من242 تا بازی کردم در حدود 85 ساعت. درجه هوش مصنوعی متوجه نشدن منظورت دقیقا چیه؟نقل قول:
Printable View
من242 تا بازی کردم در حدود 85 ساعت. درجه هوش مصنوعی متوجه نشدن منظورت دقیقا چیه؟نقل قول:
اگه مي خواييد هوش مصنوعي بازي رو امتحان كنيذ بهتره از يه cpu dual يا همون فول كش استفاده كنيد
یه پچ با این امکانات:
Stadiums
- New grass texture and palette for Camp Nou Stadium
- Fixed shadow mistake in Nou Camp Stadium
- Fixed El Monumental Stadium
Kits
- New kits for Arsenal, Celtic, Man City and Galatasaray football clubs
- New kits for Russia, Spain, Finland, Northern Ireland national teams
- New numbers and fonts for Spain, Northern Ireland, Norway, Wales
- Fixed kit models and collars
Faces
- New faces for Carew, Saviola, Carrick, Agger, Scholes, Van Der Vaart, Pauleta and more…
Graphics
- Fixed Aston Villa, Middlesbrough, Inter, Twente logos
- All new cups and league logos in glass style
- New League Mode screen
- New Cup Mode screen ( personally for every cup )
- New glass style logos in Edit Mode
Option File
- All real EPL transfers
- Fixed names, numbers, formations for Croatia, Denmark, Finland, Holland, Italy, Sweden and England national teams
- Correct formations of top EPL clubs
- All EPL players have real back name curve and font spacing
Installation
Recommended to backup your cv_0.img, cv_1.img, rv_e.img, settings.exe, option files
- Go to your Control Panel -> Remove programs -> Delete Pro Evolution Soccer 2008 Patch
- Open PES 2008 Patch 0.6 Update.exe -> Choose your game directory -> Press Install
- Go to your PES 2008 Directory -> PES 2008 Patch Update -> AFS Explorer -> AFS Explorer.exe
- File -> Import AFS File -> PES 2008 Directory / img / cv_0.img
- Action -> Import folder -> PES 2008 Directory / PES 2008 Patch Update / cv_0 /
- Ask ‘Yes’ on question with rebuilding AFS file -> OK ->
- Enter name of your new .img file ( for example cv_0_new.img ) -> OK
- After file importing go to your PES 2008 Directory / img / and rename your new cv_0_new.img to cv_0.img ( before it rename or delete your original cv_0.img )
خودم الان دارم دانلود می کنم
فک کنم چیز خوبی باشه.
کد:http://www.gamingaccess.org/download/a20d5788f262ccd04a41d3e811b323f1/hosted/PES_2008_Patch_0.6_Update.exe
سلام.
بچه ها کسی لینک سیوی داره که اسمای تیمها درست شه و لیگ آلمان هم اضافه شه؟
صفحه قبل رو ببيني هستنقل قول:
واسه ليگ آلمان فعلا پچ هست كه اونم كامل نيست
نقل قول:
اون که درست بود:46:
من امروز تازه موفق شدم بریزمش.ولی بدجوری ضد حال خوردم.گرافیکش خیلی پسرفت کرده نسبت به ساکر6.نمیدونم خود گرافیک ساکر چش بود که گرافیک فیفا رو روش اجرا کردن.بدجور ضدحال خوردم
ولي هوش مصنوعي بازي خيلي بالا رفته
اون علامت هایی که تو بازی کنار اسم بازیکنان می آید ( با زدن کلید های خاص ) به چه معنی است؟
که 4 تا است؟
شما مطمئنید لینک دانلود درسته برا من حجمش رو میزنه 4 کیلو بایت فکر کنم اشتباه شده یه کنترل بفرمایید جوابش رو بگید وخودتون بگید حجمش چقدرهنقل قول:
منظورم همون جاست كه كه درجه حمله و دفاع و بازي جوان مردانه را نشون داده:46:نقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
حملم S ه، دفاعم A و بازی جوانمردانه م هم Aنقل قول:
فکر کردم منظورت سطح هوش مصنوعی جاری بازیه.
اگه زحمت نباسه مشخصات سيستمت را هم بگو:46:نقل قول:
لطفا دوباره تکرار کنید؟؟!!!!!!!نقل قول:
گرافیکش خیلی پسرفت کرده نسبت به ساکر6.نمیدونم خود گرافیک ساکر چش بود که گرافیک فیفا رو روش اجرا کردن.بدجور ضدحال خوردم
احتمالا دارید رو Low بازی میکنید.
بازی از نظر گرافیک واقعا بی نظیره.
سلام
من فعلا دستم شکسته نمیتونم بازی کنم حالم گرفته شده
پس چطوری پست دادینقل قول:
حتما با پا داده :27:نقل قول:
چیکار داری بنده خدا رو
آره شرمنده مشکل داشتدرستش اینه:نقل قول:
پست قبلی رو هم ویرایش میکنم.کد:http://www.gamingaccess.org/download/a20d5788f262ccd04a41d3e811b323f1/hosted/PES_2008_Patch_0.6_Update.exe
حجم: 28.5 Mb
چرا پاسخ نمی دهید؟نقل قول:
حتما یه دستی نوشه دیگهنقل قول:
پس چطوری پست دادی
من روی مدیوم بازی کردم.درسته که تماشاگرا 3بعدی شدن و...نقل قول:
ولی من چیزی از نظر گرافیکی واقعا توش ندیدم.شایدم چشام کوره.
دوستان من 183 صفحه رو نخوندم شرمنده اگه سوالم تکراریه:
1- این مشکل save نشدن بازی چه جوری حل میشه ؟ (edit ها سیو میشه تنظیمات option مثل درجه سختی و .. سیو نمیشه)
2-رو کامپیوتر رفیقم بازی گزارشگر نداره در حالی که من همون dvd رو نصب کردم مال من داره مشکل از چیه؟
3-یه option file که فقط اسم تیم ها و لباسشونو درست کنه کسی نداره بذاره؟
مرسی
سلام
آقا من تیم ملی ایران و تیم های پاشگاهی ایران و که چهره واقعی اون ها درست شده باشه رو از کجا گیر بیارم
با تشکر
خداییش خیلی ردی
Main Asus M2Nنقل قول:
CPU +6000 DC 64 AMD
NVidia GeForce 8400 GT
Ram 2 GB
اوليش احتمالا واسه اينه كه با كيبورد داري بازي ميكني و جوي استيك ندارينقل قول:
دوميش مال تنضيمات صدا توي ويندوز هست اگه كمي تنضيمات صداي ويندوز را درست كند اون هم حل ميشه
سوميش هم توي پست هاي قبلي هست
درضمن از امضات هم خيلي خوشم اومد
من عشق مايكل اوونم
سلام میشه بگید چجوری میشه تو قسمت بازیهای جام جهانی استادیوم رو عوض کرد و روز رو شب کرد؟ممنون.l
با دست چپ نوشتم
ببخشید من میخوام این بازی رو بخرم.
سیستم من:
cpu:2.8 intel
ram:512
vga: nvidia 5500
هارد هم به اندازه دلخواه.
کلا ویندوز ویستا روش نصب هست و به سخت افزارم نمره ی 2.6 داده.
اگه رو سیستمم میتونم حتی با پایین آوردن گرافیک بازی کنم.بهم سریع بگید.وگرنه بگید بیخیال شم پولمو حروم نکنم.
منم همین سیستم را دارم ولی میتونی روی لو بازی کنینقل قول:
جواب سوالات من لطفا.نقل قول:
دوست عزيز تو صفحه قبل جواب دادمنقل قول:
دوستان چند تا سوال
من نسخه پي اس 2 اين بازي رو گرفتم نميدونم قلابي يا نه منوش دقيقا منوي خودش تو نسخه كامپيوتر هست
ولي كمك داور نداره و چهره ها با نسخه كامپيوتري فرق ميكنه و اينكه شبيه همون الون يازده هستش فرقي نداره
فقط اسم بازي كن هارو با حروف درشت نوشته و منو فرق ميكنه و و و و
ايا تقلبيه
آره گیم پلی مثل همون الون 11 هستش فقط face بازیکنا عوض شدهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط light
اين بهترين آپشن فايل هست
تو فولدر زير بريز هر دوفايل رو
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
کد:
آقا من این فایل رو ریختم ولی لباس همه تیمها مثل هم شده همشون لباس اولشون سفید و لباس دومشون قرمز شده.پرچم تیمهای لیگ انگلیس هم درست نشد.چی کار کنم؟کد:http://www.nichost.ir/uploads/1196685552.rar
منم همین مشکل رو دارم
اين آپشن فايلي كه گذاشتم لباس درست نشده
در pes2008 ديگه از طريق آپشن فايل نميشه لوگو گذاشت و بايد با نرم افزارهاش بذاريد
اگه بخوايد يه آپشن فايل كه لباساش درست شده بذارم
دوستان سلام من میخوام آنلاین بازی کنم کسی سریال نامبر داره لطف کنه و بده ممنون میشم .
قربونتون برم جبران میکنم
دستت درد نکنه ببخشید من کور چشمی (!) دارم.نقل قول:
نامردی های این بازی:
1) استپ افتضاح :
الف) توپ چند متر میپره جلوتر تا بازیکن حریف بگیره
ب) بازیکن لنگ پرت می کنه تا توپ لایی بشه ( بخصوص در زمان ضد حمله)
2) سانتر مفهومی نداره و اگه بخواهی متنوع بازی کنی و همونطور که همه می دونید نرید کنار 18 قدم و استپ کنی برگردی نمی تونی سانتر کنی چون یا یه پاس برای دروازبانه حریفه یا مستقیم توی اوته
3) اگه آمار گل های خورده برات مهم باشه ناموفق خواهی بود چون یه طوری دفاع رو خالی می کنن که بازیکن تک به تک بشه.
4) باید به اندازه تعداد بازیکن هات کنترلر داشته باشی چون بقیه بازیکنان به پیکنیک اومدن و از یه قدمیشون حریف رد میشه و تاب می خوره و نگاش میکنه.
5) وقتی پاس حساسی رو می خوای بدی بازیکنت فوری می دوه میره پشت حریف که توپ به حریف برسه.
6) پاس های مهم رو آروم ... می ده که حریف بیاد جمع کنه.
7) تعویض منطقه بازی بزرگترین ریسکت خواهد بود یا با یک کات جوری می زنه زیر توپ که بازیکنت چندین متر بدود دنبال توپ خودش یا از روی سرش می ره تو اوت.
8)در وازبانت یار دوازدهم حریف هست
الف) چند بار با مشت جوری توپ رو برگشت کوبید توی دروازه خودم که تور نزدیک بود پاره شه
ب) شوت هارو جوری تنظیم می کنه دفع کنه که به بازیکن حریف می گه کجایی؟؟؟؟ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا.... زدی تو گل؟ همون توپ رو دروازبان حریف یه جا غیر از جلوی فوروارد دفع میکنه
9) کرنر ها رو اگه کوتاه کار نکنی حتی اگه روی سر بازیکن خودت باشه انتخابش نمی کنه تا توپ رد شه هر چه زحمت بکشی هم فایده نداره اگه موقعیتش خوب باشه انتخابش نمی کنه.
10) داور نامرد روزگار که نیاز به توضیح نیست حتی برای خورد کردن اعصاب برای همه بازیها یک داور هست.
درکل اگه واقعا فوتبال سرت بشه این بازی یک شرمساری بزرگ برای کنامی هست شرکتی که بالا خره آبروی ما ساکری ها رو برد و عملا زیر پرچم فیفا رفت. وفکر کنم فیفای 2007.5 رو باید بعنوان اسم انتخاب می کردند.
در پایان به این جمله بسنده می کنم که از بازی که بازیکنی به نان الیور کان در اون وجود نداره آیا میشه انتظار داشت با واقعیت سرو کار داشته باشه؟