؟؟:20:نقل قول:
خودتون که الان گفتین آکاتسوکی اسمشه
کلا بیخیالش..نقل قول:
اون قسمتا مال ناروتو 1 هست
پس چه کسی بهترینه ؟ نکنه Pain?نقل قول:
بازم زیادی تعصبی برخورد کردینا
کجاش تعصبی بود:31:ایتاچی دو تکنیک به شدت خفن داره( آماتراسو و سوسانو) پین که سهله کل گروهو نابود میکنه:27:
کاشکی میتونست قیافش هم مثله خودش کنه..:20:نقل قول:
در کل به نظر من یا توبی واقعا ماداراست که مثل اوروچیمارو بدنشو تعویض کرده.
دوست عزیز چه کاریه ..؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه من خودم آپ میکنم
همون وقت و حجمی که باید صرف دانلود بشه میتونه صرفه دیدن به صورت ONline باشه..
فرقش هم اینه که شما آپلودی نمیکنی..
ولی اگه میخوای مرام بذاری بحثش جداست:10:
نه فقط چیزایی که ایتاچی در مورد خودش گفت حقیقت نداشت.:13:گفتم که فقط میخواست ساسوکه رو تحریک کنه که با تمام قدرتش باهاش بجنگه و عقدشو خالی کنه.:41:نقل قول:
یعنی داستان اون چشما و ..... همش دروغ بود؟
اون کدومه؟؟من که نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین.:41:نقل قول:
آره ولی پس اون چیه؟؟
آماتراسو اونقدرا هم خفن نیست ولی سوسانو چرا.تا اینجای داستان که مادارا قویترین بوده.:5:پینم تکنیک خیلی خیلی خفنی داشت که تا حالا هیچکس نداشته.:8:کلا خفن تر از اوروچی زیاد بودن.:27:نقل قول:
پس چه کسی بهترینه ؟ نکنه Pain?
کجاش تعصبی بودایتاچی دو تکنیک به شدت خفن داره( آماتراسو و سوسانو) پین که سهله کل گروهو نابود میکن
قیافه قحطیه مگه؟؟:31:نقل قول:
کاشکی میتونست قیافش هم مثله خودش کنه..
-man 8 squade دیگه!!نقل قول:
اون کدومه؟؟من که نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین.
نه زیاد ...نقل قول:
کلا خفن تر از اوروچی زیاد بودن
قیافه نه ولی ابهت چرا:27:نقل قول:
قیافه قحطیه مگه؟
سوسانو که درست ... ولی آماتراسو هم بحثش در فروم ها زیاده ..نقل قول:
آماتراسو اونقدرا هم خفن نیست ولی سوسانو چرا
در جنگ با 8دم ساسکه استفاده کرد که خداسییش خفنه..:20:
----------------------------------
در کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون:10:بالا خره تونستم مانگای رنگیشو گیر بیارم البته نه بااین دایل آپ مسخره :2:اما ازلطف شما ممنون.نقل قول:
به روی چشم:31:راستش اون موقعی که داشتم اون پست اولی رو مینوشتم ofبودم وقتی صفحه رفرش شد دیدم ای دادبیداد:41:بازم معذرت:20:نقل قول:
زیاد که ننوشتین فقط اگه ممکنه مثل من صحبتاتونو تو یه پست بنویسین که بیخودی صفحات تاپیک زیاد نشه.:11:
راستی اگه اجازه بدین درمورد این بزرگوار مرحوم ایتاچی یه چیزی بگم.نه تنها گروه پین هیچ کس جرات مقابله بااون رونداشت.یادتونه وقتی مرد مادارا به زتسو چی گفت؟یه نفس راحتی هم کشید!حتی بااینکه حقیقتشو میدونست جرات نداشت کاری بکنه!راستی من چون مانگارو هنوز شروع نکردم ممکنه اشتباه کنم ولی شما فکر میکنید ایتاچی واقعا مریض بود یا یه نفر اونجوریش کرده بود؟
البته خود مادارا میتونه دیگه!!نقل قول:
نه تنها گروه پین هیچ کس جرات مقابله بااون رونداشت
مادارا کجا بود...!!. داری حدس میزنی؟نقل قول:
.یادتونه وقتی مرد مادارا به زتسو چی گفت؟
ولی آره گفته شد که که :
ایتاچی هم در حینه مبارزه مسدوم شد و ظاهرا قبلش هم دچار جراحت بود.
---------------------------------------
دوست عزیز برو تو تاپیکهای دیگه 10 تا پست بده ( حالا هرچی شد) تا از مرحله ی چک شدن فعالیت بیای بیرون.:27:
دوستان میشه کمی در مورد شخصیتها ی قوی این انیمیشن با عکس توضیح بدید
مثلا من یادم رفته سوسانو کیه
مادارا چه شکلی بود
قوی ترین کی بود تو این انیمه
البته من خودم عاشق استاد جیرایا هستم
سوسانو کسی نیست بلکه تکنیک خوفناکه ایتاچیه:46:نقل قول:
مثلا من یادم رفته سوسانو کیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مادارا چه شکلی بود
در حال حاضر بچه های همینجا با مادارا موافقن...:21:نقل قول:
بهترینها ...:نقل قول:
مادارا - ایتاچی - پین - ساسکه و ناروتو - اوروچیمارو:27:- جیرایا - کاکاشی و.....
من اولیش رو میذارم:نقل قول:
در مورد شخصیتها ی قوی این انیمیشن با عکس توضیح بدی
عشقه من::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عاشق اوروچیمارو هستم
خیلی پر ابهته
مخصوصا زمانی که با 4 دم جنگید و شکست نخورد
یه اهنگ خیلی زیبایی بود تو قسمت ناروتو نه ناروتو شیپودن ها
که وقتی اروچیمارو رو نشون میداد یه اهنگ خوفناکی میزاشت
من خیلی از این اهنگ خوشم می ایه
کسی لینک دانلودشو داره؟
در ضمن بگم قوی ترین ادم تو این کارتون به نظرم اروچیماروست
طوفان زرد هم خیلی قوی بود همونی که تو سیم ثانیه همه رو داغون میکرد پدر ناروتو
از ابهت ایتاچی هم خوشم می ایه
ولی از همه بیشتر از گای سنسی و شاگردش خوشم می ایه خیلی با حال هستند
دمت گرم خودتو عشقه نیرو دادی بهم:40:نقل قول:
منم عاشق اوروچیمارو هستم
خیلی پر ابهته
لینک مستقیم:نقل قول:
کسی لینک دانلودشو داره؟
کد:http://narutodb.free.fr/ost/41.mp3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهان.بابا اون sword man هست نه squadeنقل قول:
-man 8 squade دیگه!!
گروه 8 شمشیرزن بزرگن که یکیش کیسامه بود یکیشم اسمش یادم نیست اولای داستان بود که مرد و شمشیرشم الان دست زیر دست ساسوکه هست همونی که از جنس آبه..اینا اصلا ربطی به آکاتسوکی ندارن.:13:زیاد چیز مهمی نیست
-----------
چشمتون بی بلا.:11:نقل قول:
به روی چشم راستش اون موقعی که داشتم اون پست اولی رو مینوشتم ofبودم وقتی صفحه رفرش شد دیدم ای داد بیداد بازم معذرت
آره مادارا به زتسو گفت که ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد و منم ساسوکه رو مال خودم کردم.:5:این جمله خیلی خیلی جای بحث داره.:41:حیف که اون موقع کسی نبود وگرنه من تو صفحات قبلی گفته بودم.:41:نقل قول:
راستی اگه اجازه بدین درمورد این بزرگوار مرحوم ایتاچی یه چیزی بگم.نه تنها گروه پین هیچ کس جرات مقابله بااون رونداشت.یادتونه وقتی مرد مادارا به زتسو چی گفت؟یه نفس راحتی هم کشید!حتی بااینکه حقیقتشو میدونست جرات نداشت کاری بکنه!راستی من چون مانگارو هنوز شروع نکردم ممکنه اشتباه کنم ولی شما فکر میکنید ایتاچی واقعا مریض بود یا یه نفر اونجوریش کرده بود؟
درمورد مریضیشم که واقعا مریض بود و فکر کنم بخاطر استفاده زیاد از مانگکیو شارینگانش بود.:13:
در کل ایتاچی هم خیلی مرموز بود مثل مادارا.:8:
اول اینکه خوش اومدین.:11:نقل قول:
منم عاشق اوروچیمارو هستم
خیلی پر ابهته
یه اهنگ خیلی زیبایی بود تو قسمت ناروتو نه ناروتو شیپودن ها
که وقتی اروچیمارو رو نشون میداد یه اهنگ خوفناکی میزاشت
من خیلی از این اهنگ خوشم می ایه
کسی لینک دانلودشو داره؟
ما آخر نفهمیدیم شما کی رو از همه بیشتر دوست دارین؟؟:31:
دوستمون kiuq اوروچیمارو رو از همه بیشتر دوست داره و از گای بدش میاد.منم برعکس از گای خوشم میاد و از اوروچیمارو بیشتر از هر کس دیگه ای تو داستان بدم میاد.:8:
بالاخره شما کدوم طرفی هستین؟؟:5:
:31:نقل قول:
دوستمون kiuq اوروچیمارو رو از همه بیشتر دوست داره و از گای بدش میاد.منم برعکس از گای خوشم میاد و از اوروچیمارو بیشتر از هر کس دیگه ای تو داستان بدم میاد
مادارا کوش پس من ندیدم ... نکنه یه صدای مخوف میومد اون بود؟:41:نقل قول:
آره مادارا به زتسو گفت که ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد
صفحشو بذار من پایم میرم میخونم:11:نقل قول:
حیف که اون موقع کسی نبود وگرنه من تو صفحات قبلی گفته بودم
چند قسمت که زودتر دانلود شده بود رو دیدم واسه همین ....:31:نقل قول:
اولای داستان بود که مرد و شمشیرشم الان دست زیر دست ساسوکه هست همونی که از جنس آبه..اینا اصلا ربطی به آکاتسوکی ندارن
---------------------------
چی شد بالاخره!!!!نقل قول:
الان طرف منی یا hpk34 عزیز..:31:
من از نظر ترسناکی و قوی بودن میگم اروچیمارو از همه بهتره بعد هم جیرایانقل قول:
اگه یادتون باشه ایتاچی و اون یارو کوسه که داشتن دنبال داداش ایتاچی میگشتند
وقتی دو نفری با جیرایا رو به رو شدن ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
خیلی حال کردم ازش
جیرایا و اوروچیمارو قدرتشون مثل همه ولی ابهت اروچیمارو یه چیز دیگکه است:31:
گای سنسی و شاگردشو هم دوست دارم مخصوصا شاگردشو وقتی مشروب میخوره
دیگه اروچیمارو هم حریفش نیست:21:
دقیقانقل قول:
جیرایا و اوروچیمارو قدرتشون مثل همه ولی ابهت اروچیمارو یه چیز دیگکه است
مخالفم شدید.نقل قول:
دیگه اروچیمارو هم حریفش نیست
احتمالن شوخیش گرفته بود:27:این ایتاچی خیلی مخوفه:18:نقل قول:
ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
دقیقانقل قول:
جیرایا و اوروچیمارو قدرتشون مثل همه ولی ابهت اروچیمارو یه چیز دیگکه است
مخالفم شدید.نقل قول:
دیگه اروچیمارو هم حریفش نیست
احتمالن شوخیش گرفته بود:27:این ایتاچی خیلی مخوفه:18:نقل قول:
ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
یعنی شما میگی ایتاچی از اروچیمارو هم قوی تره؟نقل قول:
در ضمن هوگاگه سوم از اروچیمارو قوی تره
همون پیرمرده
اگه یادت باشه اروچیمارو به شاگرد خودش که دختر بود گفت هنوز به قدرتی نرسیدم که بتونم هوگاگه سوم و شکست بدم
و اگه یادت باشه با قدرت احضار مردگان هوگاگه اول و دوم و خودش با هم افتادند به جون هوگاگه سوم و به سختی تونست شکستش بده
این اهنگی که برای دانلود گذاشتی خیلی کیفیتش پایینه کاش بالاترشو هم داشتی
به شدت مریض بوده حتی موقع مبارزه کم بینا بوده یجا ساسکه سوسانو میزنه هنوز کامل نبود تقریبا اسکلتش کامل نشده بود گفت حتی الان که من سوسانو رو کامل نکردم اینقدر درد دارم پس ایتاچی که کاملش کرده بود ... :5:نقل قول:
فک کنم شما کامل انمیه رو ندیدید :41: ایتاچی که هیچی حتی ساسکه که برا ایتاچی جون سوسکه بود :31: اوروچیکارو رو شکست داده :5::8: حتی خود ایتاچی هم یه بار اوروچی رو شکست داده :27:نقل قول:
والا من نمیخوام اینو بگم .. ولی اینطور که معلومه هست.نقل قول:
ایتاچی از اروچیمارو هم قوی تره؟
به هر حال شکست داد.نقل قول:
قدرت احضار مردگان هوگاگه اول و دوم و خودش با هم افتادند به جون هوگاگه سوم و به سختی تونست شکستش بده
پس قویتره..
تازه امیدوارم به آرزوی فناناپذیریش برسه
بد هم نیست .. ولی باشه بعدا دوباره میذارمنقل قول:
این اهنگی که برای دانلود گذاشتی خیلی کیفیتش پایینه کاش بالاترشو هم داشتی
رسیده که :31::27::31:نقل قول:
راستشو بخوای از وقتی که رسید ولی به طور رسمی نزد یکی رو ناکار نکرد تا ما ابهتشو ببینیم...نقل قول:
رسیده ک
در ضمن در زمان مبارزه با ساسکه حالش زیاد خوب نبود و اینکه یه مشکل داره و اونم با چشم خاندان اچیها هستش..
امیدوارم کور شن:31:
ساسکه چون اروچیمارو مریض بود تونست شکستش بدهنقل قول:
من همه قسمتهاشو دیدم ولی مبارزه بین ایتاچی و اروچیمارو را ندیدم
دقیقا من تا اون جایی که ساسکه ایتاچی رو شکست میده دیدم
کاش جایی رو بلد بودم که راحت بتونم بقیه اش را دانلود کنم
پس کامل ندیدی :19: اوروچی هر چی مریض بود تو قسمت تناسخ اگه ساسکه شارینگان نداشت شکستش میداد :19: ولی لامصب چه قدرتی داره (شارینگان):5:نقل قول:
نقل قول:
من همه قسمتهاشو دیدم ولی مبارزه بین ایتاچی و اروچیمارو را ندیدم
مبارزه نبود میخواست شارینگان رو کش بره ایتاچی بردش تو گنجتسو :21: بدبخت کف کرد به خاطر همین شارینگان ساسکه رو میخواست :27:
میبینم که ما که نیستیم تاپیک حسابی شلوغ شده....
هه هه هه هه هه
یعنی کونان می خواد با کاغذ A4 جلوی توبی وایسه ؟؟؟؟ اونم زیر بارون !!!!!! ببینیم آنبو کاکاشی با اتحاد نینجایی از زیر قالی و مبل و تلوزیون مثل گروه ضربت نمی پرن رو سر توبی....
اگه من در یافتم چرا اسم نیدایمه توبی راما بوده سال دیگه روزه میگیرم....
کلا مشکوکا همین نیندایمه دقیقا فن های توبی رو داشت بعید هم نیست شاگردش باشه شاید هم با اون نینجا ها که مبارزه کرده نمرده مادارا رو پخ کرده رفته شارینگانش رو کش رفته :5::31: ولی از اونجایی که اوروچی احضارش کرد شاید واقعا مرده :41: اون کاغذ ها هم ضد آبن :27: همیشه تو بارون استفاده میکنه تو اونجایی که کوچیک بودن و بونشین جیرایا رو پخوندن هم بارون بود کلا ضد آبن دیگه :27::21:
دوستان نیندایمه و توبی چه شکلی هستند؟
چه خصوصیاتی دارند؟
از کجا این انیمه را دانلود میکنید؟
نیندامه:
توبی :
از سایتهای اصلی نمیشه . . . . بعضیشون قاون کپی رایت داره..نقل قول:
از کجا این انیمه را دانلود میکنید؟
من از تورنت میگیرم.. همش هم کیفیت بالاست:46:
اگه کش میرفت واقعا دیگه کسی نبود شکستش ده..نقل قول:
به خاطر همین شارینگان ساسکه رو میخواست
این رو جدی جدی گفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توبی به نظرم خیلی باید قوی باشه
درسته؟
حتی قوی تر از همه اعضای اکاتسوکی
درسته؟
گروه 8 شمشیرزن بزرگن که یکیش کیسامه بود یکیشم اسمش یادم نیست اولای داستان بود که مرد و شمشیرشم الان دست زیر دست ساسوکه هست همونی که از جنس آبه..اینا اصلا ربطی به آکاتسوکی ندارن.:13:زیاد چیز مهمی نیست
اونی که اولای سریه اول مرد اسمش زابوزا بود .همون کنار اون دختر بچه بیچاره مرد .عجب صحنه ای بودا!!!:45: یکی دیگشون هم همون بود که دوتا شمشیر برقی داشتو یک بچه که قدرت بینائیش از بیاکوگان بیشتر بود رو روپشتش داشت ولی درحالت مستی باحاش مبارزه کرد.بقیه گروه 8شمشیرزنو نشون ندادن ولی همشون مربوط به کشور مه بودن .
آره مادارا به زتسو گفت که ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد و منم ساسوکه رو مال خودم کردم.:5:این جمله خیلی خیلی جای بحث داره.:41:حیف که اون موقع کسی نبود وگرنه من تو صفحات قبلی گفته بودم.:41:
بالاخره یکی حرفای منو تائید کرد دیدین حدس نزده بودم!:angry:
درمورد مریضیشم که واقعا مریض بود و فکر کنم بخاطر استفاده زیاد از مانگکیو شارینگانش بود.:13:
یکی ازدوستان میگفت که ممکنه بخاطر جنگ بایکی دیگه اونجوری شده بود.اگه بخاطر مانگکیو بود فکرکنم فقط چشمهاش ضعیف میشد!
دوستمون kiuq اوروچیمارو رو از همه بیشتر دوست داره و از گای بدش میاد.منم برعکس از گای خوشم میاد و از اوروچیمارو بیشتر از هر کس دیگه ای تو داستان بدم میاد.:8:
مگه میشه کسی ناروتورو ببینه واز گای واون روحیه جالب ومخصوصا اون برق دندوناش بدش بیاد:31: راستی خمیردندون گای کسی میدونه چیه!!!!!:39:
اوروچیمارو هم بااون زبونش. چند هزار نفرو بخاطر تکنیک فناناپزیریش قربانی کرد:2:؟
باز چرا رفتبم زمان بچگيشون ؟
كي تموم ميشه هاردم پرشد:27:
بابا چه خبرتونه تو نصف روز 2 صفحه رفتین جلو.:19:ما مثل شما که بیکار نیستیم از شب تا صبح آن باشیم یکمم به فکر ما باشین تا برسیم بابا.:19:
من همش در مورد مانگا دارم میگم انیمه رو از 75 به بعد دیگه ندیدم.:41:نقل قول:
مادارا کوش پس من ندیدم ... نکنه یه صدای مخوف میومد اون بود؟
اول که من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بگردم.بعدش فقط همین جمله رو گفتم کسی هم جوابی نداد همین.:13:نقل قول:
صفحشو بذار من پایم میرم میخونم
------------
پس شما طرف اوروچیمارو هستین.ولی اینو بدونین اون موقع ایتاچی نمیخواست ناروتو رو بگیره وگرنه همونجا حساب جفتشونو میرسید.:5:کلا کسایی که شارینگان دارن یه چیز دیگه ان.اوروچی و جیرایا در حد متوسطن نسبت به اونا.نقل قول:
من از نظر ترسناکی و قوی بودن میگم اروچیمارو از همه بهتره بعد هم جیرایا
اگه یادتون باشه ایتاچی و اون یارو کوسه که داشتن دنبال داداش ایتاچی میگشتند
وقتی دو نفری با جیرایا رو به رو شدن ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
خیلی حال کردم ازش
جیرایا و اوروچیمارو قدرتش
------------
این مبارزه 90 درصد برندش معلومه ولی ما تا حالا چیز خاصی از کونان ندیدیم شاید حرفی برای گفتن داشته باشه.:5:نقل قول:
هه هه هه هه هه
یعنی کونان می خواد با کاغذ A4 جلوی توبی وایسه ؟؟؟؟ اونم زیر بارون !!!!!! ببینیم آنبو کاکاشی با اتحاد نینجایی از زیر قالی و مبل و تلوزیون مثل گروه ضربت نمی پرن رو سر توبی....
اگه من در یافتم چرا اسم نیدایمه توبی راما بوده سال دیگه روزه میگیرم....
نه بابا اون یه جای مخفیه هر کسی بلدش نیست که بخواد بره اونجا چه برسه به کاکاشی که کاری نداره اونجا.:8:
----------------
کی گفته تکنیکاشون مثل هم بوده؟؟اصلا مگه جایی غیر از مبارزه اوروچی و هوکاگه 3 مبارزه ای داشته که شما میگین مثل هم بودن؟؟؟تو اون مبارزه هم چیز خاصی ازش ما ندیدیم.:13:نقل قول:
کلا مشکوکا همین نیندایمه دقیقا فن های توبی رو داشت بعید هم نیست شاگردش باشه شاید هم با اون نینجا ها که مبارزه کرده نمرده مادارا رو پخ کرده رفته شارینگانش رو کش رفته ولی از اونجایی که اوروچی احضارش کرد شاید واقعا مرده اون کاغذ ها هم ضد آبن همیشه تو بارون استفاده میکنه تو اونجایی که کوچیک بودن و بونشین جیرایا رو پخوندن هم بارون بود کلا ضد آبن دیگه
------------
بابا توبی که خودش رئیس آکاتسوکیه.تا اینجا هم از همه کس قویتر بوده.مبارزه خاصی نکرده ولی کسی هم هم حریفش نشده تا حالا.:5:نقل قول:
درسته؟
حتی قوی تر از همه اعضای اکاتسوکی
درسته؟
من که بیکارم:27:نقل قول:
ما مثل شما که بیکار نیستیم از شب تا صبح آن باشیم یکمم به فکر ما باشین تا برسیم بابا.
البته این موضوع تا زمانی صادقه که با شخصیت اول داستان روبه رو نشن..نقل قول:
کلا کسایی که شارینگان دارن یه چیز دیگه ان.
پس Tendo pain چیکارست؟:31:نقل قول:
بابا توبی که خودش رئیس آکاتسوکیه
لقب Endless گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:نقل قول:
كي تموم ميشه هاردم پرشد
چی میشه مادارا باشه!نقل قول:
درسته؟
بعدش کابوتو بیاد مادارا رو بکشه .. من حال کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای کاشکی کسی سایتی به من معرفی کنه بتونم از قسمت 141 همنجایی که ساسوکه ایتاچی رو کشت گیر بیارم
.................................................. .................................................. ..........................نقل قول:
دوست عزیز اینم خدمت شما
توش عضو میشی که رایگانه بعدشم شروع به دانلود انیمه های معروف میکنی.....همه نوع کیفیت هم داره از 720 و 480 گرفته تا لینکهایکم حجم 50 مگی MP4 ............ولی بدیش اینه که قابلیت ادامه نداره و اگه وسط کار اینترنت قطع بشه باید از اول دانلود کنی...............................کد:http://www.anime-access.com/anime
نخواستی برو سایت دنیای انیمه ..
.........ثبت نام اون هم رایگانه.......لینک ها هم می زارن برات توی بخش دانلود .....همه جورش رو هم داره از رپید شیر گرفته تا مدیا فایر...........کد:http://forums.animworld.net/
.................................................. .................................................. ............................
سعی کن این قسمت ها رو از دست ندی که 25 درصد داستان توی همین مبارزه ساسوکه با ایتاچی توضیح داده میشه.........................
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان مبارزه با ساسوکه
.................................................. .................................................. .....................
من هم مانگا رو می خونم و هم انیمه رو دانلود می کنم................
مانگا رو از اینجا می خونم :
.................................................. .................................................. .......................کد:http://mangastream.com/
همین تکنیک سفر در زمان رو قبل از یوندایمه فقط نیندایمه بلد بود که توبی هم بلده :19: فقط همین تکنیک رو ازش دیدیم غیر از اینه ؟ :27::13::27:نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: مانگا فوق سری