من شبی 3.5 گیگ میگیرم :27::31::21:نقل قول:
Printable View
من شبی 3.5 گیگ میگیرم :27::31::21:نقل قول:
شانس من منطقه ما نامحدود 128 و 64 پورت هاش پره و 256 به بالا دارن كه ماهي 45 تومن زياده. مجبورم دوباره حجمي بگيرم.نقل قول:
حوصله تخليه و 2 3 ماه الافي ندارم مگرنه از مخابرات مي گرفتم.
از دوستانی اهوازی کسی از فن آوا سرویس داره ؟! راضی هست ؟ :11:
به له خره سرویس یه مگ فن آوا رو گرفتم :
Service : DP 1024k - 512k - 9 gig -3 month
PING : 49 ms
Download : 1.75 Mbps
Upload : 0.86 Mbps
سلام دوستان من چندتا سوال درمورد ADSL فن آوا داشتم:
من می خوام Package 11_512_3GB بگیرم.
1. آیا من از شرکت نامه بگیرم، راحت سرویس ارائه میدن!؟ سخت گیر نیستن !؟
2. سرعت دانلود روز و شب چنده؟ Downstream و Upstream رو چند میبندن؟
3. پشتیبانی خوبی داره!؟
4. پرداخت آنلاین داره !؟
5. قطعی که نداره !؟
6. ساعت رایگان چه ساعتی هستش؟ یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکی هستش ، یا مثل صبانت فرق داره !؟
7. مودم من خودم دارم، مشکل نداره که !؟
8. از زمانی که مدارک ارائه میدیم چند روزه خط رانژه می کنن !؟
یعنی یک نفر پیدا نمی شه که جواب این سوال بده !!!؟نقل قول:
شما چه شهری هستی عزیز ؟نقل قول:
تهران ، مرکز تلفن شهید کاظمیاننقل قول:
من همین سرویس رو دارم استفاده میکنم و شرایط خودم رو مینویسم : ( من بیش از دو سال و نیم پیش مشترک فن آوا شدم.)نقل قول:
1. بدون نامه از جایی سرویس 512 به من دادن و فقط تعهد گرفتن.
2. برای من در حال حاضر سرعت روزانه 1.8 مگ و شبانه متغیر و مینیمم 512 هستش! Downstream رو روی 2048 کیلوبیت و Upstream رو روی 640 کیلوبیت برای من بستن!
3. بد نیست!
4.شارژ آنلاین داره ولی برای عضو شدن باید بپرسی که نحوه پرداخت چجوریه؟!!
5. قطعی ای که عاملش خودشون باشن خیلی وقته که نداشتم.
6. 2 تا 7 صبح. یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکی هستش.
7. نه مشکلی نیست. من هم خودم مودم داشتم.
8. معمولاً میگفتن حداکثر 10 روز کارهاش انجام میشه ولی من یادم نیست که برای من چقدر طول کشید تا وصل بشه!
نمونه تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه مسئله،چون تهرانی،به نظرم از نماینده فن آوا سرویس بگیر،چون هم قیمت هاش بهتره هم گیرشون کمتره
من خودم از نیونت سرویس دارم
سرویس 512 فن آوا ....
فقط افسوس که سرعت شبانه اش به زور به 50 کیلو در ثانیه میرسه ...
به خاطر همین شبان رایگانش احتمالاً تا ماه بعد میرم پارس آنلاین ...
راستی یه سوال !
دوستان کسانی که نامحدود میگیرند هم سرعتشون شبها ساعت 2 تا 7 شیر میشه و به افتضاح کشیده میشه و یا نه مثل روزانه است ؟ روزانه اش سرعتش چقدره ؟ خیلی کمتر از این سرویس محدودیه که الان دارم ؟
اقا داری پادشاهی میکنی نری پارس انلاین که بیچاره میشی.من از پارس افلاین میخوام بیام فن اوا. قبلا فن اوا داشتم خیلی بهتر هست از پارس افلاین حجم دزد.نقل قول:
اینم سرعت من (512) :نقل قول:
شما همیشه سرعت شبانت پایینه؟
برای من یک ماهه که سرعت شبانه نوسان پیدا کرده و فقط دبشب بود که سرعت کلاً پایین بوده. در اکثر موارد سرعت کلا 1 تا 2 مگه و بعضی شب ها هم از اواسط تایم رایگان سرعت به همون 512 تبدیل میشه.
البته اینم بگم که دو ماهه که سرعتم شده 2 مگ و شب ها اینجوری شده وگرنه تا قبل از این هم روز و هم شب سرعتم 1 مگ ثابت بوده!
اگه تهرانید بی خیال فن اوا
6 ساله فن اوا دارم از مناطق مختلف تهران
شبانه خوب نبوده بیشتر اوقات
و کاملا استاندارد هم میده /8
بیشتر خیر
اقا شبانه رايگان چجوري معلوم ميشه تو ibsng ؟ به من گفتن از 1 به بعد رايگانه ولي هي كم ميشه كه !!!!
شبانه رایگان فن آوا از ساعت 2 تا 7 صبحه!نقل قول:
توی IBSNG و در قسمت گزارش اتصالات اگر دقت کنید در ساعات رایگان مقدار اعتبار مصرف شده رو صفر یا یه مقدار بسیار ناچیز میزنه!
چی میگی برادر من:دینقل قول:
فن آوا غالیه،عزیز منه :31:
روزانه 400 کیلوبایت داره دانلود میده و تو شبانه هم متغیر،از 512 میره تا 2 مگ
چی میخوای دیگه از خدا ؟؟؟
سلام دوستان.
من سرويسم رو تازه عوض كردم.
ديشب كه داشتم دانلود رايگان ميزدم ، سرعتم بين 70 تا 110 بود. 150 مگ اول رو دانلود كردم. 150 مگ دوم رو كه دانلود كردم بعد درصد 95 يهو سرعت صفر شد و بعدش اومد بين 10 تا 30 . منم سريع رفتم حساب كاربري ديدم گزارش حساب اون 140 مگ اول اومد. قبلش سرعتم رويايي بود. تو روز سرعتم كمتره :31:. يعني باگ دارن يا همينجوريه ؟ ! براي شما اتفاق افتاده؟ چيكار كنم سرعتم 70 بمونه ؟ :27:
تعییرات حساب کاربری همیشه بسرعت اعمال نمیشه. و گاهاً زمان میبره تا در IBSng ثبت بشه.نقل قول:
شانس شماست. الان یک هفته ای میشه که سرعت شبانه نوسان داره. قبلش با سرعت 1.5 تا 2 مگ دانلود داشتم.
ایشالا هر چه زودتر مشکل نوسان حل بشه و به روال سابق برگرده!
خب لطف کنید دقیق بگید از کجا دارید سرویس میگیرید
اینجوری ک مشخص نمیشه !!
منم 512 فن آوا دارم
شبانش که افتضاحه
کرج هستم. مرکز مخابراتی غیاثی
والا همین تهران هم همه راضی نیستن.نقل قول:
کلاً مثل اینکه توی بعضی از مناطق مخابراتی خوبه!
حالا شانس ما هم خوب از آب در اومده.:8:
سلام.
دوستان چند روزي هست سرعت من به شدت پايين اومده. ياد ديال اپ افتادم. براي شما هم اينجوري شده ؟ شب و صبحم يكيه و نهايت 10 kb سرعت دارم !!!!!! (256)
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
منم دو سه ورزیه سرعتم نصف شده. دانستریم از یه مگ رسید به نیم مگ. اما در عوض پینگم عالیه، حدود 100نقل قول:
خوشبختانه برای من سرعت خوبه و حتی نوسان سرعت در شب هم از بین رفته.(امیداوارم چشمش نزنم!)نقل قول:
همون.
اخه من نزديك 3.5 گيگ شبانه زدم تاحالا. 4 5 روزي ميشه سرعتم كلا كمه. همين الان اگه از اسپيد تست ، تست بگيرم سرعتم از 10 بيشتر نميشه. نمي دونم به خاطر اين چند روزه و بعدا درست ميشه يا نه ؟ دو سه روز ديگه صبر مي كنم درست نشه حالشون رو ميگيرم.
راستي فن اوا هم از يه حدي به بعد شبانه رايگان رو محدود مي كنه يا نه ؟ ( مثل شاتلي ها و ... :31:)
نه نمیکنه.نقل قول:
برای من الات درست شد. احتمالا برای شما هم درست میشه.
برای من کمتر از یکماهه که سرعت شبانه حدود ساعت 6 به 512 کاهش پیدا میکنه که باز هم راضیم چون توی 5 ساعت بالای 2 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
انصافا شبانش خوبه. منم تا شبي 1 گيگ جا دارم براي دانلود. سرعتم بين 70 تا 110 كيلو متغير ميشه كه اگه چندتا دانلود همزمان بذارم تا صبح تمومه. هفته پيش قبل اينكه برم دانشگاه 1 فايل 100 مگي گذاشتم دانلود بعد يك ربع اومد ببينم چقدرش رفته كه سيستم رو خاموش كنم برم. ديدم تموم شده:27::31:.نقل قول:
فعلا سرعتم چه شبانه چه روزانه پايينه. اميدوارم زودتر درست بشه.:5:
دوستان پینگتون به 4.2.2.4 چنده
الان حدود 100ms !!!نقل قول:
برای منم حدود 100 هست!!نقل قول:
دمشون گرم، عالیه.
==============
دوستان به شما هم پیامک دادن که "طرح موشک در راه است و سرعت شما افزایش یافت"؟
یکی دو روز پیش به من دادن ولی سرعت افزایشی نداشت!
ادیت:
Oops!
همین الان رفتم چک کردم دیدم سرعتم دو برابر شده. :18:
Downstream Speed 1991 kbps
جلل خالق.
به هرحال خدا خیرشون بده، خیلی باحالن:31:
پينگ منم 110 ms شد.
درود
منم الان تست کردم ، 103 بود :8:نقل قول:
کلا چند مدته فن آوا زیاد اس میده بهم :دی از این طرح موشک گرفته تا هدیه نوروزی زمان و گیگ و ...
ولی زرنگ بازیشون اینه که توی اون پیامک افزایش سرعت گفته که تست سرعت در matma.ir که خب این نشون میده میخواند توی رتبه بندی بیاند ولی خب به نظرم حقشون هست.
چون از نامحدود توی این چند روزه اومدم به 1 مگ محدود , زیاد با خطم بازی کردند :دی ولی خب فکر میکنم که افزایش دادند سرعت رو. الان هم که درست شده و خطم روی همون 1.5 مگی که نمایندگی اصفهان گفت، بسته هست.
سلام.
تو اين 2 سالي كه از فن اوا سرويس گرفتم تاحالا 1 مگ هم بهم هديه ندادن. نه تو عيد نه مناسبت هاي ديگه. اصلا فن اوا گيگ رايگان ميده تو مناسبت ها ؟
شاتل :2:كه داشتم هرچي ميشد 1 گيگ رايگان مي دادن :31:
پارس انلاين هم فرت و فرت گيگ رايگان ميده.:27:
ما چي پس ؟:19:
درود
من به نسبت سایر دوستام و دوستان دیگه توی همین پی سی خودمون که دارم میبینم، خوبیش اینه که خداییش اگر هدیه و ... نمیده ؛ تا این چند روزی که اومدم سرویس حجمی، حجم دزدی ندیدم :31: .نقل قول:
والا این پیامک چند روز پیش برای من اومد :
هدیه نوروزی
مشترک گرامی ADSL فن آوا
با تمدید قرارداد، زمان و گیگ رایگان هدیه بگیرید.
مرکز تماس: 82185
یه تماس باهاشون بگیر ببین چی میگند؛ من تمدید 1 مگ ام میافته 15 که ماه به ماه شارژ میکنم دیگه؛ فکر نکنم به من بخوره.
شاد و پیروز و سربلند باشید
یه تست سرعت در تاپیک قرار بدید ببینیم سرعتش چطوریه البته با دبی نه تهران
ممنون
سرويس من 256
سرعت شبانه و روزانم فرقي نداره ، همينه
سرور دبي
اين هم سرور تهران
البته سرعت اپلودم خيلي متغيره كه نيازي هم ندارم خيلي. چند وقت با سرعت دانلودم برابر بود.
كلا راضيم. خدارو شكر حجم دزدي و محدود شدن و اين چيزا رو نداريم :31::8:
درود.
منم مرکز مخابراتی شهید قندی اصفهان هستم که خود اصفهانیا هم میدونند، توی این مرکز سر پورت خالی هم آدم کشته میشه :دی دیگه چه برسه به بدبختی رانژه کردنش و ...
پشتیبانی اصفهان فن آوا ؛ خط 1 مگ رو روی 1 مگ و نیم میبنده و متاسفانه بر خلاف تهران یوزر و پسورد شبانه اش فرق داره و همه شیر میشند که خب الحق توی این مدتی که من محدود گرفتم؛ سرعت دانلود شبانه و روزانه اش یکی بوده تا الان ( بسته به سرور دانلود و ... ) قبلا هم که نامحدود فن آوا داشتم؛
این هم تست الان من :
سرور تهران :
سرور دبی (اتصالات) :
شاد و پیروز و سربلند باشید
چطور نگرفتی؟نقل قول:
من بیشتر از دو سال و نیمه که ازش سرویس میگیرم.تا همین چند ماه پیش اصلا تو کار حجم رایگان دادن نبود ولی در چند ماه اخیر فکر میکنم 2 یا 3 بار و هر بار 1 گیگ حجم رایگان داده.:8: