کابر فعال یک چیز فرمالیته هست برای اینکه طرف دلش خوش باشه آره تو این انجمن بهش یه عنوان دادن ! وگرنه اگه بهش توجه میشد ، قسمت فیلم و موسیقی با اون همه کاربر فعال تعطیل نمی شد :46:
Printable View
کابر فعال یک چیز فرمالیته هست برای اینکه طرف دلش خوش باشه آره تو این انجمن بهش یه عنوان دادن ! وگرنه اگه بهش توجه میشد ، قسمت فیلم و موسیقی با اون همه کاربر فعال تعطیل نمی شد :46:
والا به نظر من باید اینا مدیر و همکارا رو تا یه مدتی بذارن باشن بعدم اینجوری نباشه که یکی یکی بازنشسته بشن.........سر یه زمان معین همه شون بازنشسته شن تا کاربر فعال ها جاشون رو بگیرن............اینطوری که الان هست کاربر فعال ها چند سال دیگه هم نمیتونن مدیر یا همکار بشن...نظر من اینه
بازنشسته شدن یه امر عادی و پیش پا افتاده نیست که سر یه زمان یه دفعه همه رو بازنشسته کرد یا یه دفعه همه رو مدیر !! موضوع به این سادگی نیست ... تویه انجمنی مثل p30world با این قدمت مدیر شدن شرایط زیادی می خواد ! ضمن اینکه راحت بگم مدیر شدن جز مسئولیت بیشتر هیچی نداره !!نقل قول:
فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...
ممنون.
آقا من روز تولد گذاشتم واسه خودم ولی چرا اون پایین نمیاد؟:31:
صحبت سر این حرفا نیست..سر احترامه....کاربر عادی که هیچ....بنده خدا هیچ کس جوابش رو نمیده....من میگم حداقل ....وقتی یه عنوان رو میدم..حالا کابر فعال باشه..همکار باشه یا هرچی......میری پیش مدیری..ادمینی...حداقلش جوابت رو بدن.....این خیلی زشته جواب نمیدن....نقل قول:
فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...
ممنون.
اگه کاربرای فعال یه سری امکانانت از قبیل انتقال پست (توی انجمن خودشون)..یا ...مثلا یه سری کارهای اولیه..برای نظم بهتر برای انجمن مربوطه....رو داشته باشن...قسمتی از مسئولیتی که شما گفتی مدیرها دارن کم میشه......
بله ، حرف شما منطقی و درسته ...
افزایش دسترسی ها نظارت و رسیدگی بیشتری رو هم نیاز داره که فرضا اگه فلان کاربر فعال فلان دسترسی رو داره یه موقع به هر دلیلی باعث اختلال انجمن نشه . یعنی فیلترهای کاربران فعال هم دقیق تر بشه ...
به هر حال با این حال و روز انجمن بعید می دونم حالا حالاها تغییری در این رویه ایجاد بشه !!
این بحث خیلی کهنه شده دیگه ... من شاید دو سال برای کاربران فعال پیگیر این موضوع بودم ... دو سه تاپیک هم زدم حول این موضوعات که همکارا و مدیرای دیگه هم اومدن تایید کردن حرفامو ... اما ادمین ها فکر می کنین در جواب اختیارات برای یه کاربر فعال چی گفتن؟!
با بی منطقی صرف گفتن هر وقت همکار شدین بهتون اختیارات بیشتری می دیم !!!!
(ما داریم در مورد حداقل اختیارات واسه یه کاربر فعال صحبت می کنیم بعد میان میگن هر وقت همکار شدی ... :13:)
ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟! :18:
والا یه زمانی گفتن کاربرا به سایت های فیل تر شده لینک میدن و این باعث فیل ترینگ پیسی میشه ... هایپرلینک رو مختص همکارا و مدیرا کردن! اما حالا با وجود این فیل تر ها در انتخاب فعالین ٰ آیا منطقیه که بگیم یه کاربر فعال این قدر ناشیه؟!!!
وقتی این رو در سوالاتم مطرح کردم ٰ ادمین ها پاسخ دادن که کاربر فعال بعد از یه مدت خلع درجه میشه و لینک هاش خراب میشه !!!!!!!
و من در جواب گفتم: خب مگه همکار و مدیر بازنشست نمیشن؟! اونا لینکاشون خراب نمیشه چون این قابلیت رو براشون حفظ می کنید ٰ آیا فعالینتون ٰ که بخش عمده ای از فعالیت کل این انجمن روی دوش اون هاست ٰ این قدر ارزش ندارن براتون ؟!!!
حرف های شما کاملا درسته گرچه با تایید و تکذیب چیزی از پیش نمیره و باید یکی باشه عمل کنه !
دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه ...نقل قول:
ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟!
محمد عزیزم ٰ از اختیارات ادمینه ٰ اما این مدیران هستند که باید یه کاری برای کاربرای فعال انجمن خودشون بکنن ... حرف ما که کوچک ترین تاثیری روی ادامین گرام نداره ... اما مطمئناً مدیران می تونن حرفشون رو به کرسی بنشونن (هر چند که یه دست صدا نداره ... )نقل قول:
دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه
بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ...
من وقتی کامنت دوم محمد رو دیدم میخواستم نظر رو بگم....گفتم صبر کنم بقیه بچه ها هم بین ببینم اونها چی میگن....داشتم به ترتیب پست هارو میخوندم...بعد گفتم خوب خیلی عالیه یکی از قدیمی های پی سی اینجا هست..اگه ادمین ها به حرف ما توجه نمیکنن..حداقل یکی هست که بگیم کمکمون میکنه..... که رسیدم به این آخری.....
این یعنی چی......من خشک شدم....شما خودت از جزء قدیمی ها هستی....مدیر بودی دیگه با تمام جزئیات اینجا آشنایی....بعد وقتی این حرف رو زدی....من که وا رفتم.... اگه واقعا این حرفی که محمد خان زد درست باشه که من حرفش رو قبول دارم چون خودمم کم از بی معرفتی مدیران و ادمین ندیدم....ادمین باید یه فکری برای خودش بکنه......اینجا طبق یه سری قوانین هست درست.....یه سری محدودیت داره درست....اما خوب احترام بحثش فرق داره...شعور بحثش فرق داره....نقل قول:
بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ...
درسته ... من از قدیمی ترین ها هستم ! از زمانی که انجمن 7 - 8 هزارتا عضو داشت و php بود ! هم کاربر حرفه ای بودم ، هم همکار و هم مدیر ...
راستش هیچ تمایلی برای وارد شدن به این بحث ها ندارم و اینجا هم مکان مناسبی برای مطرح شدنشون نیست ...
وقتی چیزی قرار نیست تغییر کنه آدم مجبور میشه خودش رو تغییر بده !! فکر کنم این گویای همه چیز باشه ...
ممنون.
اقا من تازه واردم چرا به بیشتر صفحات نمیره اخه یه چیزایی هست که الن باید پیداشون کنم ایا راه حلی وجود داره؟ممنون میشم اگه بگین
اقا چرا به خیلی از جاها نمیره
اخه من تازه واردم با قوانینش اشنا نیستم
کلی مطلب نوشتم پاکش کردم. به هر حال همیشه یه عده آدم هستن که راحت حرف دلشون رو میگن و یه عده ساکت نگاه میکنن همش.
بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایین. و اگه ادمین مطیعی نباشه متهم به دیکتاتوری و این ماجرا ها میشه که هست توی این تاپیک.
من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست. من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن. چون فعال بودن و این ربطی به اینکه خوب بودن قابل اعتماد بودن مرام داشتن یا هر چیزه دیگه نداشت.نقل قول:
یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟!
پی سی انجمن خوبی و یک دلیل خوب بودنش همین سخت گرفتن هاست و ندادن ریشو قیچی دست هر کسی که تا با یه کی قاطی کرد و اعصابش ریخت به هم بزنه انجمن و منفجر کنه.
شمایی که اینجور میگی تایید ، یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت، میثم هم درجا از همکاری ورداشتش. و قطعا ادمینی که همچین تجربه ای داشته سعی میکنه سخت گیر تر باشه واسه انتخاب کادر اجرایی فرومش ( با تاکید میگم فرومش با اینکه همیشه شعار داده میشه اینجا فروم کاربراست نه ادمینا. من این حرف رو زمانی قبول میکنم که عیب هاش هم برای کاربر ها باشه و فحش هاش هم و دردسر هاش هم نه فقط پزش)
این حرف کجاش بی منطقیه؟ رسما بگین که ادمین بیاد به همه کاربرا اختیار همه کاری بده. شما الان میگی دو تا اختیار فلان و بهمان بدین کمک باشیم. دو روز بعدش احتیاج به دسترسی های بالاتر داری . دقیقا همون طور که همکار ها محدودن به خاطر کم بودن دسترسی هاشون . همون طور که مدیر ها احتیاج دارن به دسترسی بالاتر و همون طور که منه ارشد هم احتیاج به دسترسی های بیشتر داشتم. بعد اون روز هم که همه کاره شدی میگی مگه من نوکرم اینجا صبح تا شب عالم و آدم امر و نهی کنن. چرخه ای داره این دنیای مدیریت.نقل قول:
با بی منطقی صرف گفتن هر وقت همکار شدین بهتون اختیارات بیشتری می دیم !!!!
ما توی کشوری هستیم که ( خودم فیلترش کردم) سیستم و سازمان توش هیچ معنایی نداره ( نیاموختیمش) نتیجتا همه فقط زمانی احساس میکنن میتونن کاری انجام بدن که اختیار مطلق داشته باشن. (یه لحظه اخبار چند هفته گذشته کشور رو مرور کنید تا ببینید چی میگم) و این نمیشود. نمیشه همه رییس جمهور مملکت باشن. یکی میشه رییس جمهور 10 تا میشن وزیر 1000 تا میشن معاون . اما معاون ها درخواست اختیارات رییس جمهور رو دارن.
محمد جاننقل قول:
ماجرای پیشنهاد من (مدیر ارشد وقت) برای تقسیم متفرقه به چند انجمن همسو با انجمن ها ی موجود رو یادته؟ میثم باهاش موافق بود. بالاترین فرد فروم. منم که یه جورایی نفر دوم بودم. درسته؟ چرا اجرایی نشد؟ یادته؟ چون مدیر ها مخالفت کردن. من اون زمان آیا گفتم حرف منه ارشد بین مدیر ها خریدار نداره؟ من پیشنهاد داده بودم نه دستور. هر جایی هم چارچوب خودش رو داره برای انتخاب پیشنهاد ها. اونجا مدیر ها باید نظر من رو تایید تکذیب مبکردن. یه جا هم ( مثل همین 2 هفته پیش که پیشنهاد روشم برای برگردوندن موسیقی و فیلم رو به میثم دادم) ادمین تصمیم میگیره. این یه چیزه عادیه و طبیعیه همه جا جز برای ما تو ایران.
ایشون یه زمانی از همون مدیرا بودن . وقتی مدیرن بیشعورن و حرفشون قابل قبول نیست وقتی از مدیریت میرن کنار یهو احترامشون واجبه؟ خب الان احترام بزار به مدیران. شما زیاد تند شدی عزیز.نقل قول:
این یعنی چی......من خشک شدم....شما خودت از جزء قدیمی ها هستی........مدیر بودی دیگه با تمام جزئیات اینجا آشنایی....بعد وقتی این حرف رو زدین که وا رفتم.... اگه واقعا این حرفی که محمد خان زد درست باشه که من حرفش رو قبول دارم چون خودمم کم از بی معرفتی مدیران و ادمین ندیدم....ادمین باید یه فکری برای خودش بکنه......اینجا طبق یه سری قوانین هست درست.....یه سری محدودیت داره درست....اما خوب احترام بحثش فرق داره...شعور
امین مدیر بود ملت فحشش میدادن. رفت از مدیریت عزیز دلها شده بود . برگشت دوباره آدم بد شده بود. ای روزگار.
برای یادآوری
اینجا برای یه کاره دیگه است.نقل قول:
آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن
بابک جان قبل از هر چیزی بگم که نمی خوام این بحثا در مورد این موضوعات کهنه و دست مالی شده خدشه ای به رابطه ی دوستانه مون وارد کنه :10:
و عذر می خوام که ادامه ی بحث رو تو این انجمن انجام میدم ...
اما:
اگه منظورت من بودم ، که من هیچ کجای حرفام تحکم نبود ، اصلاً من کی باشم؟! حرف من اینه که بهتر نیست کمی هم به کاربر فعالا اهمیت داده بشه؟!نقل قول:
بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایی
بابک جان من دقیقاً این حرف رو از زمان مدیریت خودت به یاد دارم ... حالا یا از زبون حمید ، یا خود تو ... تو انجمن موسیقی بحثی بود بین تیم مدیریت و کاربرا ... متاسفانه امکان پیدا کردن پست هاش نیست ، اما از این ماجرا اطمینان دارم ...نقل قول:
من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست.
واقعاً یعنی موردی رو تو این همه سال مشاهده نکردی که مدیریت یه انجمن به خاطر اخلاق یا موارد دیگه ای از این قبیل کسی رو ، حتی با وجود فعالیت زیاد ، فعال نکنه؟!!!!!
اصلاً نمیشه بسطش داد به همه ...نقل قول:
من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن
واقعاً یه بز گر گله رو گر می کنه؟! به خاطر یکی دو مورد استثنا ، همه رو به یه چشم می بینید؟!نقل قول:
یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت
بی منطقیش این جاست که اون همه حرف زدم من ، بعد یه جواب کاملاً بی ربط به من تحویل میدن ... هایپر لینک خیلی چیز مهمیه؟! اگه آره ، یه کاربر فعال نمی تونه توجیه باشه در این مورد؟! انقدر کنترل روی تعداد این فعالین سخته؟!نقل قول:
این حرف کجاش بی منطقیه؟
اینا سفسطه نیست؟! مگه الان کاربر فعال چه امتیازی داره که بالاترش رو می خواد؟! اگه مثلاً قابلیتی مثل لینک فعال بهش داده بشه ، چه اختیارات جدیدی می خواد؟! اصلاً مگه به چیزی که می خواد توجه میشه که بخواد یا نخواد؟!نقل قول:
رسما بگین که ادمین بیاد به همه کاربرا اختیار همه کاری بده. شما الان میگی دو تا اختیار فلان و بهمان بدین کمک باشیم. دو روز بعدش احتیاج به دسترسی های بالاتر داری . دقیقا همون طور که همکار ها محدودن به خاطر کم بودن دسترسی هاشون . همون طور که مدیر ها احتیاج دارن به دسترسی بالاتر و همون طور که منه ارشد هم احتیاج به دسترسی های بیشتر داشتم
منطقی باشیم بابک جان ...
بهتر می دونی که کاربر فعال ، که مورد بحث ماست ، هیچ مسئولیتی (به طور اجباری) نداره ...نقل قول:
بعد اون روز هم که همه کاره شدی میگی مگه من نوکرم اینجا صبح تا شب عالم و آدم امر و نهی کنن
این که میگی وقتی همه کاره شد ، میگه من مگه نوکرم و این حرفا ، کاملاً با اصول کسی که توی یه فروم فعالیت می کنه ، تضاد داره ... اگه کاربرا با فعالیت بدون چشمداشت یا به قول تو نوکری ، مشکلی داشتن که از اول دل به فعالیت در یه انجمن تن نمی دادن ...
ضمن اینکه توقعاتی که ممکنه وجود داشته باشه خیلی ساده تر از این حرفاست ... کی گفت می خواد همه کاره بشه؟ چرا می پیچونی جریان رو بابک جان؟!
پ.ن: گاهی دیدم شخص من رو مخاطب قرار داده بودی ، باید بگم من خیلی وقته از خیر این صحبت ها گذشتم ، دیدم بعضی دوستانم نا امید شدن از فعالیت و با وجود اطلاعات و درک بالاتری که گاهاً نسبت به سایرین داشتن ، هیچ امتیاز خاصی نداشتن ... این شد که بحث رو باز کردم ...
باز هم عذر می خوام ازت بابک عزیز اگه تند رفتم ... ارادتمندیم همچنان :11:
یه سوال به نظرت 1 ماه برای جواب دادن به یه سوال یا یه درخواست کوچک کافی هست یا نه........خودت بگو....همچین شما میگی حکم و دستور یکی ندونه فکر میکنه همیشه توی این فروم از این دستورات در و بدل میشه.....من یه درخواست انتقال پست داشتم به مدیر انجمن گفتم بیشتر از 1 ماه هست..هنوز که هنوزه انجام نشده........تازه شما برید لحن صحبت کردن کاربرا رو ببینید با مدیرا دیگه از التماس گذشته.....این که بگیم حکم و فرمان کم لطفی کردیم...نقل قول:
بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایین. و اگه ادمین مطیعی نباشه متهم به دیکتاتوری و این ماجرا ها میشه که هست توی این تاپیک.
کی همچین حرفی زده....ربطی نداره که فلانی مدیر بوده بد بوده حالا که بازنشسته شده میشه خوب....اصلا این چه حرفیه میگی شما...ربطی نداره....نقل قول:
ایشون یه زمانی از همون مدیرا بودن . وقتی مدیرن بیشعورن و حرفشون قابل قبول نیست وقتی از مدیریت میرن کنار یهو احترامشون واجبه؟
=====
نظر شخصی......به نظرم الان که بحثش باز شده....چرا ادامه ندیم....حالا که 2 نفر از قدیمی های پی سی هستن..چرا بازم بحث ها بمونه برای بعدا....اگه هم جای مناسبی نیست..تاپیک بزنید..همه استقبال میکنن....
سلام بابک جان ! خوشحال شدم اسمت رو دیدم ...
من کلا عادت ندارم در این موارد صحبت کنم ، پست هام رو دنبال کنی می بینی یا به گروه لاتاری سر بزنی متوجه میشی ... اما شاید همون سالی یه بارم از نظر بعضیا زیاد باشه ! من و شما خوب از همدیگه شناخت داریم ، همه دوره ی هم بودیم ... پس مسلما صحت حرف های هم رو هم خوب می تونید تشخیص بدیم ...
ببخش که تکه تکه پاسخ میدم چون می خوام رشته ی کلام از دستم نره ...
اگه رویه صحبتت با منه بنده هیچوقت توقع نداشتم ادمین بیاد بگه چشم قربان !! شما خودت می دونی من چند تاپیک پیشنهاد داشتم ، بعضی ها خوب بود بعضی ها بد بود ، بعضی ها رد شدن ، بعضی ها قبول شدن اما شما بگو از اونایی که ادمین قبول کرد چند تا اجرایی شد ؟! هیچوقت فراموش نکردم مقامی هم بالاتر از منم هست ، سوپر مدیر و ادمین . میثم قبل از اینکه یه ادمین باشه واسه من یه دوست بود و هست ! دلیلی هم نداشت اینا رو قاطی کنم ! نه بابک جان ، اشتباه نکن . چنین دیدگاهی هیچوقت به آدم اجازه نمیده مثبت کار کنه ! !نقل قول:
شاید انتخاب کاربر فعال سلیقه ای باشه اما به شخصه هنگام انتخاب عملکرد کاربر به همراه سایر موارد ( حسن سابقه و اخلاق و رفتار) رو در نظر می گرفتم و بعد کاربر ، کاربر فعال میشد . نمونه زیاد داشتیم که حتی همکار یه دفعه تغییر رویه دادن ! تویه انجمن های آموزش های الکتریکی و مقالات فکر کنم اوجش بود ! بنده هم عرض کردم اگه قرار به اضافه شدن دسترسی باشه نظارت بیشتر می خواد که یک دفعه از اختیارات بر ضد انجمن استفاده نشه ! در اینکه اینجا فروم چه کسانی است بحثی نیست اما خودتم قبول داری که جایگاه ها باید حفظ بشه ، صرف اینکه اینجا فرضا فروم من هست کفایت نمی کنه . ( در مورد این بحث می دونم به ناحق زیاد صحبت میشه)نقل قول:
من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست. من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن. چون فعال بودن و این ربطی به اینکه خوب بودن قابل اعتماد بودن مرام داشتن یا هر چیزه دیگه نداشت.
پی سی انجمن خوبی و یک دلیل خوب بودنش همین سخت گرفتن هاست و ندادن ریشو قیچی دست هر کسی که تا با یه کی قاطی کرد و اعصابش ریخت به هم بزنه انجمن و منفجر کنه.
شمایی که اینجور میگی تایید ، یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت، میثم هم درجا از همکاری ورداشتش. و قطعا ادمینی که همچین تجربه ای داشته سعی میکنه سخت گیر تر باشه واسه انتخاب کادر اجرایی فرومش ( با تاکید میگم فرومش با اینکه همیشه شعار داده میشه اینجا فروم کاربراست نه ادمینا. من این حرف رو زمانی قبول میکنم که عیب هاش هم برای کاربر ها باشه و فحش هاش هم و دردسر هاش هم نه فقط پزش)
سخت گیری یه بحثه ، حسن انجام امور انجمن هم یه بحث دیگه ! از وقتی من رفتم انجمن بهتر شده یا بدتر ؟! اصلا اینطوری نه ، بعد از گذشت 2 سال شرایط چطوری شده ؟! یادآوری کنم انجمن هایی که من مدیرش بودم نزدیک 1 سال و بیشتر بدون مدیر بود ؟!
بابک جان، دوست من ، شما که بهتر از من در جریان هستین . بنده عرض کردم دستور ؟! بنده گفتم ادمین باید ؟! شما فرمودین نظر تیم مدیران اعمال شده یا اینکه نهایتا ادمین تصمیم می گیره ؟! من متوجه نشدم اما شما خودتون می دونید مستندات صحبت من رو ! اینجا مکان مناسبی برای گفتن همه صحبت ها نیست پس خواهشا اینقدر نسبت به منی که مثل شما برای انجمن زحمت کشیدم بی انصاف نباشیدنقل قول:
محمد جان
ماجرای پیشنهاد من (مدیر ارشد وقت) برای تقسیم متفرقه به چند انجمن همسو با انجمن ها ی موجود رو یادته؟ میثم باهاش موافق بود. بالاترین فرد فروم. منم که یه جورایی نفر دوم بودم. درسته؟ چرا اجرایی نشد؟ یادته؟ چون مدیر ها مخالفت کردن. من اون زمان آیا گفتم حرف منه ارشد بین مدیر ها خریدار نداره؟ من پیشنهاد داده بودم نه دستور. هر جایی هم چارچوب خودش رو داره برای انتخاب پیشنهاد ها. اونجا مدیر ها باید نظر من رو تایید تکذیب مبکردن. یه جا هم ( مثل همین 2 هفته پیش که پیشنهاد روشم برای برگردوندن موسیقی و فیلم رو به میثم دادم) ادمین تصمیم میگیره. این یه چیزه عادیه و طبیعیه همه جا جز برای ما تو ایران.
شما می دونید که اهل دروغ و بزرگنمایی نیستم ! و احتمالا در جریان اتفاقات بعد از رفتن من هم نیستین ! ( یک هفته بعدش) جدا از این من و شما که تنها جزء تیم مدیریت نبودیم ! سایرین هم می تونن بیان بگن صحبت های من چقدر درست یا غلطه ...
برای من مهم نیست عنوانم چیه ، چون در حال حاضر دارم مثل یه کاربر عادی فعالیت می کنم و حتی پیشنهاداتی هم برای بهبود انجمن دادم ، نه به ادمین بلکه به مدیرهای مربوطه .
اگه ادمین بیاد و بگه فلان پیشنهاد شما به فلان دلیل قبول نیست این خیلی کار سختیه ؟! یا باز هم تعبیرش بله قربانه ؟!این جز احترام به نظر یه شخصه ؟! مگه من یا امثال من هدفشون از فعالیت در انجمن چی بوده ؟! به انجمن مقالات سر زدین ؟ به آموزش های الکتریکی چطور ؟! هیچی که نباشه ادمین می تونه با مدیران تعامل داشته باشه ! به درخواست هاشون یه جواب "نه" بگه نه اینکه عمری از یک مساله بدون کوچکترین پاسخی بگذره ! مگه پیشنهاد ما در جهت پیشرفت نیست ؟! یا اینکه به یه پیشنهاد جواب مثبت داده بشه ، قول داده بشه اما .... !
من و شمایی که الان عنوان بازنشسته رو یدک می کشیم خیلی بهتر می تونیم در مورد مسایل انجمن نظر بدیم ... چرا از پایین یا بالا به موضوع نگاه کنیم ؟ بیاین هم سطح به موضوع نگاه کنیم ...
باز هم تاکید می کنم هیچ علاقه ای به این بحث ها ندارم و تنها دلیل این پست هم پست شما بود بابک جان که شاید بعضی جاهاش به ناحق بود ... ... اما دوستان بدونن بابک یکی از کسانییکه با تمام وجود برای انجمن زحمت کشیده .
ممنون.
البته در مورد امین تا حدود زیادی صادق بوده ... اما اصلاً نمیشه گفت عمومیت داره ... به شخصه واسه هر کسی که زحمتی واسه این انجمن و کاربراش کشیده باشه احترام قائلم ، می خواد مدیر باشه ، می خواد دو ستاره ...نقل قول:
کی همچین حرفی زده....ربطی نداره که فلانی مدیر بوده بد بوده حالا که بازنشسته شده میشه خوب....اصلا این چه حرفیه میگی شما...ربطی نداره....
بر منکرش لعنت ...نقل قول:
اما دوستان بدونن بابک یکی از کسانییکه با تمام وجود برای انجمن زحمت کشیده .
ببخشيد دوستان وسط بحثتون پريدم . با عرض احترامنقل قول:
خيلي دوست داشتم بدونم خوب از نگاه شما در چه چيزي خلاصه ميشه ؟ رضايت كاربران يا بازديد زياد ؟
ممنون ميشم جوابمو بديد . يا حق
سلام
می خواستم ببینم نحوه ستاره دهی توی انجمن p30world چطوریه؟
اینجا رو ببینیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5338205&postcount=1787
شمام بسه دیگه !!!نقل قول:
هر روز روز تولدت میزاری خودتو مسخره کردی یا ملت رو ؟
تو رو مسخره کردم حالا چی میگی :31: دفعه آخرت باشه با من اینجوری صحبت میکنی :18:نقل قول:
سلام محمود جـان شما چیکار کاربرای دیگه داریـــد بزارید خوش باشـــن :5:نقل قول:
با این کاراش هم به خودش میخنده هم به نام کاربریــش تو چرا داری خون خودتو کثیف میکنــی !!
نقل قول:دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد :20:
موفق باشید!:40:
سلام بابک خان عنوان جدید مبارک.......کاش این بحث قدیمی رو به نتیجه میرسوندید...الان که 2 تا از قدیمی های پی سی هستن.........محمد خان که گفتن من تمایلی ندارم.......ما منتظر شما هستیم..اگه جای مناسبی نیست...شما تاپیک بزنید کاربرا استقبال میکنن......ممنون.....:20:
متوجه نمیشم آخه به شما چه ربطی داره مگه خودش دست نداره تایپ کنه؟؟؟:31:نقل قول:
دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیسنقل قول:
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده
شماها از همین 2-3 روز پیش طرح ریختین که منو ار سایت اخراج کنین!!!!! اشکالی نداره خدا بزرگه...اخراج کنین ولی بدونید که اون دنیایی هم هست و واسه تک تک کاراتون باید جواب پس بدین:41:نقل قول:
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیس
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
تازه اگه احترام داشت فیلتر نمیشد و شما رو از بخش مورد علاقتون که واسش زحمت کشیدید محروم نمیکرد:27:نقل قول:
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره
خیلی چیزه پیچیده ای نیست
ولی یه مقدار مشکل دارم که 100% امیدوار هستم که شما آموزش میدید
دستت درد نکنه. خیلی باحالی
با سلام خدمت مدیریت سایت
یه مشکلی واسه دوستم Dreamland پیش اومده
متنی که تو یاهو واسم نوشت اینه :
نقل قول:
سلام دوستان
تا همین 1 ساعت پیش راحت میومدم سایت تا اینکه یه دفعه از انجمن خارج شدم و وقتی خواستم دوباره وارد شم گفت که پسورد اشتباهه! حتی ایمیلمم هم تغییر کرده ، لطفا کمکم کنید با تشکر
دوست عزیزتون هــک شده به احتمال زیاد ...
با ادمین ها باید تماس بگیرید ببینید می تونن کاری بکنن یا خیر ...
چطور تماس بگیرم؟ منظورتون رو از به احتمال زیاد نفهمیدم.نقل قول:
مبارک باشه آقا بابک .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این یعنی چی ؟؟؟
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
باید برین توی پروفایلشون . پیام خصوصی بدین .نقل قول:
میخواست بگفت هـــک گفت همنقل قول:
اشتباه تایپیه
دوست عزیز بگو دوباره امتحان کنه پس رو به ایمیل بفرستن اگه نفرستادن هـــــــک شده
و سخته کمک کردن بهش
:11:
میگه خود پی سی هم میگه همچین میلی نداری !نقل قول:
لطفا مدیریت بهش کمک کنه
سلام
میدونم سوالم خیلی تکراریه ولی باور کنین هنوز یه جواب درست و حسابی از یه فرد مطلع نگرفتم
انجمن موسیقی و تاپیک های حذف شده ی گالری عکس و ... اصلا احتمال داره که دوباره برگرده؟
ممنون:11:
اگر برگرده انجمن دوباره فيـــلتر ميشه!نقل قول:
انجمن موسیقی و تاپیک های حذف شده ی گالری عکس و ... اصلا احتمال داره که دوباره برگرده؟
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟
حتی آواتار یوزر دوستمون رو هم عوض کردن
مدیرها کجان ؟
از مدیریت خواهش میکنم پسورد دوستمونو ریست کنند
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=249001