اضافه میکنم:نقل قول:
1 ضربه ایستگاهی 1 گل 1 کرنر 1 گل . تمام .
مجموعا دو موقعیت برای فولام دو گل
حدود 20 موقعیت برای چلسی 2 گل
Printable View
اضافه میکنم:نقل قول:
1 ضربه ایستگاهی 1 گل 1 کرنر 1 گل . تمام .
مورینیو کجایی که یادت به خیر:40:
همین ابهت تو واسه حریفان بس بود ...
اونوقت حالا جلوی تیمای داغون فولام و نیوکاسل به مشکل میخوریم ... ما تو خونمون نتونستیم نیوکاسل رو ببریم اونوقت لیورپول 5 تا بهش زد 10 تا دیگه هم نزد....
فقط متاسفم واسه اسکولاری
پس دیگه حقیقتاً باید تبریک گفت !!!نقل قول:
اضافه میکنم:
این فصل حتم به یقین با این مربی و این بازیا به هیچ جا نمی رسیم .
نه بابا گرانت هم بیارن بسه ! مطمئناً از این اسکولاری بهتره . خوزه فعلاً اون ور با ایتالیائیا سرش گرمه :-)نقل قول:
مورینیو کجایی که یادت به خیر
راستی یه چیزی یادم رفت بگم!:27:
این اسکول چرا جو کول رو کشید بیرون؟؟؟ جو کولی که بعد از لمپارد بهترین بازیکنمون بود ... اونوقت دروگبا که ریده بود به بازی و دوتا گل نزده بود رو نکشید بیرون .. واقعا باید به مخ اسکول شک کرد!!! و البته تبریک گفت:27:
-----
آبراموویچ دیگه حوصله اسکول رو نداریم ... یکی دیگه رو بیار هرکی میخواد باشه
جالبش اینجاست که جو کول کشیده بیرون کالو رو می یاره تو ؟!!! برای چی ؟!!! الله و اعلم . بالاک و چرا نمی یاره ؟!!! که خصوصیات تدافعی داره هم با تجربه تره و هم میانه زمین رو بیشتر میتونستیم در اختیار داشته باشیم تا کالویی که خوصیات حجومی داره !!!
شانس ما رو ببین از اون ور منچستر تو بازیاش دقیقه ی90 گل میزنه بازی رو میبره این ور ما دقیقه 90 گل میخوریم بازی رو مساوی میکنیم...از الان دارم دعا میکنم توی بازی با یووه تحقیر نشیم
اینقدر حالم گرفته شد , که حسش رو نداشتم بیام اینجا ! دیگه نمی دونم چی بگم ... !! امیدوارم اوضاع تیم بهتر بشه ...
شنبه با ساوتند تو جام حذفی بازی داریم.
ببینم تو اون بازی چه گندی میزنن.. :2:
سلام به همه منم میخوام از این به بعد اینجا ابراز وجود کنم با اجازه رفقا :دی
تو این بازی بد شانس بودیم خداییش حالمون بسی گرفته شد ):
حالا بازي بعدي را بچسب با منچستريونايتد
خوش اومدی :12:نقل قول:
خوش اومدی:11:نقل قول:
اینا که دیگه ناامیدمون کردن :13: گرچه این بازی میتونه آخرین فرصتمون برای نزدیک شدن به صدر باشه:19:نقل قول:
چلسی 1-1 ساوتند یونایتد
بازم دقیقه 90 گل خوردیم
واقعا که......
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ای بابا.
پس چرا ما دقیقه 90 همیشه گل می خوریم؟!!!
با این شانسی که داریم امسال هویج هم بهمون نمیدن!
منچستر با خوش شانسی دقیقه 90 گل میزنه اونوقت ما.....
یا حق
من نگران دقیقه 90 بازی هفته دیگه مقابل منچستر هستم:27:نقل قول:
ای بابا.
پس چرا ما دقیقه 90 همیشه گل می خوریم؟!!!
با این شانسی که داریم امسال هویج هم بهمون نمیدن!
منچستر با خوش شانسی دقیقه 90 گل میزنه اونوقت ما.....
بریج راهی منچستر سیتی شد
وین بریج مدافع ملی پوش انگلیسی که از سال 2003 در چلسی بوده است راهی منچستر سیتی شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این مدافع 28 ساله که با آمدن اشلی کول در چلسی به یک نیمکت نشین تبدیل شده بود بعد از گذشت چند فصل با مشاهده کردن پیشنهاد منچستر سیتی تصمیم به ترک استمفوردبریج گرفت
بریج پس از رایت فیلیپس دومین بازیکن چلسی است که راهی منچستر و تیم منچستر سیتی شده است
باشگاه چلسی نیز در مطلبی برای بریج آرزوی موفقیت کرده است
شایان ذکر است تیم منچستر سیتی شماره 25 خود را به شماره 18 چلسی اختصاص داده اند
مانسینه به نیوکاسل نمی رود
تیم فوتبال چلسی با انتقال قرضی مانسیه به نیوکاسل مخالفت کرد و این انتقال منتفی شد
به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران ، این بازیکن در زمان حضورش در ولورهمپتون در صعود تیمش به بالای جدول نقش قابل توجهی داشته است به طوری که فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس به کوشش هاي فراوان اين بازيکن مقابل تيم ملي آلمان در نوامبر اشاره کرد و از او تمجید کرد.
اکنون به نظر مي رسد جو کينر سرمربي تيم فوتبال نيوکاسل قصد دارد اين بازيکن را به خدمت بگيرد که با مخالفت سران چلسي روبرو شده است. لوئيس فيليپه اسکولاري سرمربي برزيلي چلسي قصد دارد مانسينه را نگه دارد و زماني که به او اطمينان کافي پيدا کرد از او در ترکيب استفاده کند
پس با توجه به تاکید اسکولاری برای حفظ این مدافع جوان انگلیسی منتظر حضورش در میادین مختلف با پیراهن چلسی باشیم.
چلسی یا ساوتند - ایپسویچ
برنده دیدار دور برگشت بازی چلسی و ساوتند یونایتد در دور بعدی به مصاف ایپسویچ برود
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,با توجه به نتیجه تساوی در دیدار چلسی و ساوتند یونایتد دو تیم روز 14 ژانویه دیدار برگشت را در زمین ساوتند برگزار می کنند تا برنده این دیدار در روز 24 یا 25 ژانویه در خانه ,میزبان تیم ایپسویچ باشد.
دیگر دیدار های مهم این مرحله:
لیورپول – اورتون
منچستر یونایتد – تاتنهام
کاردیف – آرسنال
دوستان کسی میدونه آورام گرانت الان توی کدوم تیمه ؟ اصلا تیم داره یا نه ؟ یادش به خیر اگه اون ضربه های دروگبا و لمپارد به تیر منچستر نمیخورد ( در حین بازی ) و آنلکا پنالتی رو گند نمیزد الان چلسی هم مدافع عنوان قهرمانی اروپا بود و هم با آورام گرانت با سیستم فوق مدرن 1-4-1-4 الان همه جا آقایی میکرد.
آره بابا خداییش الان فهمیدیم گرانت کی بود... هیچ وقت برد پر گل باهاش نداشتیم اما تقریبا همه بازیهامونو بردیم و تو لیگ هم با بدشانسی روز آخر قهرمان نشدیم...نقل قول:
دوستان کسی میدونه آورام گرانت الان توی کدوم تیمه ؟ اصلا تیم داره یا نه ؟ یادش به خیر اگه اون ضربه های دروگبا و لمپارد به تیر منچستر نمیخورد ( در حین بازی ) و آنلکا پنالتی رو گند نمیزد الان چلسی هم مدافع عنوان قهرمانی اروپا بود و هم با آورام گرانت با سیستم فوق مدرن 1-4-1-4 الان همه جا آقایی میکرد
ایشالا این بازیرو تو همون ورزشگاهشون می بریم آخ چه حالی میده :دی
فرانک لمپارد در مصاحبه ای اعلام کرده است که چلسی در بازی برابر منچستر یونایتد به دنبال نتیجه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانک لمپارد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی چلسی در خصوص بازی آینده تیمش در اولدترافورد گفت : " همیشه بازی مقابل منچستر یونایتد نبردی سخت برای صدر جدول می باشد. به عقیده ما، ما در چند هفته گذشته برخی امتیازات به نسبت راحت را از دست دادیم . در نتیجه اکنون ما در جایگاهی هستیم که واقعا می خواهیم نتیجه این بازی را برای خودمان بکنیم . "
لمپارد ادامه داد :" ما می رویم تا بازی را پیروز شویم و در غیر این صورت مغلوب می شویم .با صرفنظر از فاصله دو تیم این بازی بسیار مهمی است ."
همچنین هافبک ملی پوش چلسی گفت :" بازیهای برای همه یکسان است و اکنون ما شروع کردیم تا در فوتبالی تماما در سطح زیبا و دلنشین انجام دهیم . ما برای شروع این نیاز داریم تا در اینجای فصل قوی و نیرو مند باشیم ."
فرانکی همچنین در خصوص بازگشت بالاک و تری و نداشتن مصدوم در اردوی تیمشان افزود :" چند بازیکن هستند که در مقابل دروازه باید مواظب آنها باشیم اما رونی و رونالدو از دیگر بازیکنان مهمترند. رونی استعداد شگفت انگیزی دارد و در بازی های بزرگ او بسیار قوی خواهد بود . رونالدو نیز بهترین بازیکن سال جهان است . می تاند بازی را تغییر دهد همچنین او همیشه کل کل جالبی با اشلی کول داشته است . اگر بروی پیش آنها شما برباتوف ، توز و آنها نیروهای قوی تری نیز دارند"
در انتها لمپارد پیغامی برای هوادارانی که از چلسی ( لندن ) راهی منچستر می شوند بیان کرد که اینگونه بود :" آنچه می خواهید انجام دهید را نگه دارید . سفر های هواداران ما واقعا شگفت انگیز است . آنها در فولام نا امید بودند . آنها تمام بازی را ترانه خواندند و من می دانم آنها چه احساسی داشتند ( بعد از دریافت گل تساوی در دقایق واپسین بازی و احساس یاس و نا امیدی ) . ما زمانی که آنها این کار را می کنند ما این احساس را داریم که به خوبی بتوانیم کارمان را انجام دهیم.
فلورانت مالودا و الکس تنها غایبان بازی آینده چلسی در برابر منچستر یونایتد خواهند بود.
جان تری که در بازی با اورتون از زمین بازی اخراج شده بود دوران محرومیتش به سر آمده و می تواند در این بازی بزرگ در ترکیب تیم فوتبال چلسی قرار گیرد. همچنین میشائیل بالاک و پیتر چک که مشکلات کوچکی داشتند ، مشکلشان رفع شده است و می توانند در ترکیب قرار گیرند.
در این میان تنها مالودا چپ پای تکنیکی و سرعتی و همچنین الکس به دلیل مصدومیت نمی توانند در این بازی حضور یابند
بازیکنانی که در این دیدار می توانند راهی میدان شوند به شرح زیر می باشد:
چک ، کودیچینی ، هیلاریو ، بوسینگوا ، فرییرا ، ایوانوویچ ، تری ، مانسینه ، اشلی کول ، جو کول ، جان اوبی میکل ، لمپارد ، کالو ، آنلکا ، دروگبا ، استوک ، کاروالیو ، دیسانتو ، دکو ، مینیرو ، بالاک و بلتی
نظر سنجی بازی چلسی و منچستر در سایت گل:
http://www.goal.com/en/Sondaggi.aspx?IdSondaggio=-2147482190
بازی با منچستر فرداست ؟؟؟
آره فردا ساعت 19:30نقل قول:
بازی با منچستر فرداست ؟؟؟
سلام ، tv3 پخش میکنه بازیرو؟
آره پخش میشهنقل قول:
سلام ، tv3 پخش میکنه بازیرو؟
لیورپول هم مساوی کرد . فردا بهترین فرصت برای ماست... اگه استفاده نکنیم مسلما آخر فصل حسرتش رو میخوریم ...
100% تایید میشه :10:نقل قول:
مثل همیشه آرسنال قهرمان لیگ نخواهد شد
هورا اسپرت, خوزه مورینیو, سرمربی اینترمیلان مانند زمانی که هدایت چلسی را برعهده داشت بار دیگر عملکرد آرسن ونگر,همتایش در آرسنال را زیر سوال برد.
سرمربی پرتغالی نراتزوری های در اظهار نظری در مورد شرایط آرسنال در مسابقات لیگ برتر امسال گفت:" آرسنال در همان مسیر سابق در حرکت است, مثل همیشه. آنها گاهی اوقات بازیهای بسیار قوی و خوبی را به نمایش می گذارند, اما اینطور که به نظر می رسد همان اتفاقات گذشته تکرار خواهد شد و درست مثل همان زمان که من در چلسی بودم آنها دستشان به قهرمانی لیگ نخواهد رسید. به نظر من لیورپول, چلسی و یا منچستریونایتد در رقابت برای تصاحب قهرمانی لیگ پیروز خواهد شد."
اسكولاري: براي قهرماني بايد منچستر را ببريم
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي برزيلي باشگاه چلسي تاكيد كرد تيمش براي دست يافتن به قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي انگليس بايد بتواند منچستريونايتد را در ديدار فردا شكست دهد. تيم چلسي در شرايطي كه چهار امتياز بيشتر از منچستر دارد و دو بازي بيشتر انجام داده، فردا در اولدترافورد به مصاف تيم تحت رهبري آلكس فرگوسن مي رود.
اسكولاري به روزنامه گاردين گفت: قبول باخت در روز يكشنبه دستيابي به قهرماني را براي ما بسيار دشوار خواهد كرد.
وي افزود: ما بايد ببريم. در چنين ديدارهايي اگر تنها يك فرصت به رقيب بدهيد كه سه امتياز بگيرد، جبران آن تقريبا غيرممكن خواهد بود. تساوي نتيجه بدي نيست ولي باز هم از دست دادن دو امتياز است كه البته حريف هم آن دو امتياز را از دست داده.
سرمربي چلسي تاكيد كرد با اين اوصاف او فقط پيروزي ميخواهد و به تساوي حتي فكر هم نميكند.
اسكولاري گفت: ما در موقعيتي نيستيم كه به تساوي فكر كنيم. ما ۴امتياز جلو هستيم اما آنها دو بازي كمتر انجام دادهاند بنابراين كنترل اوضاع خارج از دست ماست. اگر بخواهيم به قهرماني دست يابيم هدفمان فقط بايد پيروزي باشد.
وي يادآوري كرد كه كسب نتيجه در ديدارهاي خانگي هم حايز اهميت است و چاره اي جز موفقيت در اين فصل ندارد ولي اين مهم فقط در كنترل او نيست بلكه به حريفان هم بستگي دارد.
بچه ها این روزها این تاپیک رو تنها نذارین.
سنگر رو حفظ کنید:31:
بازی بعد از منچستر هم، شنبه با Stoke City هستش در استمفورد بریج.
راستی Essien هنوز از مصدومیت خارج نشده؟
یا حق
واقعا از اینکه طرفدار چلسی هستم خجالت کشیدم:2:
تا زمانی هم که این اسکولاری مربی چلسیه من طرفدار این تیم نیستم:2:
نه قشنگ بازی کردیم نه نتیجه گرفتیم ... اقلا آرسنالی ها دلشون خوشه که قشنگ بازی میکنن اما نتیجه نمیگیرن
امروز از این افتضاح تر نمیشد بازی کنیم...تیم تو کل بازی بی هدف بازی کرد...فقط میخوام أبراموویچ اسکولاری رو با لگد از تیم بندازه بیرون هر کی رو هم که میخواد بیاره
ای داد , ای بیداد , ای هوار , ای .... یا ایوالناس تیممون به گ*ا رفت از دست یه مشت احمق بی شعور . تحقیر شدیم آقا مسخره خاص و عام شدیم آقا ! خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا . دردمو به کی بگم :19::37:
اسکولاری تو اگه مرد باشی نامه استعفاتو مینوسی فردا می زاری رو میز خودت پا میشی میری .
تا اطلاع ثانوی اعصاب ندارم .
خدافظ .
اصلاً ما سمت دروازه تونستیم شوت بزنیم ! یاد نمیاد ون در سار توپی جمع کرده باشه !!! جای تحصین داره !
اسکولاری خدا ازت نگذره . نابودمون کردی . بعد 5 سال اومدی ری*ی به رکوردمون . جلو هر تیم دسته دومی و سومی باخت و مساوی دادیم دیگه !@# به حد اعلا رسوندی تو این بازی !
آخرین باری که اینجوری تحقیر شدیم کی بود ؟ یادم نمی باد ( مطمئنم زمان گرانت هم نبود!!! ).
فک نکنم حرفی بمونه که من بزنم فقط میگم که آبروم رفت :(
چلسي امسال خيلي ضعيف شده. يك سانتر درست و حسابي نميتونستن بكنن. يادش بخير اون زمان مورينيو كه هيچ تيمي جلودار اين تيم نبود.
به هر حال اميدوارم تيم محبوبتون به شرايط ارمانيش برگرده.
بچه ها منم با شما همدردی میکنم
واقعا اسکولاری نا امیدمون کرد.
گند کاری اسکولاری همه به کنار. این تعویض دقیقه آخرش جالب بود.
تیم 2-0 عقب بود، اونوقت Di Santo رو میاره توی زمین!!!!!
واقعا شاخ در آوردم!
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: