ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .نقل قول:
Printable View
ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .نقل قول:
دوست عزیز چرا سختش می کنی؟یه راه حل میگم برو حالشو ببر.نقل قول:
شما یه دونه بازوکا به مبلغ 15 هزار(اگر اشتباه نکنم)می خری و میزنی به اون جونوره و تمام به این راحتی
خوده بازی ،بازی خوش ساخت و زیبا و با مراحل جذاب بود اما این بازی یک resident evil نبود! و هویت اصلی خودش رو بکلی فراموش کرده بود
سلام به همگی...
ممنون مگی جان. اما 2 تا موضوع رو مشخص نکرده. یکی تاریخ انتشار، و یکی دیگه هم مشخصات تقریبی مورد نیاز PC. اگه انتشارش بشه مث Evil 4 که هممون پیر میشیم... :27: ممکنه کارتی هم بخواد که قیمتش از PS3 و XBOX 360 بیشتر باشه... :27: اون GeForce 3D Vision هم که تو مطلب اومده، حدود 200 قیمتشه، اگه تو ایران وجود داشته باشه. البته اعلام نکرده که وجودش اجباریه یا نه. احتمالا اختیاری باشه.نقل قول:
در ضمن، من فیلم های بازی رو روی YouTube نگاه کردم، ظاهرا از اون حال و هوای سری های قبلی فاصله داره. شاید هم من اشتباه می کنم.
در هر صورت ممنون از این خبر. خوشحال گشتیم... :20::11:
:40::40::40::40::40:
10000 تا قیمتشه...میتونی با زیر 5 ساعت تموم کردن آماتور هم بی نهایتش رو آزاد کنی...نقل قول:
تایید.نقل قول:
من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره....:13: فقط ماجینی میکشی میری جلو...نقل قول:
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم...:31:
شاد باشید:40:
آقا دستت درد نکنه خیلی باحال بود
همینطور ادامه بده
بله.واقعا این اویل4 بازی تمیز و تکرار نشدنی بود.نقل قول:
من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ماجینی میکشی میری جلو...
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما نسخه ی5 بازی میتونه جایزه ای کسب کنه؟؟؟؟من فکر نمیکنم.
خوب بچه ها شما از یه بازی چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه فکر می کنید چون که بازی ترسناک نبوده به درد نمی خوره خوب برید dead space-alone in the dark-manhunt2-fear2 بازی کنید
بازی به این خوبی
به خدا عالی تر از این نمی شد
خودتو ناراحت نکن.نقل قول:
درست میگی. بازی به این ردیفی حالا 4 نشد که نشد چه اصراریه بگید از 4 بهتر نبود . . .
حالا خوبه با کلّه میرن میخرنا.
خب باید به نظر همدیگه احترام بذاریم بچه ها.
یکی خوشش میاد یکی هم نه.
همه ادم ها که 1 سلیقه ندارن.
من نمیگم که بده.من میگم با توجه به بازیهای دیگه میتونه اصلا جایزه ای کسب کنه؟؟؟نقل قول:
خوب بچه ها شما از یه بازی چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فکر می کنید چون که بازی ترسناک نبوده به درد نمی خوره خوب برید dead space-alone in the dark-manhunt2-fear2 بازی کنید
بازی به این خوبی
به خدا عالی تر از این نمی شد
من که فکر نکنمنقل قول:
فقط کمی به گرافیکش میشه امیدوار بود که اونم تا اخر 2009 اونقدر بازی توپ میاد که در نتیجه اونم ... .
چی بگم.شایدم حق با شما باشه.به هر حال من نظر خودمو گفتم.نظر شما هم کاملا قابل احترامه.فقط می خواستم بگم که نباید چون بازی ترسناک نبود روش قضاوت کنیم.موفق باشید دوست عزیز:10::11:نقل قول:
مگه اويل 5 قديمي نيست
يادمه پار سال ديده بودم
اگه پستامو خونده باشی میبینی من گفتم "بازی همه چیش عالیه فقط ترس نداره و به پای 4 نمیرسه"چیز دیگه ای نگفتم و از بازی خوبی گفتم عزیزنقل قول:
چی بگم.شایدم حق با شما باشه.به هر حال من نظر خودمو گفتم.نظر شما هم کاملا قابل احترامه.فقط می خواستم بگم که نباید چون بازی ترسناک نبود روش قضاوت کنیم.موفق باشید دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من.خیلی وقت نیست که اومده.حدود 2-3 ماهنقل قول:
موفق باشید:11:نقل قول:
پستامو خونده باشی میبینی من گفتم "بازی همه چیش عالیه فقط ترس نداره و به پای 4 نمیرسه"چیز دیگه ای نگفتم و از بازی خوبی گفتم عزیز
بابا اويل5فقط داستانش خوب نبود ترس هم خوب داشت وقتي اونا با داس و تفنگ و اينا ميريزن به جونت نميترسي
براما افت داره بترسيم
کجاش ترس داشت؟؟؟؟؟والا تا اونجایی که من دیدم یه صحنه ی ترسناک هم نداشت.مرد اره دار که تو نسخه ی 4 خیلی ترسناک بود تو این اصلا ترس نداشت.دیگه بقیه که جای خود دارد!!
كي ميگه. ترس داشت خوبم داشت توهي بازي كردي؟!حالا بزار واسه پي سي بياد اونوقت نظر بده ما كه باايكس باكس مون بازي كرديم ترس داشت ولي نه ترس سري ها قبل من نه با اويل 4 موافق بودم نه بااويل5 ترس نيمسيس رو نداشتن سري هاي قبل خيلي حال داد من ميگم مال تغيير ديد دوربين و كنترل بازي هست اومدن گيم پلي هم خراب كردن.اميدوارم كپ كام سري 6بازي را خيلي خوب بسازه نه بياد بازي ها را شوتر كنه اگه اينجوري باشه بايد بياييم اسمشو بزاريم رزيدنت كانتر يا رزيدنت جيمز باند.شخصيت هم عوض كنن با داستانو گلي به گوشه ي جمالشون ميشه . كريس گامبو خوبه يا ---- اسكات كندي.ادامه ي اويل4رابسازن ديگه گل كردن ما كه با 5حال نكرديم حالا با 6 حال كنيم.
ترس داشت یا نداشت بستگی به خود طرف داره!نقل قول:
بعضی ها میترسن بعضی ها نه!
ولی در کل مثل سری های اولیه نیست و فکر نمیکنم دیگه بشه! ;)
بنابراین به نظرم بحث در این مورد بی فایدس چون به نتیجه نمیرسید
چیزی که الان خیلی برام مهم هست داستان بازی هست نه ترس!
چون دیگه ترسی تو بازی وجود نداره!
چجوری باید بازی رو به صورت 2 نفره آفلاین بازی کرد !؟
انلاين بازي نكردم ولي دو نفره چرا يه صفحه ي تلويزيون 42اينچ ميخواد كه دارم.
شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !نقل قول:
بعدش با اون دسته ای که هنوز وارد بازی نشده Pause رو میزنی و اون یکی که هم وارد بازی میشه !
موفق باشی ...
تاريخ عرضه بازي Resident Evil 5 براي كامپيوتر هاي شخصي مشخص شد ...
نام بازي : Resident Evil 5
سبك بازي : Horror Action Adventure
تاريخ انتشار براي كامپيوترهاي شخصي : July 2009 ( تيرماه )
Chris Redfield returns and heads to Africa where the latest bioterrorism threat is transforming the people into mindless creatures
كريس ردفيلد باز مي گردد و اين بار در آفريقا جايي كه آخرين تهديد ويروس T-Veronica مردم را به موجودات ديوانه تبديل مي كند.
تا الان حتما مقالات و اطلاعات زيادي از اين بازي بر روي نت قرار گرفته پس لازم نيست من توضيح اضافه بدم فقط يه نكته كوچيك كه اين سري هم مانند رزيدنت اويل 4 بر روي PC با چند تا قابليت و مرحله اضافه عرضه خواهد شد.
لينك اخبار بازي براي نسخه PC از سايت GameSpot :
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/residentevil5/index.html
سلام دوستان .
راستش ما که xbox نداریم ولی یکی از دوستام ازم خواست برم تحقیق کنم و بفهمم چجوری باید Resident Evil 5 رو کو آپ بازی کرد . اگه می شه یه توضیح کلّی بدین یا یه فایل pdf بذارین براش print کنم ببرم .
ممنون
خدانگهدار
شما 2 تا پست بالاییتو میخوندی دیگه : دینقل قول:
شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !
بعدش با اون دسته ای که هنوز وارد بازی نشده Pause رو میزنی و اون یکی که هم وارد بازی میشه !
موفق باشی ...
سلام
ممنون .نقل قول:
شما 2 تا پست بالاییتو میخوندی دیگه : دی
ببخشید حواسم نبود .
همینا رو بهش بگم کافیه ؟ می فهمه ؟نقل قول:
شما اول هر دو GamerTag رو Sign in میکنی بعد میری تو بازی !
موفق باشی ...
البتّه که می فهمه !
خدانگهدار
آره فکر نمیکنم مشکلی باشه ! اول هر دو پروفایلش رو Sign in میکنه بعد میره تو بازی ( با همون پروفایل اولی )نقل قول:
بعد که رفت تو بازی با دسته ی دوم Pause رو میزنه بعد اون یکی Player هم وارد بازی میشه !
البته فکر کنم قبل از ورود به بازی هم بتونه این کارو انجام بده ! یعنی همون جایی که اسلحه هارو انتخاب میکنن !
دوستان بازی واسه pc اومده؟..
پست 1827 :نقل قول:
نقل قول:
تاريخ انتشار براي كامپيوترهاي شخصي : July 2009 ( تيرماه )
سلام.
این بازی واسه پلی 2 هست؟واسه پی سی نیومده؟داستان بازی چیه؟
این بهتره یا اویل چهار؟
با اینکه اویل چهار چیزه جالبی نبود.
ممنون
چي شد؟ براي پي سي نيومد؟
تابستون میاد !
بخدا من اينو با ايكس باكس برادرم دزدكي تا اخر بردم بازي خوب بود ولي مرگ الكسيا.......................
سلام. من یک ایکس باکس 360 داشتم که سر همین بازی سه چراغه شد. زمانی که بازیهای تصویری قدم به عرصه سه بعدی شدن به صورت جدی می گذاشت بازی رزیدنت اویل اومد و همه رو شگفت زده کرد. من هرگز اون تصویر کاپتان وسکر با عینک دودی و در حال درست کردن موهاش رو فراموش نخواهم کرد. خوشحالم که ایکس باکس من وقتی سه چراغه شد که داشتم غول آخر بازی یعنی آلبرت وسکر کمی تغییر شکل داده رو می زدم. حداقل مرگش رو ندیدم. به هر حال نمی دونم از بچه هایی که عشق بازی هستن و تو این سایتن کیا قدیمی ترن. خود من که 23 ساله اینکاره ام. خیلی دلم می خواد کسایی که با شخصیت خفنی مثل آلبرت وسکر حال کردن در مورد مرگش من رو تسلا بدن. ضمنا اگه کسی سایت یا فروشگاهی رو می شناسه که بشه توش بازیهای دستگاه های قدیمی مثل پلی استیشن یا دریم کست پیدا کرد (به خصوص گیم کیوب) به من بگه.
من خودم یک جا رو می شناسم که خیلی از بازی های قدیمی مثل final fantasy 7 , 8 , 9فاینل فانتزی 7 و 8 و 9 یا بازی galerians رو داره اما دنبال بازیهایی مثل fear effect 2 هستم که اونجا نداشتن اسم سایت رو هم می نویسم اگه خواستید یک سر برید شاید چیز خاصی رو بخواهید که اونجا داشته باشن.
ORADO.COM اسم سایتشون هست و کسی هم که مسئول غرفه ی بازیهاست خودش گیمره و میفهمه چی می خواهید.
سلام. من این بازی زیبا و به یاد ماندنی و البته غم انگیز برای من و همه عشاق آلبرت وسکر رو بازی کردم و دقیقا همان جایی که داشتم غول آخر یعنی آلبرت وسکر تغییرکرده رو می زدم ایکس باکس 360 سه چراغه شد و تنها خوبیش این بود که مرگ آلبرت وسکر رو ندیدم. یکمی امیدوارم که بازی با مرگ آلبرت وسکر تموم نشه و مثل همیشه کاپتان براوو تیم یک گریز رندانه بزنه. بگذریم من دنبال بازی های پال هستم چون همه بازیهام J هستند و نمی دانم که نسخه پال آنها را چطور تهیه کنم. خودم یک سایت که آرشیو خوبی از بازی های XBox360 داشت رو پیدا کردم به نام :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر شما هم سایتی رو سراغ دارید که آرشیو کامل داشته باشه به من معرفی کنید. اگر هم دنبال بازی یا چیزی هستید که گیر نمی آرید اینجا شاید داشته باشه چون تو لیستی که برای من فرستادند خیلی از بازی های PLAYSTATION2 رو داشتند به خصوص RPG باز ها توجه کنند.کد:http://www.orado.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر این رو اضافه کنم که تاریخ عرضه بازی سال 2009 میلادی می باشد.[/quote]
[/quote]نقل قول:
خوشحالم كه يه همدرد برام پيداشد راستشو بخواي من با چشم بسته البرت جون را زدم به خدا چشمم را بستم با ارپي جي زدمش ولي فك كنم البرت بر گرده....اميدوارم......:37:
بابا ما الان june 2009 هستیم چرا نمیاد بابا مردیم از خماری