خوب مسلما ان95 معمولی به دلیل قدیمی بودن و کمتر بودن امکانات نسبت به 8گیگ افت سریع تر و بیشتری داره...نقل قول:
ان95 8گیگ الان بهترین تو بازار...
و تازه و به قوله معروف داره خودشو گرم و اماده میکنه برای رقابت با ان96...
موفق باشی...:11:
Printable View
خوب مسلما ان95 معمولی به دلیل قدیمی بودن و کمتر بودن امکانات نسبت به 8گیگ افت سریع تر و بیشتری داره...نقل قول:
ان95 8گیگ الان بهترین تو بازار...
نقل قول:نقل قول:
ممنون علي و اكتور جان.
موفق باشين
من 95 معمولی دارم ولی با این حرف actoor موافقمنقل قول:
نوکیا اجازه هیچ رقابتی رو نمیدهنقل قول:
یا قیمت ان 96 بالاست که قابل رقابت نباشه (مثل قیمت گذاری اولیه اش)
یا اینگه به مرور زمان با کاهش زمان و پایین اومدن قیمت ان 96 قیمت ان 95 هم به شدت کاهش پیدا می کنه (چندین ماه بعد از به بازار اومدن ان 96)
شاید هم نوکیا تولید مدل ان عادی رو حتی متوقف کنه !
و مدل 8 گیگ رو جایگزینش کنه که احتمال زیادی داره
دوستان یه سوال داشتم...
آیا این مشکل برنامه ی Torch یا همون مشعل و به عبارت دیگه چراغ قوه ی 8گیگ حل شد؟!
یا نه و بازم مثل قبل چشم قرمزیش به جای فلاش روشن میشه؟!
آیا برنامه ای براش اومده؟!
g900 گوشی بد ریختیه به نظرم امکاناتش خوبه ولی خریدش رو صلاح نمیدونم قیمتی هم ازش داری؟
چرا 8 گیگ نمیگیری؟نقل قول:
کد:http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=6&brandid2=5&brandid3=5&phoneid1=1493&phoneid2=1487&phoneid3=1321
آقایون......
گوشی که از دبی بیاد رجیستره ؟؟
نوکیا 95 8گیگ
نه دوست من...نقل قول:
من از دبی اوردم...ریجستر نبود...
میاری گوشی رو ایران...بعد میبری مخابرات...کد گوشی رو وارد رایانه میکنه...بعد میگه برو 2 روز دیگه وصل میشه...
پول هم نمیگیرن...
دیگه جدیدن نمیدونم پولی شده یا نه...
یا سایت هم بود که میتونستی باهاش ریجستر کنی...الان یادم نیست...
نه هنوزم پولی نیست(البته تعداد کم) تعداد بالا رو نمی دونم
از كاربران فعال اينجور پستها و... رو انتظار نداشتم....
پس خیالم راحت شد....
از چند نفر پرسیده بودم گفته بودن نمیشه یا 40 .50 تومن فی میخوره....
ممنون ازتون
اگه یه همچین سایتی هست که ... یکم فکر کن تا یادت بیاد...:5:نقل قول:
چون اگه اینطوری باشه که خیلی توپ میشه
شما هم موفق باشی...:40::11:
سایت مخابرات بابا
کد:www.mci.ir
کد:www.tci.ir
واقعا این سوال هیچ جوابی نداره؟!نقل قول:
ویرایش--------
زمین تا آسمون
اصلا یک گوشی دیگه ست.این چینی ها نه سیستم عامل داره ، نه دوربین خوب ، نه صفحه نمایش خوب.
نباید با مدل اصلی مقایسه بشه.
سوال جالبی پرسیدی داداش
چینی دوربینش vga اصل دوربینش 5 مگا پیکسل مجهز به لنز کارل زیس اپتیک auto focus
چینی صفحه نمایش ضایع ،اصل دارای صفحه نمایش 2.6 اینچی با قابلیت نمایش 16 ملیون رنگ
صدای چینی کجا و صدای اصل دارای دو باند طرفین 64 کاناله با قابلیت صدای استریو و اکولایزر دستی و دستیابی به صدای 3بعدی
اینهایی که مینیویسم بعد از این خط چینیه نداره
{
قابلیت پشتیبانی از 8 گیگ رم مموری
سیستم عامل سیمبین 9.2
قابلیت اجرای بازی های انگیج
قابلیت نصب هر گونه برنامه
اتصال به کامپیوتر
قابلیت مشاهده فال های آفیس + pdf
قابلیت فیلم برداری با کیفیت بالا 480*640 و صدای واقعا واضح و بدونه وقفه تصویری
gps موقعیت یاب ماهواره ای
دوربین جلو برای مکالمه تصویری
gprs
قابلیت اتصال به شبکه های بیسیم کامپیوتری( wlan)
خروجی مستقم tv
خروجی مستقیم speaker
.
.
.
.
خرید گوشی چینی اصلا توصیه نمیشه
مرسی احسان جان.
این رو هم اضافه می کنم که عمر گوشی های چینی که دیدم 2-3 ماه بیشتر نبوده! مشتری اول و آخرش خود آدمه!
من یکی از دوستام خرید...
رکورد زد...
3 روزه سوخت...لوللللل...
اگه خراب هم بشن فكر نميكنم جايي براي تعميرشون باشه
ما يه رفيقي داشتيم از اين چيني ها گرفته بود
مشكل پيدا كرد انداختش يه گوشه...از تعميرش نا اُميد شد.
البته جاهای هستن که ادعا می کنن این گوشی ها رو تعمیر می کنن ولی در واقع بی فایده ست.چون قطعات یدکیش پیدا نمی شه.در کل اصلا اصلا از این گوشی ها نخرید.
خواهش میکنمنقل قول:
مرسی احسان جان.
این رو هم اضافه می کنم که عمر گوشی های چینی که دیدم 2-3 ماه بیشتر نبوده! مشتری اول و آخرش خود آدمه!
تبریک میگم همکار انجمن شدید.
البته من یکی از بچه های دانشگاه داره که 2 ماهه هم داره ازش استفاده میکنیه من شک کردم گوشی رو گرفتم از نگاه کردم دیدم پشتش رو باطری یه چندلایه دستمال کاغذی گذاشته و درش رو هم با نوار چسب چسبونده و رنگ روش تو این 1.5 ماه کامل که نه ولی خیلی رفته و گوشی مشکل زیاد داره هنگ دائمی اگه دوبار اسلایدشو بالا پاین بکنی گوشی هنگ میکنه و . . .
خیلی ممنون :11:نقل قول:
به به ...
تبریک میگم... مجتبی جان...
انشالاه به سلامتی...
9کرتم...
تاپیکو ول کنی رفته ته چاه...من نمی دونم چرا کسی اینجا پست نمی ده!
یا اصلا چرا اینجا رو جز تاپیک های مهم ضمیمه نمی کنن...
بیخیال!
یه سوال دارم بس فوری فوتی و بس مبتدیانه که شاید واسه خیلی های دیگه هم سوال باشه...آیا ویروس از یه گوشی حاوی ویروس مثلا ان73 که سیستم عاملش S60v3 هست با انتقال یه فیلم به یه گوشی دیگه توسط بلوتوث مثل 8گیگ که اونم سیستم عاملش مثل ان73 هست انجام میشه یا نه(دقت کنید که گفتم هر دو یه سیستم عامل دارن نه متفاوت)؟!
خواهشا یه پاسخ کامل و درست ارائه بدین که خیالم راحت بشه...ممنون دوستان عزیزم!
چون جایی شنیده بودم اینکار توسط ارسال فیلم با بلوتوث اجرا نمیشه و گوشی طرف مقابل ویروسی نمیشه ، می خوام مطمئن بشم.
دوست عزیز سیستم عاملشون یکی هست هر دو S60 v3.....اما ...اما FP1 n95 هست...نقل قول:
دقت کنید که 9.2 ..(همان سیستم مورد استفاده در N95) هنوز مورد هجوم برنامه نویسان قرار نگرفته است ...که با توجه به مقوله هک بزودی شاهد ویروس برای این سری هستیم
منم با کلی کار با کامپیوتر حاوی برنامه و کلیپ موبایل یا بلوتوث بازی هنوز که ویروسی ندیدم.
اگرم ویروسی شه خیالی نیست. با یه فرمت حله!!!!
البته بسته به ویروسش داره.
آخه من نمی تونم فرمت کنم...چون کلی نقشه دارم!بدبخت می شم اگه فرمتش کنم!!!
فقط می خوام مطمئن بشم که از ان73 دوستم به گوشیم منتقل نشده...همین!
مجتبی جان مگه مشکلی داری؟
مگه نقشه هات رو مموریت نیس.؟
یعنی اگه 8 گیگو فرمت کنی ،مموریش هم فرمت میشه؟؟؟
فکر نکنما!!!!!!! تازه نقشه ها فقط رو مموری میره!
تنها مشکل من نقشه هامن...ساعت ها طول کشیده تا دانلود شن!
اگه فرمت کنم مموری هم فرمت میشه...
البته فک نکنم ویروسی شده باشه...فقط می خوام مطمئن شم!
چون یکی از بچه ها گفت(پست 1827)که نشده!یعنی اصلا نمیشه که شده باشه...
نه مجتبی عزیز میشه با ارسال هر فایلی ویروس ضمیمش کرد و برای طرف فرستاد یعنی هر فایلی که از یه سیستم مریض بگیری ناقل ویروس هستش و فوری رو سیستمت راه پیدا میکنه
حالا ویروس واسه سری سیمبین 9.2 ندیدم ولی ویروس کامپیوتری مثل file folder و . . به راحتی رو گوشی میافتن و این کارارو میکنن مثلا تو هر فلدری که از طرق folder manager یا explorer بری ویروس هم باهاتون تشریف میاره و اونجارو ویروسی میکنه
مثلا اگه بری تو فلدر sounds ویروس اونجارو مخفی میکنه و برنامه miusi player دیگه نمیتونه اون آهنگ هارو لیست و آماده پخش کنه (من خودم تازگی ها این مشکل رو داشتم) تا اینکه تونستم با مک آفی رم گوشیمو ویروس کشی کنم.تنها جایی که من شانس آوردم این بود که هرگز به phone memory نرفتم.
Ok احسان جون...گمون نکنم گوشیم ویروسی شده باشه!چون هیچ تغییری در اعمال رفتارش که ندیدم(لااقل تا الان که اینطور بوده)و فکر هم نمی کنم مشکلی واسش پیش بیاد...البته خدا کنه!!!
دادا مجتبی واسه گوشیت یک انتی ویروس بنام netqin بگیر...خیالت راحت...هر 3 روز یک بار گوشیت اسکن میشه اتومات...
چیزی که بنده اطلاع دارم ..ویروس های کامپیوتری میتونه وارد گوشی بشه ...اما تخرب نمیتونه انجام بدهنقل قول:
این سری 9.2 هنوز ویروس هولناکی را به چشم ندیده
اما چیزی که محکم کاری خوبی حساب میشه ...استفاده از یک اسکن یو اس بی برای ویروسها هست( معمولا آنتی ویروسها تشخیص نمیدن)
آنتی ویروس F-ٍٍٍٍSecurity رو دانلود کردم و بعد توسط لن آپدیتش کردم و خوشبختانه هیچی پیدا نکرد...
سلام دوستاننمی دونم چرا maps اش کار نمی کنه تمام شهر ها را لود کردم اما باز هم .....
سلام دوستان
من مي خوام كه يكي بگيرم ولي يكي از دوستام فاميلش داشته ولي پس داده وبا معمولي عوض كر ده چون كه هنگ مي كرده؟ . . .
راست ميگه . امكانش هست كه شانسي باشه .
سلام دوست خوبم...نقل قول:
خوب هر گوشی ممکنه از 100 تا یکیش اینجوره باشه...
ولی من خدا وکیلی ازش راضیم...یک دونه هنگ یا ایرادی نداشته...
من کل رم رو پر کردم یعنی 5/7 گیگ 1 دونه هنگ هم نداشته...
از مدل معمولیش خیلی بهتر شده...
یعنی تمام نشکل های معمولی در 8گیگ برطرف شده...
کمک خواستی در خدمتم...:11:
9کرممم...
کاملا درسته...
آمار هنگ های گوشی من در طی 3 ماه که دارمش فقط و فقط 2 بار بوده...
با توجه به این که 5 گیگش هم پره و عملا این مشکلی به حساب نمیاد که بخوای قید خریدش رو بزنی!
با احتساب این مدت که دارمش و خیلی هم ازش استفاده می کنم تقریبا میشه گفت میزان هنگش 0%!
ببین بستگی داره چجوری از گوشی استفاده کنی ، اگه هر چیز بیخود و هر نرم افزار بی استفاده ای رو توو گوشیت بریزی حتما مشکل هنگ پیدا می کنی حالا چه 8گیگ باشه چه هر برند دیگه ای!