محسن جان از شما دیگه بعیده که این حرف رو می زنی.نقل قول:
تا الان باید فهمیده باشی که هر چیزی و دوباره میگم هر چیزی ممکنه.
Printable View
محسن جان از شما دیگه بعیده که این حرف رو می زنی.نقل قول:
تا الان باید فهمیده باشی که هر چیزی و دوباره میگم هر چیزی ممکنه.
من که فکر نمیکنم قدرت قبول بشم جایی
باید برم همون آزاد یزد رو بخونم
کامپیوتر که به نسبت پارسال سخت بووووووود :41:
واقعاً سخت بود. از بین عمومی ها معارفشون خدا بود!! یعنی به زور یکی دو تا جواب دادم! ادبیات هم همینطور! در حالی که پارسال 50٪ جواب داده بودم.
نتایج اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی اواخر نیمه مرداد منتشر می شود
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 89 روز گذشته با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب برگزار شد کارنامه و نتیجه اولیه این آزمون اواخر نیمه مردادماه منتشر می شود.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: آزمون 19 کد رشته امتحانی صبح روز گذشته و آزمون 52 کد رشته امتحانی بعدازظهر روز گذشته در 35 شهرستان کشور برگزار شد.
وی اظهار داشت: هر یک از داوطلبان با توجه به رشته امتحانی خود به سئوالات عمومی و اختصاصی یا عمومی پایه و اختصاصی که در دفترچه راهنما تهیه شده بود، پاسخ دادند و با توجه به گزارشهای رسیده آزمون با نظم، امنیت و کیفیت برگزار شد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم و اواخر نیمه مردادماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار داده می شود.
وی اظهار داشت: مجازین انتخاب رشته این آزمون باید با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته که بر روی سایت و همچنین در باجه های پستی در دسترس داوطلبان قرار داده می شود، نسبت به انتخاب کد رشته محلها اقدام کنند.
توکلی گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی رشته های متمرکز به همراه فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز نیمه دوم شهریورماه و کارنامه نهایی برای افرادی که انتخاب رشته کرده اند نیمه دوم مهرماه منتشر می شود.
این حرفت برام عجیب بود ..... پارسال معارف تمام آیات به صورت عربی بود اما امسال همه ترجمه آیه ها بود که کار رو خیلی راحت کرده بود .... من کتاب مدرسان رو خونده بودم که خیلی ناقص بود و اکثر سوالات برام جدید بود اما 12 تا شو زدمنقل قول:
شما که با این درصدها خصوصا ماشین صد در صد یک قدرت هستی ..... تبریک میگم ....... در مورد ظرفیتها هم نگران نباش حداقل به اندازه پارسال هست .... مثلا اسمش دولتیه دیگه ........ خوشحالم که افتخار آشنایی با یکی از رتبه های تک رقمی مهندسی برق قدرت 89 رو دارم .نقل قول:
بنده هم کنکور دادم و بسیار سخت بود(کامپیوتر) خصوصا ساختمان داده و ذخیره ...نقل قول:
دوستان اگر من که موقع انتخاب رشته همون جایی که کاردانی خوندم(غیرانتفاعی) بزنم سهمیه دارم ؟ برای قبولی همونجا؟
شما نوبت صبح بودی یا بعدازظهر؟ من بعداز ظهر بودم. حس میکنم خیلی سخت بود.نقل قول:
من صبح بودمنقل قول:
اتفاقا به نظر من معارف و ادبیات آسون بود ...پارسالم آسون بودنقل قول:
واقعاً سخت بود. از بین عمومی ها معارفشون خدا بود!! یعنی به زور یکی دو تا جواب دادم! ادبیات هم همینطور! در حالی که پارسال 50٪ جواب داده بودم.
اما سال پیش تخصصی ها خیلی آسون تر از امسال بود
من پارسال 2000 آوردم اما فقط نصف ترم رو رفتم بعدشم ادامه ندادم...
موافقمنقل قول:
بنده هم کنکور دادم و بسیار سخت بود(کامپیوتر) خصوصا ساختمان داده و ذخیره ...
میشه بپرسم چرا ؟نقل قول:
من پارسال 2000 آوردم اما فقط نصف ترم رو رفتم بعدشم ادامه ندادم...
------------------------------------
در ضمن به نظرم عمومی امسال سخت تر از پارسال بود !
نقل قول:
بابا خجالت نده ما رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کارنامه ها که اومد میزارم. شما هم کارنامه هاتون رو بزارید برای بچه های سال دیگه هم بدرد می خوره
میشه گفت ناراحتی روحی, اعصاب، روان ... و از این قبیل مسائل :5:نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
نمیدونم والا هر کس نظری دارم ...به نظر من هم امسال خوب بود عمومی ها هم پارسال
کنکور برق خیلی سخت بود :41:
ماشین 7 تا تست کارگاه سیم پیچی 3تا معارف 13 تا ادبیات 3 تا
می تونم جایی قبول بشم؟ غیر انتفاعی قدرت میشه قبول شد
تو این مملکت همه چی برای کنکور سراسری هست
اونا رو شاید 100 بار بگن تو برنامه ها ولی فنی ها و کاردانی به کارشناسیا انگار اصلا آدم نیستن که اومدن درس خوندنو تا اینجا اومدن !
اگه برمیگشتم به عقب محال بودم دوباره برم فنی :41:
ما تو کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی فقط میتونیم چند تا غیر انتفاعی رو انتخاب کنیم ولی اونی که سراسری بوده چندین روزانه و شبانه و همین جور چندین غیر انتفاعی ...
:41:
حرفت به شدت تایید میشه:46:نقل قول:
دست رو دلم نذار که خونه:41:بزرگ ترین حماقت زندگیم رو کردم 5 سال پیش،با بهترین معدل رفتم فنی:41:
روز به روز داره کنکور سراسری بچه های نظری اسان تر میشه در حالی که در بین اقوام خودم خنگ ترین فرد هو حداقل پیام نور قبوله!
اما در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد هم تضمینی نیست!!!چه برسه دولتی:41:
دوستان عزیز یه سوال !!!
دانشگاه های تهران که کارشناسی ناپیوسته میگیرن کودومان؟!!!
غیر رجایی و شمسی پور و شریعتی که من فقط از پذیرش رشته ی کامپیوتر ، گرایش نرم افزار اطلاع دارم
هستن دانشگاه های دولتی که کارشناسی ناپیوسته بگیرن تو رشته های دیگه ؟!!! ( مهندسی منظورمه )
یه حرفایی میزنی که داغ من تازه میشه و گریه ام میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاملا حرفتو قبول دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا منم اگه به جای فنی(الکترونیک) میرفتم ریاضی الان داشتم روزانه ی بهترین رشته رو میخوندم. اول دبیرستان معدلم 18 و خورده ای بود و میتونستم راحت ریاضی رو ادامه بدم... بعضی از دوستام که رفتن رشته ی ریاضی الان دارن رشته های خیلی خوب رو توی روزانه میخونن و اکثراً ترم 6 و 7 هستن، ولی من بعد از 4 سال باید تغییر رشته بدم و زبان امتحان بدم که شاید قبول بشم! اونم غیرانتفاعی!
مملکته گل و بلبله!
حالا الکترونیک که خیلی اوضاش بهترهنقل قول:
خیلی جاها میگیره
حتی شبانه هم دیدم تو دفترچه ( و غیر انتفاعی که زیاده )
ولی مثلا یه رشته مثل رشته خودم ( قدرت ) که دیگه خیلی کم میگیرن !
یه چی تازه یارم اومد!
متاسفانه تبعيض بين دانش اموزان فني و نظري در کنکور سراسري محدود نميشه!
بريد دفترچه دوره هاي فراگير کارداني به کارشناسي (کارشناسي ناپيوسته )پيام نور رو ببينيد تا تبعيض بين کارشناسي پيوسته و ناپيوسته رو خوب درک کنيد....
دانشگاه پيام نور به قول خودشون لطف کردند بعد از درخواست هاي فراوان دوره هاي فراگير کارشناسي ناپيوسته رو هم گذاشتند،
ولي کسي نگفت اخه مرتيکه **** اينجوري؟!با اين همه تحقير؟!
يه مشت رشته ي محدود و درپيد که باکلاس ترينشون مهندسي توليدات دامي است!!!!
خدا به داد ما فني ها برس
کسی نمیدونه دفترچه دولتی ( که شهرا توشه ) کی میاد ؟
همراه با اعلام نتیجه دقیقا یا زودتر ؟
آخرا ین این ماه قراره بیاد.نقل قول:
من الان دفترچه پیام نور رو خونم از خنده روده بر شدم! شرط گذاشتن واسه ورود از از گزینش سپاه هم سخت تره! دانشجو حتماً باید مسلمان باشه lol چهار تا رشته که باید کاردانیتو هم توی اون رشته ها گرفته باشی! وای خدا چه غلطی کردم اومدم فنی!؟ چرا با همون دیپلم نرفتم توی نیروی دریایی ؟ (قبول شده بودم :دی)
نتایج رو شب کنکور تو اخبار گفت اوایل برج بعد .... منم یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم رو رفتن به هنرستان میدونم .... بازم خدارو شکر رفتم قدرت
سلام
می بخشید ثبت نام کنکور کادانی به کارشناسی ازاد امسال کی هست
نقل قول:
قبلا زیاد جوابش داده شده.
گفتیم معمولا در دی ماه دفترچه ها میاد و بهمن یا اسفند امتحانش هست.
دوست عزیز اشتباه شما رو من اصلاح میکنمنقل قول:
دفترچه دانشگاه آزاد اواخر شهریور میاد (زمان دقیق تر رو میتونید با ثبت نام تو سایت azmoon.org به دست بیارید بهتون اطلاع رسانی میکنه)
و آذر ماه هم امتحانش هست
اونی که دوست عزیزمون farshidshd در بالا فرمودن در مورد کاردانی به کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی صدق میکنه
من خودم دی ماه دفترچه گرفتم و اسفند ماه امتحان دادم ( سال 87 )
تا پارسال همین بود . شاید امسال عوض شده !!!
با اینکه 100% به حافظه ام مطمئن بودم ولی دوست عزیز باز هم اشتباه میکنی دانشگاه آزاد همیشه آذر ماه هرسال کنکور کارشناسی ناپیوسته رو برگذار میکنه من از سال 84 هر ساله تمامی دفترچه های کنکور چه دولتی چه آزاد در تمامی مقاطع(به جز ارشد) رو دانلود و مطالعه میکنم و تا دستم برسه به اطرافیان راهنمایی میکنم(با اینکه خیلی ساله که از سد کنکور کاردانی و کارشناسی ناپیوسته گذشتم) و امکان اشتباهم پایینه برای اثبات این موضوع هم لینک دانلود دفترچه کارشناسی ناپیوسته آزاد 87و 88 روبرای دانلود میزارم تا شما بخونید و متوجه بشید و باز هم متذکر میشم اسفند ماه زمان برگذاری کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامعه علمی کاربردی هستنقل قول:
با تشکر
87
-------کد:http://www.4shared.com/file/66361681/fe7e988f/K2K-azad-87aminpersianblogir.html
88
در ضمن لینک ها تست شده و سالم هستن(قابل توجه دوستانی که تا تاپیک باز نشده پست میدن که لینک خرابه)!!!!!!کد:http://www.4shared.com/file/143463773/a35f6994/azad88-aminpersianblogir.html
ممنون از لینکهای شما.
ولی من سال 87 اسفند امتحان دادم.
اون سال به دلایلی 1 ماه عقب افتاده بود.
من همه چیش یادمه. خدمت بودم و اومدم امتحان دادم.
حالا درسته که زودتر دفترچه ها میاد
سلام دوست عزیز حرف شما متین ولی من باز هم حرف شما رو رد میکنمنقل قول:
این لینک رو نگاه کنید لینک آرشیو نتایج کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد برای سال 87 هست
همونطور که مشاهده میکنید نتایج 7/11/87 رو سایت قرار گرفته ، و با توجه به فرصت 1 ماهه و بیشتر برای اعلام نتایج نتیجه میگیرم که امتحان اواخر آذر ماه 87 برگزار شده !!!کد:http://www.azmoon.com/ArchiveDetail.aspx?y=1387&a=4
و لینک دوم هم اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد هست برای سال 87 که در تاریخ 24/6/1388 بر روی سایت قرار گرفته ، و همه هم میدونن که دانشگاه آزاد برای تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی امتحان دومی برگزار نمیکنه پس باز هم نتیجه میگیرم که امتحان اواخر آذر87 برگزار شده (پس باز هم شما اشتباه میکنی بنده هم هیچ وقت به حافظه ام شک نمیکنم!!!!)من در تعجم شما چطوری اسفند 87 امتحان دادی!!!!!!! اگه باز هم قانع نشدید فکر کنم مدرک بیشتری برای اثبات داشته باشم
بچه ها تو این هفته نتیجه با دفترچه میاد ؟
همشهری آنلاین :
معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تا هفته آینده خبر داد .
منبع خبر:
کد:http://www.hamshahri.org/news-113932.aspx
بچه ها تو صفحه اول سایت سنجش زده :
نتایج مقاطع کارشناسی و کاردانی به کارشناسی تا پایان هفته آینده اعلام خواهد شد.
دوست عزیزر اون نوشته برای نتایج کاردانی به کارشناسی دانشگاه پیام نور هست نه سراسرینقل قول:
البته لینک نتایج کاردانی به کارشناسی پیام نور لو رفته تو تاپیک پیام نور میتونید ببنید
اوکینقل قول:
ممنون :11:
تو دفترچه که زده بود تا آخر مرداد،یعنی تا دو سه روز اینده میاد....؟؟
یعنی این پایان هفته شامل روز جمعه که تعطیل رسمی هست میشه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نتایج مقاطع کارشناسی و کاردانی به کارشناسی تا پایان هفته آینده اعلام خواهد شد.
تاریخ اعلام نتایج سراسری 89
تاريخ ثبت :1389/5/27 تاريخ بهروز رساني : 1389/5/29
گروه آزمون و سنجش: نتايج نهايي آزمون کارشناسي ارشد سال 1389 و آزمون کارداني به کارشناسي هفته آينده و نتايج نهايي کنکور سراسري 89 اوايل نيمه دوم شهريورماه از طريق سايت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر مي شود. ابراهيم خدايي معاون فني و آماري سازمان سنجش نيز در گفتگو با خبرنگار آفرينش از اعلام نتايج نهايي کنکور کارشناسي ارشد سال 89 در هفته آينده خبر داد و گفت: 55 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته مي شوند که با مراجعه به پايگاه الکترونيکي اين سازمان مي توانند از نتيجه خود مطلع شوند.
بر اساس اين گزارش ، امتحانات 139 کد رشته امتحاني آزمون کارشناسي ارشد صبح و بعد از ظهر روزهاي28 ، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد. خدايي همچنين از اعلام نتيجه اوليه کنکور کارداني به کارشناسي ناپيوسته در هفته اول شهريورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در اين آزمون پذيرفته مي شوند. وي اظهار داشت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته مي توانند از دو روز پس از اعلام نتايج اوليه نسبت به انتخاب رشته در اين آزمون اقدام کنند.
گفتني است آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته 89 با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب در 5 مردادماه برگزار شد. معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور نيز درباره زمان اعلام نتيجه نهايي کنکور سراسري 89 گفت: نتايج نهايي کنکور سراسري سال 1389 اوايل نيمه دوم شهريورماه اعلام مي شود. حسين توکلي افزود: کارنامه نهايي آزمون سراسري نيمه دوم مهرماه 1389 منتشر مي شود. وي افزود: اعلام اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمرکز کنکور سراسري دهه اول مهرماه بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار مي گيرد. همچنين اين گزارش مي افزايد ، کنکور سراسري سال 1389 با رقابت تعداد يک ميليون و 286 هزار و 813 شرکت کننده برگزار شد که از اين تعداد 550 هزار نفر پذيرفته مي شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید