خودت تا يه مدت تو امضات نوشته بودينقل قول:
نام كاربريم : bahdar
نام فارسيم : بهادر
شغلم : ......
سنم : ......
و اين مسخره بازيا
خودت تا يه مدت تو امضات نوشته بودينقل قول:
و اين مسخره بازيا
هان ...!!!چرا تهمت میزنی؟من دقیقا این طوری نوشته بودم:نقل قول:
خودت تا يه مدت تو امضات نوشته بودي
نام:بهروز
نام کاربری :bahdar
نام کاربری به فارسی:بهدار
کجاش مسخره بازیه؟اسممو نوشتم که همه بدونن!نام کاربریم به فارسی رو هم از بس امثال شما نام کاربریمو اشتباه نوشتند اعصابم خورد شد و گذاشتم تو امضام!ولی شما با اینکه دیدی بزم اشتباه گفتی!دفعه ی بعد باید با فونت درشت و رنگ قرمز بنویسم!نقل قول:
و اين مسخره بازيا
سلام
من ی نظر سنجی به تاپیک اضافه کردم حلا میخوام درستشکنم اشکال داره
نقل قول:
با عرش پوزش اين امكان واسه شما وجود نداره :46:
بايد از مدير انجمن مورد نظر درخواست كنيد تا واستون Edit نمايد :20:
چرا تازگیا ادرس بعضی سایتا رو مینویسم بعد از ارسال ستاره میشه؟
اون سايت ها در p30 ف ي ل ت ر هستن
ممنون از Sina جان كه
تاپيك ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد << رو از
انجمن پيشنهادات و انتقادات به انجمن سر آغاز منتقل كردند كه
بيشتر مربوط مبشه .
قابل توچه دوستاني كه مي فرمودند مديريت سايت به پيشنهادات توجهي ندارند !
مثلا سایت زیر چیه که ***** میشه؟(با فاصله نوشتم که ستاره نشهنقل قول:
h t t p : / / w w w . i t s a t f o r u m s . c o m /forum/showthread.php?t=41687
تازگیا خود کلمه ف ی ل ت ر هم ***** میشه؟( در پست بالایی این کلمه رو بدون فاصله نوشتم وستاره شد)
این مدیران هم دیگه از شور و مزه به در بردن (همه امکانات رو دارن یکی یکی بر میدارن)
نقل قول:
اينا كه امكانات نيست
اينا واسه اينه كه خود p30 فيلش تر نشه
برای این جور کلمه ها بعد از یکی از حرف ها Shift+J رو بزن ....مثلا فـیلتر ....نقل قول:
تازگیا خود کلمه ف ی ل ت ر هم ***** میشه؟( در پست بالایی این کلمه رو بدون فاصله نوشتم وستاره شد)
این مدیران هم دیگه از شور و مزه به در بردن (همه امکانات رو دارن یکی یکی بر میدارن)
با سلام!
دوستان و مدیران عزیز سوال و مشکلی که امروز برام پیش اومده اینه:
لطفا به وضعیت کاربری من (قسمت راست پستم!) توجه کنید!
ستارها دیده نمیشن و بجای کاربر فعال انجمن مقالات نوشته شده آخر فروم باز!!!
در حالی که تگ کاربر فعال هنوز باقیه! و من کاربر فعال هستم!
جریان چیه؟
سوال بعدی در مورد لیست کاربران هست که متاسفانه بهم ریخته! وقتی بر اساس شمارش پست جستجو میکنید مثلا بعد از کسی که 2500 پست داره نفر بعدی 130 پست داره!!!
ممنون ....
سلام واحد جان.
اتفاقا امروز ظهر به این موضوع پی بردم (مشکل پروفایل شما ) . در حال پیگیری مشکل هستم.انشااله به زودی حل میشه.
با سلام...نقل قول:
خیلی ممنون رضا جان.
منتظرم! از دیروز عصر تا حالا! هنوز که درست نشده! البته زیاد مهم نیست ولی برام عجیبه!
شاد باشید....
اقا چه طوري من تو اين جا عكس بزام
مثلا عكس يه فيلم ويا چطوي يه دونه برنامه واسه دانلود بزارم؟ مرسي
سلامنقل قول:
از دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس عكس مورد نظرتون كه پسوند يك فايل تصويري رو بايد داشته باشد
وارد كنيد
مثل عكسي با آدرس http://i10.tinypic.com/6g8u0yx.jpg
كه با وارد كردن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده مي شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من عضو جديد هستم و راستش زياد از پست هاي سايت سر در نميارم ميخواستم بدونم چه طور بايد در مورد يك مطلب در سايت جستجو كنم و چه طور بايد در يك بحث شركت كنم
اگه واسه جستجو مثلاً انجمن موسیقی رو تیک بزنیدنقل قول:
کلمه مورد نظر شما در انجمن های زیر شاخه موسیقی یعنی
انجمن دانلود موسیقی و انجمن درخواست موسیقی هم جستجو می شود
خوب اگه فقط انجمن درخواست موسیقی رو واسه جستجو انتخاب کنید
دیگه نیازی به زیر شاخه هم نیست ( چون اصلاً این انجمن درخواست موسیقی زیر شاخه ای ندارد )
من يه سوال از خود خود اين حامد دهقاني داشتم
هستي پدر جان؟!!!
يا قدسي پدر جان!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب حامد يه سوال ميخوام بپرسم كه خيلي فرق فوكوله مثلا از زمين تا طبقه ي بالايي!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسم ؟ بپرسم يا نه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيغام خصوصي موصوصي هم به كارمون نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بعدش !!
اینجا چه خبره آدم سرش گیج میره
بعدش همنقل قول:
برار مگه ما جا شوما رو تنگ كرديم كه ما رو لايق بنيدگي دانستي؟ها؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چي از ما ديدي ؟ ها؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ما رو تا به حال ديدي؟ ها؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز دل منظور كجاست ؟نقل قول:
اينجا
اين تاپيك
اين فروم
11سپتامبر
مسائل اخير خاورميانه
.
.
.
خوب سئوالتون رو بپرسيد Bl@sTeR جان
منظورتون چيه ؟
خب پرسيدم ديگهنقل قول:
تا بنمون نكردن يا اين تاپيك رو مهر وموم نكردن اين بحث رو زود بگير تا تموم شه
عزيز دل مگه من چه بدي در حقتون كردم كه پشت سرم صفحه ميذارييييييييييييييييي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پرسيدم ديگهنقل قول:
تا بنمون نكردن يا اين تاپيك رو مهر وموم نكردن اين بحث رو زود بگير تا تموم شه
عزيز دل مگه من چه بدي در حقتون كردم كه پشت سرم صفحات ميذارييييييييييييييييي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها،یکی به من میگه که:
تو امضا،اگه بخوایم از کل فضایی که داریم چه افقی چه عمودی،استفاده کرده باشیم،سایز عکسمون دقیقن باید چقدر باشه؟
یادمه یه جایی بابک گفت باید سایزش متناسب باشه مثلا یه برگ A4 بزارن همشو که از امضا پر نمی کنی یه سایزی که فرم رو خراب نکنه اگه غیر از این باشه توسط مدیریت حذف میشه!نقل قول:
اگه بخوایم یه پست رو برای یه نفر برسیم تا ببینه (دیگه نگیم فلان تاپیک فلان پست)فرض کنید آدرس یه پست جالبو بخوایم برای یه نفر pm (تو یاهو)بزنیم چی کار باید بکنیم؟
بالا سمت چپ هر پست یه عدد داره که مثلا مال شما 1828 است.اون لینک هر پسته.روش رایت کلیک کن و Copy Shortcut رو بزن.نقل قول:
مرسی.:11:نقل قول:
البته برای دوستانی که از Firefox استفاده می کنند بگم که باید روی copy link location کپی کنند.
سوال دیگری که به ذهنم میرسه اینه که چطور میشه نام کاربری را عوض کرد(دیدم بعضی کاربرها این کارو کردند)
نمی دونم هنوزم میشه یا نه.ولی باید به یکی از مدیرا مثل Meysam پیغام خصوصی بدی تا اونا عوضش کنن.نقل قول:
سلام من یه دی وی دی ویندوز خردیم بعد از دو هفته به دستم رسیده ولی پک خالی به دستم رسیده من چکار کنم
لطفا جوابم را به شماره 09121510696 یا ایمیلladybird_0696@yahoo.com ارسال کنید
در اينجا مشكلتون رو مطرح كنيد
معرفی محصولات فروشگاه آنلاین
خدمات پشتیبانی
http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=118
سلام
این ستاره هه که بعضی وقتها کنار اسم کاربری ظاهر می شه چیه؟ مثلا اینطوری می شه:
Ar@m*
سلامنقل قول:
اگه سیاه رنگ بود ، مال اینه که به صورت مخفی
از انجمن بازدید میکنید :46:
در غیر اینصورت احتمالا از یوزر بغلی افتاده رو شما :46: