اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و دل
Printable View
اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و دل داند و دل
صاحب اراده، فقط پيش مرگ زانو مي زند، وآن هم در تمام عمر، بيش از يك مرتبه نيست·
وقتي شخصي گمان كرد كه ديگر احتياجي به پيشرفت ندارد، بايد تابوت خود را آماده كند
كسي كه در آفتاب زحمت كشيده، حق دارد در سايه استراحت كند
بهتر است دوباره سئوال كني، تا اينكه يكبار راه را اشتباه بروي
اگر خود را براي آينده آماده نسازيد، بزودي متوجه خواهيد شد كه متعلق به گذشته هستيد
خانه ات را براي ترساندن موش، آتش مزن
ديشب خواستم واسه دل خودم فال بگيرم وقتي فالنامه رو باز کردم چشمم به شعري افتاد که هيچ ربطي به دل من نداشت تازه فهميدم که دلم مال خودم نيست
عميق ترين درد زندگي مردن نيست بلکه نداشتن کسي است که الفباي دوست داشتن را برايت تکرار کند و تو از او رسم محبت بياموزي
ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست
عاشقونه نگام نکن … نذار دوباره بشکنم ... نذار تو اين غروب تلخ … از همه چي دل بکنم ... نذار صداي قدمات …سکوتو بشکنه ...که اين سکوت لعنتي ... قشنگترين حرف منه ... با عاشقونه نگات ... چشامو باروني نکن ...واسه يه حس بي دليل ... قلبمو قربوني نکن ... نگاه سردمو ببين ... دل از کسي نميبره ... هيشکي واسه عاشق شدن ... قلب يخي نميخره ... ديگه رو خاک تن من ... بذر محبت و نباش
وقتي يه بار از يه نفر ضربه مي خوري درست مثل اين مي مونه که با ماشين بهت زده و داغونت کرده ولي وقتي مي بخشيش درست مثل اين مي مونه که بهش فرصت دادي تا دنده عقب بگيره و دوباره از روت رد بشه تا مطمئن بشه چيزي ازت نمونده
بد ترين شكل تنهايي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد
اگر روزي قرار باشد عقل را بخرند و بفروشند همه ما به تصور اينكه عقل زيادي داريم فروشنده خواهيم بود .
نداشتن قسمتي از چيزهايي كه آرزو داريم قسمت پر ارزشي از خوشحالي است
استاد هنرمند از سنگ آدم مي سازد و مربي بي هنر از آدم سنگ
هر فاصله اي مي تواند به خوشبختي تبديل شود و هر خوشبختي و سعادتي مي تواند به فاصله تبديل شود .
هيچ چيز ويرانگرتر ازاين نيست كه متوجه شويم كسي كه به آن اعتماد داشته ايم عمري فريبمان داده است
يکي باش براي يک نفر ...نه تصويري مبهم در خاطره ها
مي دوني فلسفه اختراع سر سره واسه بچه ها چيه؟ مي خوان از بچگي به آدم ياد بدن كه صعود چقدر سخت و سقوط چقدر آسونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرزوهاتو يه جا يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه خدا يادش نميره ولي تو يادت ميره چيزي كه امروز داري آرزوي ديروزت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعي كه مي خواستمت مي ترسيدم نگات كنم،موقعي كه نگات كردم ترسيدم باهات حرف بزنم. موقعي كه باهات حرف زدم ترسيدم نازت كنم،موقعي كه نازت كردم ترسيدم عاشقت بشم حالا كه عاشقت شدم ميترسم از دستت بدم
مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم
راست گويند اين که من ديوانه ام *در پي اوهام يا افسانه ام *زانکه بر ضدجهان گويم سخن *يا که جهان ديوانه باشد يا که من.
وقتي برگ هاي پاييز رو زير پات له مي كني يادت باشه روزي بهت نفس هديه مي كردن
از همه اندوهگين تر شخصي است كه از همه بيشتر بخندد
وقتي دهكده اي مي سوزد دودش را همه مي بينند اما وقتي قلبي مي سوزد كسي شعله اش را نمي بيند .
ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم
آنقدر شكست خوردن را تجربه كنيد تا راه شكست دادن را بياموزيد
كساني كه در انتظار زمان نشسته اند، آنرا از دست خواهند داد
بلبلان را آرزویی جز گل و گلزار نیست
دوستان را لذتی جز لذت دیدار نیست
می دونی بهترین دوست تو کیه؟کسی که اولین اشک تو را ببینه دومیش را پاک کنه سومیش را تبدیل به خنده کند
من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من ... من خودم بودم و يك حس غريب كه به صد عشق و هوس مِِي ارزد
اگرشبي ازشبهاي زمستاني،مسافري به اميد گرماي نگاهت به تو پناه آوردتنهايش نگذار.شايددرگرمترين روزهاي تابستان به خنکي لبخندش محتاج شوي
براي شنيدن صداي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سوي سيم ها كسي بي احساس ميگويد: برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد
من منتظر ديدار تو هستم، سهل است بگويم که گرفتار تو هستم، من در پي اين حادثه غمخوار تو هستم، هر چند که دور از مني و من ز تو دورم، بر جان تو سوگند که دوستدار تو هستم
خیلی سخته ببینی یه آهو اسیر پنجه های یه شیر شده !!! ولی تلخ تر از اون اینکه ببینی یه شیر اسیر چشمهای یه آهو شده
اونی که دوستش داری همه جور حقی بر تو داره حتی اینکه تو رو دوست نداشته باشه .
ميگن عشق مثل خورشيد مي مونه
هنوز از طلوعش به حد كافي لذت نبردي كه از غروبش دلگير ميشي . . .
موقعي که داري واسه بدست آوردن کسي ميدوي آروم بدو چون شايد يکي هم داره واسه بدست آوردن تو ميدوه
كوچيك كه بوديم تنها كفشامون رو اشتباه مي پوشيديم ، اما حالا چي؟
حالا كه بزرگ شديم تنها كار درستمون پوشيدن كفشامونه !!!!